bence de alttan bakmaz bunun için
en fazla idrar kan örneği falan ister isterse sanki :26:
bize ders olsun ben en azından 2 ay önceden gideyim muhakkak doktora
günaydın canlar donuyorummmm
düşcem diye çok korktum ama şükür sağ salim geldim
mavişim ya çok geçmiş olsun nazarlara mı geldin yaa
Günaydın kızlarr
mavişcim canım çok geçmiş olsun Allah korumuş vallaa..
Ya bende dün kipadan bişiler bakarken iki tane diaderminin makyaj temizleeyicisini devirdim.. tanesi 17,5 lira. küçücük bişi üstelik.. mecbur ödedim. Neyseki indirim yaptılar bana tanesi 13 tl ye geldi
Kuşuumm bana nie demedinn annemle okurduk burdann yaa
ah askımmmm yaaa burada suan -1((
güllbiikkk cicileriiinii gülee güleee kulllaaaannnn kinngg enişşteeebenım sevdıcegım hastaa olmusss kokusunaa kurbaan olduguumm bensiiz iyileşemeezzde o tek basınaaa
özgeeemm duaa et kuzum depresyona bırebırr ben regl oldugum ıcın edemıorum Allah razı olsun gülbiğim etti inan içim ferahladı , psikolojıkmıdır nedır bilmoorum ama duanın enerjısı hiç bişiiide yooookk , dün gecede annaneme soledımm oku dıye valla esneyee esneyee ruhumu teslım edıodum az dahaa 11 buuga dogru uyuyakalmısımm
Kuzum kesin korkudan ya kocaman 2 tane uçuk krem sürdüm pazara kadar düzelir inşallah olayı sevdiceğe anlatmadım kıyameti koparır yaa zaten gıcık çalıştığım yere var bi uğursuzluk üstümüzde yaa Allahım korusun bizi
aynen canım , 1,5 - 2 ay önce gidersin ki adetliyken ilaca başlamak gerekiyor.
Bizim mesela ilk 1 ay tam korumayacak , ek koruma lazım
Doğum kontrol hapı hakkında tüm ayrıntıları anlattı doktor.
rahim ve meme kanserinden koruyormuş , benim çok ağrılıydı adetlerim.Rahim öne doğruymuş.
Ağrıları engelleyecek ve düzene sokuyormuş
anlattığın anda hiç kaçışınn yokk işi bıraktırır canımm, yani benimki olsa bıraktırırdı :26:
yan etkiler konusunda bişeyler dedi mi canım ben de hap düşünüyorum çünkü
ne bilim tüylenme olur mu (lazere dünyanın parasını bayılıyom)
kilo alma konusu da keza (açım 1 haftadır verdiğim emeklere yazık)
randevuyu aldım kızlar bugün gidiyorummm....15:10 da gidicem inş....yan etkileri bende sorcam..kilo almak istemiyorum bende Özgemmmmm....
randevuyu aldım kızlar bugün gidiyorummm....15:10 da gidicem inş....yan etkileri bende sorcam..kilo almak istemiyorum bende Özgemmmmm....
yan etkiler için hep efsane dedi canım , tabiiki bünyeden bünyeye değişir ama doktor kendisi kullanıyormuş.
korunmak istediğin sürece kullanabilirsin dedi
ah askımmmm yaaa burada suan -1((
güllbiikkk cicileriiinii gülee güleee kulllaaaannnn kinngg enişşteeebenım sevdıcegım hastaa olmusss kokusunaa kurbaan olduguumm bensiiz iyileşemeezzde o tek basınaaa
özgeeemm duaa et kuzum depresyona bırebırr ben regl oldugum ıcın edemıorum Allah razı olsun gülbiğim etti inan içim ferahladı , psikolojıkmıdır nedır bilmoorum ama duanın enerjısı hiç bişiiide yooookk , dün gecede annaneme soledımm oku dıye valla esneyee esneyee ruhumu teslım edıodum az dahaa 11 buuga dogru uyuyakalmısımm
gülibikimm güle güle kullann aferin düşünceli enişteyee
Doktor kendisi hangisini kullanıyomuş mügecm?
teşekkür edeirm mügemm
çağloşum sen de bilgilendirirsin bizi kuzucum.. hap hem istiyom hem istemiyom karışık bi ruh halindeyim
rahim ve meme kanserinden koruyormuş , benim çok ağrılıydı adetlerim.Rahim öne doğruymuş.
Kızlar öncelikle geçmiş olsun hepinize :) bu akşam çok mutluyum öncelikle nişan yapıcağım salon tutuldu 9.02.2013 :) hepinizi beklerim.veee gelinlik sorunumu çözdüm yarın hepiniz netteyken fotosynu paylaşacağım
Günaydın canlarımmmm....nasılsınız???
Mügemmm buralarda mısın?:26::26::26:
günaydın kızlar
günaydınnnnnnnnnnnnnnGünaydın kızlar mutlu sabahlar
nasılsınız bakalım?
iyiyim tatlım...accık canm sıkıldı...temizlik vardı bugün izinliydim normalde ama önceki kiracı evin her odasına bi ton kablo cekmiş duvarı delerek...kabloları cekmiş sevdicegin abisi...delik delik olmus her yer...oralara alcı yapmıs....sofben için de tesisat yapılcakmıs tekrar....sonrada boyanacak ev .....haftaya carsamba temizlik yerleşme....bitecek mi bu işlerr...off offf...
Müge dr a gitti ya...onu sorcaktım...bende hastalancam dügüne
doğru diyosun canım..şimdi mail attım.. içime atmıcam anlattım ona..
bakalım tepkisi ne olcak
oda yazz kullandım en çok tavsiye ettiğim en düşük dozlu o dedi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?