'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

maili okurken çok ağladım
az önce aradı okudun mu dedi evet dedim
canını sıkmıyosun, üzgün değilsin di mi dedi
ben de akşam konuşalım mı dedim
panik oldu seni üzcek bişey mi yazmışım dedi ben de yok akşam konuşalım nolur dedim
bugün iyice düşüncem kafamı toparlıcam.. akşam da onunla konuşucam.. ne konuşacamı da bilmiyom ama.

kendimi kabul edilmiş varsayaraktan dalıyorum muhabbate:26:
özgecim olaşları biliyorum o yüzden yorum yapmak isterim
nişanlın çok güzel anlatmiş kendini ve nedense bana haklı olduğu taraflar var gibi geliyorr.dün gece ağladım demiş bide.kolay değil biliyorsun bu erkekler için.ama trip yapmamış en azından benim nişanlım olsa güvenmiyosun bana diye burnumdan getirirdi.halledilmeyecek bişi yok hadi sarılın barışın

canım ya sende rahat edebilecegin sekilde bak ayakkabı kendine. dolgu topuk vs.

valla ben de şaşıyorum bazen benim kv de de bu tarz davranıyor . ama yerinde mesafe olunca takmıyorsun.

afiyet olsun canım

canım daha baya zaman var bence bulursun bu haftasonu bakın haftaya bakın elbet güzel bişeyler denk gelir
kayınvalide de böyle devam eder inşallah.. etmezse de sen zaten mesafeni koyarsın

Sağolun kızlar inşallah dua edin olur mu?

Canım hayırlı olsun inşallah bende bulurum senin gibi hemencecik

Canım nişanlın kendini çok güzel ifade etmiş birde ağladığını belirtmiş erkekler kolay kolay ağlamazlar demek ki çok içine batmış yaa sakin kafayla akşam konuşun halledin bence:26::26::26:

Kuşumm çok güzel ifade etmiş kendini ve belli ki çok kırılmış çünkü kıskanılmayı güvensizlik olarak algılamış ve kim olsa güvenilmediğini hissettiğinde çok kırılır haklı da bi bakıma..sen farklı bi açıdan bakarak kırıldın aslında bensiz gitmek istiyo,ben onsuz mutlu olamıyorum ama o nasıl gitmek ister diye düşünerek kırıldın ama bak o da güvenmediğini düşünerek çok kırılmış...

Bizler malesef hemen surat asmayı seçiyoruz,aslında bizim sevdiceklerimiz genelde ki erkekler kadar düz mantık değil kuzum daha duygusallar ve bizden de isteklerimizi güzelce dile getirmemizi istiylar inan tatlı dille yaklaşsak bizim için yapamayacakları şeyde yok aslında...

Bence yumuşak davran sevdiğine ve güvendiğini ona göstericeğini söyle,bak sen güzelse söylesen o zaman gitmezmiş ki

kızlar selamlarrrrr elifffff nişanlılığna bayıldım sanada bayıldım çok çok güzel maşalllah canım sana

benide aşkımın annesi aradı kızım dikkat et kendine diye sağolsun çok düşünceli kadın inşallah böyle devam eder hep

özge canım ne oldu üzülmeyin lütfen canım bak nişanlında farkında herşeyin

Son düzenleme:
lazerli arkadaşlarım
bende başlıyorum bu ay ve tırsıyorum acıyacak diye ama korkunun ecele faydası yok zira kökten kurtulmak istiyorum artıkın
sorması ayıptır utanıyormusunuz sizde genital bölge için
ben nası açıcam diye uykularım bile kaçar oldu
dün gece rüyamda gördüm koltuk altımı yaptırıyordum ama orayı yaptırmadan kaçıyordum

Son düzenleme:

Teşekkür ederimmm çağlammmm hepimizeee tüm aşıkllaraaa maşallah diyelimm nazarlardan koruyalım aşklarımızı

gercekten makineniz iyiyse biter 5-6 seansa... bacaklar kesin biter ama genital bilemiyorum benim genital 3 bacaklar 2 seans gordu

bacaklarım neredeyse bitmek uzere hem de 2 seansta... ama genital için aynı seyi soyleyememmmmm

aklımdaki tek soru???? ddugune kadar bitmezse ne yapacagımmmmm

agda vuramam agda kokleri guclendiriyor jilet de olmaz tam temiz olmuyor malum evli de olcaz o zaman adamıma dur bekle musait degilim seansa gideyim oyle mi dicem???

valla fenalık basıyor he

x'cim ben ilk basta cok utandım ama sonra kıza alıstım ama gittigim yer makine deiştirip o kızı işten cıkardı ben de bıraktım şimdi yeniden baska yerde baslıcam ve utanma mevzusunda basa dondum

hem canımın yanacagını hemd e utancagımı dusundukce gidesim gelmiyor ama gitmem de lazım... bitmezse napıcam dugune kadar ki bitmicek gibi

Teşekkür ederimmm çağlammmm hepimizeee tüm aşıkllaraaa maşallah diyelimm nazarlardan koruyalım aşklarımızı

oyyy oyyy eniteşmizzze maşlallah ne düşünceli bende benmkine hediye alıcam spor ayakkbı alıcaktım ama bende bot alayım ayakları üşümesin :) spor ayakkbıları var çünküm

maviş ben görmemişim ne olmuş sana alllahım nazarlardan korusun

maviş benim gittigim doktordu ve kesinlikle hamilelikten sonra cıkar gibi bir seyinn dogru olmadıgını soyledi... en azından kendi kullandıgı makine icin... bunu ozellikle sorduk biz baslamadan once

kök öldüyse ölmüştür tekrar cıkacagını sanmam ama bazı makneler koku oldurmek yerine tuyun cıkısını baskılıyor sadece

makinenin adını öğren bence... ayrıca bazı merkezlerde hava cihazı takarak alex diye yutturuyorlarmıs cihazları onu bile duydum ben dikkat etmek lazım

yaaaaaaa ama bende kaçırdım özgemmmmm tekrar lütfennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…