ASLIMMM BAK BİZ RİXOS TEKİROVA YI AYARLADIK BİRDE ORAYA BAK İSTERSEN UHD.
KENDİNE AİT KOY DA 400 METRE PLAJI VAR KİM KİME DUM DUMA ANLAYACAĞIN
BİRDE KEMERDE TAHTALI DAĞINA TELEFERİKLE ÇIKABİLİYORSUN GÜZEL BİR AKTİVİTE..
https://www.teztour.com.tr/hotel/rixos_tekirova
BUDA TELEFERİK 2365 METRE YÜKSEKLİĞE DAĞIN TEPESİNE ÇIKIYOR BUNADA KATILICAZ KISMETSE
Ana Sayfa - Olympos Teleferik
sağol tatlım bizde lykia yi cok begendik ama aması var işte
canım ben 4 ay sirkecide de çalıştım :):):) karacabay da...
Ama şuanda yeşilköydeyim 1,5 yıldır yakınım yaniiiiiiiii
Kuzum eve ilk biz oturacaz kısmetse bonyo wc ve mutfakta işlerimiz var onun dışında çalıştığım için ancak cumartesi ve pazar bide iş çıkışı akşamları bakabilirim vee çok zor beğeniyorum şimdiden başlamak gerekiyor değil mi zaman su gibi akıp geçiyor aceleci davranmıyorum:26::26::26:
Tamam kuzum söz dinlicem evet didicez akılı uslu film izlicez yimek yicez ben acıcık araba sürecem sevdiceğimin yüreği ağzında olacak cici cici gidecez gelcem
Kesinlikle enişteyle zaman geçir kuzum çok güzel olyo cici cici gezin vakit geçirin
oyyy oyyy eniteşmizzze maşlallahne düşünceli bende benmkine hediye alıcam spor ayakkbı alıcaktım ama bende bot alayım ayakları üşümesin :) spor ayakkbıları var çünküm
maviş ben görmemişim ne olmuş sana alllahım nazarlardan korusun
selamlar kızlar
ara ara topiği takip ediyorum çok iyi yaa heyecanınızı, telaşınızı, sevincinizi paylaşıyorsunuz burda
yazılanları okudukça bende bi telaşlanıyorum :)
benimde düğünüm haziranda ama daha hiç bir hazırlığımız yok
Allah yardımcımız olsun inşallah her şeyi yetiştiririz:26:
süreyi düşündükçe benmde canım sıkılıo tatlım ya ama tamamen uzaklaşıncada hiç heves falan kalmıo
günaydınnn kızlar ne çok yazıyosunz yaw şaşı oliciimm
özge ben senin gelinliğini görmedim çok merak ettim şu anda nası görebilirim:26::26:
selamlar kızlar
ara ara topiği takip ediyorum çok iyi yaa heyecanınızı, telaşınızı, sevincinizi paylaşıyorsunuz burda
yazılanları okudukça bende bi telaşlanıyorum :)
benimde düğünüm haziranda ama daha hiç bir hazırlığımız yok
Allah yardımcımız olsun inşallah her şeyi yetiştiririz:26:
bizim de öyle oldu o zaman başla. ustalarla ne kadar zaman konusunda anlaşsan da sıkıntı oluyor
ben de senin gibiyim cumartesi de aksama dek calısıyorum. kosturmaca oldu cok ama insan tempoya alısıyor belli süre sonra.
jiletle kazısalar beni yerden dedigim oluyordu işe giderken yorgunluk dinlenememe .
o yüzden basla. 2 ay müddet ver bitmesi için.
Kesinliklee kıskançlık falann cıııkksssSevdiceğinn ters bişi solese bilee tatlı tatlı uyar onuu kırmayınnn kırılmayınnn bi dee anladığım kadarıyla akşamları ckmıosunuz sadece pazarları görüşüosunuz o yuzden pazarınızın kıymetini bilinn şekerparemm
Şimdiii sordumm Edirneye gidelimm ya da mangala gidelimmm dedii bende mangal fikrini kabul ettimmmİnşallah herşey istediğimiizz gibi oluur
Ordaaa biiirr minnaklar kraliçesiiiii pufingleeer düşesiiiii kalbiminnnn sultanını görürr gibiyimm beennnnn
heeee bende sirkeci - tren falan deyince buralardasın sandım
Karacabayı duydum cnm ama keşke şimdi burada çalışıyo olsaydın malum çeyizin yeri burası
ben her allah ın günü öğle araları mahmutpaşa dayım harıl harıl dükkanlara bakıyorum bak bak bıkmadım daha
Kesinliklee kıskançlık falann cıııkksssSevdiceğinn ters bişi solese bilee tatlı tatlı uyar onuu kırmayınnn kırılmayınnn bi dee anladığım kadarıyla akşamları ckmıosunuz sadece pazarları görüşüosunuz o yuzden pazarınızın kıymetini bilinn şekerparemm
Şimdiii sordumm Edirneye gidelimm ya da mangala gidelimmm dedii bende mangal fikrini kabul ettimmmİnşallah herşey istediğimiizz gibi oluur
Ordaaa biiirr minnaklar kraliçesiiiii pufingleeer düşesiiiii kalbiminnnn sultanını görürr gibiyimm beennnnn
Şansıma cumartesi yarım gün çalışıyoruz kuzum bu pazar sevdicekle konuşim de yavaş yavaş başlayalım şu tadilat işi çıksın arada çok sıkışmadan liste yapacam neler alınacak neler yapılacak Alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin Allah'ım inşallah:26::26::26:
Özge ben de görmek istiyorum ekle
Amin amin inşallah
ev tadilatı bitince insan rahatlıyor zaten.
perde ,halı işi en kolay iş.mobilya vs de cok gezip iyi analiz etmek gerekli.
hersey gönlünce olsun .
ceren sen dün resim ekledin mi ?
ben yoktum:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?