'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzum benim 3 dene 20 lik var onları sırayla alacak operasyonla yaa strese girdiğim zaman baş gösteriyorlar o günleri zindan ediyorlar bana bide kana mikrop karıştırması cabası çu çeyiz alış verişine başlamadan en iyisi çıkarmak onu aradan cumartesi gitsem mi acep kontrole:26::26::26:
Bu arada 4 ay 4 haftacık kaldı ev hazır gibi gibi ama ufak tefek tadilatları var ve çeyiz için daha bi uğraşa başlanmadı sadece ufak tefek gelen hediyeler ve ufak tefek alınanlar sizce çok mu acele edyom:26::26::26:

evet çabuk geçiyoo zmanda 20 ay da korkutuyo birazcık vallaa bakalımm
minnaaamm evett çook özlezmişizz zatenn kii her fırsatı değerlendiriyoruz
eniştee gecemii çalışıyoo hep kuzucum ?

eveet kuzucuuumm yaaa gecelerin adamı olduu benim beyiiim evlenınce gunduze gecıcek ama daha coook var

pelmiğiiim tünaydın aşkiiiiilopppppppppppp

Son düzenleme:
Kuzum tünaydın hayırdır bugün iş yok muydu sana acep:26::26::26:

Kuzumm iş var sabah girdim de yoğundum bi daha gelemedimm

Geçmişi okudumm...

Sevdiceğinle sinemaya gidicekmişsiniz sanırım, şimdiden keyifli seyirler, sakın üzmeyinn birbirinizi mavişimm

Zehracımm çook geçmiş olsun tatlım Allah beterinden korusunn

Biz napsak acaba haftasonu Geçen hafta annesi ve kız kardeşi gelmişti bize o yuzden gunduz sevdiceğe vakit ayıramamıştım, bu hafta onunla olmalıyııımmm

canım sıkma canını 4 ayın var. ev hazır gibiyse sorun da yok. strese girme sadece programlı git. haftalık ya da ay bazında yapılacak listesi olustur. biz öyle yaptık cok rahat oluyor. karısıklık olmuyor. tıkır tıkır gidiyor işler.

ustalarla uğraşlarımız hariç

kızlar sağolun çok.. kendiside biliyor aslında bu durumu. daha önce gitmişti psikiyatra kavga ettiğimiz zamanlarda ilişki terapilerine falan gidleim yardım alalım diyor asla gocunmaz ama vakit olsa
birazda benden kaynaklanıyor galiba üstüne gitmemem gerekir
yaa benim çeyizlik alışveriş edesim varr

haklısın

:44::44::44: ben sizin oraların yabancısıyım

EVET KUZUM BİLİYORUMMMMMM OLSUN BİLMESENDE FİKİR VERRR :):):):):)

ASLIMMM BAK BİZ RİXOS TEKİROVA YI AYARLADIK BİRDE ORAYA BAK İSTERSEN UHD.
KENDİNE AİT KOY DA 400 METRE PLAJI VAR KİM KİME DUM DUMA ANLAYACAĞIN

BİRDE KEMERDE TAHTALI DAĞINA TELEFERİKLE ÇIKABİLİYORSUN GÜZEL BİR AKTİVİTE..

https://www.teztour.com.tr/hotel/rixos_tekirova

BUDA TELEFERİK 2365 METRE YÜKSEKLİĞE DAĞIN TEPESİNE ÇIKIYOR BUNADA KATILICAZ KISMETSE

Ana Sayfa - Olympos Teleferik

Tamam kuzum söz dinlicem evet didicez akılı uslu film izlicez yimek yicez ben acıcık araba sürecem sevdiceğimin yüreği ağzında olacak cici cici gidecez gelcem
Kesinlikle enişteyle zaman geçir kuzum çok güzel olyo cici cici gezin vakit geçirin

ASLIMMM BAK BİZ RİXOS TEKİROVA YI AYARLADIK BİRDE ORAYA BAK İSTERSEN UHD.
KENDİNE AİT KOY DA 400 METRE PLAJI VAR KİM KİME DUM DUMA ANLAYACAĞIN

BİRDE KEMERDE TAHTALI DAĞINA TELEFERİKLE ÇIKABİLİYORSUN GÜZEL BİR AKTİVİTE..

https://www.teztour.com.tr/hotel/rixos_tekirova

BUDA TELEFERİK 2365 METRE YÜKSEKLİĞE DAĞIN TEPESİNE ÇIKIYOR BUNADA KATILICAZ KISMETSE

Ana Sayfa - Olympos Teleferik[/QUOTE]

rixos tekirova çok güzel bizde oraya gitmek istiyorduk fakat 2000tl sınır koyduk onunda fiyatları yüksek olunca başka otele karar verdik,
ama yüksek sezonda olmasa bi gün orda tatil yapmak isterim kendine ait plahı konumu çok güzel gerçekten

selamlar kızlar
ara ara topiği takip ediyorum çok iyi yaa heyecanınızı, telaşınızı, sevincinizi paylaşıyorsunuz burda
yazılanları okudukça bende bi telaşlanıyorum :)
benimde düğünüm haziranda ama daha hiç bir hazırlığımız yok
Allah yardımcımız olsun inşallah her şeyi yetiştiririz:26:

oyamm nerdesin

balayı için fikrine ihtiyacım var seninde

bilmiyorum ki neredeyim

aslım tatil konuları bana uzak, o yüzden birşey yazmadım daha önceki tavsiyelrimi de biliyorsun
manzaralı odaya gerek yok (izleyecek vakit bulamıyorsun)
içinde herşey dahil olmalı,(sabah, akşam veee en önemlisi öğle yemeği, içecek olarak bizde varmıydı bilmiyorm, çünkü ben asitli şeyler içmiyorm. o yüzden aramadım bile,) yoksa uygun olan yerler kesinlikle fiyatları öğle yemekleri ile dengeleniyor.
balayı çifti olarak gidin

verbileceğim öneriler bunlar.
oteller arasındaki farkı inan ayırdedemem.otel kültürüm yok
mesela biz göle yakın olsun istedik çünkü çıkıp fotoğraf çekecelim diye.
sen otelden çıkmayacaksan, kii gördüğüm kadarıyla otelden çıkmana ihtiyacın olmayacak. bir yerlere yakınlığını düşünmene gerek yok..
gene de ona gerek yok buna gerek yok diye düşünme, gerek oluyor
keşke gidip görmüş olsaydım da sana işte bu otele git deseydim
bu arada biz ölüdenize gittiğimizde yakın bir köyüne gitmiş pansiyonda kalmıştık. çok da iyi ağırlamışlardı

o iyi kuzuuumm en azından gıtmem etmem demıyoo sende ustune gıtmemeye calıs destek ol sevdıceenee

ya ben cok uzaklastım nedense evlılık fıkrınden daha var zaten dıorum hıcbısı alasım gelmıoo gecen sene ılk aldıklarımı bıle cıkardım ceyızden begenmıorumm dıyee

Kuzum eve ilk biz oturacaz kısmetse bonyo wc ve mutfakta işlerimiz var onun dışında çalıştığım için ancak cumartesi ve pazar bide iş çıkışı akşamları bakabilirim vee çok zor beğeniyorum şimdiden başlamak gerekiyor değil mi zaman su gibi akıp geçiyor aceleci davranmıyorum:26::26::26:

süreyi düşündükçe benmde canım sıkılıo tatlım ya ama tamamen uzaklaşıncada hiç heves falan kalmıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…