günaaydınn kızlaaarrr
mavişiim ben evim sensinee gittim güzeldi bu aksamda cmyılmaza gidiceez diğer filmden haberim yok acıkcasıı
pi'nin yaşamınada cook gitmek istiioorum pastaaammm
aaa gecmıs olsuuuunnn canımmmm ıkınızedeee dıkkaatt edıııınn
hımmmmmm iyigeldim canım seyrediyorum sizi ama iş güç çıkıyo müşteri geliyo iş olyo o yüzden saklanıyom:26::26::26:
kızlar günaydın gelinlikte dantel en sevdiğim şey hattta akayın bir modeli vardı fatmagülün suçu nede komple danteli giymişti beren işte o gelinliği çok beğeniyorum ama şu sıra akayın bu modellerine bakıyorum
Eki Görüntüle 600662 Eki Görüntüle 600663 Eki Görüntüle 600664 Eki Görüntüle 600665
benim annem de marifetli ama ben de tık yok hele mutfakta :44:
bu kadar marifetli insanın bu kadar beceriksiz kızı olur mu oluyormuşyalnız olmadıgıma da sevindim
Kuzum yaa umut ışığıma karar verdik çok güzel yorumlar aldım hakkında güzel bi gün geçiririm inşallah
hımmmmmm iyi
Akıllı uslu izliyom ama kuzum kimseye karışmadan:26::26::26:
yaa ben daha gelinlik bakmaya başlamadım ama benimde kesinlikle dantel olacak öyle incek boncuk istemiyom
BEN 5 YIL cmts çalışmayan bir şirkette çalıştım canım ..sonra kendi isteğimle ayrıldım 8 ay iş aradım cmts çalışmayan bir yer bulamadım valla üstelik çoğuda tam gün yada 5 e kjadar falan çalışıyordu...
hee şu var çalışmazken o tiyatro senin bu sinema benim ki özellikle tiyatroya çok gidiyordum şimdi onları yapamıyorum ama şükredüyorumn en azından 1 gibi çıkıyorum zaten iş yerim sevdiceğin evine trenle 12 dk falan çoğu zaman trende buluşup sirkeci üzerinden beyoğlu kadıköy üsküdar beşiktaş vs yerlere gidebiliyorum ...
o nedenle canımmm..
yoksa çalışmamayı çok çok çok isterimmmmmm.
inşallah evlenince patronumla konuşucam diğer arkadaşla dönüşümlü gelelim bir hafta o bir hafta ben şeklinde o bile kafi valla
zehracım ben konuyu kacırdım galiba hayırdır birine mi sinirlendi sözlün???? benimki kolay kolay sinirlenmez ama sinirlendi mi de duvar tas kaldırım ne bulsa kolunu bacagını gecirir...
pastaaaaam cok meth ediyorlar o filmiiii... merak ediyoruz biz de supermanleeee önce hangisine gideriz bilmiorum ama cmylmz ve pi ye gideceyizgelsin paşam artık
kacın valla kacın yerimize de kacın
biz pazar günü kavuscaz kuzummm sabah erkenden gelebilcek mi onu da bilmiyorummmben onu bizim oradan alıcam sonra kayınvalidemlere gecicez esyalarını bırakıp ustunu deiştircek sonra cıkıcaz filme gidicez ondan sonra da ikeayı dolasmamız gerekiyor... indirimdeki urunlerine bakıcaz va calısma odası için dusundugumuz parcaların futuraflarını cekicez neşeye gostermek icin...
ben de feci ötesi felaket ozledim ama pek basbasa kalma sansımız olmıcak... kayınvalidemlerdeyken odasında kalırız belki iki dakıkacıkazcık oper koklar sıkıstırırım sonra yine yollara vurucaz kendimizi mafelesss
onla yollarda yurumeyi bile ozledimmmmmm gectigim yollar onsuz öksüz gibi sanki
kuzum saol ama benimki hakim olmayı bırak ben tedavi görmesi gerektiğini düşünüyorum artık.. siniri çok çabuk geçiyor ama o sinirli olduğu anda kendine zarar veriyor.. elinde tel falan varsa ruhuna fatiha okuyoruz o telin mesela.. ve çok çabuk sinirlenen bir yapıya sahip anında parlıyor.. saman aleviş gibi olsada zararları kalıcı olabiliyor işte.. kesinlikle tedavi olmalı
günaydın canım sağolasın tatlım
nasıl yaaaaaaaa oofffffff..
