'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet canım birazdan damlarlar
naber nasılsın? nasıl gidiyo kaynanayla ilişkiler , dün okudum çok sevindim
valla şaşırtıcı şekilde iyi gidiyor inşalllah hepte böyle olur.
Sağol canım inşallah hepimizin böyle iyi olur. Yolunda gider.

Günaydınnnn kk sevgililerimmmm....sevdicekten cok sizinle vakit geciriyorum...hehenasılsınız???
Al benden de bir o kadar aşkın yüksek lisansdan dolayı sınavı var görüşmüyoruz. Ben aklını başından aldığım için konsantre olamıyormuş.Bende soğuk davranıyorum daha da sinir oluyor nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum.

Canlarım ben yazem de gelince yorum yaparsanız sevindirik olurum pazar günü sevdicekle sinemaya gidecez de EVİM SENİN veya UMUT IŞIĞIMA giden var mı aranızda ona göre tercih yapacam:26::26::26:

günaydın gelincikler
Korelilerin A Moment To Remember'i izlediysen gitme oradan uyarlanmış bazı sahneler direk kopya sıkılırsın. Korku seversen yine türklerin çektiği dönüşüm var ona gidebilirsin.

günaydın kızlar..
iyileşiyorum diye seviniyorum derken yeniden hasta oldum :2:
akşam benimkiyle tartıştık taksiye çıkmıştı kaza yaptı kafsını vurmuş cama şişti diyor
öfkeyle kalkan zararla oturur diye boşuna dememişler.

günaydıb güzel kızlar ...
hafta bitiyor yupppiiiiiiiiiii bugün perşembe yarın cuma.....
gerçi ben cmts de 1-2 ye kadar çalşıyorum ama olsun tüm gün çalışmaktan katkat iyidir dimii..
bencede özlem günaydın kuzum...bende ayn 15ini bekliyorum inşallah ii bir maaş alırımda şu 2bin borcumu öder çeyiz alışverişime devam ederim

ooo canım çok sevindim orta yol bulmanızabiz uzağız ya böyle şeyleri çözmemiz uzlaşmamız zaman alıyor..Uzaklık zor uzakken kıskanmak nerede kim var ne var daha zor..Allahtan çok yoğun çalışıyorda akşam çok gezmesi tozması yok

Haticemm niye soguk davranıyosun ki anlamadım kuzum...benim sevdiceginde işleri yogun..o da yüksek lisans yapıo...haftada bir görüsüyrz su düügn arifesinde düşün yani...ama soguk davranma derim...

Yiyim seniiiii

OOOyyyhhh biri bana çekik gözlü didiiiiiiiiiiiiiii
Şafak aydınlık sendeeee

evet kuzum...siz de görceksiniz ben 18 ay saydım...sabırlı olun...Allah büyük...

ben de seni çooook seviyorum çağlammm nur yüzlüm benim

Özgeee çok sevindiiiimmmmmm
Aşık Özge tüm Özgelere bin basaaaaarrrr

Bu arada incelmeni takdir ediyoruuummmm
Bende b-fite başladım hadi bakalım hayırlısı

bu sefer çok pis bi gaz vardı bende kuzum yaa kayınpeder çiğköfte yapmıştı ve afedersin ama ortamdakilerin hepsinin toplan yediği kadarını ben yemiştim
inşallah bu şekilde gider.. bakalım kaç kilo verdim onu merak ediyom yarın öğrencem inşallah

kuzum dün baktım ben 22sinde fenle ilgili sınav 23ünde de sözel sınav var galibaaa

ALLAHINI SEVEN ÜZERİNE TOPRAK ATSIN

Lisans Yerleştirme Sınavı-2 (Fen Bilimleri)
2013-LYS2 22.06.2013

Lisans Yerleştirme Sınavı-3 (Edebiyat-Coğrafya)
2013-LYS3 23.06.2013

NİKAHIM ÖSS YE DENK GELİYOR OOFFFFF...
NİŞANIMDA KPSS YE DENK GELMİŞTİ

günaydıb güzel kızlar ...
hafta bitiyor yupppiiiiiiiiiii bugün perşembe yarın cuma.....
gerçi ben cmts de 1-2 ye kadar çalşıyorum ama olsun tüm gün çalışmaktan katkat iyidir dimii..
Günaydın özlem
Ben pek senin kadar sevinmiyorum bu haftasonu aşkla buluşmayacaksak çalışmak daha güzel gibi geliyor.

Özgem çok sevindim Aşkınız tazelenmiş de gitsin. Mutlu olun emi
Günaydın şafakları hamham yiyen gelincikleeeeeeeeeerrrrr

Özgecim benim düğün 11 Ağustos'tu da değişmiş gibim sankim
Şeeeyyy.. kem küm.. Bi daha ayar çekebilir misin rica etsem?
Günaydın canım ileri geri ne oldu değişti?

