- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
ay inşallah canımmmmm sen bir adım atmıssın o bile cok buyuk bir sey artık gonlunu ferah tut gerisi corap sokugu gibi gelirdarısı basıma artık
ısırcaktım elini yazmıssın yaa bi güldümm şirkette herkes bana baktıYaa pelmik hiç hafif değil eli hiçççç
Geçen hafta 1 tanesini yaptırdım korku üstüne korku ilk defa oturdum o koltuğa yaa bide suratsız bi herif ya zaten korkuyorum bide söyledim tittiriyorum zaten bana dio ki bak sen stres yapıosun bana da yaptırıosun diyo
1.iğneyi bi cesaret vurdurdum ama o kadar acımadı o iğne inceydi ama lanet diş uyuşmadı ki 2.yi vurdu anaammm o nasıl bişeydi en geriden vurdu batırdı bide batırdığı yerin içinde döndüre döndüre vurdu ısırcaktım elini az daha
bu akşam ilk iğnede uyuşsa bari yaa
kuzum bazen öle zor geliyo ki bunca şeyin arasında inatla gulmek ay yine de isyan etmeyeyim bugunume de sukur
çok tesekkur ederim limonataaaam yerim ben sizi yaaa
gulıbikcimmm ben de sendenim cumartesi gidicem doktor... bakalım neler gelicek basıma
özgiş bu arada merak ettim ne yaptınız dun sevdiceginle konustunuz koklastınız ve çözdünüz sanrım degil miiiiiiiiiii
inşallah çağlacımamin darısı sana, içine sinsin gelinliğin de inşallah
Aslıııı sen neden bana hiç pas vermiyosunn
sağol canım ya pek hora geçti
bizim elif sormuş orda hazır mı dikim mi oiye ama cevap vermemiş arkadaş takipe alıp mesaj atsam ayıp olmaz dimi?
çok beğendim çünkünüm
etek uçları falan ne kaa güzell:111::111:
Canlarım nette gezerken buldum bayıldım sizce nasıl
Eki Görüntüle 600862 :26::26::26::26::26:
zangır zangır titriyorum ya geçmedi bu nalet hastalık :2:
Kurabiyeler prensesisen neyin doğru olup olmadığını zaten biliyosun kiiii bak isyan etmeyeyim demişsin. işte budur!
kurabiyeemm gün geçmiyor ki bi konuda kafanı şişirmeyeyim şimdi de mobilyaya taktık kafayısiz yaptırıyordunuz sanırım değil mi? bizde bikaç yere baktık araştırdık.. istinye park'ın arkasında crop mobilya varmış modellerine bayıldım ve tabii görünce fiyatlarına da
masko ve modoko'yu gezicez ama senin yardımına ihtiyacım var bu konuda... siz nereye yaptırıosunuz bana bilgi verir misin
bi de sabahtan beri aybican kafamı yedi çağla'ya sordun mu diyeo da bizim içimizden biri oldu
Canlarım nette gezerken buldum bayıldım sizce nasıl
Eki Görüntüle 600862 :26::26::26::26::26:
benden 2,5 ay önce abim evlenecek annem aklına geldikçe ağlıyor zaten,her önüne gelene de benim çocuklarım misafirim artık diyo
üzülüyorum bende ama olsun ağlasam da zırlasam da varıcam işte erkekime
elifffsarılalım sıkı sıkıııı
fena degil kusum ama bence biraz daha bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?