Yok kız saklanmışsın perdenin arkasına tabiki göremem.gel bakıyim oradan
canım hilton çok güzel görünüyor
bende balayı yeri bakıyorum ama karar veremedik daha
sorması ayıp hilton fiyatları ne kadar ağustosta bizim düğün inşaallah eylül 1 gibi gideriz belki
Aslıcııııımmmmmm
Seninle çok konuşmadık ama okuyorum seni hep
Çok mutlu olduuumm, nişanlık beni heyecandan götürdü gelinlik nasıl olur kim bilir..
Düğün günün nişan günüm benimdeee bu arada:123:
Daha önce demiştim ama tekrar edeyim şafağın mehtabım
Resmini bekleriz bu aradaaaaa
İYi biz aynı kurumun farklı ilçelerindeki binalarda çalışıyoruz. Haftaiçi hiç görüşmüyoruz haftasonları cumartesileri birlikte kursumuz var, sonrası geziyoruz öyle işte oda abimin siz çok görüşüyorsunuz demesiyle başbaşa sadece2 saat falan görüşüyoruz.Oda yetmiyor haliyle bizeBEN 5 YIL cmts çalışmayan bir şirkette çalıştım canım ..sonra kendi isteğimle ayrıldım 8 ay iş aradım cmts çalışmayan bir yer bulamadım valla üstelik çoğuda tam gün yada 5 e kjadar falan çalışıyordu...
hee şu var çalışmazken o tiyatro senin bu sinema benim ki özellikle tiyatroya çok gidiyordum şimdi onları yapamıyorum ama şükredüyorumn en azından 1 gibi çıkıyorum zaten iş yerim sevdiceğin evine trenle 12 dk falan çoğu zaman trende buluşup sirkeci üzerinden beyoğlu kadıköy üsküdar beşiktaş vs yerlere gidebiliyorum ...
o nedenle canımmm..
yoksa çalışmamayı çok çok çok isterimmmmmm.
inşallah evlenince patronumla konuşucam diğer arkadaşla dönüşümlü gelelim bir hafta o bir hafta ben şeklinde o bile kafi valla
Evim sensin kore manyağı olarak ezbere bilirim.Yok kuzum izlemedim hangisi için bu yorumu yaptın ama hangi film için bide ben korkuyu çok severim ama sevdicekle gideceğim ilk film olcek o yüzden aşk filmi olsun istedim:26::26::26:
Benimde göbekten vermem lazım ama ne zaman dikkat etsem direk yüzden veriyorum.Kuzum banada taktiğini sölesen benimde vermem lazım basenlerden kurtulmalıyım
Günaydın canım dalamana git derim bencegünaydın kızlar
dün gelinlik denedim tutuldum vvuruldummmmtam hayalimdeki gibi. hayırlısı ile haftasonu gidip sipariş vereceğiz. çok mutluyum ya. onu giyince anladım evleneceğimi desem yeridir. çeyizden sonra en büyük güzellik oymuş onu anladım dün.
sevdiceğim bile dün gözlerin ışıl ışıl bugün mutluyum seni böyle görünce dedi.
bir de sizlere fikir danışmak istiyorum. iki otel arasında kaldık. bakıp fikir verir misiniz?
LykiaGroup-LykiaWorld Ölüdeniz bu ölüdenizde ama içecekler ücretliymiş
Fotoğraf Galerisi - Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa bu da balayı tesisi olarak puanları toplamış :44::44: kafam karıştı.
Aslım yaaa sakın olaki öyle içeçekler falan ücretli olan bir yere gitmeyesiniz...
Bence çok mantıksız kuzum ...
Uhd yada hd bir yere gidin gönlünüzce yiyin için bence ki yaz günü içecek çok çok önemli ona para mı yetişir bacım
ama hilton sarıgerme nin çok güzel olduğunu duymuştum
ALLAHINI SEVEN ÜZERİNE TOPRAK ATSIN
Lisans Yerleştirme Sınavı-2 (Fen Bilimleri)
2013-LYS2 22.06.2013
Lisans Yerleştirme Sınavı-3 (Edebiyat-Coğrafya)
2013-LYS3 23.06.2013
NİKAHIM ÖSS YE DENK GELİYOR OOFFFFF...
