- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
daha durrr....evden esyaların tasınınca daha garip hissedeceksin
ağlatma beni kuzum ya
ah ah odamda çeyizlerim doldu eşyalarım baska odalara tasındı şimdiden ben gidince oo oda yemek odası olur konşmları geçioorrşuan ağlamam etmem zor gelmez diyorum ama evden çıkıp anne babanın elini öpünce zor oluormuuşş ama ağlamıııcaaam okadar para vericem saça makyaja yaa
edacım bende alışamadm bazn nişanı atasım gelior
yok ya daha aglama zamanı gelince aglarsınn
özge çok güzell
tabi sende
niye diyet yapıyon arkadaşım sen:44::44:
ben kendimi kaldırıp atıcam bak sizin yüzünüzden
aslı seninkide pek güzel olicik
sen izmirdeydim dimi?nerden baktın:26:
bende izmirliyim de:13:
oyyyyy seni hayal ettim de içindeeeeçok çok güzel olcaksın Aslımmm....zaten aglamaklıyım...cok duygulandımm
çankaya özden moda
zaten mimar kemalettine girdin mi mutlaka kafana göre begendigin yer cıkar.
gelinlik fuarı baslamadan sipariş ver sende istersen fiyatlara zam gelecekmiş.
gelinler hem ağlar hem gidermiş :) Kına gecesi var daha ben tanımadığım kişilerin kınasında bile hüzünlenirim kendi kınamda ne yaparım acaba ?
Çağlaammm kurabiyemmm sana burdann okuyorumm bitanemmm kıyamamm yaaaa mahvetti hayatımızı bole işyerlerimiz... Canımızdan kıymetli sanki yaa
Askımmmm yaza az kaldııı bu yaz bomba gibi geççeekkk
Ay kuzum yaa kıyamam sana ben sana burdan bol bol okuyum kendine gel ağırlığını alim:26::26::26:
ay kuzum daha pelmiğin nişanında reglydım ben 2. gunumdu 6 gun suruo normalınde 27sınde bıttı , 7 gun sonra tekrar oldum yaaa adaletın bumuu dunyaaaa dıye ısyan edesım vaarhadı 2.ye oluyosun barı 2-3 gun ol bıt yok anaammm halaa devamm edıoo htlrıomusun sevgılıcık askerden gelmeden oncede ben bole sureklı regl oluodum ara kanama demıslerdıı nası bı ara kanamaysa hiiç ara vermioo masalllaah
bıkac gune bıter ınsss bol bol okıcam askımmmmZaten Hatim ettim artık , bol bol bize nazar ayetlerı okur dururum
benim kuzenimin düğününde (gelin aldık) kınada yakıldıktan sonra halay oluyor ya. gelinle kız kardeşi karşı karşıya gelmişler. birbirlerine bakarak nasıl ağladılar ya
o an benim de ağlayasım geldi. kardeşime dedim sen sakın karsıma vs gecme bende tutamam kendimi.
ben de çok duygulandım ve çooook beğendimmm
aslım benziyo da gelinliklerimiz di mii
benim nişanlıya diyom da anlamıyo işteson 2 ay neyime yetmezmiş
verecek bi dünya para haberi yok ben dediydim dicem bende o zaman
aklımda olsun orası da o zaman ne kadardı bide?söylediysen kaçırmış olabilirm
Benim kız kardeşimde daha evlenme fikrimi ilk duyduğunda bile başaladı ağlamaya istemede her detayda duygulanıyor ne yaparız o gün bilmiyorum valla
benim gerçi 2 ayım var yeterli bir süre dikim icin ama uçuk fiyat ödemeye gerek yok .2500 dedi de ben bütcem yetmez dedim sen gel ayarlarız dedi.
nişanlığımı son bin ayda diktirmiştim ben ondan gelinliği 2 ay kala hallederiz diyo.temmuzda bakacakmışız anca tam sezon olacak bakalım nolacak
2500 çokmuş
max 1500-2000 benim bütçe
vallamı
bende bazen atıyor bazen takıyorum yuzuğu:44:
çok sevıyorum nışanlımı ama bırde ben gurbete gelın gıdeceğım o var artık sulu göz olurum[/COLOR]
dantellerde maalesef ki öyle.benim bütcem de 2000-2250 belki.
bende severim dantel ama belki sadece dantel kol olabilir
evde olsam arşivimden paylaşırdım şimdi hani böyle kayık yaka dirseğe kadar dantel kol oluyor ya öyle istiyorum ben
anlatamadım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?