yaaaaaaa ama bende kaçırdım özgemmmmm tekrar lütfennnnn
mavişim ne olduuu???
yine neden kapıstınız ki?
gercekten makineniz iyiyse biter 5-6 seansa... bacaklar kesin biter ama genital bilemiyorum benim genital 3 bacaklar 2 seans gordu
bacaklarım neredeyse bitmek uzere hem de 2 seansta... ama genital için aynı seyi soyleyememmmmm
aklımdaki tek soru???? ddugune kadar bitmezse ne yapacagımmmmm
agda vuramam agda kokleri guclendiriyor jilet de olmaz tam temiz olmuyor malum evli de olcaz o zaman adamıma dur bekle musait degilim seansa gideyim oyle mi dicem???
valla fenalık basıyor he
x'cim ben ilk basta cok utandım ama sonra kıza alıstım ama gittigim yer makine deiştirip o kızı işten cıkardı ben de bıraktım şimdi yeniden baska yerde baslıcam ve utanma mevzusunda basa dondum
hem canımın yanacagını hemd e utancagımı dusundukce gidesim gelmiyor ama gitmem de lazım... bitmezse napıcam dugune kadar ki bitmicek gibi
öncelikle maşallah sanaaa yaaao gözlerin ne güzel senin öyleeee benim o çok sevdiğim korelilere benziyon kuzum
pamuk şeker gibi olmuşsun elbisenle..
askılı şekilde elbisenin modeli daha bi belli oluyomuş gibi geldi ama kolları da çok hoşmuş..ben kollu modelleri severim zaten gelinliğimden anlaşılacağı üzere
askılı şekilde kalacaksa açık bi saç modeli hoş olurdu ama şuan kollu olduğu için toplu bi saç kolları daha öne çıkarır gibi kuzum
sonuç olarak kollu model diyorum
kızz nişanlığın çok tatlıııı. (sende) ben ip askıdansa midyeyi daha çok beğendim. ama farklı kollarda deneybilirsin
QUOTE]
Çok teşekkür ederiiiimmmm
Farklı kol ne olabilir ki?:26:
canım yüzünde güller açmış resmen bayıldımm
güle güle giy inşallah.elbisen harika , ikiside güzel ama ben ince askılı daha çok beğendim.
Evet şaşkın bir gülümseme var yüzümde, özellikle askılı modelde
İlk giydiğim elbise ve hiç beklemediğim an olunca biraz şaşkındım da
Çok teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim
Çok tatlı olmuş canım nişanlığın
askılı hali güzelde
kollu olan daha hoşuma gitti
salaş bir topuzda güzel durur bence
Çok teşekkürler Ececim, senin buketinin aynısından kullanmayı düşünüyorum bende
Düğün buketinden ama:123:
Salaş topuz diyenler 2 etti
elifcim nişanlıgın cok güzel sen de öylesin ne kadar seker bir kızmıssın elbisenin rengi kadar tatlısın masallah sana
Çağlaaaammm
Çok teşekkür ederim, şeker bi kız olarak bulduğun için ayrıca muuaahhh
Canım hayırlı olsun inşallah bende bulurum senin gibi hemencecik
Amiiinnn canım:97:
Bende nasıl oldu anlamadım ama
Öyle uyuarmadılar mı sizi beni uyardılar doğumdan sonra tekrar çıkıyor hormonların çalışmasıyla alakalıymış
kızlar selamlarrrrr elifffff nişanlılığna bayıldım sanada bayıldım çok çok güzel maşalllah canım sana
benim arkadaşım gidiyor başlayacağım yere 4 seansta koltuk altı bitmiş,genital çok az kalmış 1-2 seansa bitecek dedi onun gazıyla karar verdim bende zaten.bacağa yaptırmıyor o yorum yapamayacağım o yüzdn
aynı şeyleri bende düşünüyorum ya bitmezse:18::18:
7 ,5 ay gibi bi zaman var kişiye göre degişir kesin bişey diyemeyiz diyolar
bi çözümü olmalı ama ne:26:
bu utanma olayını da nası aşıcam bilmiyorum.kimsenin yanında soyunamam bile benn
7,5 aysa dusunme canım biter diye dusunuyorum 8 ay veriolar genelde zaten... birkere yenersen o utancı sonrasıı kolay oluyor... birazdan biticek gidicek diye dusun
