Ayy senin ki daha zormuşş :26: Benim hiç diş sorunum olmamıştı zehram yaa ama 3 dişim sorunluydu bi cesaret gittim 1 tanesini geçen hafta yaptırdım ama yaptırana kadar canım çıktı.Bu akşam napcam bakalım o iğne olmasa ne güzel olcak ya iğneden çok korkuyorum çokkk
Sağol özgemm
Git kuzum sende erteledikçe kötü oluyo ben en çok kanal tedavisine döncek diye korkumdan gidiyorum valla
Güzeell bebeklerr, hem bebekler hem gelincikleeerr tünaydııııınnn
pardonnn elifasla unutmam artık
evet çabuk geçiyoo zmanda 20 ay da korkutuyo birazcık vallaa bakalımm
minnaaamm evett çook özlezmişizz zatenn kii her fırsatı değerlendiriyoruz
eniştee gecemii çalışıyoo hep kuzucum ?
aslıcık bende söylim fikrimi lyka konum olarak çok güzel görünüyor ama herşey oahil olması sebebiyle oyumu hiltondan yana kullanıyorum
asla asla deme
kendimden biliyorum, daha unutmam diyorum gene unutuyorum
Kızlar kimse gül erdem moda evi hakkında bilgi sahibi değilmi ?
Kuzum tünaydın hayırdır bugün iş yok muydu sana acep:26::26::26:
Bu arada 4 ay 4 haftacık kaldı ev hazır gibi gibi ama ufak tefek tadilatları var ve çeyiz için daha bi uğraşa başlanmadı sadece ufak tefek gelen hediyeler ve ufak tefek alınanlar sizce çok mu acele edyom:26::26::26:
haklısın
:44::44::44: ben sizin oraların yabancısıyım
Kuzumm iş var sabah girdim de yoğundum bi daha gelemedimm
Geçmişi okudumm...
Sevdiceğinle sinemaya gidicekmişsiniz sanırım, şimdiden keyifli seyirler, sakın üzmeyinn birbirinizi mavişimm
Zehracımm çook geçmiş olsun tatlım Allah beterinden korusunn
Biz napsak acaba haftasonuGeçen hafta annesi ve kız kardeşi gelmişti bize o yuzden gunduz sevdiceğe vakit ayıramamıştım, bu hafta onunla olmalıyııımmm
oyamm nerdesin
balayı için fikrine ihtiyacım var seninde
kızlar sağolun çok.. kendiside biliyor aslında bu durumu. daha önce gitmişti psikiyatra kavga ettiğimiz zamanlarda ilişki terapilerine falan gidleim yardım alalım diyor asla gocunmaz ama vakit olsa
birazda benden kaynaklanıyor galiba üstüne gitmemem gerekir
yaa benim çeyizlik alışveriş edesim varr
canım sıkma canını 4 ayın var. ev hazır gibiyse sorun da yok. strese girme sadece programlı git.haftalık ya da ay bazında yapılacak listesi olustur. biz öyle yaptık cok rahat oluyor. karısıklık olmuyor. tıkır tıkır gidiyor işler.
ustalarla uğraşlarımız hariç
o iyi kuzuuumm en azından gıtmem etmem demıyoo sende ustune gıtmemeye calıs destek ol sevdıceenee
ya ben cok uzaklastım nedense evlılık fıkrınden daha var zaten dıorum hıcbısı alasım gelmıoo gecen sene ılk aldıklarımı bıle cıkardım ceyızden begenmıorumm dıyee
günaydın kızlar
dün gelinlik denedim tutuldum vvuruldummmmtam hayalimdeki gibi. hayırlısı ile haftasonu gidip sipariş vereceğiz. çok mutluyum ya. onu giyince anladım evleneceğimi desem yeridir. çeyizden sonra en büyük güzellik oymuş onu anladım dün.
sevdiceğim bile dün gözlerin ışıl ışıl bugün mutluyum seni böyle görünce dedi.
bir de sizlere fikir danışmak istiyorum. iki otel arasında kaldık. bakıp fikir verir misiniz?
LykiaGroup-LykiaWorld Ölüdeniz bu ölüdenizde ama içecekler ücretliymiş
Fotoğraf Galerisi - Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa bu da balayı tesisi olarak puanları toplamış :44::44: kafam karıştı.[/QU
Canım bence de Hiltona git otelcilik sektöründen biri olarak diyebilirim ki lykia 'ya göre hiltondan daha çok memnun kalırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?