günaydın kızlar
dün gelinlik denedim tutuldum vvuruldummmmtam hayalimdeki gibi. hayırlısı ile haftasonu gidip sipariş vereceğiz. çok mutluyum ya. onu giyince anladım evleneceğimi desem yeridir. çeyizden sonra en büyük güzellik oymuş onu anladım dün.
sevdiceğim bile dün gözlerin ışıl ışıl bugün mutluyum seni böyle görünce dedi.
bir de sizlere fikir danışmak istiyorum. iki otel arasında kaldık. bakıp fikir verir misiniz?
LykiaGroup-LykiaWorld Ölüdeniz bu ölüdenizde ama içecekler ücretliymiş
Fotoğraf Galerisi - Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa bu da balayı tesisi olarak puanları toplamış :44::44: kafam karıştı.
bitti benimki bi musluk akıtıyo o değişicek başka bişi yok kuzum
biz temizliği yapıp perdeleri falan taktık , cumarteside benim çeyiz gidiyo bakalım yerleşicez inşallah
bugün harıl harıl ilk dans müziği arıyorum.çok klasik olmayan şöyle anlamlı bişi :26:
eklemeye çalışıyorum kb büyük diyor sözlüme küçültürebilirsem ekliyeceğim ya da daha kolay ekleyebilme yöntemi var mı ilk defa foto ekliyeceğim
çağlam burdamısınnnn
bişi sorucam sana hapa başladınmı ne vermişti sana :26:
çağloşum teşekkür ederimhafta sonu umarım kazasız belasız sipariş verebiliriz
Gelceekkk askımmm uzak değilkii oo günleeerr
evet evet mangala gıdelım askobunu diiicemiiz günlerde gelllceeekk dimiiii
Ouuuwww cidden fenaymış o zaman biz şükredelim vallaaEvet kuzum yaa babam felaket kıskanç 3 kız babası olunca bide eşi böle olmuş yaa o yüzden haftada 1 anca baş başa oluyoruz yaa babama kalsa düğüne kadar göstermicem yüzümü
Tamam kuzum tartışmıcam alttan alacam güzel bi gün geçirecez inşallah
Sende güzel cici tatlı bi gün geçirirsin inşallah kuzum
Ayyy biri mangal mı deddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İnş Aslım inş....bu arada nasıl bişey...benzer bi gelinlik göstersen ya.meraktan ölceyimm
Mügemm...önce Tarlusal kullancam ben regl olmak için...oldugum gün de yazz a baslıcam canımmm
herşeyden oyle cok sıkıldım kiiiiiiiiiiiiiii ay yeteeeeeeeeeeeeerrrr bu iş yeri hasret saglık sorunları offf...
fenalıklar basıyo banaaa yaa okuyup ufleyip dua gonderin bana kızcelerimmm valla catlıcamm ben yoksa
resimlerini hizli resim sayfasına yükleyip kk ya aktarabilirsin
acaba aynı ilacımı kullanıcaz dedim ya bende ilk yasmin kullanıyorum düğünde adet olmiyim diye.
Daha sonra kendi ilacım yazz a geçicem.
ama bugün çok fenayım , gözlerimi açamıyorum ayakta uyuyorum resmen :2:
nasıl bi baş ağrısı var anlatamam
yasmin ilk zamanlar yapıyormuş zaten , bitsede kendi ilacıma geçsem bende..
yakınız canım görüşürüz biz zaten 1 haftadabir sirkecideyiz....
Plum ım gül erdemle ilgili bilgin varmı kadıköy deki
herşeyden oyle cok sıkıldım kiiiiiiiiiiiiiii ay yeteeeeeeeeeeeeerrrr bu iş yeri hasret saglık sorunları offf...
fenalıklar basıyo banaaa yaa okuyup ufleyip dua gonderin bana kızcelerimmm valla catlıcamm ben yoksa
valla ben yarın baslıcam Tarlusal'a...inş etkisini gösterir de zamanında kınaya kadar regl olup biter...aksam bende de bas agrısı vardı...öyle bi soguk vardı ki basıma vurdu agrı...sabaha kadar da dogru düzgün uyumadım...
acaba aynı ilacımı kullanıcaz dedim ya bende ilk yasmin kullanıyorum düğünde adet olmiyim diye.
Daha sonra kendi ilacım yazz a geçicem.
ama bugün çok fenayım , gözlerimi açamıyorum ayakta uyuyorum resmen :2:
nasıl bi baş ağrısı var anlatamam
yasmin ilk zamanlar yapıyormuş zaten , bitsede kendi ilacıma geçsem bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?