valla şaşırtıcı şekilde iyi gidiyor inşalllah hepte böyle olur.evet canım birazdan damlarlar
naber nasılsın? nasıl gidiyo kaynanayla ilişkiler , dün okudum çok sevindim
Al benden de bir o kadar aşkın yüksek lisansdan dolayı sınavı var görüşmüyoruz. Ben aklını başından aldığım için konsantre olamıyormuş.Bende soğuk davranıyorum daha da sinir oluyor nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum.Günaydınnnn kk sevgililerimmmm....sevdicekten cok sizinle vakit geciriyorum...hehenasılsınız???
Canlarım ben yazem de gelince yorum yaparsanız sevindirik olurum pazar günü sevdicekle sinemaya gidecez de EVİM SENİN veya UMUT IŞIĞIMA giden var mı aranızda ona göre tercih yapacam:26::26::26:
Korelilerin A Moment To Remember'i izlediysen gitme oradan uyarlanmış bazı sahneler direk kopya sıkılırsın. Korku seversen yine türklerin çektiği dönüşüm var ona gidebilirsin.günaydın gelincikler
11 yaptım kuzumm
Günaydın Elifcimmm,hosgeldin...seni de yerim şafaklar gibi çekik gözlümmm
bencede özlem günaydın kuzum...bende ayn 15ini bekliyorum inşallah ii bir maaş alırımda şu 2bin borcumu öder çeyiz alışverişime devam ederimgünaydıb güzel kızlar ...
hafta bitiyor yupppiiiiiiiiiii bugün perşembe yarın cuma.....
gerçi ben cmts de 1-2 ye kadar çalşıyorum ama olsun tüm gün çalışmaktan katkat iyidir dimii..
günaydınlarrrrr
biz dün sevdiceğimle güzel güzel konuştuk anlaştık yeri geldi ağlaştık yeri geldi gülüştük değişik bi ortamdı
sonuç olarak ben kıskançlık yapmamaya çalışıcam..çünkü ona güvendiğimi hissettiremediğimi düşünüp çok üzülüyo.. o zaten gitmemeye karar vermiş 'en son git demişsin teşekkürler aşkım' yazmıştı ya o da kinayeymiş ciddi değilmiş
ama ben dün istediğin yere gidebilirsin sana güveniyorum dedim
giderse benim kendimi dizginlemem için de güzel bi tecrübe olcak
öyle yani.. yerim ben onuuu aşkım yine depreştiaşık özge mutsuz özgeden daha güzel değil mi sizce deee
bu arada onla buluşmadan önce lazere gittim ve yine çoook acıdı yaa
Al benden de bir o kadar aşkın yüksek lisansdan dolayı sınavı var görüşmüyoruz. Ben aklını başından aldığım için konsantre olamıyormuş.Bende soğuk davranıyorum daha da sinir oluyor nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum.
Yiyim seniiiii
OOOyyyhhh biri bana çekik gözlü didiiiiiiiiiiiiiii
Şafak aydınlık sendeeee
saol kuzum benim...darısı sizlere olsun...
hosgeldin canım...iyidir hazırlıklar yavas yavas ilerliyo bakalımm
Öziiii hosgeldin ballı kurabiyeeem
Günaydın Özgemmmm...çok sevindim halletmenizeee....işte bu yaaaa.yerim ben o Aşık Özge'yiiiama mutsuz Özgeyi de seviyom ben...yani mutsuz olmasın daaa...yani her haliyle seviyom ben Özgeyi..anlatamadım yaaa
Özgeee çok sevindiiiimmmmmm
Aşık Özge tüm Özgelere bin basaaaaarrrr
Bu arada incelmeni takdir ediyoruuummmm
Bende b-fite başladım hadi bakalım hayırlısı
nasıl yaaaaaaaa oofffffff..
benim nişanımda kpss ye denk gelmişti kuzenim gelememişti :18:
ben 23 ü sen 22 si özgem yaaa nasıl olur hangi günmüş bu öss inşallah 1 hafta öncesidir...
bu arada kocişinle aranızın düzelmesine çok sevindim canımmm
Günaydın özlemgünaydıb güzel kızlar ...
hafta bitiyor yupppiiiiiiiiiii bugün perşembe yarın cuma.....
gerçi ben cmts de 1-2 ye kadar çalşıyorum ama olsun tüm gün çalışmaktan katkat iyidir dimii..
Özgem çok sevindim Aşkınız tazelenmiş de gitsin. Mutlu olun emigünaydınlarrrrr
biz dün sevdiceğimle güzel güzel konuştuk anlaştık yeri geldi ağlaştık yeri geldi gülüştük değişik bi ortamdı
sonuç olarak ben kıskançlık yapmamaya çalışıcam..çünkü ona güvendiğimi hissettiremediğimi düşünüp çok üzülüyo.. o zaten gitmemeye karar vermiş 'en son git demişsin teşekkürler aşkım' yazmıştı ya o da kinayeymiş ciddi değilmiş
ama ben dün istediğin yere gidebilirsin sana güveniyorum dedim
giderse benim kendimi dizginlemem için de güzel bi tecrübe olcak
öyle yani.. yerim ben onuuu aşkım yine depreştiaşık özge mutsuz özgeden daha güzel değil mi sizce deee
bu arada onla buluşmadan önce lazere gittim ve yine çoook acıdı yaa
Günaydın canım ileri geri ne oldu değişti?Günaydın şafakları hamham yiyen gelincikleeeeeeeeeerrrrr
Özgecimbenim düğün 11 Ağustos'tu da değişmiş gibim sankim
Şeeeyyy.. kem küm.. Bi daha ayar çekebilir misin rica etsem?
yok canım nerden çıkardın görmedim sadece
kesinlikle evim sensine gitme biz sevdicekle sıkıntıdan patladık resmen
Günaydın özlem
Ben pek senin kadar sevinmiyorum bu haftasonu aşkla buluşmayacaksak çalışmak daha güzel gibi geliyor.
