'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oda yazz kullandım en çok tavsiye ettiğim en düşük dozlu o dedi kuzum

Bende yüksek ihtimalle balayında regl olucam bu ayın 6 sında oldum Her ay 2-3 gün öne alıyo Bu takdirde önümde 3 regl dönemi olduğuna göreeee tam düğün tarihine denk geliyo
Zaten hep ne zaman tatile gitsem ozaman olurum denizede giremem çok uğursuzum off yaaa offf

canım ne zaman beyaz kıyafet giysem aksi gibi birkaç gün varken oluyordum. Rezil bir durum:18:

aaaaa ayakabımı aldım dügün için....unuttum size göstermeyi.....nasıl bakın kızlar....

Eki Görüntüle 599814 Eki Görüntüle 599815

benim nişan ayakkabım bunun aynısıydıııı dore renk şerit gümüş rengiydi yalnız benim
çok güzel görünüyo çağloşummm güle güle giy

bebeğim ben gitmesini de geçtim benim rahatsızlığımı belirtmeme rağmen o uzun mesajımı sallamayıp sadece son cümleye odaklanıp 'en son git demişsin sağol aşkım' yazmasına çok gücendim
yok sert bi mail yazmadım ama okumadı sanırım daha cevap yok henüz

gulıbıgımmm enişteye helal olsun diyor ve size bissürü bissürüsüüü maşallah gönderiyorummm

bu arada özgişim ben de duanın gücüne çok inanıyorummm en etkili antidepresan emin ol

ben bir de şükür terapisi yapıyorum iki gundur o da beni cok rahatlattı... sabah aksam sukrediorum hayatımdaki güzel seyleri hatırlayıp defterim var ona yazıyorum

çağlam gelinliğinde altın rengi detaytlarmı var ?

ayakkabıyı çokk beğendim ...

waaaauuuwww ayakkabıların çok şıkmış cnm İlerde de kullanabileceğin bişey hem Yalnız altı siyah mı ne :44:
İsim yazmada sorun oluyoda

saol canım benim..ilerlde kullanabileegim bişey olsun dedim bende...yok siyah değil altı...altın rengi...yazarımmm yani

Özlemmmm sen gelinliğimi görmedin mi kuzummmm...gelinlikte ki detaylardan daha cok sonra giyebilecegim bişey olsun istedim...

çağlaaammm tekrar albüm yaparmısın bakayım yaa nolurrrr...

bende sonradan giyableceğim birşey istiyorummmmmm böyleee

fiyat nedir?

çok güzelmiş çağloşumm mutlulukla giyyy

ben topuklu giyemiyorum iki ay önce ayağımı çatlattığım için çok zorlanıyorum
düğün günü idare edicem artık

saol Mügemmm sende mutlulukla giy ini bebeğim...cok gecmiş olsun tekrardan...dikkt et o gün

canım üzülme hap sayesinde düğünde ve balayında olmazsın

çağlaaammm tekrar albüm yaparmısın bakayım yaa nolurrrr...

bende sonradan giyableceğim birşey istiyorummmmmm böyleee

fiyat nedir?

tamam yapıyorum hemen....seni kırcama kafamı kırarım leyynnnn

beyaz ayakkabılar da vardı...evet cok güzellerdi..dantel güpür falan cok sıklardı ama bir daha asla giyemicektim....sadece o gün için 250 tl o ayakkabılara vermek istemedim yaniiii....buna 140 dedi...sevdicek 110 verdi hadi hayrlı işler dedi

kızlar bu arada sizlerle paylaşamadım.
Cumartesi günü aşkım ve ailesi geldiler.
Nişan gününü belirledik ve annesi inanılmaz derecede iyi davrandı.
Dünde cepten arayıp " kızım hava çok soğuk dışarda karda çok servis bekledim mi? Sinan 1 saat servis beklediğini söyledi. Çok üşümüş seni merak ettim" dedi ve "kızım kendinize dikkat edin bu aralar" diye ekledi. Şoktayımmmmm

askım askımmm hüryooşşlaa okuyun banaa sizdeeee yüffeeennnn

valla hapşurup duruoruuuzz sevgilicikle karşılıklıııı aşkilotaamm :2:

Allah razı olsun gülbiğiim beniiiimmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…