'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım üzülme hap sayesinde düğünde ve balayında olmazsın

inşallah canım denk gelmez daha gelin hamamıda yapıcaz ağda falanda yaptırıcam Denk gelmemesi lazım

saol canım benim..ilerlde kullanabileegim bişey olsun dedim bende...yok siyah değil altı...altın rengi...yazarımmm yani

Özlemmmm sen gelinliğimi görmedin mi kuzummmm...gelinlikte ki detaylardan daha cok sonra giyebilecegim bişey olsun istedim...

Canım bende gelinliğini görmedim galiba tekrar koyarmısın lütfen :44: Bide ayakkabılar nasıl rahat mı ?

çağğğlammmmm sen bize lazımsın canımmm kafanı kırmaaaaa ölürümmmmm

teşekkürler güzel arkadaşımmmm ..
ayakkabıların gerçekten çok güzel allah güzel günlerde giymeni nasip etsinnn kuzum

valla çok rahat kuzummmm...rahatca oynuyorum da denedim...

boyum kısa olmasa bende giyerdim...ne güzel yaaaa
ben topuklu giyersem sevdicek beni öldürür benden kısa kalıyor
bende rahat edemem topukluyla oynarken.

saol canım benim...provaya 10 gün kaldııı hayırlısıyla bi gidip görseydimmm

oyyy canım yaaaaaaaaa.. Allah içine sindirsin çağlam. kaç prova yaptılar.artık teslim alman gerekmiyor mu ?

nişanı ne zaman yapıyonuz şimdi haticecim?
bi de inş kaynana bu şekilde devam eder de o eski gıcık hallerine dönmez

ben de lila ayakkabı yaptırcam kızlar kısmetse.. bu haftasonu zaman bulabilirsem bi bakçam bizim burda yapan biri varmış sanırsam

askım askımmm hüryooşşlaa okuyun banaa sizdeeee yüffeeennnn

valla hapşurup duruoruuuzz sevgilicikle karşılıklıııı aşkilotaamm :2:

Allah razı olsun gülbiğiim beniiiimmmm

Ederizzz askımm bnm etmez miyizz hiç yaa Dikkat ett bebeğimm kendinee aman hasta olma valla kıyamamm sana benn

Çağlammm kurabiyemm Allah dualarını kabul etsin kuzummmm, aldığımız her nefese bin şükür...

Aslımmm giyme o zamn cok komik oluyo çünkü yaaaakız erkekden uzun oluncaaa

ilk prova bu kuzum provadan bi hafta sonra da vercek...tek provayla bitircekler inş...ama ben bi ugraycm bu ara...kına kıyafetine askı düsünyrm yaa...o yüzden lazere gittigimde ugrıcam bu hafta

bu arada siz yazısın akıllıca ben geliyommmm....kahve molası...yirim hepiniziiii

bende şoktayım Aman hep böyle devam eder inşallah. birsey cıkmaz altından.

ben topuklu giyersem sevdicek beni öldürür benden kısa kalıyor
bende rahat edemem topukluyla oynarken.

Yaaaaaa ne güzel keşke benimde boyum uzun olsada converse giyip rahat rahat oynayabilsem
Bizim aramızda tam 30cm var Sevdiceğim 1.90 BBen 1.60

özgecim nasip olursa bu ayın 27 sinde yapacağız.
Nişan kıyafeti bakmak için pek fırsatım olmayacak ama nasip inşallah beğendiğim birşey bulurum.
Valla k. valideye ne oldu bilmiyorum ama bu halinden oldukça memnunum. Eski halini düşündükçe nasıl olacak bu evlilik diye düşünüyordum biliyorsun.

aminn limonatam bebeğimmmmmmmm inşallah hepimizinkini etsinnn

ay zaman geçiyor yaaa aşkıma kavusmama 10 dugunume 144 gün kaldı resmennn

bende şoktayım Aman hep böyle devam eder inşallah. birsey cıkmaz altından.

Sağol canım
Aslına bakarsan dün arayışı konuşması beni çok şaşırttı.
Fakat c.tesi ikram tabağını verirken eşine tabağını ye sinan çok kızıyor sonra derken duydum.
Acaba mı diyorum ama iyi davransında nasıl olursa olsun diye kendimi dolduruşa getirmiyorum.

Ben yemeğe çıkıyorum dönünce devam ederiz.

Son düzenleme:
pellmiiğiiiimm düzelemediim zaten bu kış ciddi sert geçti yaa benim içiin yaprak dökümüne döndüm ya la

pastaaaaaaaaaaaaaaamm azucuuh kaldııı azucuuuhhh :123:

Aminnn kurabiyeemmm

Yedinnn bitirdinn hasretliği de şafağı da kurabiyeemm kalan günlerde su gibi geçsinn inşallahh
pellmiiğiiiimm düzelemediim zaten bu kış ciddi sert geçti yaa benim içiin yaprak dökümüne döndüm ya la

pastaaaaaaaaaaaaaaamm azucuuh kaldııı azucuuuhhh :123:

Herşey düzelcekk askımmm az kaldıı baharı gördük mü bütün dertlerimiiz sona ericekkk

Yaaaaaa ne güzel keşke benimde boyum uzun olsada converse giyip rahat rahat oynayabilsem
Bizim aramızda tam 30cm var Sevdiceğim 1.90 BBen 1.60

canım ya sende rahat edebilecegin sekilde bak ayakkabı kendine. dolgu topuk vs.

valla ben de şaşıyorum bazen benim kv de de bu tarz davranıyor . ama yerinde mesafe olunca takmıyorsun.

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…