'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

maviş kıyamam yaaa Allah yardımcın olsun iyileş hemenciikk
kızlaar depremi hissettiniz mii

amiin kuzuuuum bende bı an eveel kurtulmak ıstıorum ınankııı yaa :/

sende ıhmal etme ben cok cektım dişten amelıyat bıle olduuumm artık bu teller falan son olcak ınssss

inşallah hayırlısıyla kurtulursun kuzum yaa sapasağlam olsun dişlerin
ben 1 hafta çekerim bu acıyı iyileşene kadar of of

oh masallah bizim evin orda otobusler durmus calısmıyormus... yollar ana caddede dahil olmak uzere kapanmıs

cileler cilelerrr

pelommm biz toplantı odasındaydık hiç duymadık ama ofisteki kızlar hep duymussss :26::26: gecmiş olsun zararsız ziyansız gecenlerden olsun olcaksa da bole

aynen yaaa 5. kattayım bi de çok sallandım yaaa
sevdiceğin b.annesi evde yalnızmış çok korkmuş onun yanına gidicem şimdi
hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar öptüm sizi

Annecim de çok korkmuş evde yanlızdı ağlıyodu Allahım sen koru tekrar olmasın yaa

mügem ne zaaman gittin hiç sölemionda heeee....
Bende gittim biliosun az öncede telde görüştüm ...
Benim sivilce için uçuk değil dedi zonklama yoksa sorun yok dedi..ilaç verdi 2 tane telefonda onları kullan dedi..

Memnun kalmana sevindim neler konuştunuz canımm

[ı]
aynen yaaa 5. Kattayım bi de çok sallandım yaaa
sevdiceğin b.annesi evde yalnızmış çok korkmuş onun yanına gidicem şimdi
hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar öptüm sizi[/ı]

5,8 -6,2 arasında bir depremmiş saros körfezinde canım

Özgem korkma Allah beterinden korusun inşallah. dikkat et kendinee
Maviş doğrudur nazara çok inanırım ben. Kız ben senin albümü yeni gördüm ne tatlısın sen öyle maşallah

ayy peloot aklıma dırek sen geldın zatennn dıreeekkk

ben hissetmedim yaa. pelinim bi su iç korkma canım benim

Annem aradı.Manisa 6.2 ile sallanmış.

biz de çok kötü sallandık ödüm koptu yaaa
ben çıkıyorum kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah

Bebeklerimm ben depremden etkileniorumm çok etkileniorum hemde Ağlamadım tuttum sıktım kendimi Allah bizi daha beterlerinden korusun canlarımmmm

Ezgimm suyumuu içtimm nazlım whatsapptan yazmıs o demese su içmekte gelmicekti aklıma

Hepimize çok geçmiş olsun, Allah hayırlı ölümler versinnn

Benim içim karardı yine hepinizi öpüyorummm yarın görüşürüz canlarımmm

ay kızlaaarr yaaa kıyamam sıze su ıcınnn minik miniiik olsunda zarar zıyan vermedennn :/

artçılar olabilirmiş korkmayın diye açıklama yapmışlar canlarım. sakinleşin nolur Rabbim'e emanetiz

aynen pastammmm minik minik gecsin boyle inşallahhh

pelomm amin kuzum rabbim her seyin hayırlısını nasip etsin hepimize bize de izin verseler de erkenden cıksak keske ya

Özgem korkma Allah beterinden korusun inşallah. dikkat et kendinee
Maviş doğrudur nazara çok inanırım ben. Kız ben senin albümü yeni gördüm ne tatlısın sen öyle maşallah

Kuzum sen beni yeni mi göryon öyle paynak kaday çocukum ben daha yaa tşkler kuzum senin güzelliğin tatlılığın bana yansımış sanada 41,5 kere maşallah

kızlar ben çıkıyorum dikkat edin kendinize Allah'a emanet olun. Çağlom gizom ve pufum sizede eve dönüş yolunda kolaylıklar diliyorum kazasız belasız trafiksiz evlerinize ulaşın inşallah

kızlar çok geçmiş olsun.. :26::26: depremin adı yetiyor korkmaya.

ben hissetmedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…