Özgem çok sevindim Aşkınız tazelenmiş de gitsin. Mutlu olun emi
Günaydın canım ileri geri ne oldu değişti?
hoşbuldum Mügemmmm..iyiyim bende.valla hazırlıklar yavas gidiyo....dün yazmıstım okudun mu bilmiyorum kuzum....alçı-boya işi cıktı evde...bi hafta daha erteledik temizliği...dün aksam perde ölçüleri alındı şükür....onlarda haftaya temzilk gününe yetişirse süper olur...takılır temizlenince...senin ev ne durumda bebişim....bitti mi?
heee bu arada ben diyet yapıyorum yaaa tartım bozuk tartılamadım ama belimden 1 haftada 4 cm incelmişimmm bi de ben kilo alınca yan yağlar almıştı başını gitmişti onlardan da 6 cm incelmişimmmm
bir dee sanırım bizim düğün öss ye denk geliyo
Canım yakın davranınca buluşmak, görüşmek istiyor ve " konuştuğumuzda seninle ilgili hayallere dalıyorum kendimi toparlayamıyorum" diyor. Bende biraz mesafeli davranmaya çalışıyorum. Bu aralar duyduğum ve hiç değişmeyen şey "Başımı dizlerine koysam, sende saçlarımı karıştırıp yüzümü okşasan" oluyor haliyle ders çalışmadığını düşünüyorum.Kararsız kalıyorum kalacak diyeHaticemm niye soguk davranıyosun ki anlamadım kuzum...benim sevdiceginde işleri yogun..o da yüksek lisans yapıo...haftada bir görüsüyrz su düügn arifesinde düşün yani...ama soguk davranma derim...
evet kuzum...siz de görceksiniz ben 18 ay saydım...sabırlı olun...Allah büyük...
Pamuğum benim vücudum yine alerji olmuş.Yarın cilt doktoruna gideceğim. Aşkımla görüşemiyorum ve işler çok yoğun. Nişan kıyafeti bakmadı ve az zamanım kaldı. Hayat yinede çok güzel şu kaşıntılar olmasagünaydın kızlar benim için gün henüz aydamadı
hastayım uykusuuzm moralsizim hepsi bi arada bugün
ALLAHINI SEVEN ÜZERİNE TOPRAK ATSIN
Lisans Yerleştirme Sınavı-2 (Fen Bilimleri)
2013-LYS2 22.06.2013
Lisans Yerleştirme Sınavı-3 (Edebiyat-Coğrafya)
2013-LYS3 23.06.2013
NİKAHIM ÖSS YE DENK GELİYOR OOFFFFF...
NİŞANIMDA KPSS YE DENK GELMİŞTİ
Yok kız saklanmışsın perdenin arkasına tabiki göremem.Paynak kadayım yaa kuzum o yüzden görmedin
Korelilerin A Moment To Remember'i izlediysen gitme oradan uyarlanmış bazı sahneler direk kopya sıkılırsın. Korku seversen yine türklerin çektiği dönüşüm var ona gidebilirsin.
günaydın kızlar
Dün gelinlik denedim tutuldum vvuruldummmmTam hayalimdeki gibi. Hayırlısı ile haftasonu gidip sipariş vereceğiz. çok mutluyum ya. Onu giyince anladım evleneceğimi desem yeridir. çeyizden sonra en büyük güzellik oymuş onu anladım dün.
Sevdiceğim bile dün gözlerin ışıl ışıl bugün mutluyum seni böyle görünce dedi.
Bir de sizlere fikir danışmak istiyorum. Iki otel arasında kaldık. Bakıp fikir verir misiniz?
lykiagroup-lykiaworld ölüdeniz bu ölüdenizde ama içecekler ücretliymiş
fotoğraf galerisi - hilton dalaman sarıgerme resort & spa bu da balayı tesisi olarak puanları toplamış :44::44: Kafam karıştı.
evet kuzum...siz de görceksiniz ben 18 ay saydım...sabırlı olun...Allah büyük...
bu sefer çok pis bi gaz vardı bende kuzum yaa kayınpeder çiğköfte yapmıştı ve afedersin ama ortamdakilerin hepsinin toplan yediği kadarını ben yemiştim
inşallah bu şekilde gider.. bakalım kaç kilo verdim onu merak ediyom yarın öğrencem inşallah
Günaydın canım ileri geri ne oldu değişti?
günaydın kızlar
dün gelinlik denedim tutuldum vvuruldummmmtam hayalimdeki gibi. hayırlısı ile haftasonu gidip sipariş vereceğiz. çok mutluyum ya. onu giyince anladım evleneceğimi desem yeridir. çeyizden sonra en büyük güzellik oymuş onu anladım dün.
sevdiceğim bile dün gözlerin ışıl ışıl bugün mutluyum seni böyle görünce dedi.
bir de sizlere fikir danışmak istiyorum. iki otel arasında kaldık. bakıp fikir verir misiniz?
LykiaGroup-LykiaWorld Ölüdeniz bu ölüdenizde ama içecekler ücretliymiş
Fotoğraf Galerisi - Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa bu da balayı tesisi olarak puanları toplamış :44::44: kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?