günaydınlarrrr
geçmişi okurken gördüm
kızlar hani çok değil 2 3 ay önce ben bir taraflarımı yırtıyordum ya, tarih yok, tarih yok diye.
okul öss üds tus yds kpss kandil ramazan kurban tekrar üds öss tus ales....
işte sırf bu yüzdendi :26::26::26:
Günaydınnnn
Moralim çok bozuk bugünAkşama yine dişçiye gidicem offf çok korkuyorum geçen sefer 2 iğne vurmuştu uyuşmadı diye ve 2. iğne çok acımıştı gitmek istemiorum bu akşam yaa çok büyüttüm gözümde çok
kızlar günaydınlar nasılsınız
özlemcim bende sirkecide çalışıyorum yakınmısın buraya
sibooooşş nasıl gidiyor aşklı hayatdarısı basıma
Kızlarrrrrrrrr. Size bir soru..
Bu kadıköydeki gül-erdem moda evi nasıldır
oranın sahibi benim sevdiceğin müdürünün kuzeniymiş oraya gidin demiş hatta direk arayıp isim verecekmiş bu kişiler gelecek yardımcı olun diye...
pazaraaa ne kalmışş kuzummm şurdaa vallaa yokken yemişsinizz şafaklarıı
biizim iyi kuzum gündüz çalış akşam görüş şubatta tekrar gidicek işte canım
inşallah bebişimmmmm benim de o bulutlara cıkmaya cok ihtiyacım varrrrrrrrdeli gibi ucarım onla ben kiiii
neşelenin kuzum siz de herkes neşenlensin
ben kesin aglarımmm sulugözün tekiyimmmmmayrıca cumartesi aksamı uyuyamıcam heyecandan kesin onu da biliorum sanki ilk defa gorcem adamı süse püse adadım kendimi bildiginnn
siz tarihe karar verdiniz mi bebiş??
zehracım arabayı vuracak kadar sinirlenmesi cok kötüymüş ya :26: allah korumus allahtan sizi kendi de kabul ederse destek alması bence de cok guzel olur
bu pazar değil amaa yaa bi dhaki pazarkeske bu pazar olaydı
subatta nereye gidiyor canım ne kadar kalacak?
sibel nerelerdesin sen özledim valllla bol bol hasret giderin canımmmm
inşallah bebişimmmmm benim de o bulutlara cıkmaya cok ihtiyacım varrrrrrrrdeli gibi ucarım onla ben kiiii
Günaydınnnn
Moralim çok bozuk bugünAkşama yine dişçiye gidicem offf çok korkuyorum geçen sefer 2 iğne vurmuştu uyuşmadı diye ve 2. iğne çok acımıştı gitmek istemiorum bu akşam yaa çok büyüttüm gözümde çok
ooy yerım senııde süsünüde püsünüüdeehakettınız kuzuumm uçuun doyasıyaaa ay bız haftasonu babaneyee kahvaltıyaa gıdıceeezz galbaa gecen hafta cagırmıslar ama ben rahatsızdım sevdıcegım bıze geldııı bu haftaa gidiceez sanırsaamm ınss guzeell geceeer cok ağır gelıo bana babanesıı, bende güleeç bi tipimm bölee garip hissedıorum kendımıı şapşal şapşal kalıorumm
zehraaammm kendınede zararı olmasın Allah korusuuunnn amann amannn
gizommm bence de beklemeyin yapıverin gitsininşallah kısa zamanda iş bulur enişte hemen
siboşummm kıyamam sana yaaa zaman su gibi akıp gecer inşallah tatlımmm
sibbellliimkoooommdoya doyaa cıkarın tadınıııııı keske bızde aksamları gorusebılseek ya bence acılenn gunduze gecmelı benım sevgılıcııım yaaa
canım geçmiş olsun yaa..
ben daha ilkokuldayken dişçi koltuğuna oturmaya başlamıştımhiç yüzüm gülmedi dişlerden yana.. diş apsesi yüzünde lokal anestezi bile geçirdim ya
gösterebilirsin tabi gizimmm hatta benim düğüne kadar gelinlik alma olayların olmazsa düğün fotolarımdan da gösteririsin daha detaylı çıkar onlar
geçmiş olsun canım
Kuzum kıyamam sana ben yaa bişey olmaz Allahın izniyle nedir bu dişlerden çektiğimiz bende gidecem ama hep erteliyorum bakalım ne olcek sonıum:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?