'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nolduu ballı lokmam

Gelin ya gelin valla ahh ne de güzel olur Gecikmiş nişan kutlamamızı yaparız şekeeer

Dişçiyee gidiciiiiimmmmmmmm bu akşammmm

Allahımm tüm türkiye ye duyurdum nerdeyse,sevdicek dün akşam 1 saat dil döktü bıktımdım dişçi muhabbetinden milleti ama çok korkuyorum napayım yaa

çağla izmirdeyim. özden modaevi.

hafta sonu dantel sececegim. umarım istediğim gibi olur . kadın ayarlarız dedi ama :26::26::26:

tatlım sectigin danteli falan paylasırmısın

gelinlik mevzusu beni cok geriyor... istanbuldayım ben de nereye bakıcam napıcam bilemiyorumm :26:

ağladım

Anaammm hatice naptın sen zaten korkuyorum bide bana neler anlatıosun kuzum yaa daha da tırstım şimdi

Dişçiyee gidiciiiiimmmmmmmm bu akşammmm

Allahımm tüm türkiye ye duyurdum nerdeyse,sevdicek dün akşam 1 saat dil döktü bıktımdım dişçi muhabbetinden milleti ama çok korkuyorum napayım yaa

Kuzumm deme ole lütfeennn herkesinn var korkuları senin de dişçi korkun var Ama inşallah doktor hafif ellidirr hiç acıtmaz kiii güzel düşün güzel olsunn

Olmazsa gel seni burda dişçime götüreyimm patronumuzun hanımı... ole hafifki eli ve tatlı bi bayann sanki dişçiye değil terapiste gitmiş gibi hissediorum kendimi ona gidince

tamamını okuyamadım bile

diltesne bunu yyapmamalıydın
Canım babacığıım benim hep o anı düşünüyorum bende zaten evden çıkma anını

yaa buraya direk nasıl resim yükleniyo ben niye yapamıyom

begendigin resmin üzerine gelip sag tıklıyorsun resmin urls ini kopyala diyorsun ..konuya cevap ver kısmına tıklayınca renk secme butonunun altında hemen insert image var. oraya tıkla from url ye gel . yapıstır diyorsun ,alt kutucukta tik li yerin tik işaretini kaldırıp ekliyorsun. uzun anlattım ama yapılısı basit

tatlım sectigin danteli falan paylasırmısın

gelinlik mevzusu beni cok geriyor... istanbuldayım ben de nereye bakıcam napıcam bilemiyorumm :26:

tabii ki eklerim beni de inanılmaz geriyor, satıcı içimi rahatlattı ve işini bilen bir bayan konusmaları cok yararlı oldu endiselerim gitti. inşallah sorunsuz gecer hafta sonu

Yaa pelmik hiç hafif değil eli hiçççç

Geçen hafta 1 tanesini yaptırdım korku üstüne korku ilk defa oturdum o koltuğa yaa bide suratsız bi herif ya zaten korkuyorum bide söyledim tittiriyorum zaten bana dio ki bak sen stres yapıosun bana da yaptırıosun diyo

1.iğneyi bi cesaret vurdurdum ama o kadar acımadı o iğne inceydi ama lanet diş uyuşmadı ki 2.yi vurdu anaammm o nasıl bişeydi en geriden vurdu batırdı bide batırdığı yerin içinde döndüre döndüre vurdu ısırcaktım elini az daha

bu akşam ilk iğnede uyuşsa bari yaa

kuzum bazen öle zor geliyo ki bunca şeyin arasında inatla gulmek ay yine de isyan etmeyeyim bugunume de sukur

çok tesekkur ederim limonataaaam yerim ben sizi yaaa

gulıbikcimmm ben de sendenim cumartesi gidicem doktor... bakalım neler gelicek basıma

özgiş bu arada merak ettim ne yaptınız dun sevdiceginle konustunuz koklastınız ve çözdünüz sanrım degil miiiiiiiiiii

diltesne

naptın sen ağladım ya. ofis arkadasım böyle kaldı ben evden cıkıs anını düsünmek bile istemiyorum

ay inşallah canımmmmm sen bir adım atmıssın o bile cok buyuk bir sey artık gonlunu ferah tut gerisi corap sokugu gibi gelir darısı basıma artık

kızlar ben de sizlerle aynı duruma geldim :26: hislerimize tercüman olur diye paylaşayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…