zaten en zoru ilk 2 seans sonrasında tuylerin azaldıkca seans suresi cok kısalıyor iki dakkada bitiyor acmanla kapaman bir oluyor
maviş ben görmemişim ne olmuş sana alllahım nazarlardan korusun
Niye mi kapıştık kuzum bizim evliliğimiz mantık evliliği olarak başladı eski adıyla görücü usulü ama şimdi birbirimizi çok seviyoruz maşallahaçık anlatım yaa herşeyi biliyosunuz zaten nişanlımla ilk görmeye geldikten sonra dışarı çıktık konuşmak için ben adana sınırları içinde en fazla kolsuz kalın askı diz üstü etek giyerim ben bunları giydirtmem üzülürüm dedi yazlık kesimide aynı keza nasıl yapacaz düşünülür vücut hatlarını belli eden darlıkta kıyafet giydirmem felan dedi ben 26 yaşındayım düşündüm taşındım bu zamana kadar giydim dedim bundan sonra giymesemde olur insanın kısmeti gelince dili bağlanır derler yaa hayır diyemedim daha önce nasl giyindiğimden bahsettim eşim bana özel olmalı dedi ben bunları istemiyorum dedi tamam dedim elimden gelidği kadar dikkat ediyorum kıyafetime kuzum neyse bu bi konu oluyo sende önceden böle giyinmiyor muydun felan deyim sürekli bunu söylüyor yaa ondan bozuştum dedim senden önceydi bunu bilerek kabul ettin artık sana özelim felan demicem dedi sen bilirsin dedim patlayacak bomba gibiyim
elifimm prenses tacından caydın mı:26:
ama arkadaşların dediklerine katılıyorum bende sankim salaş bir topuz daha çok yakışacak
kollar büzüşse bide dediğin gibi
özgecim bunda aglanacak ne var canım...
kötü bir sey degil cok guzel seyler nisanlının yazdıkları... olayı ciddi boyutlara tasımayın lutfen
sizin kıskanclıga bakıs acılarınız farklı hepsi bu... aşk zaten zıtlıkların bütünlüğü değil midir?
aşk karsındakini oldugu gibi kabul ettiginde özgürlük değil midir?
inan bana kendini uzecek hiçbir sey yok ortada... aksine seninle acıkca konusabilen duygularını ifade edebilen bir adamla oldugun icin sevinmelisin
ve bundan sonra birazcık daha dikkat etmelisin hepsi bu tatlımcımmm
özgemmm çatlıcam kuzum sevdiceğin ne dedi
kuzum üzüldüğüm için ağlamadım, sanırım ona hak verdiğim için ağladım
akşam güzelce konuşup kıskançlığımın güvensizlik kaynaklı olmadığını, elimde olmadan kıskandığımı, onun başkasına bakacağından değil de bensiz o tarz bi ortamda bulunacağından rahatsızlık duyduğumu anlatıcam..
ama içim bi buruk yine de.. geçecek inşallah
kızlar kusura bakmayın kayınpederim geldi yazamadım size hepiniz aynı fikirdesiniz teşekkür ederim yorumlar için
çağlamın dediği gibi kıskançlığa bakış açımız farklı.. o benimkini kabul etmiyo mecburen ben onun bakışaçısına ayak uydurmam gerekecek
kuzum üzüldüğüm için ağlamadım, sanırım ona hak verdiğim için ağladım
akşam güzelce konuşup kıskançlığımın güvensizlik kaynaklı olmadığını, elimde olmadan kıskandığımı, onun başkasına bakacağından değil de bensiz o tarz bi ortamda bulunacağından rahatsızlık duyduğumu anlatıcam..
ama içim bi buruk yine de.. geçecek inşallah
kızlar kusura bakmayın kayınpederim geldi yazamadım size hepiniz aynı fikirdesiniz teşekkür ederim yorumlar için
çağlamın dediği gibi kıskançlığa bakış açımız farklı.. o benimkini kabul etmiyo mecburen ben onun bakışaçısına ayak uydurmam gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?