senin ne durumda canım peki:26::26:
canım ya sende rahat edebilecegin sekilde bak ayakkabı kendine. dolgu topuk vs.
valla ben de şaşıyorum bazen benim kv de de bu tarz davranıyor . ama yerinde mesafe olunca takmıyorsun.
afiyet olsun canım
canım daha baya zaman var bence bulursun bu haftasonu bakın haftaya bakın elbet güzel bişeyler denk gelir
kayınvalide de böyle devam eder inşallah.. etmezse de sen zaten mesafeni koyarsın
Canım hayırlı olsun inşallah bende bulurum senin gibi hemencecikKızlar merhabalar! Sizinle bir sevincimi paylaşmak istiyorum
Nişanlığımı aldııııııımmmmm
Geçenlerde öyle gezinirken bir vitrinde gördüm, ya denesem mi bi derken kendimi kıyafetin içinde buldum ve bayıldım!
Annem ve Temel Reisçik de beğenince aldık çıktı
Tarihte bir ilk oluyor bu
Nişanlığım olarak ilk girdiğim mağazadan, ilk denediğimi aldım yani
İnce ip askılıydı kol yaptırdık, midye kolmuş ismi. Her iki halinide eklesem albüm yaparak bana fikir belirtebilir misiniz nasıl olmuş kollar?:26:
Ve ben nasıl olmuşum tabiiiii
Saç tavsiyesi, aksesuar tavsiyesi de alabilirim
Ben çok beğendim dilerim sizde beğenirsiniz
çağla ayakkabın benimkisindenben çok rahat etmiştim. topuklu giyiyorum normalde. 16cmdi. hoptek oynadım, horon oynadım, gare mi gade neyse ondan oynadım, oynadım da oynadım... düğün boyu çıkartmadım. hee yookk herkes gitmişti. sonunda bizimkilerle kalmıştık o zaman çıkartmıştım
beynelminel kv beni de şaşırttı
Allah bozmasın aranızı
kızz nişanlığın çok tatlıııı. (sende) ben ip askıdansa midyeyi daha çok beğendim. ama farklı kollarda deneybilirsin
şimdiden hayırlı olsunbu arada ben seni ilk defa gördümmmmmmm
bu arada ben buralardayım, amaaaaa görümceme blog açmaya çalışıyorum
hoş açıyorum ama ön yazım yokişte kurcalıyorum oraları
ayrıcaaa az önce yemekhaneye girdim veee herkesin masasında birer muz :26::26::26:
kıkır kıkırdayınca yemekhaneyi terkettim
Bende başladığığı düşünerek öle dedim kuzum az kaldı kurtulmama bide bilyomusunuz doğumdan sonra tekrar çıkıyormuş:18::18::18:
gulıbıgımmm enişteye helal olsun diyor ve size bissürü bissürüsüüü maşallah gönderiyorummm
bu arada özgişim ben de duanın gücüne çok inanıyorummm en etkili antidepresan emin ol
ben bir de şükür terapisi yapıyorum iki gundur o da beni cok rahatlattı... sabah aksam sukrediorum hayatımdaki güzel seyleri hatırlayıp defterim var ona yazıyorum
Teşekkür ederimmm çağlammmm hepimizeee tüm aşıkllaraaa maşallah diyelimm nazarlardan koruyalım aşklarımızı
neyy
niye o kadar para bayılıyoruz o vakit
[ı]maili okurken çok ağladım
az önce aradı okudun mu dedi evet dedim
canını sıkmıyosun, üzgün değilsin di mi dedi
ben de akşam konuşalım mı dedim
panik oldu seni üzcek bişey mi yazmışım dedi ben de yok akşam konuşalım nolur dedim
bugün iyice düşüncem kafamı toparlıcam.. Akşam da onunla konuşucam.. Ne konuşacamı da bilmiyom ama.[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?