'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bence de alttan bakmaz bunun için
en fazla idrar kan örneği falan ister isterse sanki :26:

bize ders olsun ben en azından 2 ay önceden gideyim muhakkak doktora

aynen canım , 1,5 - 2 ay önce gidersin ki adetliyken ilaca başlamak gerekiyor.
Bizim mesela ilk 1 ay tam korumayacak , ek koruma lazım
Doğum kontrol hapı hakkında tüm ayrıntıları anlattı doktor.
rahim ve meme kanserinden koruyormuş , benim çok ağrılıydı adetlerim.Rahim öne doğruymuş.
Ağrıları engelleyecek ve düzene sokuyormuş

günaydın canlar donuyorummmm
düşcem diye çok korktum ama şükür sağ salim geldim
mavişim ya çok geçmiş olsun nazarlara mı geldin yaa

Herhalde kuzum yaa kesin nazar yaa kullanılan halat en yeni ve kesinlikle kopması imkansız götürüyodu öteki tarafa yaa herşey anlık oldu kopması elemanın beni çekmesi verilmiş sadakam varmış kesin

Tşkler kuzum Allah korudu valla yaaa yoksa pisi pisine gidiyordum

Kuşuumm bana nie demedinn annemle okurduk burdann yaa

Kurbikk enişteme geçmişş olsunn valla bu havalarda hasta olmayana plaket verilmeli dicemm, ben nişandan sonra hastanelik olurum diodm ama hala sağlamım çok ilginç bu aşkımmm

anlattığın anda hiç kaçışınn yokk işi bıraktırır canımm, yani benimki olsa bıraktırırdı :26:

yan etkiler konusunda bişeyler dedi mi canım ben de hap düşünüyorum çünkü
ne bilim tüylenme olur mu (lazere dünyanın parasını bayılıyom )
kilo alma konusu da keza (açım 1 haftadır verdiğim emeklere yazık )

anlattığın anda hiç kaçışınn yokk işi bıraktırır canımm, yani benimki olsa bıraktırırdı :26:

Kesin kuzum yapar zaten bırakım diye yer arıyo bizimkileri tembihledim kimse bişey söylemicem uçuklara da pazara kadar biraz toplamazsa bi bahane bulacam artık

randevuyu aldım kızlar bugün gidiyorummm....15:10 da gidicem inş....yan etkileri bende sorcam..kilo almak istemiyorum bende Özgemmmmm....

iki hap var canım.yasmin ve yazz dedi doktor.
yasmin biraz daha iştah açar ama kalori kontrolu yaparsan sorun olmaz dedi.
ben ilk ay yasmin kullanıcam daha sonra yazz a geçicem.
yazz daha hafif dozlu ve yan etkisi yokmuş ,onu önerdi ama düğüne hasta olacacağım için ilk etapta yasmin kullanıcam

randevuyu aldım kızlar bugün gidiyorummm....15:10 da gidicem inş....yan etkileri bende sorcam..kilo almak istemiyorum bende Özgemmmmm....

bende kilo almak istemiyorum artık alırsam bilemiyorum sonumu.

gerçi benim kuzenim 2 yıl yasmin kullandı. 2 kilo aldı. bünye ile alakalı bence.

yan etkiler için hep efsane dedi canım , tabiiki bünyeden bünyeye değişir ama doktor kendisi kullanmış.
korunmak istediğin sürece kullanabilirsin dedi

Son düzenleme:
teşekkür edeirm mügemm
çağloşum sen de bilgilendirirsin bizi kuzucum.. hap hem istiyom hem istemiyom karışık bi ruh halindeyim

Teşekkür ederim nazlimuğğğ yerim ben aşkitellaaammıııııı

Kurbik enişteye de çoookk geçmiş olsun inşallah iyileşir hemencecikkk

Her zaman dua ederim nazlımm ne zaman ihtiyacın olursa ederim,hakkten duanın enerjisi hiç bişey de yok anında ferahlıyo insanın içi

gülibikimm güle güle kullann aferin düşünceli enişteyee

Teşekkür ederimmm ezgimmmm

bi sürü bambu eşya almak istiyorum mutfak için bambuya karşı bambaşka bi aşkım var
ama ocak şubat ve hatta mart ayında maddi açıdan fena çöküşlerde olcam bi süre kendime engel olmam lazım

teşekkür edeirm mügemm
çağloşum sen de bilgilendirirsin bizi kuzucum.. hap hem istiyom hem istemiyom karışık bi ruh halindeyim

bende aynı durumdayım Özgem yaaa....ne yapsam bilmiyorum...gidim bi bakalım ne dicek...inş suratsız bi kadın değildir....aydınlatırım ben sizi beni bilgilendirirse yeterince

ne için ben anlamadım kızlar fransız kaldım açıklar mısınız?

HAYIRLI OLSUN CERENCİMMMMMM .... çok sevindim fotoları bekliyorum

Günaydın canlarımmmm....nasılsınız???

Mügemmm buralarda mısın?:26::26::26:

günaydın çağlam

günaydın kızlar

günaydın aslıcan

Günaydın kızlar mutlu sabahlar
nasılsınız bakalım?
günaydınnnnnnnnnnnnnn

çağlam sıkma canını herşey çok güzel olacaktır eminim ben ev belli yurt belli canım illaki işler güçler bitecektir stress yapma aksi halde işler birbirine girer hayatım ...

doğru diyosun canım..şimdi mail attım.. içime atmıcam anlattım ona..
bakalım tepkisi ne olcak

özgem inşallah çok sinirli yazmamışsındır ... üzerine püskürtme enişteyi yazık o da sıkılmıştır koşuşturmalardan napsın eniştem yaaaaaa...
ayrıca aranızı bozacak birşey söyleme canım sonra yine sen üzülürsün.
bırak o zaten senin ... senden başkasını ne bar da ne partide eminim gözü görmeyecektir..

oda yazz kullandım en çok tavsiye ettiğim en düşük dozlu o dedi kuzum

müge haklı kızlar bana da 1,5-2 ay önce tekrar gel dedi düğünden yani..
kesinlikle d.k. hapı öneriyor lale hanım ...
ayrıca kendiside 5 yıl kullanmış ...

ayrıca bnanada her derde deva bu d.k. hapı dedi .. aynı aspirin gibi birşey dedi ...
sizin yaşlarınızdaki kişilerde büyük yan etkiler yapacağını düşünmüyorum tabi bünyeden bünyeye değişir ama dediii ...

ayrıca ben 3 ay yasmin kullandım lale hn. tavsiyesi ile kilo almadım hatta ilk kutu boyunca 1 kg verdim mide bulantısından
diğer 2 ay da da bir kilo alımı olmadı ekstradan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…