canım üzülme hap sayesinde düğünde ve balayında olmazsın
saol canım benim..ilerlde kullanabileegim bişey olsun dedim bende...yok siyah değil altı...altın rengi...yazarımmm yani
Özlemmmm sen gelinliğimi görmedin mi kuzummmm...gelinlikte ki detaylardan daha cok sonra giyebilecegim bişey olsun istedim...
tamam yapıyorum hemen....seni kırcama kafamı kırarım leyynnnn
beyaz ayakkabılar da vardı...evet cok güzellerdi..dantel güpür falan cok sıklardı ama bir daha asla giyemicektim....sadece o gün için 250 tl o ayakkabılara vermek istemedim yaniiii....buna 140 dedi...sevdicek 110 verdi hadi hayrlı işler dedi
mügem geçmiş olsun aman zorlama kendini.daha da kötü olmasın o gün.
ben ilk danstan sonra converse giycem
inşallah canım denk gelmez daha gelin hamamıda yapıcaz ağda falanda yaptırıcam Denk gelmemesi lazım
Canım bende gelinliğini görmedim galiba tekrar koyarmısın lütfen :44: Bide ayakkabılar nasıl rahat mı ?
boyum kısa olmasa bende giyerdim...ne güzel yaaaa
Özleeemmmmmmm yükledim bak da silcemmm
aaaaaaaaaaa ben görmüştüm nasıl unuturum çok beğenmiştim hatta gelinliklerimiz benziyo cnmGüle güle giy
ben topuklu giyersem sevdicek beni öldürür benden kısa kalıyorboyum kısa olmasa bende giyerdim...ne güzel yaaaa
saol canım benim...provaya 10 gün kaldııı hayırlısıyla bi gidip görseydimmm
aaaaa ayakabımı aldım dügün için....unuttum size göstermeyi.....nasıl bakın kızlar....
Eki Görüntüle 599814 Eki Görüntüle 599815
kızlar bu arada sizlerle paylaşamadım.
Cumartesi günü aşkım ve ailesi geldiler.
Nişan gününü belirledik ve annesi inanılmaz derecede iyi davrandı.
Dünde cepten arayıp " kızım hava çok soğuk dışarda karda çok servis bekledim mi? Sinan 1 saat servis beklediğini söyledi. Çok üşümüş seni merak ettim" dedi ve "kızım kendinize dikkat edin bu aralar" diye ekledi. Şoktayımmmmm
askım askımmm hüryooşşlaa okuyun banaa sizdeeee yüffeeennnn
valla hapşurup duruoruuuzz sevgilicikle karşılıklıııı aşkilotaamm :2:
Allah razı olsun gülbiğiim beniiiimmmm
ben topuklu giyersem sevdicek beni öldürür benden kısa kalıyor
bende rahat edemem topukluyla oynarken.
oyyy canım yaaaaaaaaa.. Allah içine sindirsin çağlam. kaç prova yaptılar.artık teslim alman gerekmiyor mu ?
kızlar bu arada sizlerle paylaşamadım.
Cumartesi günü aşkım ve ailesi geldiler.
Nişan gününü belirledik ve annesi inanılmaz derecede iyi davrandı.
Dünde cepten arayıp " kızım hava çok soğuk dışarda karda çok servis bekledim mi? Sinan 1 saat servis beklediğini söyledi. Çok üşümüş seni merak ettim" dedi ve "kızım kendinize dikkat edin bu aralar" diye ekledi. Şoktayımmmmm
ben topuklu giyersem sevdicek beni öldürür benden kısa kalıyor
bende rahat edemem topukluyla oynarken.
nişanı ne zaman yapıyonuz şimdi haticecim?
bi de inş kaynana bu şekilde devam eder de o eski gıcık hallerine dönmez
ben de lila ayakkabı yaptırcam kızlar kısmetse.. bu haftasonu zaman bulabilirsem bi bakçam bizim burda yapan biri varmış sanırsam
bende şoktayımAman hep böyle devam eder inşallah. birsey cıkmaz altından.
aminn limonatam bebeğimmmmmmmm inşallah hepimizinkini etsinnn
ay zaman geçiyor yaaa aşkıma kavusmama 10 dugunume 144 gün kaldı resmennn
Aminnn kurabiyeemmmaminn limonatam bebeğimmmmmmmm inşallah hepimizinkini etsinnn
ay zaman geçiyor yaaa aşkıma kavusmama 10 dugunume 144 gün kaldı resmennn
pellmiiğiiiimm düzelemediim zaten bu kış ciddi sert geçti yaa benim içiinyaprak dökümüne döndüm ya la
pastaaaaaaaaaaaaaaammazucuuh kaldııı azucuuuhhh :123:
Yaaaaaa ne güzel keşke benimde boyum uzun olsada converse giyip rahat rahat oynayabilsem
Bizim aramızda tam 30cm var Sevdiceğim 1.90 BBen 1.60
Sağol canım
Aslına bakarsan dün arayışı konuşması beni çok şaşırttı.
Fakat c.tesi ikram tabağını verirken eşine tabağını ye sinan çok kızıyor sonra derken duydum.
Acaba mı diyorum ama iyi davransında nasıl olursa olsun diye kendimi dolduruşa getirmiyorum.
Ben yemeğe çıkıyorum dönünce devam ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?