öyle oldu canım ya.. dün b.annesine gittim dedim ya sevdicek de geldi.. böyle ne sarılasım geldi ne konuşasım
o da bi sorun mu var diyip durdu ben de yok dedim hep
kalbim kırık benim.. ama konusunu da açmak istemiyorum.. o açarsa söylerim ancak
nolcak bilmiyom böyle
Günaydın canlarımmmm....nasılsınız???
Mügemmm buralarda mısın?:26::26::26:
iyidir kuzum sen nasılsınnnn
müge yok özge var olur mu
bak isimler de uyumlu
Özgem böyle olmaz ki ama aranıza mesafe giriyo soğukluk giriyo yok yere :26:
gunaydın kızcelerııımmmmm
donma otesııı bişi yasıyoorum okadar kalın gıyındımm ama halaa üşüyooruuumm Allah sokaktakilere yardım etsiiinn yatagımda huzurlu uyuyamıorum onları dusunmekteen
yaz gelsınnn yaaaaa
iyiyim tatlım...accık canm sıkıldı...temizlik vardı bugün izinliydim normalde ama önceki kiracı evin her odasına bi ton kablo cekmiş duvarı delerek...kabloları cekmiş sevdicegin abisi...delik delik olmus her yer...oralara alcı yapmıs....sofben için de tesisat yapılcakmıs tekrar....sonrada boyanacak ev .....haftaya carsamba temizlik yerleşme....bitecek mi bu işlerr...off offf...
Müge dr a gitti ya...onu sorcaktım...bende hastalancam dügüne
iyiyim tatlım...accık canm sıkıldı...temizlik vardı bugün izinliydim normalde ama önceki kiracı evin her odasına bi ton kablo cekmiş duvarı delerek...kabloları cekmiş sevdicegin abisi...delik delik olmus her yer...oralara alcı yapmıs....sofben için de tesisat yapılcakmıs tekrar....sonrada boyanacak ev .....haftaya carsamba temizlik yerleşme....bitecek mi bu işlerr...off offf...
çağloşum sakin ol yüzdünüz yüzdünüz kuyruguna geldiniz. evet bitcek bu işlersen gönlünü ferah tut olur mu?
mügeye dün ben sordum. hap önermiş dr. düğüne 1 ay kala adet oldugun gün icmeye baslayacaksın demiş.
biter canım benim sen içini ferah tut
hep bitmese bile ucunda ölüm yok ya ufak tefek şeyler sonraya kalsa da olur
müge de sanırım adetinin 4. günü iççekmiş düğün günü adet olmamak için :26:
Günaydın canlarımmmm....nasılsınız???
Mügemmm buralarda mısın?:26::26::26:
doğru diyosun canım..şimdi mail attım.. içime atmıcam anlattım ona..
bakalım tepkisi ne olcak
iş biter kuzummm....iş cıkısı eve gecerim hemen...her aksam yaparım bitirirm o sorun değil de....ben dr için cok gec kaldım zaten....amacım dügüne yakın agda yaptırmaktı....o yüzden dr a da gitmedim...bilmiyodum ki böle oldugunu....alttan bakıyolar mı ki?bakmıyosa bugün bile gidebilirimmm....
alttan bakmadılar canım sadece ultrasonla baktı doktor.
alttan bakmasına gerekte yok sanırım :26:
mavişim Allah korumuş kuzum ya çok geçmiş olsun var bu aralar bi uğursuzluk hepimizde
dikkatli ol bundan sonra olur mu
günaydın kızlar
gülinimin dediği gibi biz de fena sallandık ben de çok korktum hala o huzursuzluğum geçmedi zaten bu aralar bi depresyondur gidiyo
Bende çok üzülüyorum askımm Allah yardımcıları olsunn dışarda olanlarınn, dayanılır gibi değil
Bence de yaz gelsinnn valla donuyoruuuummm
son durummm
Eki Görüntüle 599767
Kuzum kesin korkudan ya kocaman 2 tane uçuk krem sürdüm pazara kadar düzelir inşallah olayı sevdiceğe anlatmadım kıyameti koparır yaa zaten gıcık çalıştığım yere var bi uğursuzluk üstümüzde yaa Allahım korusun biziGünaydınnnnn canikolaarrr
Kıyamam sanaaaa krem falan sür kuzum korkudan cıkmısTekrardan çok geçmiş olsun mavişiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?