'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ısırcaktım elini yazmıssın yaa bi güldümm şirkette herkes bana baktı

deli oldugumu dusunuyolar artık iyi mi

gülinimmm keske baska doktora baksaydın canım yaa madem olee hiç iyi anılar kalmıcak dişçi koltuguna dair sende

Allah yardımcınn olsunnn balımmm inşallah bu sefer acıtmaz dişçi amcaaa yoksa ben ısırcamm onun eliniii

Kurabiyeler prensesi sen neyin doğru olup olmadığını zaten biliyosun kiiii bak isyan etmeyeyim demişsin. işte budur!

kurabiyeemm gün geçmiyor ki bi konuda kafanı şişirmeyeyim şimdi de mobilyaya taktık kafayı siz yaptırıyordunuz sanırım değil mi? bizde bikaç yere baktık araştırdık.. istinye park'ın arkasında crop mobilya varmış modellerine bayıldım ve tabii görünce fiyatlarına da
masko ve modoko'yu gezicez ama senin yardımına ihtiyacım var bu konuda... siz nereye yaptırıosunuz bana bilgi verir misin

bi de sabahtan beri aybican kafamı yedi çağla'ya sordun mu diye o da bizim içimizden biri oldu

inşallah çağlacım amin darısı sana, içine sinsin gelinliğin de inşallah

amin tatlım inşallahhh onu da atlattık mı geriye bişey kalmıyor

kızlar evden cıkıs anını dusunmeyin yaa geldigi an yasayın bitsin öncesinde sadece evliligin güzel yanlarını dusunun

ben babasına hayran bir kızım... babam da bana hayrandır... ayrıca birçok babanın aksine deli gibi duygusal bir babam var cok rahat aglar yani o yüzden dugun gunu ne olcagını hiç dusunmek istemiyorum

yasayıp goruruz simdiden bunun icin yuregimi cız ettirmek istemiyorum

Aslıııı sen neden bana hiç pas vermiyosunn

bebegim yazdım ya dişçi ile ilgili

dedikodudan göremedin mi.

bence git ihmal etme. güvendiğin dr .ise ben cocukluktan beri dişcide oldugum için artık oradan ve kokusundan iğreniyorum ama agız saglıgı önemli.

bu yazıyı ilk okuduğum çok ağlamıştım o nednele şimdi okumayacaktım ama yine dayanamadım yine ağladım
benim babam çok duygusaldır, balık burcu benim gibi.. gözleri doluverir duygulu bi film sahnesinde bile
benim bu duygusallığım ondan gelmiş
bilmiyorum nolucak.. gelinliğimi aldığımda göstermemiştim bile ona üzerimde bakamam demişti de kaç gün sonra ikna ettim
o zaman bile ağladı
offf çok kötü oldum ben ya

kalmış şurda 23 gün...
bi başladımmı ağlamaya kendimi durduramıyorum...

Kizlar merhaba benimde dugun tarihim kesinlesti 7 haziranda ankarada 9 haziranda istanbulda olcak coookkk heycanliyiiimmm tesetturluyum gelinligimde tesetturlu olucak internetten cok modellere baktim ama henuz hicbirseye karar veremedim ((

Son düzenleme:
kızlar kızlarrrrrrrrrrrr ağlamak yok tamam. ölmüyoruz ya. can taneleri ev eş sahibi olacak .bundan güzel mutluluk var mı onlar için

bizler de sevdiceklerimizle olacagız ona sarılıp uyuyacaksınız,film izleyeceksiniz, en ufak mimiği bile sizi sizden alacak.

bazen kavga edip kızdırsa da sizi yine de gözleriniz aşk dolu olacak. ,

:123::123::123:

diltesne naptın sen yaaaa
ağlamaya yer arıyordum
koyverdim gitti

Canlarım nette gezerken buldum bayıldım sizce nasıl
Eki Görüntüle 600862 :26::26::26::26::26:

fena degil kusum ama bence biraz daha bakabilirsin

zangır zangır titriyorum ya geçmedi bu nalet hastalık :2:

hayırdır nen var kuzum

seni yerim ben

ay kusum ne kafa sisirmesiiii sen sor ben butun tecribelerimi aktarırım enişteme koptummm valla cok kafa birine benziyor pastamın deyimiyle King!

hemen bilgi vereyim maskoyu hiç bilmiorum bebişim ama butun modokoyu gezdim dolastımmmmm tek tek butun dukkanlara baktım oyle ki belki iş cıkar diye country tarzı yapmayanları bile gezdim... onlar zaten tarzımız değildi

country mobilya uzerine calısa diğer dukkanlarda asırı pahalıydı... ben koltuk takımını 3000 küsüra aldım diyelim aynısı diğer yerlerde 5000 falandı

yatak odaları 9000 den asagı bulamıyosun... en sonunda modokodaki vestino collection ile anlastım ben.. country mobilyalar yapan butik bir magaza zaten ordada modeller var ama istersen sen resim goturup de bana bunu yapın diyebilirsin... her detayla tek tek ilgileniyor nese hanım ki kendisi sıradan bir satıs gorevlisi degil aynı zamanda ic mimar...

sana renkler desenler vs konularında da yardımcı oluyor... benim daha koltuk kumaslarım belli degil mesela ordaki kumasları begenmedim bana kumas arastırmaya basladı

yatak odamda değişiklikler istedim surası sole burası bole diye hepsine ok dedi

ilgili oluslarını cok begeniyorum

dedigim gibi maskoya hiç bakmadım ama kusum ordada var ama sanırım boyle dukkanlar kabataslak 15000 kusura falan geldi bizim mobilyalar...

yatak odası oturma grubu yemek odası takımı (masa+sandalyeler+ konsol... vitrin almadım ben cok kaba geliyor dairede oturcam yerimde dar yerine tv unitesi var)

buna gore fiyat karsılastırmalarını yapabilirsin gittigin diğer dukkanlarda kusum

benden 2,5 ay önce abim evlenecek annem aklına geldikçe ağlıyor zaten,her önüne gelene de benim çocuklarım misafirim artık diyo

üzülüyorum bende ama olsun ağlasam da zırlasam da varıcam işte erkekime

elifffsarılalım sıkı sıkıııı

Canlarım nette gezerken buldum bayıldım sizce nasıl
Eki Görüntüle 600862 :26::26::26::26::26:

canım ben beğendim özellikle üst kısmını ben altını böyle saten istemiyorum diğer topikteki paylaştığım gelinlikleri görmüşsündür ama güzel yada çirkin gelinlik yok bana göre tarza göre var hattaha inanıyorum baktığım modellerden başka bir gelinliğim olucak hisler değişiyor o gelinliği üzerine giyinince yakışıp yakışmadığı mühim olan olucak sanırsam

düğünlere gidiyorum ne biçim gelinlik öyle kabarık diyorum ama kız zaten öyle şeyler seviyor ve acaip mutlu oluyor benim gelinliğimide öyle herkes beğenmicektir ben beğeeyim aşkım beğensin yeter

o yüzden böyle bir gelinlik denersen ve yakışırsa kaçırma derimm

bu gelinliğe bayılıyordum ama şu sıra nedense başka modellere bakıyorum

ahahaha o kısma koptum
helal kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…