BEN 5 YIL cmts çalışmayan bir şirkette çalıştım canım ..sonra kendi isteğimle ayrıldım 8 ay iş aradım cmts çalışmayan bir yer bulamadım valla üstelik çoğuda tam gün yada 5 e kjadar falan çalışıyordu...
hee şu var çalışmazken o tiyatro senin bu sinema benim ki özellikle tiyatroya çok gidiyordum şimdi onları yapamıyorum ama şükredüyorumn en azından 1 gibi çıkıyorum zaten iş yerim sevdiceğin evine trenle 12 dk falan çoğu zaman trende buluşup sirkeci üzerinden beyoğlu kadıköy üsküdar beşiktaş vs yerlere gidebiliyorum ...
o nedenle canımmm..
yoksa çalışmamayı çok çok çok isterimmmmmm.
inşallah evlenince patronumla konuşucam diğer arkadaşla dönüşümlü gelelim bir hafta o bir hafta ben şeklinde o bile kafi valla

bitti benimki bi musluk akıtıyo o değişicek başka bişi yok kuzum
biz temizliği yapıp perdeleri falan taktık , cumarteside benim çeyiz gidiyo bakalım yerleşicez inşallah

bugün harıl harıl ilk dans müziği arıyorum.çok klasik olmayan şöyle anlamlı bişi :26:

günaydın kızlar

dün gelinlik denedim tutuldum vvuruldummmm tam hayalimdeki gibi. hayırlısı ile haftasonu gidip sipariş vereceğiz. çok mutluyum ya. onu giyince anladım evleneceğimi desem yeridir. çeyizden sonra en büyük güzellik oymuş onu anladım dün.
sevdiceğim bile dün gözlerin ışıl ışıl bugün mutluyum seni böyle görünce dedi.

bir de sizlere fikir danışmak istiyorum. iki otel arasında kaldık. bakıp fikir verir misiniz?

LykiaGroup-LykiaWorld Ölüdeniz bu ölüdenizde ama içecekler ücretliymiş

Fotoğraf Galerisi - Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa bu da balayı tesisi olarak puanları toplamış :44::44: kafam karıştı.

Kuzum banada taktiğini sölesen benimde vermem lazım basenlerden kurtulmalıyım

Canım yakın davranınca buluşmak, görüşmek istiyor ve " konuştuğumuzda seninle ilgili hayallere dalıyorum kendimi toparlayamıyorum" diyor. Bende biraz mesafeli davranmaya çalışıyorum. Bu aralar duyduğum ve hiç değişmeyen şey "Başımı dizlerine koysam, sende saçlarımı karıştırıp yüzümü okşasan" oluyor haliyle ders çalışmadığını düşünüyorum.Kararsız kalıyorum kalacak diye

günaydın kızlar benim için gün henüz aydamadı
hastayım uykusuuzm moralsizim hepsi bi arada bugün
Pamuğum benim vücudum yine alerji olmuş.Yarın cilt doktoruna gideceğim. Aşkımla görüşemiyorum ve işler çok yoğun. Nişan kıyafeti bakmadı ve az zamanım kaldı. Hayat yinede çok güzel şu kaşıntılar olmasa

Arkadaşımında ramazandan 3 gün öncesi nasıl oruç tutacaklar merak içindeyiz.

Paynak kadayım yaa kuzum o yüzden görmedin
Yok kız saklanmışsın perdenin arkasına tabiki göremem. gel bakıyim oradan

Korelilerin A Moment To Remember'i izlediysen gitme oradan uyarlanmış bazı sahneler direk kopya sıkılırsın. Korku seversen yine türklerin çektiği dönüşüm var ona gidebilirsin.

Yok kuzum izlemedim hangisi için bu yorumu yaptın ama hangi film için bide ben korkuyu çok severim ama sevdicekle gideceğim ilk film olcek o yüzden aşk filmi olsun istedim:26::26::26:

Kızlarrrrrrrrr. Size bir soru..

Bu kadıköydeki gül-erdem moda evi nasıldır

oranın sahibi benim sevdiceğin müdürünün kuzeniymiş oraya gidin demiş hatta direk arayıp isim verecekmiş bu kişiler gelecek yardımcı olun diye...

canım hilton çok güzel görünüyor
bende balayı yeri bakıyorum ama karar veremedik daha
sorması ayıp hilton fiyatları ne kadar ağustosta bizim düğün inşaallah eylül 1 gibi gideriz belki

evet kuzum...siz de görceksiniz ben 18 ay saydım...sabırlı olun...Allah büyük...

Amiiiiiinn tabi ki de Rabbim büyük..
Kuzum bak benimkide bugün 6 months diyooooo
Ben işten göremiyorum ama biliyoruuummmm

Kilodan daha önemlisi yağdan giden ve sıkılaşmak
4 cm ne demek yaaaa

Günaydın canım ileri geri ne oldu değişti?

Birşey değişmedi kuzum
9 kına, 11 düğün benim
Liste karıştı galiba ondan oldu, şafağım eksik sayılmasın didim

Aslıcııııımmmmmm
Seninle çok konuşmadık ama okuyorum seni hep
Çok mutlu olduuumm, nişanlık beni heyecandan götürdü gelinlik nasıl olur kim bilir..
Düğün günün nişan günüm benimdeee bu arada:123:
Daha önce demiştim ama tekrar edeyim şafağın mehtabım

Resmini bekleriz bu aradaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…