'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar ben çıkıyorum dikkat edin kendinize Allah'a emanet olun. Çağlom gizom ve pufum sizede eve dönüş yolunda kolaylıklar diliyorum kazasız belasız trafiksiz evlerinize ulaşın inşallah

amiiin bebişiiiim sende dıkaatt eeettt

Kızlar verilmiş sadakam varmış ya bizim ış yerinden çıkış çalışma sahasından geçiyor hiç dikkat etmedim çıkarken 3 tonluk malzemenin halatı koptu üstüme düşüyordu personel çekti kurtardı yaa yoksa gidiyordum öteki tarafa bu günlerde ne oluyor bana ya:18::18::18:

Anammm merkez üssü saros yani bulundugumm yeeer kızlaarrrr sanki fay hattı ayağıma değdi ben bole sey gormedimmm zemin kattayım ve bole yakından hissetmemiştimm korktum beennn

Pelmikkk biz bile fena sallandık sizi düşünemiyorum yaa çok fenaydı ve uzun sürdü 30sn'ymiş Allahım sen koru yaa herşey ne kadar pamuk ipliğine bağlı çok korktum çokk

artçılar olabilirmiş korkmayın diye açıklama yapmışlar canlarım. sakinleşin nolur Rabbim'e emanetiz

Olmasın nolur olmasın tekrar

hepimize geçmiş olsun kızlar Allaha şükür can mal kaybı olmadı ama korkusu bile yetti :26:

mügem ne zaman gitmek gerekiyormuş peki :44::44: düğüne kac ay kala yani?

canım düğünden 1 ay önce adet olmadan önce gitmelisin ki adetin ilk günü ilaca başlayıp 1 ay koruma sağlasın.
benim adetim erken oldu bu ay , adetin 4. günü başlıcam ilaca.düğün zamanı hasta olmamak için ona göre bi sistem kurduk

bugün iş tatil olunca bi anda karar verdim gitmeye canım.sağolsun çok yardımcı oldu lale hanım
içimi rahatlattı , kafamdaki herşeyi sordum.ilacı önerdi oda.

Maviscim dikkat et kendine gecmis olsun ;( ben de suan otobusteyim kizlar trafik felc eve kacta varicam acaba

Maviscim dikkat et kendine gecmis olsun ;( ben de suan otobusteyim kizlar trafik felc eve kacta varicam acaba

Tskler kuzum pisi pisine gidiyordum öteki tarafa pestilim çıkardı altında annem bişeyler dağıtacak ya yarın adıma eleman çekmeseydi gitmiştim Allah korudu kuzum ya çok korktum ben ama ağladım sinirlerim boşaldı zar zor kendime geldim

maviiş annemm sen nazarlara mı geldiiinnnnnnnnnn Allah'ım korusuuunn

Evet kuzum ya nazar değdi hep kesin çok korktum ben ya kuzum eleman kurtarmasaydi yoktum şimdi ya Allah korudu nasıl koptu nasıl oldu anlamadım ki anlık ya oldu elim 3-4 yerinden derin kesildi yere düştük yere çekti direk çünkü beni eleman ya uçuk attım hemen ya çok korktum ben sevdiceğime bişey de söylemedim çalıştığım yere ben seviyorum diye katlanıyor duysa direk çıkmami ister düştüğü yeri bile kırmış malzeme ya benim üstüme düşse Allah korudu ya

öyledi rgüler yüzlü bir hekim herşeyden önce....

bahsettinmi peki internet ortamından tavsiye aldığını

bende plum ın dediği gelinlikçilerle görüştüm hatta cmts randevum var ben hepsine internet ortamından tavsiye alarak aradığımı soylüyorum daha bir ilgili oluyolar :):)

gerçi lale hn her kpşulda güleryüzlü
ama şu var sosya ortamlarda olan biri daha sonrada kendine referans olur bunun farkındalar gelinlikçiler bana öyle dedi valla

KIZLARRRRRRR HARİKA BİR SÖZ BULDUMMMMMMMM
SEVERİM BÖYLE AYKIRI CÜMLELERİ

Tecavüzden sonra "Zevk aldın mı?" diye sormak nasıl abesle iştigalse, gidişinin ardından aylar sonra arayıp "Nasılsın ?" diye sorman da o kadar abesti işte.. Uyuz bir itin kasığındaki pire kadar mutluyum ve başını çöpe soktuğu için kıçı açıkta kalan bir kedi kadar tetikteyim..Tut ki..mutluyum..Tut ki yıkıldım..Sana ne....

Bebeklerim ben geldimmm

Daha iyiyim çok şükür korkum geçti Bu akşamı da sarsıntısız atlatırsak yarına bişiciğiim kalmaz...

Mavişimmm çook ama çooook geçmiş olsun meleğimm sana ben kıyamam yaaa Hemen çevirin başınızdan bişi Allahım korumuş senii

Kızlar öncelikle geçmiş olsun hepinize :) bu akşam çok mutluyum öncelikle nişan yapıcağım salon tutuldu 9.02.2013 :) hepinizi beklerim.veee gelinlik sorunumu çözdüm yarın hepiniz netteyken fotosynu paylaşacağım

Günaydın canlar günaydın size soğuk korkulu kabus dolu bir geceden GÜNAYDİN:18::18::18:
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp buz gibi işe ilk gidenlere GÜNAYDİN
Sonram yatağında mışıl mışıl uyuyup çalışmayıp bu mesajı uyanınca okuyanlara GÜNAYDİN
Vee her zamanki sona kalıp çalar saat çaldığında hep 5 dk 5 dk ileri alıp gözlerini açtığında saatin 1 saat geçtiğini farkedip işe geç kalma tehlikesi olanlara GÜNAYDİN
Yani kısacası bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDİN GÜNAYDİN size

Tşkler kuzum evet Allahım korudu beni bi anlık diklkatsizliğin sonuçları çok kötü olabilirdi yaa birde dudağımın kenarında nurtopu gibi iki dene uçuğum oldu herkez birde kızdı bana yaa neden dikkat etmiyorum diye yer yoktu malzemenin altından neden geçiyomuşum beklemem lazımmış işte ama ne yapım öle bi anıma geldi annem bugün bi şeyler yapacak işte kuzum

Son düzenleme:

hayırlı olsun cerennnn

günaydın herkese

günaydın herkeseee

hayırlı olsun kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…