kızlar ben çıkıyorum dikkat edin kendinize Allah'a emanet olun. Çağlom gizom ve pufum sizede eve dönüş yolunda kolaylıklar diliyorum kazasız belasız trafiksiz evlerinize ulaşın inşallah
BENDE hissetmedim aslım ayaktaydım patron gelmişti onun ıodasıyla kendi odam arasında mekik dokuyordum ...
Anammm merkez üssü saros yani bulundugumm yeeer kızlaarrrr sanki fay hattı ayağıma değdi ben bole sey gormedimmm zemin kattayım ve bole yakından hissetmemiştimm korktum beennn
artçılar olabilirmiş korkmayın diye açıklama yapmışlar canlarım. sakinleşin nolur Rabbim'e emanetiz
mügem ne zaman gitmek gerekiyormuş peki :44::44: düğüne kac ay kala yani?
bugün iş tatil olunca bi anda karar verdim gitmeye canım.sağolsun çok yardımcı oldu lale hanım
içimi rahatlattı , kafamdaki herşeyi sordum.ilacı önerdi oda.
Maviscim dikkat et kendine gecmis olsun ;( ben de suan otobusteyim kizlar trafik felc eve kacta varicam acaba
maviiş annemm sen nazarlara mı geldiiinnnnnnnnnn Allah'ım korusuuunn
hepimize geçmiş olsun kızlar Allaha şükür can mal kaybı olmadı ama korkusu bile yetti :26:
canım düğünden 1 ay önce adet olmadan önce gitmelisin ki adetin ilk günü ilaca başlayıp 1 ay koruma sağlasın.
benim adetim erken oldu bu ay , adetin 4. günü başlıcam ilaca.düğün zamanı hasta olmamak için ona göre bi sistem kurduk
bugün iş tatil olunca bi anda karar verdim gitmeye canım.sağolsun çok yardımcı oldu lale hanım
içimi rahatlattı , kafamdaki herşeyi sordum.ilacı önerdi oda.
Bebeklerim ben geldimmm
Daha iyiyim çok şükür korkum geçtiBu akşamı da sarsıntısız atlatırsak yarına bişiciğiim kalmaz...
Mavişimmm çook ama çooook geçmiş olsun meleğimm sana ben kıyamam yaaaHemen çevirin başınızdan bişi Allahım korumuş senii
Kızlar öncelikle geçmiş olsun hepinize :) bu akşam çok mutluyum öncelikle nişan yapıcağım salon tutuldu 9.02.2013 :) hepinizi beklerim.veee gelinlik sorunumu çözdüm yarın hepiniz netteyken fotosynu paylaşacağım
Kızlar öncelikle geçmiş olsun hepinize :) bu akşam çok mutluyum öncelikle nişan yapıcağım salon tutuldu 9.02.2013 :) hepinizi beklerim.veee gelinlik sorunumu çözdüm yarın hepiniz netteyken fotosynu paylaşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?