hoşgeldin çağloşum iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyo bakim hazırlıklar
Kuzum günaydın hoş geldin biz iyiyiz asıl sen nasılsın:26::26::26:
kuzummmm hosbuldum...iyiyim bende...ugrasıyorum iş güc ev sevdicek...ömrüm gidiyo işteee
Ben ben ben vayım beni adamdan saymıyonuz mu acep:26::26::26:
naber canım hazırlıklar ne alemdeGünaydınnnn kk sevgililerimmmm....sevdicekten cok sizinle vakit geciriyorum...hehenasılsınız???
Canlarım ben yazem de gelince yorum yaparsanız sevindirik olurum pazar günü sevdicekle sinemaya gidecez de EVİM SENİN veya UMUT IŞIĞIMA giden var mı aranızda ona göre tercih yapacam:26::26::26:
Allah kolaylık versin kuzum yaa tez zamanda bitsin işlerin evceğizini yerleştir
naber canım hazırlıklar ne alemde
günaydıb güzel kızlar ...
hafta bitiyor yupppiiiiiiiiiii bugün perşembe yarın cuma.....
gerçi ben cmts de 1-2 ye kadar çalşıyorum ama olsun tüm gün çalışmaktan katkat iyidir dimii..
günaydınlarrrrr
biz dün sevdiceğimle güzel güzel konuştuk anlaştık yeri geldi ağlaştık yeri geldi gülüştük değişik bi ortamdı
sonuç olarak ben kıskançlık yapmamaya çalışıcam..çünkü ona güvendiğimi hissettiremediğimi düşünüp çok üzülüyo.. o zaten gitmemeye karar vermiş 'en son git demişsin teşekkürler aşkım' yazmıştı ya o da kinayeymiş ciddi değilmiş
ama ben dün istediğin yere gidebilirsin sana güveniyorum dedim
giderse benim kendimi dizginlemem için de güzel bi tecrübe olcak
öyle yani.. yerim ben onuuu aşkım yine depreştiaşık özge mutsuz özgeden daha güzel değil mi sizce deee
bu arada onla buluşmadan önce lazere gittim ve yine çoook acıdı yaa
Günaydın şafakları hamham yiyen gelincikleeeeeeeeeerrrrr
Özgecimbenim düğün 11 Ağustos'tu da değişmiş gibim sankim
Şeeeyyy.. kem küm.. Bi daha ayar çekebilir misin rica etsem?
canlarım ben yazem de gelince yorum yaparsanız sevindirik olurum pazar günü sevdicekle sinemaya gidecez de EVİM SENİN veya UMUT IŞIĞIMA giden var mı aranızda ona göre tercih yapacam:26::26::26:
Günaydın şafakları hamham yiyen gelincikleeeeeeeeeerrrrr
Özgecimbenim düğün 11 Ağustos'tu da değişmiş gibim sankim
Şeeeyyy.. kem küm.. Bi daha ayar çekebilir misin rica etsem?
heee bu arada ben diyet yapıyorum yaaa tartım bozuk tartılamadım ama belimden 1 haftada 4 cm incelmişimmm bi de ben kilo alınca yan yağlar almıştı başını gitmişti onlardan da 6 cm incelmişimmmm
bir dee sanırım bizim düğün öss ye denk geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?