'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gelinler hem ağlar hem gidermiş :) Kına gecesi var daha ben tanımadığım kişilerin kınasında bile hüzünlenirim kendi kınamda ne yaparım acaba ?

vallamı
bende bazen atıyor bazen takıyorum yuzuğu:44:
çok sevıyorum nışanlımı ama bırde ben gurbete gelın gıdeceğım o var artık sulu göz olurum

kuzum eski halime dönmek istiyorum sadece.. bu ben değilim yani ben kendimi bildim bileli hep inceciktim ondan canım benim

oyyyyy seni hayal ettim de içindeeeeçok çok güzel olcaksın Aslımmm....zaten aglamaklıyım...cok duygulandımm

ben de çok duygulandım ve çooook beğendimmm
aslım benziyo da gelinliklerimiz di mii

çankaya özden moda
zaten mimar kemalettine girdin mi mutlaka kafana göre begendigin yer cıkar.

gelinlik fuarı baslamadan sipariş ver sende istersen fiyatlara zam gelecekmiş.

benim nişanlıya diyom da anlamıyo işte son 2 ay neyime yetmezmiş
verecek bi dünya para haberi yok ben dediydim dicem bende o zaman
aklımda olsun orası da o zaman ne kadardı bide?söylediysen kaçırmış olabilirm

gelinler hem ağlar hem gidermiş :) Kına gecesi var daha ben tanımadığım kişilerin kınasında bile hüzünlenirim kendi kınamda ne yaparım acaba ?

benim kuzenimin düğününde (gelin aldık) kınada yakıldıktan sonra halay oluyor ya. gelinle kız kardeşi karşı karşıya gelmişler. birbirlerine bakarak nasıl ağladılar ya

o an benim de ağlayasım geldi. kardeşime dedim sen sakın karsıma vs gecme bende tutamam kendimi.

Çağlaammm kurabiyemmm sana burdann okuyorumm bitanemmm kıyamamm yaaaa mahvetti hayatımızı bole işyerlerimiz... Canımızdan kıymetli sanki yaa

Askımmmm yaza az kaldııı bu yaz bomba gibi geççeekkk

sorma kusum yaaa zaten bin tane derdim var bir de burası... gelsin o yaz artık bize de gelsin ama umdugum bekleidgim gibi gelsin ne olur allahım yaaa

babanem de hala hastanede yogun bakımda ananem durmadan hastanelerde ... ben boyleyim

yıllardır en cok korktugum seydi pelom dugunden once bi ugursulzuk olması... hepsi de 2013 e birikti sanki

Ay kuzum yaa kıyamam sana ben sana burdan bol bol okuyum kendine gel ağırlığını alim:26::26::26:

saol bitanemmm

ben de erken hasta oldum kuzum bu sekilde dengelerim baya degişti normalde dugune denk gelcekti simdi ne olcak ne bitcek haberim yok

o dugun gunu gelcek mi ondan bile haberim yok

ay nasıl iki dakkada moralimin içine ettiler yaaa

Benim kız kardeşimde daha evlenme fikrimi ilk duyduğunda bile başaladı ağlamaya istemede her detayda duygulanıyor ne yaparız o gün bilmiyorum valla

ben de çok duygulandım ve çooook beğendimmm
aslım benziyo da gelinliklerimiz di mii

evet özgem biliyorsun senin gelinlik rüyama girmişti zaten

benim nişanlıya diyom da anlamıyo işte son 2 ay neyime yetmezmiş
verecek bi dünya para haberi yok ben dediydim dicem bende o zaman
aklımda olsun orası da o zaman ne kadardı bide?söylediysen kaçırmış olabilirm

benim gerçi 2 ayım var yeterli bir süre dikim icin ama uçuk fiyat ödemeye gerek yok . 2500 dedi de ben bütcem yetmez dedim sen gel ayarlarız dedi.

Benim kız kardeşimde daha evlenme fikrimi ilk duyduğunda bile başaladı ağlamaya istemede her detayda duygulanıyor ne yaparız o gün bilmiyorum valla

sorma ya sevgilimden teklif alınca bir tuhaf oldu kapıyı carptı gitti parmagımda yüzüğü görünce.

bir hafta gözgöze gelemedik kardesimle. ikimizde asırı duygusalız.

isteme ve nişanda da öyle oldu ve nişanlımı acayip kıskanıyor

benim gerçi 2 ayım var yeterli bir süre dikim icin ama uçuk fiyat ödemeye gerek yok . 2500 dedi de ben bütcem yetmez dedim sen gel ayarlarız dedi.

nişanlığımı son bir ayda diktirmiştim ben ondan gelinliği 2 ay kala hallederiz diyo.temmuzda bakacakmışız anca tam sezon olacak bakalım nolacak

2500 çokmuş
max 1500-2000 benim bütçe

Son düzenleme:
nişanlığımı son bin ayda diktirmiştim ben ondan gelinliği 2 ay kala hallederiz diyo.temmuzda bakacakmışız anca tam sezon olacak bakalım nolacak

2500 çokmuş
max 1500-2000 benim bütçe

dantellerde maalesef ki öyle. benim bütcem de 2000-2250 belki.

bende severim dantel ama belki sadece dantel kol olabilir
evde olsam arşivimden paylaşırdım şimdi hani böyle kayık yaka dirseğe kadar dantel kol oluyor ya öyle istiyorum ben
anlatamadım galiba

anlattın canım ben dün hatta kızlarla paylastım forumda mahiber arkadasımızın gelinliği öyle. ama gidip deneyince o seni buluyor.

aslı nereye diktiriyorsun???

benim bütcede o civarlarda 2500 ü asmamam gerekeyior hatta o bile fazla ben de sırf dantel istiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…