'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

rixos tekirova çok güzel bizde oraya gitmek istiyorduk fakat 2000tl sınır koyduk onunda fiyatları yüksek olunca başka otele karar verdik,
ama yüksek sezonda olmasa bi gün orda tatil yapmak isterim kendine ait plahı konumu çok güzel gerçekten[/QUOTE]

İNŞALLAH KISMET OLUR ARKADAŞIM...
BİZDE SATINALDIK AMA ALLAH KISMET EDERSE GİDİCEZ Bİ MANİ ÇIKMAZSA TABİİİ ..

Son düzenleme:
sağol tatlım bizde lykia yi cok begendik ama aması var işte

bende tam başka yerlere de baksan dicektim özlem demiş
seçenek çok hem herşey dahil konseptli hem de içinize sinecek bir sürü yer çıkar karşınıza
ben her gün farklı bir otel begeniyorum mesela
dün akşam nişanlım bence hiçbişey ayarlamayalım çıkalım yola gidelim gezelim bütün otelleri,en çok hangisini begenirsen ona yerleşelim dedi
düşünceli yarim

canım ben 4 ay sirkecide de çalıştım :):):) karacabay da...
Ama şuanda yeşilköydeyim 1,5 yıldır yakınım yaniiiiiiiii

Heeee bende sirkeci - tren falan deyince buralardasın sandım
Karacabayı duydum cnm ama keşke şimdi burada çalışıyo olsaydın Malum çeyizin yeri burası
Ben her Allah ın günü öğle araları mahmutpaşa dayım harıl harıl dükkanlara bakıyorum bak bak bıkmadım daha

bizim de öyle oldu o zaman başla. ustalarla ne kadar zaman konusunda anlaşsan da sıkıntı oluyor

ben de senin gibiyim cumartesi de aksama dek calısıyorum. kosturmaca oldu cok ama insan tempoya alısıyor belli süre sonra.

jiletle kazısalar beni yerden dedigim oluyordu işe giderken yorgunluk dinlenememe .

o yüzden basla. 2 ay müddet ver bitmesi için.

Kesinliklee kıskançlık falann cıııkksss Sevdiceğinn ters bişi solese bilee tatlı tatlı uyar onuu kırmayınnn kırılmayınnn bi dee anladığım kadarıyla akşamları ckmıosunuz sadece pazarları görüşüosunuz o yuzden pazarınızın kıymetini bilinn şekerparemm

Şimdiii sordumm Edirneye gidelimm ya da mangala gidelimmm dedii bende mangal fikrini kabul ettimmm İnşallah herşey istediğimiizz gibi oluur

Ordaaa biiirr minnaklar kraliçesiiiii pufingleeer düşesiiiii kalbiminnnn sultanını görürr gibiyimm beennnnn

Gizotummm dün görmemişim yazdığını teşekkür ederimmmm sen de enişteye bot al sıcacık tuttun ayaklarını

Tünaydınnnnn bebelaklarrrr

benimde 9 haziran :) biz ufaktan herşeyi hallediyoruz asıl büyük olan ev kısmı ise nişanlımın kiracıları bu hafta çıkıyolr evde tadilat olucak ama ben daha evi görmeden mutfak dolap rengine, banyo fayansı vs. beğendim :) geriye sadece alıp yaptırmak kaldı sonrada mobilyalar:) bence çok yaza bırakmayın düğün mevsimi açılıyor diye fiyatlar artıyor benden tavsiye :)

özlemcim incelerim sitesi varsa gelinlikcinin yine de

antalya düşünmüyoruz kuzum . cok gittik oralara . o yüzden farklı yer olsun dedik.

--

oyam tesekkür ederim
bende antalya ve çesme harici yerleri pek bilmiyorum . diğerlerine de iş dolayısıyla gittim zaten.

sagol fındığım

süreyi düşündükçe benmde canım sıkılıo tatlım ya ama tamamen uzaklaşıncada hiç heves falan kalmıo

böle arada pırpırlanıorum ama sona amaan daha var yaa dıoruuumm vazgecıoruuumm

pastaammm yaa hakaten tam nohut adam gıbıyıım nohut mınnak allahtan benım kurbaada benım gıbı hep guluoda adım şapşal geline cıkmıo

günaydınnn kızlar ne çok yazıyosunz yaw şaşı oliciimm

özge ben senin gelinliğini görmedim çok merak ettim şu anda nası görebilirim:26::26:

canım tekrar bi ekleyeyim oz aman ben sen de bak

aynı gün evleniyoruz ki yihuuuu

Şansıma cumartesi yarım gün çalışıyoruz kuzum bu pazar sevdicekle konuşim de yavaş yavaş başlayalım şu tadilat işi çıksın arada çok sıkışmadan liste yapacam neler alınacak neler yapılacak Alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin Allah'ım inşallah:26::26::26:

evet evet mangala gıdelım asko bunu diiicemiiz günlerde gelllceeekk dimiiii

yakınız canım görüşürüz biz zaten 1 haftadabir sirkecideyiz....

Plum ım gül erdemle ilgili bilgin varmı kadıköy deki

Evet kuzum yaa babam felaket kıskanç 3 kız babası olunca bide eşi böle olmuş yaa o yüzden haftada 1 anca baş başa oluyoruz yaa babama kalsa düğüne kadar göstermicem yüzümü
Tamam kuzum tartışmıcam alttan alacam güzel bi gün geçirecez inşallah
Sende güzel cici tatlı bi gün geçirirsin inşallah kuzum

Amin amin inşallah

ev tadilatı bitince insan rahatlıyor zaten.

perde ,halı işi en kolay iş. mobilya vs de cok gezip iyi analiz etmek gerekli.

hersey gönlünce olsun .

Amin amin inşallah

ev tadilatı bitince insan rahatlıyor zaten.

perde ,halı işi en kolay iş. mobilya vs de cok gezip iyi analiz etmek gerekli.

hersey gönlünce olsun .

Amin inşallah canım hepimizin herşey gönlümüzce olsun şu ev tadilatını çıkartalım aradan aklımız ondan kalmasın tşk ederim canım verdiğin fikirler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…