benim nişanımda kpss ye denk gelmişti kuzenim gelememişti :18:
ben 23 ü sen 22 si özgem yaaa nasıl olur hangi günmüş bu öss inşallah 1 hafta öncesidir...
bu arada kocişinle aranızın düzelmesine çok sevindim canımmm
gizoşşşş 2 numaranın kolları benimkine benziyo kiii çok sevdim onu
öyle vallahi canım yaaKuzum var üzerimizde bir uğursuzluk hadi hayırlısı birbirinize dikkat edin yaaa:26::26::26:
canım şiddete eğilimli değil aslında.. şöyle anlatayım telefonda konuşuyoruz ya tartışıyoruz aniden patlıyor.. çok ani bir şekilde.. bende kızıp daha çok üzerine gidiyorum ısrarla arıyorum vs.. ama öyle elini falan duvarlara vurmaz yanii.. en fazla telefonu yere fırlatır..
canım eger sıddete egılımı varsa mutlaka gıtmelı doktoraa dedıgın gıbı sınırı cabuk gecse bıle verdıgı hasar kırgınlık dahi olsa kalıcı olabılır. Ben ablamın erkek arkadası ıcınde ole dusunuorum o kadar sınırlıkı duvarı yumrukluyo o yumruk evlendıklerınde bı gun duvara degıl ablama gelırse nolucak? gecermı onun iç acısı.. tedavı şart bence bole konularda
canım genel olarak bahsediyorum akşam kavga ettik.. o sinirle arabayı çarptızehracım ben konuyu kacırdım galiba hayırdır birine mi sinirlendi sözlün???? benimki kolay kolay sinirlenmez ama sinirlendi mi de duvar tas kaldırım ne bulsa kolunu bacagını gecirir...
Günaydınnnn
Moralim çok bozuk bugünAkşama yine dişçiye gidicem offf çok korkuyorum geçen sefer 2 iğne vurmuştu uyuşmadı diye ve 2. iğne çok acımıştı gitmek istemiorum bu akşam yaa çok büyüttüm gözümde çok
öyle vallahi canım yaa
canım şiddete eğilimli değil aslında.. şöyle anlatayım telefonda konuşuyoruz ya tartışıyoruz aniden patlıyor.. çok ani bir şekilde.. bende kızıp daha çok üzerine gidiyorum ısrarla arıyorum vs.. ama öyle elini falan duvarlara vurmaz yanii.. en fazla telefonu yere fırlatır..
canım genel olarak bahsediyorum akşam kavga ettik.. o sinirle arabayı çarptıani öfke olayı var benimkinde
ooyy gelsıın süpeermaaan enişşteeeemmm peleriniiinee sarııp uçuursuunn sennii aşşkk bulutunaaPii cidden cok guzele benzıooo bebikk aksam bakıcam cmyılmaza cok sevmem aslında ama cok komık dıolar görecüüüyk stres atmaya ıhtıyacım vaarr
çağlammm kaçarız inşallah ben benmkini karşılayıp evlerine götürcem cuma izinliyim komple onlarda olucaz o yüzden biryere gideyim artık geldikten sonra eski başbaşa günlere son olucak sanırsam ailler için işine girince bide bişiler hızlandırılmış olunca biz çok yorulcaz
bu haftasonuda annişle çeyizin arta kalanlarını halledebiliriz çağlommm
offff özlemdennnnn bayılajammmm onu görünce inşallah ağlamam kocaman koşup öpmek istiyorum çok bunaldım ona ihtiyacım var depresyona girmek istemiyorum son hafta çağlammmmmm
ikea harikadır şimdii indirimin bitmesine avr daha bizimde oraya gitmemiz gerekecek gibi :)
çağlooooo neşe iyi iş çıakrıcaktır bizde neşeleniriz inşallah
günaydınlarrrrrrrrrrrrr
bişi diyim ben senin gelinliğinn komple üstünü bunda hayal ediyorum hatta seninki enlerimde gelinlik klasörmdesin ben seni kopyalamışım oraya aşkım gelince göstersem sorun olurmu çünkü benm kıskancım standartlarına uyan bir gelinliğin var özgiş yaa :) tuuu maşalllah gelinlik çok yakışmışşş
Günaydınnnn
Moralim çok bozuk bugünAkşama yine dişçiye gidicem offf çok korkuyorum geçen sefer 2 iğne vurmuştu uyuşmadı diye ve 2. iğne çok acımıştı gitmek istemiorum bu akşam yaa çok büyüttüm gözümde çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?