'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzummmm nasılsın?halletmişsin gelinliğiii...cok sevindimmmmcok bi bilgim yok ama hilton paketlerine baktım daha iyi gibi....:26::26:

bana da söyle buldugun müzikleri...dügündekine karar verdik gibi...ama yine söle sen kuzummm...kına var daha...

çağlam burdamısınnnn
bişi sorucam sana hapa başladınmı ne vermişti sana :26:

herşeyden oyle cok sıkıldım kiiiiiiiiiiiiiii ay yeteeeeeeeeeeeeerrrr bu iş yeri hasret saglık sorunları offf...

fenalıklar basıyo banaaa yaa okuyup ufleyip dua gonderin bana kızcelerimmm valla catlıcamm ben yoksa

evet evet mangala gıdelım asko bunu diiicemiiz günlerde gelllceeekk dimiiii
Gelceekkk askımmm uzak değilkii oo günleeerr
Ouuuwww cidden fenaymış o zaman biz şükredelim vallaa
İnşallah kuzuuummm
Ayyy biri mangal mı deddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hııı hııııı evett eveettt ben dedimmm hadi gelin hep berabeeer gidelimmmm gülimiimmmm

Mügemm...önce Tarlusal kullancam ben regl olmak için...oldugum gün de yazz a baslıcam canımmm

acaba aynı ilacımı kullanıcaz dedim ya bende ilk yasmin kullanıyorum düğünde adet olmiyim diye.
Daha sonra kendi ilacım yazz a geçicem.
ama bugün çok fenayım , gözlerimi açamıyorum ayakta uyuyorum resmen :2:
nasıl bi baş ağrısı var anlatamam

yasmin ilk zamanlar yapıyormuş zaten , bitsede kendi ilacıma geçsem bende..

askm reglm bigüünn bitersee okıcaaam zateeennn hepımızeee vallaaa ruhum emıldıı benımdeee kan kalmadı sanırım ayaklarııımmm buz ötesi çetik bile var ayaamda şuan ama elim ayaam buz gibii var olan kanımda gitti

pelmiiiimmm yaz gelseeee hemeeennn erikli senin yeni çiftlik beniiimmm mangallar denize girmeleer gırlaaa oh kebabii

valla ben yarın baslıcam Tarlusal'a...inş etkisini gösterir de zamanında kınaya kadar regl olup biter...aksam bende de bas agrısı vardı...öyle bi soguk vardı ki basıma vurdu agrı...sabaha kadar da dogru düzgün uyumadım...

yakınız canım görüşürüz biz zaten 1 haftadabir sirkecideyiz....

Plum ım gül erdemle ilgili bilgin varmı kadıköy deki

Evet canım orayıda saymıştım yanlış hatırlamıyosam tavsiye ettiklerim arasında O kadar gelinlikçi gezdim çoğu vıcık vıcık ve aşırı yapmacık bi şekilde ilgileniyolar Gül hanım çok kibar ve içten bi bayan
Yalnız orda hazır denenmek üzere gelinlik yok cnm sadece vitrinde modeller vardı(çokda güzeldi buarada) Sen katalogtan seçiyosun o sadece dikim yapıyo hazır çalışmıyo yani kafanda kesin bi model varsa aynısını diker ama dediğim gibi gelinlik deneme şansın yok :44:

Ay kuzum ne oldu sana burdan okuyum üfleyim kendine gel :26::26::26:

strestenmi böyleyiz acaba çağlam bilemedim :26:

hadi ya........

Allahhhhhhh

ben de oyleyim pastam o yuzden iptalimmm okuyamıyorum rahatlatamıyorum kendimi bir türlü deli olcam yaa

mavişimm valla bu iş yerinde her gun bir olay her gun bir stres.. tuz biber oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…