'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlar
mavişim ikisine de gitmedim ama birini seç dersen umut ışığım derdim
bi de gizime katılıyom cem yılmaza gidin kahkahalarla gülün çok iyi gelsin

zehram çok geçmiş olsun yaaa, var bugünler bişey gerçekten
Allahım korusun herkesi

canım hilton çok güzel görünüyor
bende balayı yeri bakıyorum ama karar veremedik daha
sorması ayıp hilton fiyatları ne kadar ağustosta bizim düğün inşaallah eylül 1 gibi gideriz belki

şuan erken rezervasyon kampanyaları var ocak sonuna kadar.. 1610 tl -5 gün ücreti.

Aslım yaaa sakın olaki öyle içeçekler falan ücretli olan bir yere gitmeyesiniz...
Bence çok mantıksız kuzum ...
Uhd yada hd bir yere gidin gönlünüzce yiyin için bence ki yaz günü içecek çok çok önemli ona para mı yetişir bacım

ama hilton sarıgerme nin çok güzel olduğunu duymuştum

evet seninle pek konuşamadık haticecim

ne güzel Allah utandırmasın inşallah

resmimi ekleyeceğim provalarım başlayınca inşallah

İYi biz aynı kurumun farklı ilçelerindeki binalarda çalışıyoruz. Haftaiçi hiç görüşmüyoruz haftasonları cumartesileri birlikte kursumuz var, sonrası geziyoruz öyle işte oda abimin siz çok görüşüyorsunuz demesiyle başbaşa sadece2 saat falan görüşüyoruz.Oda yetmiyor haliyle bize

Yok kuzum izlemedim hangisi için bu yorumu yaptın ama hangi film için bide ben korkuyu çok severim ama sevdicekle gideceğim ilk film olcek o yüzden aşk filmi olsun istedim:26::26::26:
Evim sensin kore manyağı olarak ezbere bilirim.

Kuzum banada taktiğini sölesen benimde vermem lazım basenlerden kurtulmalıyım
Benimde göbekten vermem lazım ama ne zaman dikkat etsem direk yüzden veriyorum.

Günaydın canım dalamana git derim bence

haklısın özlem onu duydum irkildim resmen. ben içecek cok tüketen biriyim bir de otellerde fiyatlar malum.

hilton uhd ve balayı çiftlerine çikolata,sampanya ve kahvaltı servisleri var. şehir merkezine 10 dk mesafesi varmış.

büyük bir ihtimal orası olacak

Son düzenleme:

yavrum aynı kaderi paylaşıyoz biz
senin düğün günün benim düğünden bi sonram ya.. benim kayınbirader sınava gircek
ee düğün uzun sürcek geç döncek..bu çocuk ne zaman uyucak dinlencek de sınava gircek

Kuzum banada taktiğini sölesen benimde vermem lazım basenlerden kurtulmalıyım

valla canım öyle belli bi diyet yapmıyom.. sadece sabahları ekmek yiyom bi daha yemiyom..
akşam aburcuburunu kestim
su içmeye çalışıyom.. az yiyom her öğünde.. öyle yanii

aslımmmm hayırlı olsun canımmmm benim de gözüme hilton çok güzel göründüüü
bi de içecekler de dahil olsun bence de gönlünce yiyio için

bu arada gelinliği merake diyom çok çok

Kuzum ilk filmimiz olcek bizim umut ışığıma karar vercem romantik aşk koksun istiyorum cem yılmaza sonrada bakarız:26::26::26:

Anladım canım Hayırlısı

He ya perdenin altına saklandım ci yapyom size ordan oyda kalsam acep:26::26::26:
Gel muhabbete katıl

evet seninle pek konuşamadık haticecim

ne güzel Allah utandırmasın inşallah

resmimi ekleyeceğim provalarım başlayınca inşallah
Şimdi benden başka hatice demi var ben mi şaşkınım?
Pudram benim

Aslım gelinlik ne kadar ?
Nerde yaptırıyon nasıl bişey

özlem tanıdık var ama ne kadar yardımcı olur bilmiyorum dantel istiyorum 2500 den baslıyor dediler. hafta sonu dantel cesidi getirip gösterecek . bende bizim o kadar bütcemiz yok dedim.

2000 belki en fazla 2300 dedim. ayarlarız dert etme dedi. kına elbisemi de oraya yaptırcam.

dantel kalitesi arttıkca fiyat da artıyor fakat biz bir dügüne gittik 3000 bine aldıkları gelinlige dün bana kadın 2400 dedi.

şubattan önce alman daha mantıklı cünkü fuardan sonra zam gelecek dedi.

Son düzenleme:

özlemle beni hep karıştırıyon ama sennnnn

El birliğiyle umut ışığıma karar verilmiştir inşalah güzel bi gün geçiririz sevdiceğimle ilk filmimizde:26::26:

Kuzum ilk filmimiz olcek bizim umut ışığıma karar vercem romantik aşk koksun istiyorum cem yılmaza sonrada bakarız:26::26::26:

aaaa ilk filmse o zaman romantik komediye gidinizz :))))

biletleriii sakla canım ilerde bakması süper oluyorrr ben arşiv yapıcam süpriz olarak izlediğimiz tüm filmleri hediye edicem :)en sevdiğim şeylerden biri onla sinemaya gitmek

Fransız gipürü pahalıya denk gelir bir kısmını dantelk yaptır o zaman maliyet daha da düşer yalnız kumaş kaliteli olsun güzelim.
dikişin kalitesi, kumaşın kalitesi ve el işçiliğinden bir tanesinde bile düşüklük olsun muhteşem bir gelinliği berbat gösterebilir. Bu sebeple iyi bir işçiliğin yanında kumaşın cinsi, kalitesine göre dikimine özen gösterilmeli. Bu sebeple farklı kumaşları bir araya getir maliyeti düşür ama diğerlerinide göz ardı etme derim. Tabiki karar senin.

özlemle beni hep karıştırıyon ama sennnnn

ayyyyyyy resmen alık oldum.

sevdicegimi görünce bu kadar alık olmamıştım dermişim bir gelinliğe aklım gitti. bugün.

---

ÖZGEM sevdiceginle sorunu halletmene cok ama cok sevindim

asık özge digerine bin basar evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…