'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

act_rest : 27 Ocak 2013 Kına
:123:31 Ocak 2013 Düğün ...................... 22 ... :123:

ameliee : 26 Ocak 2013 Kına
:123:02 Şubat 2013 Düğün ...................... 24 ... :123:

donuk_pudra : 29 Mart 2013 Kına
:123:30 Mart 2013 Düğün ...................... 80... :123:

plum88 :25 Nisan 2013 Kına
:123:27 Nisan 2013 Düğün .....................107... :123:

karenimmo :?? Mayıs 2013 Kına
:123:18 Mayıs 2013 Düğün.....................129... :123:

2007hu: 18 Mayıs 2013 Kına
:123:19 Mayıs 2013 Düğün .....................130 ... :123:

35ebrus35 : 22 Mayıs 2013 Kına
:123:23 Mayıs 2013 Düğün .....................134... :123:

Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
:123:02 Haziran 2013 Düğün .....................144 ... :123:

kardeIen : 5 Haziran 2013 Kına
:123:07 Haziran 2013 Düğün .....................149 ... :123:

muhendis_ : 15 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................158... :123:

Telomer : 8 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................158 ... :123:

aLLeGRia : 21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................164... :123:

susu_ :21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................164... :123:

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................165... :123:

gaydirigubbak : 09 Ağustos 2013 Kına
:123:10 Ağustos 2013 Düğün .....................213 ... :123:

Ece: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................235... :123:

engineerelif: ?? Eylül 2013 Kına
:123:22 Eylül 2013 Düğün .......................256...:123:

günaydın kızlar
dün çok fena salladık çorlu olaraktan, benim ailem duymamış gerçi ama ben fena hissettim
sevdiceğin b.annesi de evde yalnızmış aradı beni ağlıyodu kıyamadım ona bi koşu gittim yanına çok mutlu oldu
bu aralar vardı bende bi sıkıntı da buna mı niyetmiş bilemedim
kendimi hiç mutlu hissetmiyom bugünlerde ya.. ne bilim sıkılmış gibi hevesim kalmamış gibi
bu akşam bi arkadaşımla düşündüğüm bi kuaför vardı onla konuşmaya gitçez

bu arada zehroş ve gülinoş ikilisi büyük kavuşma ni zaman

heee cerencim bi de hayırlı olsun canım benim

Son düzenleme:

Hakkaten fena sallandık özgemm çok şükür tekrarlanmadı gece :26:

Ni zaman olsun ni zaman

mavişim Allah korumuş kuzum ya çok geçmiş olsun var bu aralar bi uğursuzluk hepimizde
dikkatli ol bundan sonra olur mu

günaydın kızlar
gülinimin dediği gibi biz de fena sallandık ben de çok korktum hala o huzursuzluğum geçmedi zaten bu aralar bi depresyondur gidiyo

Günaydınnnnn canikolaarrr

Kıyamam sanaaaa krem falan sür kuzum korkudan cıkmıs Tekrardan çok geçmiş olsun mavişiimmmm
Günaydınnnnnn

Yine kar yok

Günaydınnn şekercan

Yine kar yok, yine kar yok... Ve donuyoruzz! Yarım saat once -5,8 dereceydi, akşama -9 bekleniyo kar yağsın artııııııııııııkkk!

Hakkaten fena sallandık özgemm çok şükür tekrarlanmadı gece :26:

Ni zaman olsun ni zaman

bu c.tesi yatak odamız gelcek ve bi ihtimal akşam da istanbula gidebiliriz parti meraklısı sevgilimin iş arkadaşının evinde 80ler partisi olacağmış onların departmanca
sevmem öyle şeyleri ama gidelim istiyosa gitçez bakalım
pazar bana uygundur size de öyleyse pazar kavuşabilitemiz var

günaydın canlar donuyorummmm
düşcem diye çok korktum ama şükür sağ salim geldim
mavişim ya çok geçmiş olsun nazarlara mı geldin yaa

Günaydın kızlarr
mavişcim canım çok geçmiş olsun Allah korumuş vallaa..
Ya bende dün kipadan bişiler bakarken iki tane diaderminin makyaj temizleeyicisini devirdim.. tanesi 17,5 lira. küçücük bişi üstelik.. mecbur ödedim. Neyseki indirim yaptılar bana tanesi 13 tl ye geldi

Günaydınnnnnnnn

günaydın bebeklerrr dün deprem olurken ben başım dönüyor sandım sonraa burdakilerin sallanıyomuyuz demesiyle uyandım
evett büyük buluşmamız ni zaman

