'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzum öle babiş yaa ya diyom nişanlım anlatamıyom kırk takla atyom izin almak için
Gelin canlarım ben size bi mangal yakim kendi ellerimle bi Adana kebap mmmm kebapçı torunuyum nasıl olsa ay süper olur kız kıza mangal partisi bizim evin terasında

strestenmi böyleyiz acaba çağlam bilemedim :26:

Mügemm olabilir...ben bu ara cok düsünceliyim...her şeyi kafaya takıyorummm...o kadar takıyorum ki uyku haram oldu...bazen diyorum ki keske gelmeseydim hiç İstanbul'dan...daha iyi bi iş bulup yerleşseydim...kendi kendime kavrulup gitseydim...ne bilim yaa...Allahım pişmanlık vermesin....korkuyorummmmmmmmmmm....

Çağlaammm kurabiyemmm sana burdann okuyorumm bitanemmm kıyamamm yaaaa mahvetti hayatımızı bole işyerlerimiz... Canımızdan kıymetli sanki yaa

Askımmmm yaza az kaldııı bu yaz bomba gibi geççeekkk

ben de oyleyim pastam o yuzden iptalimmm okuyamıyorum rahatlatamıyorum kendimi bir türlü deli olcam yaa

mavişimm valla bu iş yerinde her gun bir olay her gun bir stres.. tuz biber oluyor yani

Ay kuzum yaa kıyamam sana ben sana burdan bol bol okuyum kendine gel ağırlığını alim:26::26::26:

merhaba kızlar :) ben işlerimi halletikçe size de bilgi veriyorum.sizden birçok konuda destek aldım çünkü :)) herkese tünaydınnnn :) fotoğrafçı işini de hallettim istanbul'da fotografcı ama artık çoğu şehir dışına da geliyo sanırım.ben çok kişiden fiyat aldım bana uygun gibi geldi paketleri, slaytta fiyata dahil ve çoğu yerde bu pakette yok ekstra isteniyor... Weddingestanbul Wedding Estanbul | Düğün Fotoğrafı fuarda da varlar :) cumartesi günü bende fuara bi ugruycam.. nikah şekeri ve davetiye için belki daha uygun olur diye düşünüyorum.

davetiye ve şeker için de önerilerinizi alabilirim :)))) herkesin işi rast gitsin inşallahhhhh

hadi ya........

Allahhhhhhh

ilk zamanlar yasmin için etki yapabilir demişti canım doktor.bünye meselesi tabi :44:
yan etki yaptığı için zaten yasmini önermedi doktor.

Allah herşeyin hayırlısını versin bitanem , hakkımızda hayırlısı olsun

eşleriniz korunsun arkadaşlar
siz nıye korunuyorsunuz:44:

Doktorla konuştuğumda en etkili olanın bu olduğunu söyledi canım.
Herkesin kendi kararı tabiiki , bende bu yöntemin iyi olduğunu düşünüyorum

özge çok güzell
tabi sende
niye diyet yapıyon arkadaşım sen:44::44:
ben kendimi kaldırıp atıcam bak sizin yüzünüzden

aslı seninkide pek güzel olicik
sen izmirdeydim dimi?nerden baktın:26:
bende izmirliyim de:13:

Son düzenleme:

ben de oyleyim pastam o yuzden iptalimmm okuyamıyorum rahatlatamıyorum kendimi bir türlü deli olcam yaa

mavişimm valla bu iş yerinde her gun bir olay her gun bir stres.. tuz biber oluyor yani

ay kuzum daha pelmiğin nişanında reglydım ben 2. gunumdu 6 gun suruo normalınde 27sınde bıttı , 7 gun sonra tekrar oldum yaaa adaletın bumuu dunyaaaa dıye ısyan edesım vaar hadı 2.ye oluyosun barı 2-3 gun ol bıt yok anaammm halaa devamm edıoo htlrıomusun sevgılıcık askerden gelmeden oncede ben bole sureklı regl oluodum ara kanama demıslerdıı nası bı ara kanamaysa hiiç ara vermioo masalllaah

bıkac gune bıter ınsss bol bol okıcam askımmmm Zaten Hatim ettim artık , bol bol bize nazar ayetlerı okur dururum

oyyyyy seni hayal ettim de içindeeeeçok çok güzel olcaksın Aslımmm....zaten aglamaklıyım...cok duygulandımm

bebegim inşallah

dün bende o kadar tuhaf oldum ki evlencegimi kavranıdım yani çok farklı bir hismiş. anneme anlattım gözleri doldu

çankaya özden moda
zaten mimar kemalettine girdin mi mutlaka kafana göre begendigin yer cıkar.

gelinlik fuarı baslamadan sipariş ver sende istersen fiyatlara zam gelecekmiş.

ah ah odamda çeyizlerim doldu eşyalarım baska odalara tasındı şimdiden ben gidince oo oda yemek odası olur konşmları geçioorr şuan ağlamam etmem zor gelmez diyorum ama evden çıkıp anne babanın elini öpünce zor oluormuuşş ama ağlamıııcaaam okadar para vericem saça makyaja yaa

edacım bende alışamadm bazn nişanı atasım gelior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…