'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzum yaa umut ışığıma karar verdik çok güzel yorumlar aldım hakkında güzel bi gün geçiririm inşallah

geldim canım seyrediyorum sizi ama iş güç çıkıyo müşteri geliyo iş olyo o yüzden saklanıyom:26::26::26:
hımmmmmm iyi

Gizem bayıldım 2. ve 1. gelinliğe ve 3. de fena değil.
Hoş geldin.

zehracım ben konuyu kacırdım galiba hayırdır birine mi sinirlendi sözlün???? benimki kolay kolay sinirlenmez ama sinirlendi mi de duvar tas kaldırım ne bulsa kolunu bacagını gecirir...

pastaaaaam cok meth ediyorlar o filmiiii... merak ediyoruz biz de supermanleeee önce hangisine gideriz bilmiorum ama cmylmz ve pi ye gideceyiz gelsin paşam artık

kızlar günaydınlar nasılsınız
Özlemcim bende sirkecide çalışıyorum Yakınmısın buraya

ooyy gelsıın süpeermaaan enişşteeeemmm peleriniiinee sarııp uçuursuunn sennii aşşkk bulutunaa Pii cidden cok guzele benzıooo bebikk aksam bakıcam cmyılmaza cok sevmem aslında ama cok komık dıolar görecüüüyk stres atmaya ıhtıyacım vaarr

çağlammm kaçarız inşallah ben benmkini karşılayıp evlerine götürcem cuma izinliyim komple onlarda olucaz o yüzden biryere gideyim artık geldikten sonra eski başbaşa günlere son olucak sanırsam ailler için işine girince bide bişiler hızlandırılmış olunca biz çok yorulcaz

bu haftasonuda annişle çeyizin arta kalanlarını halledebiliriz çağlommm

offff özlemdennnnn bayılajammmm onu görünce inşallah ağlamam kocaman koşup öpmek istiyorum çok bunaldım ona ihtiyacım var depresyona girmek istemiyorum son hafta çağlammmmmm

ikea harikadır şimdii indirimin bitmesine avr daha bizimde oraya gitmemiz gerekecek gibi :)

çağlooooo neşe iyi iş çıakrıcaktır bizde neşeleniriz inşallah

zehra canım öfkesini kontrol edip sinirlerne hakim olmalı buda tedavi olmasını gerektirir bak bende çok öfkeliyim iyiki erkek olmamışım ben dağıtırm etrafı birkez kapının camını bileğimle indirdim bişi olmadı ama kapının arkasında kardeşim vardı ona bişi olabilirdi kendimi telkin ederek öğrendim yine sinirlenince masada ne avrsa türk filmi kıvamında atıyorum heryere ama ben kızım beni durdurular içimdeki ateşle başetmeyi öğrendim sinirim çabuk geçer pişman olurum bağıra bağıra ağlarım ama erkekler öyle değil ciddi şeler olabiliyor ben 40 yılda bir sinirlenirim ama inceldiği yerden kopsun derdim ki gözlerimden ateş çıkar ama zararım kendi kolum bacağıma o yüzden içimden kendimi telkin edip yendim bu kötü huyumu

günaydınlarrrr

geçmişi okurken gördüm

kızlar hani çok değil 2 3 ay önce ben bir taraflarımı yırtıyordum ya, tarih yok, tarih yok diye.
okul öss üds tus yds kpss kandil ramazan kurban tekrar üds öss tus ales....

işte sırf bu yüzdendi :26::26::26:

gizoşşşş 2 numaranın kolları benimkine benziyo kiii çok sevdim onu

bişi diyim ben senin gelinliğinn komple üstünü bunda hayal ediyorum hatta seninki enlerimde gelinlik klasörmdesin ben seni kopyalamışım oraya aşkım gelince göstersem sorun olurmu çünkü benm kıskancım standartlarına uyan bir gelinliğin var özgiş yaa :) tuuu maşalllah gelinlik çok yakışmışşş

Kuzum var üzerimizde bir uğursuzluk hadi hayırlısı birbirinize dikkat edin yaaa:26::26::26:
öyle vallahi canım yaa
canım şiddete eğilimli değil aslında.. şöyle anlatayım telefonda konuşuyoruz ya tartışıyoruz aniden patlıyor.. çok ani bir şekilde.. bende kızıp daha çok üzerine gidiyorum ısrarla arıyorum vs.. ama öyle elini falan duvarlara vurmaz yanii.. en fazla telefonu yere fırlatır..

zehracım ben konuyu kacırdım galiba hayırdır birine mi sinirlendi sözlün???? benimki kolay kolay sinirlenmez ama sinirlendi mi de duvar tas kaldırım ne bulsa kolunu bacagını gecirir...
canım genel olarak bahsediyorum akşam kavga ettik.. o sinirle arabayı çarptı ani öfke olayı var benimkinde

Günaydınnnn

Moralim çok bozuk bugün Akşama yine dişçiye gidicem offf çok korkuyorum geçen sefer 2 iğne vurmuştu uyuşmadı diye ve 2. iğne çok acımıştı gitmek istemiorum bu akşam yaa çok büyüttüm gözümde çok

canım geçmiş olsun yaa..
ben daha ilkokuldayken dişçi koltuğuna oturmaya başlamıştım hiç yüzüm gülmedi dişlerden yana.. diş apsesi yüzünde lokal anestezi bile geçirdim ya

kuzu bende kızınca öle oluyordum işte yendim bir şekilde ama benm kimse üstüme gelmiyor benmkide kızgındır mesela ben o sinirlenince susarım belki onu görünce ben sinirimi yendim ikimizde yendik yenmesek eğer evliliğimzde at kadehi elidne şarkısını çalcam

kuzuuuu bibrinize destek olarak bu huyu aşabilirsiniz ilk etapta sinirlenirse üstüne gitme canım

inşallah bebişimmmmm benim de o bulutlara cıkmaya cok ihtiyacım varrrrrrrr deli gibi ucarım onla ben kiiii

neşelenin kuzum siz de herkes neşenlensin

ben kesin aglarımmm sulugözün tekiyimmmmm ayrıca cumartesi aksamı uyuyamıcam heyecandan kesin onu da biliorum sanki ilk defa gorcem adamı süse püse adadım kendimi bildiginnn

siz tarihe karar verdiniz mi bebiş??

zehracım arabayı vuracak kadar sinirlenmesi cok kötüymüş ya :26: allah korumus allahtan sizi kendi de kabul ederse destek alması bence de cok guzel olur

gösterebilirsin tabi gizimmm hatta benim düğüne kadar gelinlik alma olayların olmazsa düğün fotolarımdan da gösteririsin daha detaylı çıkar onlar

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…