'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canımmm donuk pudraaaa

sana bırşey sorucağım.Bızım evdekı süpürge bozuldu ben bozdum makınesi yandı
şimdii yenı bır tane almak gerekıyor .Sen geldin aklıma senın aldığın phılısın fıyatı uygundu yanılmıyorsam değilmi? ne kadar senın aldığın şu an?

canım daha baya zaman var bence bulursun bu haftasonu bakın haftaya bakın elbet güzel bişeyler denk gelir
kayınvalide de böyle devam eder inşallah.. etmezse de sen zaten mesafeni koyarsın

Kızlar merhabalar! Sizinle bir sevincimi paylaşmak istiyorum
Nişanlığımı aldııııııımmmmm

Geçenlerde öyle gezinirken bir vitrinde gördüm, ya denesem mi bi derken kendimi kıyafetin içinde buldum ve bayıldım!
Annem ve Temel Reisçik de beğenince aldık çıktı

Tarihte bir ilk oluyor bu
Nişanlığım olarak ilk girdiğim mağazadan, ilk denediğimi aldım yani

İnce ip askılıydı kol yaptırdık, midye kolmuş ismi. Her iki halinide eklesem albüm yaparak bana fikir belirtebilir misiniz nasıl olmuş kollar?:26:
Ve ben nasıl olmuşum tabiiiii
Saç tavsiyesi, aksesuar tavsiyesi de alabilirim
Ben çok beğendim dilerim sizde beğenirsiniz

pellmiiğiiiimm düzelemediim zaten bu kış ciddi sert geçti yaa benim içiin yaprak dökümüne döndüm ya la

pastaaaaaaaaaaaaaaamm azucuuh kaldııı azucuuuhhh :123:

yaa yerim seni benn bu kış gerçekten bomba ötesi gidiyor ama ben 2 kıştır bu kadar üşüdüğümü bilmem soğuk kıyafetleri delip içime işliyor resmennn

ibitt azıcıkkınn kaldııı sıkı dursun dünya eviiii biz geliyoruz

evet kusummm şafak saya saya bi hal oldum artık ama geçiyo bi şekilde işte

aşkım bana maşukam demeye başladı bu arada.... bu yazıyı okumus da tam bizi anlatıyor maşukamm diyor

gözbebeği; insanlarda yuvarlak,hayvanların çoğunda ise elips biçiminde olan gözbebeğinin çapı,irise gelen ışığın miktarına göre değişir.karanlık ve uzaklık büyütür gözbebeğini,aydınlık ve yakınlık küçültür.yani bu kararsız çember ışık varsa küçülür,ışık yoksa büyür.yakına bakarken de küçüldüğüne göre yakın olan aydınlıktır,aydınlıktadır.uzağın payına karanlık düşer.zaten karanlığı kimse yakınında görmek istemez.aşık olunca da büyür gözbebeği;demek ki aşık olunan hep uzaktadır.aradaki mesafenin verdiği acıyı azaltmak için maşuka gözbebeğim diye hitap edilir.

elif şafak /mahrem

Daha tarih belli olmasa da
Bende 2013 geliniyimmmmm yaşasınnnn AşkKuşuma kavuşcammm Allah Nasip Ederse

inş aşkilopuuumm iinşşşş

lokum nurayım geldi mi acaba rahatçaaaaa :44:

Hayırlı olsun cnm güle güle giyersin inş.Tabikide fikir veririz cnm sen yap albbümünü

kuzum hayırlı olsunnnn
tabi ki fikir veririzzz hem ben seni görmüş de olurum bmyleceee

hoş geldin aramıza canımmm tarih neden belirlemediniz? söz nişan var mı? hazırlıklar ne alemde

Hoşbuldumm canm benimm :) Nişanlıyız çok şükür tarih belirleyemedik çünkü nişanlım polis ve tayın mevzumuz var malesef hazirandan önce de bellı olmayacak bu belirsizlik çok kötü üzüyor beni

Eklediiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

öncelikle maşallah sanaaa yaaa o gözlerin ne güzel senin öyleeee benim o çok sevdiğim korelilere benziyon kuzum
pamuk şeker gibi olmuşsun elbisenle..
askılı şekilde elbisenin modeli daha bi belli oluyomuş gibi geldi ama kolları da çok hoşmuş..ben kollu modelleri severim zaten gelinliğimden anlaşılacağı üzere
askılı şekilde kalacaksa açık bi saç modeli hoş olurdu ama şuan kollu olduğu için toplu bi saç kolları daha öne çıkarır gibi kuzum
sonuç olarak kollu model diyorum

çağla ayakkabın benimkisinden ben çok rahat etmiştim. topuklu giyiyorum normalde. 16cmdi. hoptek oynadım, horon oynadım, gare mi gade neyse ondan oynadım, oynadım da oynadım... düğün boyu çıkartmadım. hee yookk herkes gitmişti. sonunda bizimkilerle kalmıştık o zaman çıkartmıştım

beynelminel kv beni de şaşırttı
Allah bozmasın aranızı

kızz nişanlığın çok tatlıııı. (sende) ben ip askıdansa midyeyi daha çok beğendim. ama farklı kollarda deneybilirsin
şimdiden hayırlı olsun bu arada ben seni ilk defa gördümmmmmmm

bu arada ben buralardayım, amaaaaa görümceme blog açmaya çalışıyorum
hoş açıyorum ama ön yazım yok işte kurcalıyorum oraları

ayrıcaaa az önce yemekhaneye girdim veee herkesin masasında birer muz :26::26::26:
kıkır kıkırdayınca yemekhaneyi terkettim

üzülme canım yaa geç olsun da güç olmasın demişler... en azından sonrasında kocişin hep yanında olacak

Kuzum ne kadar zamandır enişte yok:26:

70 günü devirdik kuzum, 2 ayı geçti...

lazere gitçem bugün yine canım acıycak
daha ilk seans ama benim arayı çok uzattı kadın yaa.. e haliyle de çıktı da çıktı yani
dicem ona bugün düşürsün arasındaki mesafeyi
13 ekimde gittiydim ilk seansa, 30 ekimde de kontrol vardı
3 ay olmuş beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…