- 6 Eylül 2012
- 442
- 15
- 68
anlattın canım ben dün hatta kızlarla paylastım forumda mahiber arkadasımızın gelinliği öyle. ama gidip deneyince o seni buluyor.
sorma kusum yaaa zaten bin tane derdim var bir de burası...gelsin o yaz artık bize de gelsin ama umdugum bekleidgim gibi gelsin ne olur allahım yaaa
babanem de hala hastanede yogun bakımda ananem durmadan hastanelerde ... ben boyleyim
yıllardır en cok korktugum seydi pelom dugunden once bi ugursulzuk olması... hepsi de 2013 e birikti sanki
saol bitanemmm
ben de erken hasta oldum kuzum bu sekilde dengelerim baya degişti normalde dugune denk gelcekti simdi ne olcak ne bitcek haberim yok
o dugun gunu gelcek mi ondan bile haberim yok
ay nasıl iki dakkada moralimin içine ettiler yaaa
aslı nereye diktiriyorsun???
benim bütcede o civarlarda 2500 ü asmamam gerekeyior hatta o bile fazla ben de sırf dantel istiyorum....
işte buuuuu
bayılıyorum bu kola çok şık asil
bu fotonun başka açıları var mı canım ya baksam bi ben:26:
ben sana link vereyim canım
Bana da bana da link ver kuzum
Kızlaaar gelinlik muhabbeti duydum hemencik geldim:123:
DonukPudra sanırım izmir'de yaşıyorsun canım, bende gelinliğimi izmir'den alıcam. İzmir'e uzağız ama gelinlik için en uygun yer orası oldugu için orayı tercih ettik.
Tahsin Kahyaoğlu falan varmış sanırım oraya gidicez onun dışında bikaç modaevi daha.. :26: Ben de sırf dantel istiyorum... İnşallah gönlümüze göre buluruz gelinliklerimizi
ben sana link vereyim canım
sağol canım ya pek hora geçti
bizim elif sormuş orda hazır mı dikim mi oiye ama cevap vermemiş arkadaş takipe alıp mesaj atsam ayıp olmaz dimi?
çok beğendim çünkünüm
etek uçları falan ne kaa güzell:111::111:
mesaj attım canım
evet canıminşallah sende gönlüne göre bulursun... mimar kemalettin caddesi gelinlikcilerle dolu mutlaka kesene ve gönlüne göre bulursun Allah hepimizin içine sindirsin.
İnşallah tatlım inşallah... Mart gibi gelicez biz izmir'e, modaevleri bi sürü yeni model üstüne calısıyorlarmıs. O yuzden martı bekliyoruz:) Mayıs 25'de düğünümüz zaten. Bütçeyi kısıtlamıyoruz gelinlik için, gönlümüze göre olsun yeterkiYanımıza gelinlikçi bir arkadasımızı alıcaz bi de.. Onun da faydası olucak bize inşallah.
Gelceekkk askımmm uzak değilkii oo günleeerr
Ouuuwww cidden fenaymış o zaman biz şükredelim vallaa
İnşallah kuzuuummm
Hııı hııııı evett eveettt ben dedimmm hadi gelin hep berabeeer gidelimmmm gülimiimmmm
sağol canım ya pek hora geçti
bizim elif sormuş orda hazır mı dikim mi oiye ama cevap vermemiş arkadaş takipe alıp mesaj atsam ayıp olmaz dimi?
çok beğendim çünkünüm
etek uçları falan ne kaa güzell:111::111:
ne güzelbilen birinin olması güzel olur .
umarım dilediğin gibi olur hersey
Kesinlikle canım minenes'ten de yardım almayı düşünüyorum dantel, güpür, kupon konusunda.. Kandırılmak istemiyoruuum
Hepimizin gönlüne göre versin Allah canım benimm
Ayy keşkeee gelebilsek topluca mangal partisi yapabilsek offf off bugün zaten depresyonun dibindeyim yaa
valla o arkadas bayagıdır girmiyor sanırım siteye ama sen özelden mesaj yaz bence de.
Ben mi sormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?