'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tesekkür ederim biliyorum canım tekstil sektöründeyim bende.

zehracım ikinizede çok geçmiş olsun Allah korusunn

sağolun kızlar.. o anki o öfke dolu sesini bir duysanız kesinlikle kafayı yemiş yada psikopat olduğunu düşünürdünüz.

günaydın canlarımmm

mavişçim evim sensin e gitmedim izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum... umut ısıgımın kitabı var bende kitabını okumadan filmi izlemeyi sevmiyorum o yüzden filmi daha sonra evde dvd den izleyecegim ama kesinlikle ilk film için dogru bir tercih olabilir

kitabını arkadasım anlata anlata bitirememişti hatta cevirmene kitabı cevirmesi icin 3 ay sure verilmiş ama cevirmen kitaptan kopamadıgı icin 2 haftada bitirip vermiş

öyle saglam bir konu var yani... umut ısıgım diyorum o yuzden

biz de sevgilicikle sineme programını yaptık cem yılmaz ve pi nin yaşamı... ikisine gidecegiz ilk hedefler bunlar...

çağlam bizde cumartesi 2 filme birden gidicez yada bir kaçamak yapacağız nasıl kaçıcaz bilmiyorum ama hedeflerden birini yapmayı diliyoruz :)))))) umut ışığımö cem yılmaz ve hobbit bir günde bunların 3 olabilir deli gibi onla film izleyesim var ammma yalnız sesiz biryerde onla olasımda var

ben kuzenimde kalıcam o geldiğinde nbirşey ayarlarsak kaçacağız biryere çağlammmmm çok özledimmm yahuuu

günaaydınn kızlaaarrr

mavişiim ben evim sensinee gittim güzeldi bu aksamda cmyılmaza gidiceez diğer filmden haberim yok acıkcasıı

pi'nin yaşamınada cook gitmek istiioorum pastaaammm

aaa gecmıs olsuuuunnn canımmmm ıkınızedeee dıkkaatt edıııınn

Annem birazcık anlar bu işlerden ve çeyizim için yaptıklarını görsen şaşarsın.Kızı hiç ona çekmemiş

benim annem de marifetli ama ben de tık yok hele mutfakta :44:

bu kadar marifetli insanın bu kadar beceriksiz kızı olur mu oluyormuş yalnız olmadıgıma da sevindim

zehra canım ikinizede çok çok geçmiş olsun sözlün sinirli canım azcık hakim olmalı sinirinee
kuzum saol ama benimki hakim olmayı bırak ben tedavi görmesi gerektiğini düşünüyorum artık.. siniri çok çabuk geçiyor ama o sinirli olduğu anda kendine zarar veriyor.. elinde tel falan varsa ruhuna fatiha okuyoruz o telin mesela.. ve çok çabuk sinirlenen bir yapıya sahip anında parlıyor.. saman aleviş gibi olsada zararları kalıcı olabiliyor işte.. kesinlikle tedavi olmalı
günaaydınn kızlaaarrr
aaa gecmıs olsuuuunnn canımmmm ıkınızedeee dıkkaatt edıııınn

günaydın canım sağolasın tatlım

Evet canım yapacam yaa ilk filmimiz olduğu için umut ışığım yorumlarda çok olumlı inşallah süper geçer yaa

kacın valla kacın yerimize de kacın

biz pazar günü kavuscaz kuzummm sabah erkenden gelebilcek mi onu da bilmiyorummm ben onu bizim oradan alıcam sonra kayınvalidemlere gecicez esyalarını bırakıp ustunu deiştircek sonra cıkıcaz filme gidicez ondan sonra da ikeayı dolasmamız gerekiyor... indirimdeki urunlerine bakıcaz va calısma odası için dusundugumuz parcaların futuraflarını cekicez neşeye gostermek icin...

ben de feci ötesi felaket ozledim ama pek basbasa kalma sansımız olmıcak... kayınvalidemlerdeyken odasında kalırız belki iki dakıkacık azcık oper koklar sıkıstırırım sonra yine yollara vurucaz kendimizi mafelesss

onla yollarda yurumeyi bile ozledimmmmmm gectigim yollar onsuz öksüz gibi sanki

Son düzenleme:

canım eger sıddete egılımı varsa mutlaka gıtmelı doktoraa dedıgın gıbı sınırı cabuk gecse bıle verdıgı hasar kırgınlık dahi olsa kalıcı olabılır. Ben ablamın erkek arkadası ıcınde ole dusunuorum o kadar sınırlıkı duvarı yumrukluyo o yumruk evlendıklerınde bı gun duvara degıl ablama gelırse nolucak? gecermı onun iç acısı.. tedavı şart bence bole konularda

Tamam kuzum yaa Allah ın izniyle umut ışığıma gidecez güzel bi gün olcek ay merak ettim şimdiden heyecnlandırık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…