hayırdır nen var kuzum
[ı]çağloşum evet dün güzelce konuştuk.. Orta yolu bulduk
sonuç olarak ben fevriliğime ve kıskançlğıma gem vurmaya çalışçam allah izin verirse
Kalbi çok kırılmış çünkü.. Ona güvenmediğim düşüncesine dayanamıyo çünkü..
Kıskançlığı da güvensizlik olarak görüyo.. E napçaz ben biraz ödün vercem mecbur
[/ı]
canım ben beğendim özellikle üst kısmını ben altını böyle saten istemiyorum diğer topikteki paylaştığım gelinlikleri görmüşsündür ama güzel yada çirkin gelinlik yok bana göre tarza göre var hattaha inanıyorum baktığım modellerden başka bir gelinliğim olucak hisler değişiyor o gelinliği üzerine giyinince yakışıp yakışmadığı mühim olan olucak sanırsam
düğünlere gidiyorum ne biçim gelinlik öyle kabarık diyorum ama kız zaten öyle şeyler seviyor ve acaip mutlu oluyor benim gelinliğimide öyle herkes beğenmicektir ben beğeeyim aşkım beğensin yeter
o yüzden böyle bir gelinlik denersen ve yakışırsa kaçırma derimm
bu gelinliğe bayılıyordum ama şu sıra nedense başka modellere bakıyorum
Eki Görüntüle 600884
çağloşum evet dün güzelce konuştuk.. orta yolu bulduk
sonuç olarak ben fevriliğime ve kıskançlğıma gem vurmaya çalışçam Allah izin verirse
kalbi çok kırılmış çünkü.. ona güvenmediğim düşüncesine dayanamıyo çünkü..
kıskançlığı da güvensizlik olarak görüyo.. e napçaz ben biraz ödün vercem mecbur
ahahaha o kısma koptum
helal kızz
Kuzum daha yeni yeni araştırıyorum dantele karar verdim incik boncuk istemiyom yaa sayenizde yani gelecekteki evime çeyizime dantel sokmayan ben gelinliğe dantel hastası oldum yaa
sorma kusum yaaa zaten bin tane derdim var bir de burası...gelsin o yaz artık bize de gelsin ama umdugum bekleidgim gibi gelsin ne olur allahım yaaa
babanem de hala hastanede yogun bakımda ananem durmadan hastanelerde ... ben boyleyim
yıllardır en cok korktugum seydi pelom dugunden once bi ugursulzuk olması... hepsi de 2013 e birikti sanki
saol bitanemmm
ben de erken hasta oldum kuzum bu sekilde dengelerim baya degişti normalde dugune denk gelcekti simdi ne olcak ne bitcek haberim yok
o dugun gunu gelcek mi ondan bile haberim yok
ay nasıl iki dakkada moralimin içine ettiler yaaa
ama kaç yıldır bekliyoruz kavuşalım diye
uzaktan ilişki yürütmek çookk zor evlenelim gari
noldu pastaaaaammm :/
ben hıc hesaplamıorum cunku bılıorumkı ısterse dugunden 3 gun once bıtmıs olsun reglım gene gelırr dugun gunuuu
aynen katılıyorum sana kuzum
annem bile sasırıyo bana ay cagla innamıyorum sana bu kadar evlilik meraklısı oldugunu bilmezdim diye
fena degil kusum ama bence biraz daha bakabilirsin
hayırdır nen var kuzum
seni yerim ben
ay kusum ne kafa sisirmesiiii sen sor ben butun tecribelerimi aktarırımenişteme koptummm valla cok kafa birine benziyor pastamın deyimiyle King!
hemen bilgi vereyim maskoyu hiç bilmiorum bebişim ama butun modokoyu gezdim dolastımmmmm tek tek butun dukkanlara baktım oyle ki belki iş cıkar diye country tarzı yapmayanları bile gezdim... onlar zaten tarzımız değildi
country mobilya uzerine calısa diğer dukkanlarda asırı pahalıydı... ben koltuk takımını 3000 küsüra aldım diyelim aynısı diğer yerlerde 5000 falandı
yatak odaları 9000 den asagı bulamıyosun... en sonunda modokodaki vestino collection ile anlastım ben.. country mobilyalar yapan butik bir magaza zaten ordada modeller var ama istersen sen resim goturup de bana bunu yapın diyebilirsin... her detayla tek tek ilgileniyor nese hanım ki kendisi sıradan bir satıs gorevlisi degil aynı zamanda ic mimar...
sana renkler desenler vs konularında da yardımcı oluyor... benim daha koltuk kumaslarım belli degil mesela ordaki kumasları begenmedim bana kumas arastırmaya basladı
yatak odamda değişiklikler istedim surası sole burası bole diye hepsine ok dedi
ilgili oluslarını cok begeniyorum
dedigim gibi maskoya hiç bakmadım ama kusum ordada var ama sanırım boyle dukkanlar kabataslak 15000 kusura falan geldi bizim mobilyalar...
yatak odası oturma grubu yemek odası takımı (masa+sandalyeler+ konsol... vitrin almadım ben cok kaba geliyor dairede oturcam yerimde daryerine tv unitesi var)
buna gore fiyat karsılastırmalarını yapabilirsin gittigin diğer dukkanlarda kusum
bende istemiyorum ama prenses gelinlik yakışırsada mecbur öyle alırım yani ne edem ama tercihim değil benim için kabarıklığı paylaştığımla eşdeğer olacakta ben başka başka beğenmeye başladım onlarıda eklerim :))))))
kuzum bazen öle zor geliyo ki bunca şeyin arasında inatla gulmek ay yine de isyan etmeyeyim bugunume de sukur
çok tesekkur ederim limonataaaam yerim ben sizi yaaa
gulıbikcimmm ben de sendenim cumartesi gidicem doktor... bakalım neler gelicek basıma
özgiş bu arada merak ettim ne yaptınız dun sevdiceginle konustunuz koklastınız ve çözdünüz sanrım degil miiiiiiiiiii
ısırcaktım elini yazmıssın yaa bi güldümm şirkette herkes bana baktı
deli oldugumu dusunuyolar artık iyi mi
gülinimmm keske baska doktora baksaydın canım yaa madem oleehiç iyi anılar kalmıcak dişçi koltuguna dair sende
Allah yardımcınn olsunnn balımmm inşallah bu sefer acıtmaz dişçi amcaaayoksa ben ısırcamm onun eliniii
Kurabiyeler prensesisen neyin doğru olup olmadığını zaten biliyosun kiiii bak isyan etmeyeyim demişsin. işte budur!
kurabiyeemm gün geçmiyor ki bi konuda kafanı şişirmeyeyim şimdi de mobilyaya taktık kafayısiz yaptırıyordunuz sanırım değil mi? bizde bikaç yere baktık araştırdık.. istinye park'ın arkasında crop mobilya varmış modellerine bayıldım ve tabii görünce fiyatlarına da
masko ve modoko'yu gezicez ama senin yardımına ihtiyacım var bu konuda... siz nereye yaptırıosunuz bana bilgi verir misin
bi de sabahtan beri aybican kafamı yedi çağla'ya sordun mu diyeo da bizim içimizden biri oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?