karannimo avril lavigne hem acık saclı hem de tepeden duvaklıydı dugununde
eger kast ettigin buysa
Ağlamayın gelinler ben isteme zamanı çok kötü olmuştum sürekli gözlerim doluyordu sevgilim bile bozuldu vaz mı geçtin yoksa diyeaklıma rahmetli dedem geldi hep yanımda olsaydı o da görseydi diye İnsan çok duygusallaşıyor şimdilik nişan önce olduğundan nişan koşturmasına düştüm elbise,nişan saçı ilk dans vs gibi,nişandan sonra ne olur hiç bilmiyorum.
bebegim yazdım yadişçi ile ilgili
dedikodudan göremedin mi.
bence git ihmal etme. güvendiğin dr .iseben cocukluktan beri dişcide oldugum için artık oradan ve kokusundan iğreniyorum ama agız saglıgı önemli.
Ben neden o eklediklerini kaçırdım kuzum ben görmedim yaa
Evet canım bahsettiğim bu çok güzel olmuş gelin saçları da çok doğal ama acaba bu kadar doğal yapmayı becebilir mi bizim kuaförler sevdim bu modeli canım çok sağol
gülibikkk kuzum sen dişçiyemi gidicen hiç korkma yahuuu ben hobi olarak dişçi koltuğuna yatıp eee giz anlat senin dişinde problem yok derdin neeeee diyen bir doktora sahibim dişçi koltuğu psikolog koltuğu oluyor bazen bana :)o derece rahatım o koltukta dişçimide 5 yaşından beri tanıdığım için bazen uğrayıp bakın bakalım dişlerime diyordum oda hemen psikologluğa soyunuyordusende rahat edeceksindir canım kendini rahatlandır aklına o koltukta ben geleyim gülümseee
canım sabah bunları paylaştım akaydan hepiciğiii hattaha birkaç model daha bakıyorum büyük ihtimal akşam gibi yüklerim buralarda olursam canım
Eki Görüntüle 600962 Eki Görüntüle 600963 Eki Görüntüle 600964 Eki Görüntüle 600966
ben de boyle sacları seviyorum benim de topuz olmayacak dalgalı sac uzerine duvak... saatlerce hazırlanmısım goruntusu olmasın istiyorum sanki duvagımı takıp cıkmısım gibi olsun
umarım becerebilirler guvenmekten baska care yok sacıma ve makyajıma prova alacagım ben zaten canım sen de muhakkak oyle yap
ceren naaptın kafam iyice karıştı
ben de açık saç yapıcam kısmetse..böyle bi omzuma dökülsün istiyom.. bi de tepeden duvak çook hoşuma gidiyo ama benim gelinliğe olur mu ki kızlar sizce :26:
bi de benim beğendiğim saç modeli bu buna tepeden duvak olmaz heralde di mi :26:
Eki Görüntüle 600973
Bu model de süper ama bu na tepeden duvak takarsan modeli kapatır maalesef bu da sana çok yakışır ama
gülibikkk kuzum sen dişçiyemi gidicen hiç korkma yahuuu ben hobi olarak dişçi koltuğuna yatıp eee giz anlat senin dişinde problem yok derdin neeeee diyen bir doktora sahibim dişçi koltuğu psikolog koltuğu oluyor bazen bana :)o derece rahatım o koltukta dişçimide 5 yaşından beri tanıdığım için bazen uğrayıp bakın bakalım dişlerime diyordum oda hemen psikologluğa soyunuyordusende rahat edeceksindir canım kendini rahatlandır aklına o koltukta ben geleyim gülümseee
canım sabah bunları paylaştım akaydan hepiciğiii hattaha birkaç model daha bakıyorum büyük ihtimal akşam gibi yüklerim buralarda olursam canım
Eki Görüntüle 600962 Eki Görüntüle 600963 Eki Görüntüle 600964 Eki Görüntüle 600966
Akşama tehdit edeyim bari ben onu 'eğer acıtırsan kkda ki kızlarla gelip ısırcaz seni ' diye
Kuzum aslında doktorun eli çok hafifmiş,sevdiceğin yeğeni 12 yaşında 4 dişini yaptırdı o doktora ve artı tel taktırdı o hiç acımıyo gülin abla anlamıyorum bile dedi diye bu doktoru seçtim ama ben stres yaptığımdan mı acıdı anlamadım yaa
Gell öpücemmm
Kuzumm enişteniiz olee evet hepinizi de tanıyookorkuyorumm yakında bana burdan ulaşcak diee king sevgilim benimmm
öncelikleee verdiğin bilgiler için parmaklarınıı öperimm seninn çok sağ ol kurabiyeemmm vestino benim için iyi bi fikir oldu... Açıkçası fiyatlara bakıoruz country vintage tarzda zaten rakamlar uçmuş durumda...Şu crop'a bile bakarken şokları yaşadıkk, 72.000 bi yatak odası olur mu yaaa 45.000 yemek odası takımı falan... kafayı yemiş bunlar die düşündüm
ama sen çok iyi rakama almışsınn valla ışık tuttun bana.. Akşam 1-2 mobilya firmasına baktık ve begendik de.. Listeme eklicem hep bunları inşallah hem kesemize hem gönlümüze göre buluruz mobilyalarımızı
sevgilicikle bu konuda da çok uyuyor zevklerimiz çook şükür
Git çağlam git korkunun ecele faydası yok gitmedikçe daha çok stres oluyo korkuyo insan,benim ki korkuyorum diye 1 hafta arayala verdi randevuları ama 3.dişim için c.tesi ye falan çektiricem randevumu valla uzadıkça daha çok büyütüyorum gözümde ahh aynı hizada olaydı ikisi 1 arada yapılırdı ne güzel olurdu yaa
Oluur kuzumm
Seninki cocukluktan kalan bi korku bencee.. :26: izlediğin bi filmden bile etkilenmiş olabilirsinnnİnşallah doktor bu akşamm hiç acıtmıcakk canınııı ve sende buraya gelip yazıcaksınnnn
"acımadıı kiiii acımadı kiiiii" diyeee
öp beniii sev beniiiii yuppiiiii
kusum benim b planım da aklında bulunsun... benim bir arar artık tepem cidden atmıstı yok dedim bulamıcaz nereye girsek tip tip mobilyalar begendigim cıkarsa da cok pahalı falan...
tepe home u biliosun onun byaz ahsaplarını hiç sevmem cok eskitme teknigi uyguluyolar anneanne mobilyası gibi oluyo ama ahsap rengi olan tasarımları cok guzel hatta aqualilly onlardan almıs cok begendim..
tepe home da o takım suara indirimde de hatta... benim aklımda o vardı hiç kafama gore bişey bulamazsam gidip onlardan alıcaktım son care
aklından bulunsun bebişimmm ama arastırılınca bulunuyooo hiç sıkma canını ö güzel kalbini ferah tut melegimmm
ben de gözü kararttım zaten kusum haftasonu dişçideyim bana kimbilir neler dicek ohohohoooovvv cok işi var benim dişlerin
güüllbiiiiiimmmmmm iğneden korkaan bi minnakta benımmherkesin elini ayaanıı sıka sıka tırnaklarımı geçirtiriiimm valla geçmoo o korku benım polis ve zenci korkumun geçmediğii gibi hoş artık ayılıp bayılcakk halde değilimm ama tramvayda falan çok yakın duramıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?