lazere gitçem bugün yine canım acıycak
daha ilk seans ama benim arayı çok uzattı kadın yaa.. e haliyle de çıktı da çıktı yani
dicem ona bugün düşürsün arasındaki mesafeyi
13 ekimde gittiydim ilk seansa, 30 ekimde de kontrol vardı
3 ay olmuş beee
Kuzum neden o kadar uzatmışlar ki ben her ay gidiyom acıcık kaldı düğüne kadar bitecek inşallah ama sarı tüylerle başım dertte görmüyo onları makina acaba nasıl siyahlaşır:26::26::26:
ya en az 2 ay ara olur zaten demişti kadın.. bizim burdakiler böyle tarih veriyolar canım yaa anlayamadım ben de nedendir
sık sık yapılmasının zararlı olduğunu düşünüyolar sanırım
maalesef böyle olacak canım sefer cıkarsa mecburen gidecek yine bende bekleyecegim.. zaten haftaiçleri şimdi de oldugu gibi gemide olacak hep limana cuma gunu donuyorlar herkes evine ancak haftasonu gidebiliyor... bizimki de oyle olcak mecburen
ama belki bir ihtimal gemi hep aynı limanda kalır öle olursa sefer cıkmadıgı sürece aksamları kocişim evimde olcak dua edin bize
Kuzum hep dua edecem size enişte akşamları hep evinde yanında olsun inşallah Amiiin kıyamam sana ben yaa inşallah düğüne kadar öle olmuş olur enişte seni hiiç ama hiiç yanlız bırakmaz kuzum
Anladım kuzum ama bi zararını görmedim çok şükür vardır bi değişiklik makinalarda yaaa:26::26::26:
mavişçim sen ipl e gidiyor olabilirsin ipl de aralıklar kısa olabiliyor
özge alexe gidiyor aralıklar 2 aydan once olmaz genelde tehlikeli cunku... alex de her ay almaları biraz zor..
ben de subatta devam edicem baya bir ara verdim bakalım nasıl olcak bacaklarda bişey kalmadı sayılır iki seansta baya gittiler yarı yarıya ama genitalde var daha işimiz ... düğüne kadar bitmesi zor cok canımı sıkıyor bu durum
elifcim nişanlıgın cok güzel sen de öylesin ne kadar seker bir kızmıssın elbisenin rengi kadar tatlısın masallah sana
mavişçim sen ipl e gidiyor olabilirsin ipl de aralıklar kısa olabiliyor
özge alexe gidiyor aralıklar 2 aydan once olmaz genelde tehlikeli cunku... alex de her ay almaları biraz zor..
ben de subatta devam edicem baya bir ara verdim bakalım nasıl olcak bacaklarda bişey kalmadı sayılır iki seansta baya gittiler yarı yarıya ama genitalde var daha işimiz ... düğüne kadar bitmesi zor cok canımı sıkıyor bu durum
elifcim nişanlıgın cok güzel sen de öylesin ne kadar seker bir kızmıssın elbisenin rengi kadar tatlısın masallah sana
Bende bitti sayılır ayva tüylere çözüm bulmaya çalışıyoruz bi yanaklarda kaldı azıcık kuzum
Yaaaaaa ne güzel keşke benimde boyum uzun olsada converse giyip rahat rahat oynayabilsem
Bizim aramızda tam 30cm var Sevdiceğim 1.90 BBen 1.60
çağla ayakkabın benimkisindenben çok rahat etmiştim. topuklu giyiyorum normalde. 16cmdi. hoptek oynadım, horon oynadım, gare mi gade neyse ondan oynadım, oynadım da oynadım... düğün boyu çıkartmadım. hee yookk herkes gitmişti. sonunda bizimkilerle kalmıştık o zaman çıkartmıştım
beynelminel kv beni de şaşırttı
Allah bozmasın aranızı
kızz nişanlığın çok tatlıııı. (sende) ben ip askıdansa midyeyi daha çok beğendim. ama farklı kollarda deneybilirsin
şimdiden hayırlı olsunbu arada ben seni ilk defa gördümmmmmmm
bu arada ben buralardayım, amaaaaa görümceme blog açmaya çalışıyorum
hoş açıyorum ama ön yazım yokişte kurcalıyorum oraları
ayrıcaaa az önce yemekhaneye girdim veee herkesin masasında birer muz :26::26::26:
kıkır kıkırdayınca yemekhaneyi terkettim
kızlar nişanlımın yazdığı maili olduğu gibi kopyalıcam buraya ama sonra silmem gerekli..
hepiniz ordaysanız yollucam yorum yaparsanız sevinirim bi de alıntı yapmayın olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?