ezgotummm yakında gececek hiçbir seyin kalmayacak kiiiiiiii
askıcıgıma dogum gunu icin uuupuzun bir mektup yazmıstım (her sene bir tane yazarım, her dogum gununde)... onu temize cektim hazır işler biraz azalmısken haftasonu da cicik kagıtlar zarflar alıp el yazımla yazacagım
her okudugumda aglıyorum amaaa sanırım gozyaslarından kabarmıs ve tuzlu bir kagıda yazmak zorunda kalıcam mektuubu
Kimse benimle ilgilenmiyor üüüüü
özgem sen doğru bildin vallaha
özlemin tavsiye ettiği kadın doğumcuya gittim ,çok tatlı bi bayan çok yardımcı oldu
doğum kontrol hapını önerdi.içimi rahatlattı
yalnız geç kalmışım ben doktora gitmekle , hesaplara göre düğünde adet oluyorum
o yuzden ilk ay yasmin kullanıp daha sonra yazz hapına geçicem.
bi buluşalım mıncırcam seni tenhada sıkıştırcam
ben senı yerım asıl güzelliiğiiim
birlikte iyileşcez kuukiimmm :)) çok romantik ve güzel bir fikir olmuş buuezgotummm yakında gececek hiçbir seyin kalmayacak kiiiiiiii
askıcıgıma dogum gunu icin uuupuzun bir mektup yazmıstım (her sene bir tane yazarım, her dogum gununde)... onu temize cektim hazır işler biraz azalmısken haftasonu da cicik kagıtlar zarflar alıp el yazımla yazacagım
her okudugumda aglıyorum amaaa sanırım gozyaslarından kabarmıs ve tuzlu bir kagıda yazmak zorunda kalıcam mektuubu
biz gidebilirsek pazar gitcez canım.çok sağoll geçiyor yavaş yavaş. sende gelince haber ver meraktayım:26:canım ya cumartesi ya pazar gideriz. daha kararlaştırmadık onu. siz pazar heralde
bide düşmüşsün :26: çok gemiş olsun bebeğimm
romantik ve hasretinden catlamıs bi kurabiye pastaaaaaaaamm
hani eti cay keyfi kurabiyesinin bi reklamı var ya... kurabiye için lezzetinden catlamıs diyor
heh işte ben oyum ama lezzetimden degil hasretimden catladım
mavişçim bişey mi yazdınn ki be gormedim
biz gidebilirsek pazar gitcez canım.çok sağoll geçiyor yavaş yavaş. sende gelince haber ver meraktayım:26:
romantik ve hasretinden catlamıs bi kurabiye pastaaaaaaaamm
hani eti cay keyfi kurabiyesinin bi reklamı var ya... kurabiye için lezzetinden catlamıs diyor
heh işte ben oyum ama lezzetimden degil hasretimden catladım
mavişçim bişey mi yazdınn ki be gormedim
ivit ezgoşummm yıllar sonra o mektupları torunlarımıza gosterebilirizaşkım da yıldonumlerimizde yazar bana mektup kendigilinden boyle bir gelenek olustu aramızda
ya ben de ask canavarı olur onu yerimmmm
mavişçimm geçmiş olsun canımmmm cok kotuyse merhem falan sursen???
Evet yazdım dudağımı 4 kez ısırdım dedim aynı yeri bi kez ısırdım 2.yi ısırdım 3.ısırdım 4. ısırmamda şaşıyorum kendime çok acıyo bide diş etini de zedelemişim ama dünden beri ne bişey yiyom nede içyom kimse benimle ilgilenmiyo
mavişş napılır bilmem kii??nasıl yardım etsem sana???
buarada beklenen haber geldiii 5 te çıkıyoruz
ayy mavişim kıyamammm sanaaaaa inan benımdee en cok cektıgım seylerden bırı 2 senedır tel takıorum ve sabahları bazen tellerin bi yerı cıkmıs oluyo dudamaa gırmıs oluyoo yada pamukcuk olup teller dudak içime yapısmıs oluooo her ay lanet olası dıscı koltuguna oturmak zorunda kalıorumm off off diş ve agız olayları cıdden fenaa etkılıo ınsanın yasantısınııı yaaa
deprem olduuuuuuuuuuuu yeaaa
Evet canım yaa Allah yardımcın olsun tez zamanda sağlıklı bi şekilde kurtulursun inşallah diş telinden
banada diş doktorumun yolu göründü sanırım yaa diş doktorundan nefret ediyorum o koltuktan sesten kokudan ama düğünden önce tüm problemleri çözmem lazım ne çabuk etkilendi iltihaplandı kocaman iltihaplı bi yara alt dudağımda diş etide etkilenmiş ne yemek ne bişey içmek ne gülmek nede konuşmak var aç kaldım iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?