aaaaa ayakabımı aldım dügün için....unuttum size göstermeyi.....nasıl bakın kızlar....
Eki Görüntüle 599814 Eki Görüntüle 599815
aaaaa ayakabımı aldım dügün için....unuttum size göstermeyi.....nasıl bakın kızlar....
oda yazz kullandım en çok tavsiye ettiğim en düşük dozlu o dedi kuzum
Bende yüksek ihtimalle balayında regl olucambu ayın 6 sında oldum Her ay 2-3 gün öne alıyo Bu takdirde önümde 3 regl dönemi olduğuna göreeee tam düğün tarihine denk geliyo
Zaten hep ne zaman tatile gitsem ozaman olurum denizede giremem çok uğursuzum off yaaa offf
hayırlı olsun
wuuuhuuuuuuuuu sexy back
harika bu ayakkabı tatlımmmmm
HAYIRLI OLSUN CERENCİMMMMMM .... çok sevindim fotoları bekliyorum
günaydın çağlam
günaydın aslıcan
günaydınnnnnnnnnnnnnn
çağlam sıkma canını herşey çok güzel olacaktır eminim ben ev belli yurt belli canım illaki işler güçler bitecektir stress yapma aksi halde işler birbirine girer hayatım ...
özgem inşallah çok sinirli yazmamışsındır ... üzerine püskürtme enişteyi yazık o da sıkılmıştır koşuşturmalardan napsın eniştem yaaaaaa...
ayrıca aranızı bozacak birşey söyleme canım sonra yine sen üzülürsün.
bırak o zaten senin ... senden başkasını ne bar da ne partide eminim gözü görmeyecektir..
müge haklı kızlar bana da 1,5-2 ay önce tekrar gel dedi düğünden yani..
kesinlikle d.k. hapı öneriyor lale hanım ...
ayrıca kendiside 5 yıl kullanmış ...
ayrıca bnanada her derde deva bu d.k. hapı dedi .. aynı aspirin gibi birşey dedi ...
sizin yaşlarınızdaki kişilerde büyük yan etkiler yapacağını düşünmüyorum tabi bünyeden bünyeye değişir ama dediii ...
ayrıca ben 3 ay yasmin kullandım lale hn. tavsiyesi ile kilo almadım hatta ilk kutu boyunca 1 kg verdim mide bulantısından
diğer 2 ay da da bir kilo alımı olmadı ekstradan...
benim nişan ayakkabım bunun aynısıydıııı dore renk şerit gümüş rengiydi yalnız benim
çok güzel görünüyo çağloşummm güle güle giy
çağlam gelinliğinde altın rengi detaytlarmı var ?
ayakkabıyı çokk beğendim ...
çağlam gelinliğinde altın rengi detaytlarmı var ?
ayakkabıyı çokk beğendim ...
waaaauuuwww ayakkabıların çok şıkmış cnm İlerde de kullanabileceğin bişey hem Yalnız altı siyah mı ne :44:
İsim yazmada sorun oluyoda
Özlemmmm sen gelinliğimi görmedin mi kuzummmm...gelinlikte ki detaylardan daha cok sonra giyebilecegim bişey olsun istedim...
çok güzelmiş çağloşumm mutlulukla giyyy
ben topuklu giyemiyorum iki ay önce ayağımı çatlattığım için çok zorlanıyorum
düğün günü idare edicem artık
Bende yüksek ihtimalle balayında regl olucambu ayın 6 sında oldum Her ay 2-3 gün öne alıyo Bu takdirde önümde 3 regl dönemi olduğuna göreeee tam düğün tarihine denk geliyo
Zaten hep ne zaman tatile gitsem ozaman olurum denizede giremem çok uğursuzum off yaaa offf
çağlaaammm tekrar albüm yaparmısın bakayım yaa nolurrrr...
bende sonradan giyableceğim birşey istiyorummmmmm böyleee
fiyat nedir?
Kuşuumm bana nie demedinn annemle okurduk burdann yaa
Kurbikk enişteme geçmişş olsunn valla bu havalarda hasta olmayana plaket verilmeli dicemm, ben nişandan sonra hastanelik olurum diodm ama hala sağlamım çok ilginç bu aşkımmm
anlattığın anda hiç kaçışınn yokk işi bıraktırır canımm, yani benimki olsa bıraktırırdı :26:
ben topuklu giyemiyorum iki ay önce ayağımı çatlattığım için çok zorlanıyorum
düğün günü idare edicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?