- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Fransız gipürü pahalıya denk gelir bir kısmını dantelk yaptır o zaman maliyet daha da düşer yalnız kumaş kaliteli olsun güzelim.
dikişin kalitesi, kumaşın kalitesi ve el işçiliğinden bir tanesinde bile düşüklük olsun muhteşem bir gelinliği berbat gösterebilir. Bu sebeple iyi bir işçiliğin yanında kumaşın cinsi, kalitesine göre dikimine özen gösterilmeli. Bu sebeple farklı kumaşları bir araya getir maliyeti düşür ama diğerlerinide göz ardı etme derim. Tabiki karar senin.
günaydın kızlar
mavişim ikisine de gitmedim ama birini seç dersen umut ışığım derdim
bi de gizime katılıyom cem yılmaza gidin kahkahalarla gülün çok iyi gelsin
zehram çok geçmiş olsun yaaa, var bugünler bişey gerçekten
Allahım korusun herkesi
zehracım ikinizede çok geçmiş olsun Allah korusunn
ayyben isim karısıklıgı mı yaptım :44::44::44:
gaydırıgubbak 'ın adı da hatice değil miydi. :44::44::44:
yine mi karıstırdımkusura bakmayın ya nolur.
tesekkür ederim biliyorum canımtekstil sektöründeyim bende.
günaydın canlarımmm
mavişçim evim sensin e gitmedim izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum... umut ısıgımın kitabı var bende kitabını okumadan filmi izlemeyi sevmiyorum o yüzden filmi daha sonra evde dvd den izleyecegim ama kesinlikle ilk film için dogru bir tercih olabilir
kitabını arkadasım anlata anlata bitirememişti hatta cevirmene kitabı cevirmesi icin 3 ay sure verilmiş ama cevirmen kitaptan kopamadıgı icin 2 haftada bitirip vermiş
öyle saglam bir konu var yani... umut ısıgım diyorum o yuzden
biz de sevgilicikle sineme programını yaptıkcem yılmaz ve pi nin yaşamı... ikisine gidecegiz ilk hedefler bunlar...
Ben ulaşım inşaatı sektöründeyim. Aslına bakarsan pekte anlamam sadece annemlerin bana yaptığı uzun uzun ikazları paylaştım.
Gel muhabbete katıl
günaydın kızlar..
iyileşiyorum diye seviniyorum derken yeniden hasta oldum :2:
akşam benimkiyle tartıştık taksiye çıkmıştı kaza yaptıkafsını vurmuş cama şişti diyor
öfkeyle kalkan zararla oturur diye boşuna dememişler.
evet yerinde gözlemcilermiş
Annem birazcık anlar bu işlerden ve çeyizim için yaptıklarını görsen şaşarsın.Kızı hiç ona çekmemiş
kuzum saol ama benimki hakim olmayı bırak ben tedavi görmesi gerektiğini düşünüyorum artık.. siniri çok çabuk geçiyor ama o sinirli olduğu anda kendine zarar veriyor.. elinde tel falan varsa ruhuna fatiha okuyoruz o telin mesela.. ve çok çabuk sinirlenen bir yapıya sahip anında parlıyor.. saman aleviş gibi olsada zararları kalıcı olabiliyor işte.. kesinlikle tedavi olmalızehra canım ikinizede çok çok geçmiş olsun sözlün sinirli canım azcık hakim olmalı sinirinee
günaaydınn kızlaaarrr
aaa gecmıs olsuuuunnn canımmmm ıkınızedeee dıkkaatt edıııınn
aaaa ilk filmse o zaman romantik komediye gidinizz :))))
biletleriii sakla canım ilerde bakması süper oluyorrr ben arşiv yapıcam süpriz olarak izlediğimiz tüm filmleri hediye edicem :)en sevdiğim şeylerden biri onla sinemaya gitmek
çağlam bizde cumartesi 2 filme birden gidicez yada bir kaçamak yapacağız nasıl kaçıcaz bilmiyorum ama hedeflerden birini yapmayı diliyoruz :)))))) umut ışığımö cem yılmaz ve hobbit bir günde bunların 3 olabilir deli gibi onla film izleyesim var ammma yalnız sesiz biryerde onla olasımda var
ben kuzenimde kalıcam o geldiğinde nbirşey ayarlarsak kaçacağız biryere çağlammmmm çok özledimmm yahuuu
sağolun kızlar.. o anki o öfke dolu sesini bir duysanız kesinlikle kafayı yemiş yada psikopat olduğunu düşünürdünüz.
kuzum saol ama benimki hakim olmayı bırak ben tedavi görmesi gerektiğini düşünüyorum artık.. siniri çok çabuk geçiyor ama o sinirli olduğu anda kendine zarar veriyor.. elinde tel falan varsa ruhuna fatiha okuyoruz o telin mesela.. ve çok çabuk sinirlenen bir yapıya sahip anında parlıyor.. saman aleviş gibi olsada zararları kalıcı olabiliyor işte.. kesinlikle tedavi olmalı
günaydın canım sağolasın tatlım
evet seninle pek konuşamadık haticecim
ne güzelAllah utandırmasın inşallah
resmimi ekleyeceğim provalarım başlayınca inşallah
günaydın canlarımmm
mavişçim evim sensin e gitmedim izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum... umut ısıgımın kitabı var bende kitabını okumadan filmi izlemeyi sevmiyorum o yüzden filmi daha sonra evde dvd den izleyecegim ama kesinlikle ilk film için dogru bir tercih olabilir
kitabını arkadasım anlata anlata bitirememişti hatta cevirmene kitabı cevirmesi icin 3 ay sure verilmiş ama cevirmen kitaptan kopamadıgı icin 2 haftada bitirip vermiş
öyle saglam bir konu var yani... umut ısıgım diyorum o yuzden
biz de sevgilicikle sineme programını yaptıkcem yılmaz ve pi nin yaşamı... ikisine gidecegiz ilk hedefler bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?