'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzum neden o kadar uzatmışlar ki ben her ay gidiyom acıcık kaldı düğüne kadar bitecek inşallah ama sarı tüylerle başım dertte görmüyo onları makina acaba nasıl siyahlaşır:26::26::26:
Canım eklemeyi unutmum çok acıyorsa sporcuların kullandığı soğutucular var ondan alıp denesene acıyı dindiriyor

Son düzenleme:
maalesef böyle olacak canım sefer cıkarsa mecburen gidecek yine bende bekleyecegim.. zaten haftaiçleri şimdi de oldugu gibi gemide olacak hep limana cuma gunu donuyorlar herkes evine ancak haftasonu gidebiliyor... bizimki de oyle olcak mecburen

ama belki bir ihtimal gemi hep aynı limanda kalır öle olursa sefer cıkmadıgı sürece aksamları kocişim evimde olcak dua edin bize

Kuzum neden o kadar uzatmışlar ki ben her ay gidiyom acıcık kaldı düğüne kadar bitecek inşallah ama sarı tüylerle başım dertte görmüyo onları makina acaba nasıl siyahlaşır:26::26::26:

ya en az 2 ay ara olur zaten demişti kadın.. bizim burdakiler böyle tarih veriyolar canım yaa anlayamadım ben de nedendir
sık sık yapılmasının zararlı olduğunu düşünüyolar sanırım

ya en az 2 ay ara olur zaten demişti kadın.. bizim burdakiler böyle tarih veriyolar canım yaa anlayamadım ben de nedendir
sık sık yapılmasının zararlı olduğunu düşünüyolar sanırım

Anladım kuzum ama bi zararını görmedim çok şükür vardır bi değişiklik makinalarda yaaa:26::26::26:

Kuzum hep dua edecem size enişte akşamları hep evinde yanında olsun inşallah Amiiin kıyamam sana ben yaa inşallah düğüne kadar öle olmuş olur enişte seni hiiç ama hiiç yanlız bırakmaz kuzum

mavişçim sen ipl e gidiyor olabilirsin ipl de aralıklar kısa olabiliyor

özge alexe gidiyor aralıklar 2 aydan once olmaz genelde tehlikeli cunku... alex de her ay almaları biraz zor..

ben de subatta devam edicem baya bir ara verdim bakalım nasıl olcak bacaklarda bişey kalmadı sayılır iki seansta baya gittiler yarı yarıya ama genitalde var daha işimiz ... düğüne kadar bitmesi zor cok canımı sıkıyor bu durum

elifcim nişanlıgın cok güzel sen de öylesin ne kadar seker bir kızmıssın elbisenin rengi kadar tatlısın masallah sana

Kuzum hep dua edecem size enişte akşamları hep evinde yanında olsun inşallah Amiiin kıyamam sana ben yaa inşallah düğüne kadar öle olmuş olur enişte seni hiiç ama hiiç yanlız bırakmaz kuzum

canımsınnn

çok teşekkür ederim bebişim amin inşallahhhhhhhhhhhh

Anladım kuzum ama bi zararını görmedim çok şükür vardır bi değişiklik makinalarda yaaa:26::26::26:

çağloşuma katılıyorum makineler farklı olabilir
çağlam kadın bana da düğüne kadar 4 seans yaparız demişti ama çok imkansız yaa.. bitmicek benimkiler de valla düğüne kadar
ocakta daha 2. seansıma gidiyorum işte

kızlar nişanlımın yazdığı maili olduğu gibi kopyalıcam buraya ama sonra silmem gerekli..
hepiniz ordaysanız yollucam yorum yaparsanız sevinirim bi de alıntı yapmayın olur mu

Ya kuzum dediklerin makina adları mı farkları ne peki benim kafam karıştı:26::26::26:

kızlarrr bende katılayım mı sizee
takip ediyorum zaten ama bende paylaşsam ya
hepinizi tanıyorum çağlaları,oyayı,aslıyı,özgeyi,mügeyi,özlemi,eceyi,elifleri,özlemi,mavişi,cereni kaldı mı başka:44: varsa kusura bakmasın anımsayamadım

24 agustosta gelin olucam bende

ne dersiniz:26::26:

Yaaaaaa ne güzel keşke benimde boyum uzun olsada converse giyip rahat rahat oynayabilsem
Bizim aramızda tam 30cm var Sevdiceğim 1.90 BBen 1.60

aynı bizzz.o 1.85 ben 1.62

Oyammm saol kuzummmmm...rahat olmasına sevndm...evde denedim ama dügünde nasıl olur bilemiyodum...iyi oldu deneyimin...muz da ayrı bi konu....iyi denk gelmiş dünden sonra

kızlar nişanlımın yazdığı maili olduğu gibi kopyalıcam buraya ama sonra silmem gerekli..
hepiniz ordaysanız yollucam yorum yaparsanız sevinirim bi de alıntı yapmayın olur mu

Özgemm bekliyorummmm

özgecim nişanlın cok guzel ifade etmiş kendisini... kıskanılmak ona güvensiz oldugunu hissettiriyor belli ki

onu incitmiş hem de cok fazla...

yerinde olsam artık asla belli etmem sanırım kıskandıgımı... kıskanma diyemem sana cunku bu mumkun degil yaradılısın getirdigi bir sey... kıskanmayı bırakamazsın ama ona bu sekilde yansıtmazsın en azından

ona guvenmedigin icin kıskanmadıgını da biliyorum ama o boyle anlıyor demek ki kimileri kıskanma mevzusunu guven meselesi haline getirir kimileri sevginin ispatı

senin nişanlına gore birinci şık dogru...

xcvbnm hoşgeldin tatlım hayırlı olsun şimdiden diliyorum

ya haklı olabilir ama biz kadınlar bu konuda cok hassasızz..kadınları onlardan daha iyi bildigimiz için belki de bu...yalnız o bu yazıyı yazdıktan sonraa kendimi de sorgulamaya basladım....gitmek isterse bende git dicem...yanlıs yaparsa kendine yapar....beni kaybetmeyi göze alıyorsa 1 dk bile durmasın zaten...Özgemmmm sen ne düsünüyosun?nasılsın?üzgün oldugunu hissedebiliyorum ama sakın sucluluk duygusuna kapılma....bu bizim dogamızda var bunu sende cok iyi biliyosun kuzum benimmm...sıkma canını...aksam konusun anlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…