'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ah benım romantıııkk pastaaaammm bende yıldonumunde guzel bişiler düşünüüooruuummm böllee romantızzmm patlamasıı olsuuunn

mügem ne zaman gitmek gerekiyormuş peki :44::44: düğüne kac ay kala yani?

romantik ve hasretinden catlamıs bi kurabiye pastaaaaaaaamm

hani eti cay keyfi kurabiyesinin bi reklamı var ya... kurabiye için lezzetinden catlamıs diyor

heh işte ben oyum ama lezzetimden degil hasretimden catladım

mavişçim bişey mi yazdınn ki be gormedim

ben senı yerım asıl güzelliiğiiim
bi buluşalım mıncırcam seni tenhada sıkıştırcam
birlikte iyileşcez kuukiimmm :)) çok romantik ve güzel bir fikir olmuş buu
canım ya cumartesi ya pazar gideriz. daha kararlaştırmadık onu. siz pazar heralde
bide düşmüşsün :26: çok gemiş olsun bebeğimm
biz gidebilirsek pazar gitcez canım.çok sağoll geçiyor yavaş yavaş. sende gelince haber ver meraktayım:26:

Evet yazdım dudağımı 4 kez ısırdım dedim aynı yeri bi kez ısırdım 2.yi ısırdım 3.ısırdım 4. ısırmamda şaşıyorum kendime çok acıyo bide diş etini de zedelemişim ama dünden beri ne bişey yiyom nede içyom kimse benimle ilgilenmiyo

hahahha yerleeeer amaaaa yaa senı kurabıyee canaavarı olcak eniştedeeee

yıldonumuu ıcııııınnnn fıkır arayısındayımmm kızcelerım aklınıza tatlı seyler gelırse süüleeyiiiinn

ezgootuuum bulusalım bak bakalımm kım kımı mıncırıoo

ivit ezgoşummm yıllar sonra o mektupları torunlarımıza gosterebiliriz aşkım da yıldonumlerimizde yazar bana mektup kendigilinden boyle bir gelenek olustu aramızda

ya ben de ask canavarı olur onu yerimmmm

mavişçimm geçmiş olsun canımmmm cok kotuyse merhem falan sursen???

evet canım yaa baya kötü kahve bile içemedim acısından yaa dün akşam yemek yerken oldu o zamandan beri bişey yiyemedim nasıl ısırdıysam şişti ne merhem olabilir ki kuzum nese yemek yesem de olur yemesemde ama A desem ağrıyor

mavişş napılır bilmem kii??nasıl yardım etsem sana???
buarada beklenen haber geldiii 5 te çıkıyoruz

ayy mavişim kıyamammm sanaaaaa inan benımdee en cok cektıgım seylerden bırı 2 senedır tel takıorum ve sabahları bazen tellerin bi yerı cıkmıs oluyo dudamaa gırmıs oluyoo yada pamukcuk olup teller dudak içime yapısmıs oluooo her ay lanet olası dıscı koltuguna oturmak zorunda kalıorumm off off diş ve agız olayları cıdden fenaa etkılıo ınsanın yasantısınııı yaaa

mavişş napılır bilmem kii??nasıl yardım etsem sana???
buarada beklenen haber geldiii 5 te çıkıyoruz

Bende biliyorum ki yaa ama çok ağrıyor kocaman iltahaplı bi yara olmuş alt dudağımda diş eti de ondan etkilenmiş oda iltihaplanmış iyileşene kadar doğru düzgün bi şeyde yiyemem yaa gülsem konuşsam da ağrıyo
Yuppi senin adına sevindim kuzum erken çıkmana

Evet canım yaa Allah yardımcın olsun tez zamanda sağlıklı bi şekilde kurtulursun inşallah diş telinden
banada diş doktorumun yolu göründü sanırım yaa diş doktorundan nefret ediyorum o koltuktan sesten kokudan ama düğünden önce tüm problemleri çözmem lazım ne çabuk etkilendi iltihaplandı kocaman iltihaplı bi yara alt dudağımda diş etide etkilenmiş ne yemek ne bişey içmek ne gülmek nede konuşmak var aç kaldım iyi mi

Anammm merkez üssü saros yani bulundugumm yeeer kızlaarrrr sanki fay hattı ayağıma değdi ben bole sey gormedimmm zemin kattayım ve bole yakından hissetmemiştimm korktum beennn

amiin kuzuuuum bende bı an eveel kurtulmak ıstıorum ınankııı yaa :/

sende ıhmal etme ben cok cektım dişten amelıyat bıle olduuumm artık bu teller falan son olcak ınssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…