'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağloşum evet dün güzelce konuştuk.. orta yolu bulduk
sonuç olarak ben fevriliğime ve kıskançlğıma gem vurmaya çalışçam Allah izin verirse
kalbi çok kırılmış çünkü.. ona güvenmediğim düşüncesine dayanamıyo çünkü..
kıskançlığı da güvensizlik olarak görüyo.. e napçaz ben biraz ödün vercem mecbur

aaah bizzz kadınlar hep işin sonunda giden bizden gidiyooo...
Inşallah gidenlerin yerlerini fazlaca huzur mutluluk doldurur

en güzeli özgşimmm yapacak bir şey yok ben de bizimkinin kıskanclıgı yuuzunden biçok seyde özverili olmaya basladım napayım aşk bu karslıklı fedakarlık olmadan olmuyor

bakıyorum onun da fedakar davrandıgı cok nokta var

hak eden adama yapacaksın arkadas

Kuzum daha yeni yeni araştırıyorum dantele karar verdim incik boncuk istemiyom yaa sayenizde yani gelecekteki evime çeyizime dantel sokmayan ben gelinliğe dantel hastası oldum yaa

Son düzenleme:

o zaman bütün smileyler sanaaaaaa özgem

:123:

Kuzum daha yeni yeni araştırıyorum dantele karar verdim incik boncuk istemiyom yaa sayenizde yani gelecekteki evime çeyizime dantel sokmayan ben gelinliğe dantel hastası oldum yaa

bende istemiyorum ama prenses gelinlik yakışırsada mecbur öyle alırım yani ne edem ama tercihim değil benim için kabarıklığı paylaştığımla eşdeğer olacakta ben başka başka beğenmeye başladım onlarıda eklerim :))))))

noldu pastaaaaammm :/

ben hıc hesaplamıorum cunku bılıorumkı ısterse dugunden 3 gun once bıtmıs olsun reglım gene gelırr dugun gunuuu

noldu pastaaaaammm :/

ben hıc hesaplamıorum cunku bılıorumkı ısterse dugunden 3 gun once bıtmıs olsun reglım gene gelırr dugun gunuuu

sorma kusum yine fenalardaydım burdaki uyuzlar yuzunden...

benimde stres ve sıkıntıdan surekli değişiyoooo napıcam bilmiyorum onun icinde doktora gidicem zaten nefret ediyorum su doktorlardan ya ufff su dugun gunum gelsin allahım artık ben çatlayıp patlamadan nolur ya

aynen katılıyorum sana kuzum

annem bile sasırıyo bana ay cagla innamıyorum sana bu kadar evlilik meraklısı oldugunu bilmezdim diye

anneler hep aynı galiba
uzaklık olmasa belki bu kadar istemezdim ben,ya da bu sene olmasına razı olmazdım ama tam 13 aydır farklı şehirlerde yaşıyoruz
hasret başımıza vurdu artık:92:

Gell öpücemmm

Kuzumm enişteniiz olee evet hepinizi de tanıyoo korkuyorumm yakında bana burdan ulaşcak diee king sevgilim benimmm

öncelikleee verdiğin bilgiler için parmaklarınıı öperimm seninn çok sağ ol kurabiyeemmm vestino benim için iyi bi fikir oldu... Açıkçası fiyatlara bakıoruz country vintage tarzda zaten rakamlar uçmuş durumda... Şu crop'a bile bakarken şokları yaşadıkk, 72.000 bi yatak odası olur mu yaaa 45.000 yemek odası takımı falan... kafayı yemiş bunlar die düşündüm
ama sen çok iyi rakama almışsınn valla ışık tuttun bana.. Akşam 1-2 mobilya firmasına baktık ve begendik de.. Listeme eklicem hep bunları inşallah hem kesemize hem gönlümüze göre buluruz mobilyalarımızı
sevgilicikle bu konuda da çok uyuyor zevklerimiz çook şükür

Ağlamayın gelinler ben isteme zamanı çok kötü olmuştum sürekli gözlerim doluyordu sevgilim bile bozuldu vaz mı geçtin yoksa diye aklıma rahmetli dedem geldi hep yanımda olsaydı o da görseydi diye İnsan çok duygusallaşıyor şimdilik nişan önce olduğundan nişan koşturmasına düştüm elbise,nişan saçı ilk dans vs gibi,nişandan sonra ne olur hiç bilmiyorum.

Msn kapandı açılmıyor bir türlüüüüü
puffs

Aslıııı sendeeee :)
Zehraaaaaa duy sesimiiii adresini yolla banaa :)

Sizlere bir şey sorucam bir de ben hep gelin başında açık saç istemiştim düz topuzlar basit evde toplamışın gibi geliyordu ancak gelinliğimi denerken duvağım da oldukça uzun tepeden taktım ve çok hoşuma gitti tepeden duvaktan modellerini internetten araştırırken hep topuzda kullanıldığını gördüm aranızda hiç tepeden duvağı açık saçta kullanan gören model olarakta olur var mı ?ya da açık saçta tepeden duvak sizce nasıl görünür fikrinizi alıyım dedim

Ben neden o eklediklerini kaçırdım kuzum ben görmedim yaa

Git çağlam git korkunun ecele faydası yok gitmedikçe daha çok stres oluyo korkuyo insan,benim ki korkuyorum diye 1 hafta arayala verdi randevuları ama 3.dişim için c.tesi ye falan çektiricem randevumu valla uzadıkça daha çok büyütüyorum gözümde ahh aynı hizada olaydı ikisi 1 arada yapılırdı ne güzel olurdu yaa

Akşama tehdit edeyim bari ben onu 'eğer acıtırsan kkda ki kızlarla gelip ısırcaz seni ' diye

Kuzum aslında doktorun eli çok hafifmiş,sevdiceğin yeğeni 12 yaşında 4 dişini yaptırdı o doktora ve artı tel taktırdı o hiç acımıyo gülin abla anlamıyorum bile dedi diye bu doktoru seçtim ama ben stres yaptığımdan mı acıdı anlamadım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…