'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

saç modeli belli olmaduığu için toplu saça takıyorlar sanırım
salık saçta da kötü durmaz ama

Benimde söz günümde yüzüm hiç gülmüyordu.
Hatta maske taktığımın herkes farkındaydı aklıma ilk gelen keşke babamda yanımda olsaydı.
Kısmet değilmiş şimdi arkadaşların yazdıklarını okuyunca çok sevindim. Çok şükür en azından benim gibi eksiklik yaşamayacak arkadaşlar
Neyse çok duygusal oldum bee

Ayy görmedim bebeğim özürdilerimm

Dua edin bana acımasın olur mu

Ben neden o eklediklerini kaçırdım kuzum ben görmedim yaa

gülibikkk kuzum sen dişçiyemi gidicen hiç korkma yahuuu ben hobi olarak dişçi koltuğuna yatıp eee giz anlat senin dişinde problem yok derdin neeeee diyen bir doktora sahibim dişçi koltuğu psikolog koltuğu oluyor bazen bana :)o derece rahatım o koltukta dişçimide 5 yaşından beri tanıdığım için bazen uğrayıp bakın bakalım dişlerime diyordum oda hemen psikologluğa soyunuyordu sende rahat edeceksindir canım kendini rahatlandır aklına o koltukta ben geleyim gülümseee

canım sabah bunları paylaştım akaydan hepiciğiii hattaha birkaç model daha bakıyorum büyük ihtimal akşam gibi yüklerim buralarda olursam canım

Eki Görüntüle 600962 Eki Görüntüle 600963 Eki Görüntüle 600964 Eki Görüntüle 600966

Evet canım bahsettiğim bu çok güzel olmuş gelin saçları da çok doğal ama acaba bu kadar doğal yapmayı becebilir mi bizim kuaförler sevdim bu modeli canım çok sağol

ben de boyle sacları seviyorum benim de topuz olmayacak dalgalı sac uzerine duvak... saatlerce hazırlanmısım goruntusu olmasın istiyorum sanki duvagımı takıp cıkmısım gibi olsun

umarım becerebilirler guvenmekten baska care yok sacıma ve makyajıma prova alacagım ben zaten canım sen de muhakkak oyle yap

2 numar çok hoş duruyo paylaş kuzum paylaş bizde faydanalım yaaa hepimiz süper gelincikler olalım inşallah
Amiiiiiiiiin

Prova zaten kesin olması lazım bence son gün stresliyken beğenmemek çok kötü olur tabii bir de makyajın iyi olması lazım

ceren naaptın kafam iyice karıştı
ben de açık saç yapıcam kısmetse..böyle bi omzuma dökülsün istiyom.. bi de tepeden duvak çook hoşuma gidiyo ama benim gelinliğe olur mu ki kızlar sizce :26:
bi de benim beğendiğim saç modeli bu buna tepeden duvak olmaz heralde di mi :26:

Son düzenleme:

Bu model de süper ama bu na tepeden duvak takarsan modeli kapatır maalesef bu da sana çok yakışır ama

Bu model de süper ama bu na tepeden duvak takarsan modeli kapatır maalesef bu da sana çok yakışır ama

ilk gördüğümden beri vurgunum bu modelee
ama hep eleştiri alıyorum hemen bozulur diye..
bi de saçım bu kadar uzun da değil..çıt çıt falan da ekletmek istemiyom aslında
popimi kaldırıp bakım yapsam da uzasa

Gizzz ahh keşke senin gibi rahat olabilsem ama inan seni geçiricem aklımdan ya rahatlıyım diye küçücük çocuklar bile yaptırıyo korkmuyo yok bişey geçicek diyorum ama sonra iğne gözümün önüne geliyo ve yine korkmaya başlıyorum

Bu akşam iğne yapılırken seni düşüncem

Oluur kuzumm

Seninki cocukluktan kalan bi korku bencee.. :26: izlediğin bi filmden bile etkilenmiş olabilirsinnn İnşallah doktor bu akşamm hiç acıtmıcakk canınııı ve sende buraya gelip yazıcaksınnnn

"acımadıı kiiii acımadı kiiiii" diyeee

özgemmm bende açık modellere bakıyorum hep açık bırakmak istiyorum topuz bana yakışıyor ama saçlarımı uzatttım o yüzden hafif salaş bir dalga olsun istiyorum valla dün oturdum akşam yaptım süper doğal dalgalar elde ettim maşayıda ilk kullanışımdı :)))))

varya sana harika olucaktır ama önlerdeki saçlar arkaya gelir veee arkadan duvak dantellli harika olur sanaaaa

öp beniii sev beniiiii yuppiiiii

kusum benim b planım da aklında bulunsun... benim bir arar artık tepem cidden atmıstı yok dedim bulamıcaz nereye girsek tip tip mobilyalar begendigim cıkarsa da cok pahalı falan...

tepe home u biliosun onun byaz ahsaplarını hiç sevmem cok eskitme teknigi uyguluyolar anneanne mobilyası gibi oluyo ama ahsap rengi olan tasarımları cok guzel hatta aqualilly onlardan almıs cok begendim..

tepe home da o takım suara indirimde de hatta... benim aklımda o vardı hiç kafama gore bişey bulamazsam gidip onlardan alıcaktım son care

aklından bulunsun bebişimmm ama arastırılınca bulunuyooo hiç sıkma canını ö güzel kalbini ferah tut melegimmm

ben de gözü kararttım zaten kusum haftasonu dişçideyim bana kimbilir neler dicek ohohohoooovvv cok işi var benim dişlerin

güüllbiiiiiimmmmmm iğneden korkaan bi minnakta benımm herkesin elini ayaanıı sıka sıka tırnaklarımı geçirtiriiimm valla geçmoo o korku benım polis ve zenci korkumun geçmediğii gibi hoş artık ayılıp bayılcakk halde değilimm ama tramvayda falan çok yakın duramıorum

Acımaz dimi acımıcakk

Nasıl manyak bi film izledim acaba çocukken dur bi ben düşüneyim bunu nasıl

Bneim sevdiceğin de kötü dişleri beraber muayene olduk 4 dişine implant dedi ve sadece 4üne 8.500 tl fiyat çıkardı

Umarım senin o kadar değildir kuzum :26:

Minnaaakkkk sen zenciden ve polisten mi korkuyonnn

İyi ki enişte polis değil akşam eve gelince üniformasını çıkarttıktan sonra öperdin

aa yaptım beeeen artık aşağıda kalan gün yazacak

her gün tek tek görmek iyi mi oldu kötü mü bilemedim ama

gulibigim benim de implantlık dişler malesef cunku kökleri kaldı içeride yapacak bir şey yok onlara... napıcam bilmiorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…