günaydın kızlar
dün çok fena salladık çorlu olaraktan, benim ailem duymamış gerçi ama ben fena hissettim
sevdiceğin b.annesi de evde yalnızmış aradı beni ağlıyodu kıyamadım ona bi koşu gittim yanına çok mutlu oldu
bu aralar vardı bende bi sıkıntı da buna mı niyetmiş bilemedim
kendimi hiç mutlu hissetmiyom bugünlerde ya.. ne bilim sıkılmış gibi hevesim kalmamış gibi
bu akşam bi arkadaşımla düşündüğüm bi kuaför vardı onla konuşmaya gitçez
bu arada zehroş ve gülinoş ikilisi büyük kavuşma ni zaman
heee cerencim bi de hayırlı olsun canım benim
Kızlar verilmiş sadakam varmış ya bizim ış yerinden çıkış çalışma sahasından geçiyor hiç dikkat etmedim çıkarken 3 tonluk malzemenin halatı koptu üstüme düşüyordu personel çekti kurtardı yaa yoksa gidiyordum öteki tarafa bu günlerde ne oluyor bana ya:18::18::18:
Kıyamam sanaaaa krem falan sür kuzum korkudan cıkmısTşkler kuzum evet Allahım korudu beni bi anlık diklkatsizliğin sonuçları çok kötü olabilirdi yaa birde dudağımın kenarında nurtopu gibi iki dene uçuğum oldu herkez birde kızdı bana yaa neden dikkat etmiyorum diye yer yoktu malzemenin altından neden geçiyomuşum beklemem lazımmış işte ama ne yapım öle bi anıma geldi annem bugün bi şeyler yapacak işte kuzum
Günaydınnnnnn
Yine kar yok
Hakkaten fena sallandık özgemm çok şükür tekrarlanmadı gece :26:
Ni zaman olsun ni zaman
Günaydınnnnnnnn
günaydın kızlar
dün çok fena salladık çorlu olaraktan, benim ailem duymamış gerçi ama ben fena hissettim
sevdiceğin b.annesi de evde yalnızmış aradı beni ağlıyodu kıyamadım ona bi koşu gittim yanına çok mutlu oldu
bu aralar vardı bende bi sıkıntı da buna mı niyetmiş bilemedim
kendimi hiç mutlu hissetmiyom bugünlerde ya.. ne bilim sıkılmış gibi hevesim kalmamış gibi
bu akşam bi arkadaşımla düşündüğüm bi kuaför vardı onla konuşmaya gitçez
bu arada zehroş ve gülinoş ikilisi büyük kavuşma ni zaman
heee cerencim bi de hayırlı olsun canım benim
bu c.tesi yatak odamız gelcek ve bi ihtimal akşam da istanbula gidebiliriz parti meraklısı sevgilimin iş arkadaşının evinde 80ler partisi olacağmış onların departmanca
sevmem öyle şeyleri ama gidelim istiyosa gitçez bakalım
pazar bana uygundur size de öyleyse pazar kavuşabilitemiz var
Günaydınnnnn canikolaarrr
Kıyamam sanaaaa krem falan sür kuzum korkudan cıkmısTekrardan çok geçmiş olsun mavişiimmmm
Günaydınnn şekercan
Yine kar yok, yine kar yok... Ve donuyoruzz! Yarım saat once -5,8 dereceydi, akşama -9 bekleniyo kar yağsın artııııııııııııkkk!
Hehehehhe 80ler partisi miiii ne giyceksin pekii özgişşş
Kuzum sevdicek c.tesi günleri dükkanı kapatamadığından pazar günü buluşuyoruz biz,geçtiğimiz hafta sınava gittiğimizden hiç bişey yapamadık bu pazar kızlarla buluşcam dersem çıngar çıkartır valla
Hehehehhe 80ler partisi miiii ne giyceksin pekii özgişşş
Kuzum sevdicek c.tesi günleri dükkanı kapatamadığından pazar günü buluşuyoruz biz,geçtiğimiz hafta sınava gittiğimizden hiç bişey yapamadık bu pazar kızlarla buluşcam dersem çıngar çıkartır valla
kuzularr bi sonraki hafta cumartesi günü buluşlaım o zaman en uygun gün o gün gibi gözüküo
kuzularr bi sonraki hafta cumartesi günü buluşlaım o zaman en uygun gün o gün gibi gözüküo
ne gidesim var ne bişey giyesim kuzum ya.. zaten çoğu tanımadığım insanlar öyle acayip giyinip rahat edemem ben yanlarında.. normal giyinir giderim ben ya banane
öyle yapalım o zaman canım benim
Tamam kuzular o zamansaa haftaya cumartesi buluşuyoruzzz
Özgemm şu yılbaşı partisi fazla etkiledi seni ondan canın hiç bişey yapmak istemiyo ama böyle yapma daha da üzüyosun kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?