'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Özgem böyle olmaz ki ama aranıza mesafe giriyo soğukluk giriyo yok yere :26:

iyidir kuzum sen nasılsınnnn
müge yok özge var olur mu
bak isimler de uyumlu

iyiyim tatlım...accık canm sıkıldı...temizlik vardı bugün izinliydim normalde ama önceki kiracı evin her odasına bi ton kablo cekmiş duvarı delerek...kabloları cekmiş sevdicegin abisi...delik delik olmus her yer...oralara alcı yapmıs....sofben için de tesisat yapılcakmıs tekrar....sonrada boyanacak ev .....haftaya carsamba temizlik yerleşme....bitecek mi bu işlerr...off offf...

Müge dr a gitti ya...onu sorcaktım...bende hastalancam dügüne

Bende çok üzülüyorum askımm Allah yardımcıları olsunn dışarda olanlarınn, dayanılır gibi değil

Bence de yaz gelsinnn valla donuyoruuuummm

son durummm

çağloşum sakin ol yüzdünüz yüzdünüz kuyruguna geldiniz. evet bitcek bu işler sen gönlünü ferah tut olur mu?

mügeye dün ben sordum. hap önermiş dr. düğüne 1 ay kala adet oldugun gün icmeye baslayacaksın demiş.

biter canım benim sen içini ferah tut
hep bitmese bile ucunda ölüm yok ya ufak tefek şeyler sonraya kalsa da olur

müge de sanırım adetinin 4. günü iççekmiş düğün günü adet olmamak için :26:

iş biter kuzummm....iş cıkısı eve gecerim hemen...her aksam yaparım bitirirm o sorun değil de....ben dr için cok gec kaldım zaten....amacım dügüne yakın agda yaptırmaktı....o yüzden dr a da gitmedim...bilmiyodum ki böle oldugunu....alttan bakıyolar mı ki?bakmıyosa bugün bile gidebilirimmm....

Günaydın canlarımmmm....nasılsınız???

Mügemmm buralarda mısın?:26::26::26:

yettim kızlarrrrrr

ben hapla korunucam canım , bu ayda erken oldum :26:
kullanılan hep 21 gün olduğu için hap bitince adet olacağım için düğün gününe denk geliyodu :18:
normalde adetin olduğunda başlıyorsun , 1 ay koruma sağlıyor.
ben ilk paketi bitirip ikinci pakete devam edicem.balayından dönünce hapı kesicem adet olucam

doğru diyosun canım..şimdi mail attım.. içime atmıcam anlattım ona..
bakalım tepkisi ne olcak

En güzelini yapmışsın içinde büyütüyosun boşuna en azından tartışsanız bile konu elbet kapanır ama bu şekilde mesafe oluyo aranızda,inşallah güzel bi tepki verir

alttan bakmadılar canım sadece ultrasonla baktı doktor.
alttan bakmasına gerekte yok sanırım :26:

Evet kuzum verilmiş sadakam varmış yaa dikkat ederim genelde ama nasıl oldu anlamadım ki yaa hepimiz dikkat edelim var bi uğursuzluk yaa

Bende çok üzülüyorum askımm Allah yardımcıları olsunn dışarda olanlarınn, dayanılır gibi değil

Bence de yaz gelsinnn valla donuyoruuuummm

son durummm

Eki Görüntüle 599767

ah askımmmm yaaa burada suan -1 ((

güllbiikkk cicileriiinii gülee güleee kulllaaaannnn kinngg enişşteee benım sevdıcegım hastaa olmusss kokusunaa kurbaan olduguumm bensiiz iyileşemeezzde o tek basınaaa

özgeeemm duaa et kuzum depresyona bırebırr ben regl oldugum ıcın edemıorum Allah razı olsun gülbiğim etti inan içim ferahladı , psikolojıkmıdır nedır bilmoorum ama duanın enerjısı hiç bişiiide yooookk , dün gecede annaneme soledımm oku dıye valla esneyee esneyee ruhumu teslım edıodum az dahaa 11 buuga dogru uyuyakalmısımm

Günaydınnnnn canikolaarrr

Kıyamam sanaaaa krem falan sür kuzum korkudan cıkmıs Tekrardan çok geçmiş olsun mavişiimmmm
Kuzum kesin korkudan ya kocaman 2 tane uçuk krem sürdüm pazara kadar düzelir inşallah olayı sevdiceğe anlatmadım kıyameti koparır yaa zaten gıcık çalıştığım yere var bi uğursuzluk üstümüzde yaa Allahım korusun bizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…