'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bizde nişan tarihinde 23 Mart Ygs'yi düşünüp karar verdik

Kuzum kıyamam sana ben yaa bişey olmaz Allahın izniyle nedir bu dişlerden çektiğimiz bende gidecem ama hep erteliyorum bakalım ne olcek sonıum:26::26:

?????? :18::18::18::18::18::18:

pazaraaa ne kalmışş kuzummm şurdaa vallaa yokken yemişsinizz şafaklarıı

biizim iyi kuzum gündüz çalış akşam görüş şubatta tekrar gidicek işte canım

bu pazar değil amaa yaa bi dhaki pazar keske bu pazar olaydı

subatta nereye gidiyor canım ne kadar kalacak?

ben ağlamamak için tutcam kendimi bu haftasonu saö boyatttım tırnaklara bakım kaş göz heryer nsüper oldu o gelmeden birkez daha bakım yeni ciciler alındı o kadar çok kıyafet ve alışverş yaptım ki belli süre mağazaya girmicezz sanırsam

aslında ben hep 10 kasımda olsun diyorum çağlam bakalım eğer haziran gibi nişan olursa biz o zamana kalırız gibi benmki bu sene istiyor onuda anlıyorum işe girmesi gerekicek geldiği gibi aslında en iyisini nuraylar yaptı geldi işe girdi bişileri yapıp 1 sene sonra evleniyolar yine mantığım öle diyor ama çok uzatasımda yok valllaha bunaldık özellikle o

bu pazar değil amaa yaa bi dhaki pazar keske bu pazar olaydı

subatta nereye gidiyor canım ne kadar kalacak?

aaa ben bu pazar sandım okuyunca olsun cnm yinede azıcıkk kalmış kiiiiii

şubatta ırağa gidicek canım 6 ay sonrada 14 ay kursu var 20 ay daha şafaak sayiciimm anlıcanızz

sibel nerelerdesin sen özledim valllla bol bol hasret giderin canımmmm

kuzumm işlerimm yogundu bu ara giremedimm pekk şubata kadarr gidericezz inşallah giziiimm

gizommm bence de beklemeyin yapıverin gitsin inşallah kısa zamanda iş bulur enişte hemen

siboşummm kıyamam sana yaaa zaman su gibi akıp gecer inşallah tatlımmm

inşallah bebişimmmmm benim de o bulutlara cıkmaya cok ihtiyacım varrrrrrrr deli gibi ucarım onla ben kiiii

ooy yerım senııde süsünüde püsünüüdee hakettınız kuzuumm uçuun doyasıyaaa ay bız haftasonu babaneyee kahvaltıyaa gıdıceeezz galbaa gecen hafta cagırmıslar ama ben rahatsızdım sevdıcegım bıze geldııı bu haftaa gidiceez sanırsaamm ınss guzeell geceeer cok ağır gelıo bana babanesıı, bende güleeç bi tipimm bölee garip hissedıorum kendımıı şapşal şapşal kalıorumm

zehraaammm kendınede zararı olmasın Allah korusuuunnn amann amannn

geçmiş olsun fıstıgım

cocukluktan beri discizede olan ben de artık korkuyorum dişciye gitmeye , oradaki koku midemi alt üst ediyor

günaydınnn kızlar ne çok yazıyosunz yaw şaşı oliciimm

özge ben senin gelinliğini görmedim çok merak ettim şu anda nası görebilirim:26::26:

pazaraaa ne kalmışş kuzummm şurdaa vallaa yokken yemişsinizz şafaklarıı

biizim iyi kuzum gündüz çalış akşam görüş şubatta tekrar gidicek işte canım

sibbellliimkoooomm doya doyaa cıkarın tadınıııııı keske bızde aksamları gorusebılseek ya bence acılenn gunduze gecmelı benım sevgılıcııım yaaa

ben de seni yerimmmmmmmmmm pastaaam beniiiiiiiiiim

haha ay koptum aklıma bi fırat karikatürü geldi bayramda babanesine gidiyolardı babane bi kosede oturup duruyo sadece saatin sesi duyuluyo falan fırat en sonunda isyan ediyodu

sen babaneyi de hayata dondurursun kuzum bence

aslıcık bende söylim fikrimi lyka konum olarak çok güzel görünüyor ama herşey oahil olması sebebiyle oyumu hiltondan yana kullanıyorum

gizommm bence de beklemeyin yapıverin gitsin inşallah kısa zamanda iş bulur enişte hemen

siboşummm kıyamam sana yaaa zaman su gibi akıp gecer inşallah tatlımmm

sibbellliimkoooomm doya doyaa cıkarın tadınıııııı keske bızde aksamları gorusebılseek ya bence acılenn gunduze gecmelı benım sevgılıcııım yaaa

evet çabuk geçiyoo zmanda 20 ay da korkutuyo birazcık vallaa bakalımm
minnaaamm evett çook özlezmişizz zatenn kii her fırsatı değerlendiriyoruz
eniştee gecemii çalışıyoo hep kuzucum ?

canım geçmiş olsun yaa..
ben daha ilkokuldayken dişçi koltuğuna oturmaya başlamıştım hiç yüzüm gülmedi dişlerden yana.. diş apsesi yüzünde lokal anestezi bile geçirdim ya

Ayy senin ki daha zormuşş :26: Benim hiç diş sorunum olmamıştı zehram yaa ama 3 dişim sorunluydu bi cesaret gittim 1 tanesini geçen hafta yaptırdım ama yaptırana kadar canım çıktı.Bu akşam napcam bakalım o iğne olmasa ne güzel olcak ya iğneden çok korkuyorum çokkk

gösterebilirsin tabi gizimmm hatta benim düğüne kadar gelinlik alma olayların olmazsa düğün fotolarımdan da gösteririsin daha detaylı çıkar onlar

geçmiş olsun canım

Sağol özgemm

Kuzum kıyamam sana ben yaa bişey olmaz Allahın izniyle nedir bu dişlerden çektiğimiz bende gidecem ama hep erteliyorum bakalım ne olcek sonıum:26::26:

Git kuzum sende erteledikçe kötü oluyo ben en çok kanal tedavisine döncek diye korkumdan gidiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…