NİŞANIMDA KPSS YE DENK GELMİŞTİ
Kuzum banada taktiğini sölesen benimde vermem lazım basenlerden kurtulmalıyım
günaydınlar
canım evim sensnmi umut ışığımmı ben umut ışığım derim beğendiğim oyuncular var eleştirmenler akışı yavaş diyor ama burda bir karısını kazanmak için kişiliğini değiştirrken hayatının aşkını buluyor yani ben romantik komedi çok sevdiğim için bu filme gidicez aşkım gelince :)))))radyolarda umut ışığının ismi çok geçti valla robert de niro ve jennıfer lawrence için değerrr
amaaaa ilk önce cem yılmaz tabikide gitmediyseniz gidin canım
Anladım canım Hayırlısı
Amiiiiiinn tabi ki de Rabbim büyük..
Kuzum bak benimkide bugün 6 months diyooooo
Ben işten göremiyorum ama biliyoruuummmm
Kilodan daha önemlisi yağdan giden ve sıkılaşmak
4 cm ne demek yaaaa
Birşey değişmedi kuzum
9 kına, 11 düğün benim
Liste karıştı galiba ondan oldu, şafağım eksik sayılmasın didim
Aslıcııııımmmmmm
Seninle çok konuşmadık ama okuyorum seni hep
Çok mutlu olduuumm, nişanlık beni heyecandan götürdü gelinlik nasıl olur kim bilir..
Düğün günün nişan günüm benimdeee bu arada:123:
Daha önce demiştim ama tekrar edeyim şafağın mehtabım
Resmini bekleriz bu aradaaaaa
Gel muhabbete katılHe ya perdenin altına saklandım ci yapyom size ordan oyda kalsam acep:26::26::26:
Şimdi benden başka hatice demi var ben mi şaşkınım?evet seninle pek konuşamadık haticecim
ne güzelAllah utandırmasın inşallah
resmimi ekleyeceğim provalarım başlayınca inşallah
Aslım gelinlik ne kadar ?
Nerde yaptırıyon nasıl bişey
haklısın özgem onu duydum irkildim resmen. ben içecek cok tüketen biriyimbir de otellerde fiyatlar malum.
hilton uhd ve balayı çiftlerine çikolata,sampanya ve kahvaltı servisleri var.şehir merkezine 10 dk mesafesi varmış.
büyük bir ihtimal orası olacak
günaydın kızlar
mavişim ikisine de gitmedim ama birini seç dersen umut ışığım derdim
bi de gizime katılıyom cem yılmaza gidin kahkahalarla gülün çok iyi gelsin
zehram çok geçmiş olsun yaaa, var bugünler bişey gerçekten
Allahım korusun herkesi
Şimdi benden başka hatice demi var ben mi şaşkınım?
Pudram benim
Kuzum ilk filmimiz olcek bizim umut ışığıma karar vercem romantik aşk koksun istiyorum cem yılmaza sonrada bakarız:26::26::26:
özge tanıdık var ama ne kadar yardımcı olur bilmiyorum dantel istiyorum 2500 den baslıyor dediler. hafta sonu dantel cesidi getirip gösterecek . bende bizim o kadar bütcemiz yok dedim.
2000 belki en fazla 2300 dedim. ayarlarız dert etme dedi. kına elbisemi de oraya yaptırcam.
dantel kalitesi arttıkca fiyat da artıyor fakat biz bir dügüne gittik 3000 bine aldıkları gelinlige dün bana kadın 2400 dedi.
şubattan önce alman daha mantıklı cünkü fuardan sonra zam gelecek dedi.
özlemle beni hep karıştırıyon ama sennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?