Hehehehhe 80ler partisi miiii ne giyceksin pekii özgişşş

Kuzum sevdicek c.tesi günleri dükkanı kapatamadığından pazar günü buluşuyoruz biz,geçtiğimiz hafta sınava gittiğimizden hiç bişey yapamadık bu pazar kızlarla buluşcam dersem çıngar çıkartır valla

Yağsın artık azıcık yumuşasın yaa çok sert bi soğuk var burda da pelmikkk

Botlarım çok eskimişti sevdicek ayaklarımı üşütüyo onlar diye güzel bi bot almış bana çok sevindirik oldum hihihih

kuzularr bi sonraki hafta cumartesi günü buluşlaım o zaman en uygun gün o gün gibi gözüküo

ne gidesim var ne bişey giyesim kuzum ya.. zaten çoğu tanımadığım insanlar öyle acayip giyinip rahat edemem ben yanlarında.. normal giyinir giderim ben ya banane

kuzularr bi sonraki hafta cumartesi günü buluşlaım o zaman en uygun gün o gün gibi gözüküo

öyle yapalım o zaman canım benim

ne gidesim var ne bişey giyesim kuzum ya.. zaten çoğu tanımadığım insanlar öyle acayip giyinip rahat edemem ben yanlarında.. normal giyinir giderim ben ya banane

öyle yapalım o zaman canım benim

Tamam kuzular o zamansaa haftaya cumartesi buluşuyoruzzz

Özgemm şu yılbaşı partisi fazla etkiledi seni ondan canın hiç bişey yapmak istemiyo ama böyle yapma daha da üzüyosun kendini

Ezgimm amann dikkat et kendine valla karda düşmekten bende çok korkarımmm ya neneler gibi yuruyorum kar yagınca, olsun düşmekten iyidir..

Zehramm benim de var ole sakarlıklarım, haybeden para ödemişsinn ama olcağı varmış kuzumm

Gülimiiimmm güle güle kullan botlarını kuzumm benimmm düşünceliii eniştem benimm maşallah nazarlardan korusunnn sizi Rabbim

Feyste bi yazı gördüm sizle paylaşmak istedim canlarım... Belki biliyosunuzdur ama ben ilk kez duydum

Düşünüyorum da, sanirim en büyük korkumuz oldugumuz gibi görünmek. Yumusacik kalbimizin fark edilmesi, naif yönlerimizin kesfedilmesi, cesaretsizligimizin anlasilmasi, korkularimizin paylasilmasi sanki zarar görecegimizin en büyük isareti. Kabuklarimizin altinda kendimizi saklamakta ne kadar da ustayiz.

Ve ne kadar güçlü korunuyoruz, kalkanlarimizin ardinda. Hissedilmeden, el degmeden, sevgimizi göstermeden. Istiridyeler, deniz minareleri, midyeler. Kirpiler ve kaplumbagalar gibi.

Sahi koruyor mu bizi bu çatlamamis sert kabuk? Kimse incitemiyor mu duygularimizi, inançlarimizi, benligimizi? Yoksa zarar mi veriyor bu ürkeklik, bu kabuk bize.? Hissettiklerimizi gölgeliyor, yansitmiyor mu gerçek kimligimizi?

Duygularimizi bastiriyor, el ele tutusmamizi engelliyor mu? Eger bir yildiz gibi isil isilsam ve bir yildiz kadar parlak.

Ne çikar atesböcegi sansalar beni?

Rabindranath Tagore

Tamam kuzular o zamansaa haftaya cumartesi buluşuyoruzzz

Özgemm şu yılbaşı partisi fazla etkiledi seni ondan canın hiç bişey yapmak istemiyo ama böyle yapma daha da üzüyosun kendini

öyle oldu canım ya.. dün b.annesine gittim dedim ya sevdicek de geldi.. böyle ne sarılasım geldi ne konuşasım
o da bi sorun mu var diyip durdu ben de yok dedim hep
kalbim kırık benim.. ama konusunu da açmak istemiyorum.. o açarsa söylerim ancak
nolcak bilmiyom böyle

gunaydın kızcelerııımmmmm

donma otesııı bişi yasıyoorum okadar kalın gıyındımm ama halaa üşüyooruuumm Allah sokaktakilere yardım etsiiinn yatagımda huzurlu uyuyamıorum onları dusunmekteen

yaz gelsınnn yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…