Gelceekkk askımmm uzak değilkii oo günleeerr
Ouuuwww cidden fenaymış o zaman biz şükredelim vallaa
İnşallah kuzuuummm
Hııı hııııı evett eveettt ben dedimmm hadi gelin hep berabeeer gidelimmmm gülimiimmmm
ekledim bebekler
strestenmi böyleyiz acaba çağlam bilemedim :26:
ben de oyleyim pastam o yuzden iptalimmm okuyamıyorum rahatlatamıyorum kendimi bir türlü deli olcam yaa
mavişimm valla bu iş yerinde her gun bir olay her gun bir stres.. tuz biber oluyor yani
hadi ya........
Allahhhhhhh
Mügemm olabilir...ben bu ara cok düsünceliyim...her şeyi kafaya takıyorummm...o kadar takıyorum ki uyku haram oldu...bazen diyorum ki keske gelmeseydim hiç İstanbul'dan...daha iyi bi iş bulup yerleşseydim...kendi kendime kavrulup gitseydim...ne bilim yaa...Allahım pişmanlık vermesin....korkuyorummmmmmmmmmm....
eşleriniz korunsun arkadaşlar
siz nıye korunuyorsunuz:44:
çaglosum bunun gibi ama üstü de etek işlemesi de değişecel
günaydın kızlar
dün gelinlik denedim tutuldum vvuruldummmmtam hayalimdeki gibi. hayırlısı ile haftasonu gidip sipariş vereceğiz. çok mutluyum ya. onu giyince anladım evleneceğimi desem yeridir. çeyizden sonra en büyük güzellik oymuş onu anladım dün.
sevdiceğim bile dün gözlerin ışıl ışıl bugün mutluyum seni böyle görünce dedi.
bir de sizlere fikir danışmak istiyorum. iki otel arasında kaldık. bakıp fikir verir misiniz?
LykiaGroup-LykiaWorld Ölüdeniz bu ölüdenizde ama içecekler ücretliymiş
Fotoğraf Galerisi - Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa bu da balayı tesisi olarak puanları toplamış :44::44: kafam karıştı.[/QU
kesinlikle açık ara Hiltooon :) ben orda 1 gece kaldım. Müthişşşşşşşşşş :)
ben de oyleyim pastam o yuzden iptalimmm okuyamıyorum rahatlatamıyorum kendimi bir türlü deli olcam yaa
mavişimm valla bu iş yerinde her gun bir olay her gun bir stres.. tuz biber oluyor yani
oyyyyy seni hayal ettim de içindeeeeçok çok güzel olcaksın Aslımmm....zaten aglamaklıyım...cok duygulandımm
bebegim inşallah
dün bende o kadar tuhaf oldum kievlencegimi kavranıdım yani çok farklı bir hismiş. anneme anlattım gözleri doldu
özge çok güzell
tabi sende
niye diyet yapıyon arkadaşım sen:44::44:
ben kendimi kaldırıp atıcam bak sizin yüzünüzden
aslı seninkide pek güzel olicik
sen izmirdeydim dimi?nerden baktın:26:
bende izmirliyim de:13:
daha durrr....evden esyaların tasınınca daha garip hissedeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?