Regl imin 1.günündeyim o yüzden hormonlarım tavan yapmış durumda hahahaha
SAğol canım darısı başına
Benimki delinin teki hepsini okuduğu gibi tek tek hatırlayıp sorar bu kimdi. Kıskançlıkta kendini bile aşıyor.
Hayır 2008 deki olayların hepsini hatırlayıp size sorarken siz kem küm demek zorunda kalıyorsunuz.
aman sevgiliden uzak dur sapıttırıyor o hormonlar
AYYYY bi ateş geldi sen öyle deyince çağlam özgem ecem oyam ve diğerleride olsada şurda bir ateş yaksak hümmmm :26::26: sonra herkes kocişine saldırsa
gerçi özgem zaten yerini bulm uş artık yataklarıda var...
çağlam desennn ooh kebap
gene biz kalıcaz öyleceeeee
özlemm koptumm gülmekten yaaaa
burdan alev alıp dışarı çıkınca tehlikeli oluyor
kaçıyor sonra benimki
bizim evimiz olmadıuğından da umuma açık yerlerde riskliyiz
tabiki kuzum ne demek...ayrıntılı bi şekilde anlatırım ben sana
Eveeettt onu da soledimm biz modeli seçebilioruz onlar yapabiliolar dedimm çok hoşuna gitti aybicanınnÇok mutluyuzz valla sanki siparişi vermiş kadar mesuduuzz
kurabiyemm teslimat ne kadar da oluyoo mesela martta gelsek hazır olur mu düğünümüze kadar?
Çağlamm yanılmıosamm senin yatağın cibinlikliydii, bizde cibinlikli modellere bayılıoozzz
Heyecanlandımm bak geneeeee:78:
hümüm sağol canım sağol akşama bende halledeyim yoksa yeni üyelik alırım ne edem yani benimkide çok kıskanç and meraklıdır bayılır didik didik eder bu ne bu ne bu neeeeee die sorularr :)))))))
çağlammm ben bi,r ara söledim sonra argelicem dedi benmki bişi yapmadı projeleri vardı yoğundu die sonra yok sana net giz dedi bende bişiler öğrensem nerden duyuyon nerde tkalyon dedi ve bingo blogu attım ortaya yani benmkide blog die biliyoreee :))))))))
45 gün demişti kusummm yapım teslim vs... oyle hatırlıyorum ben 2 haftaya kadar gidicem yine magazaya konusurum senin icin dugun tarihini de soylerim
evet cibinlikli kusum ama ben cibinligi kaldırdımmm cunku dairede oturcaz biz ve yatak odamız cok buyuk degil cibinlik alanı daha da daraltıyor, nese hanım da oyle demişti zaten geniş alanlara oneriyorum diye o yuzden cıkardık cibinligi... olursa tepeye tul cibinlik belki ama ona da gerek yok cam yataga cok yakın perde perde seklinde uzerime gelsin istemedim bebegim
sana da tavsiyem evine gore dusun cibinlik olayını
hümüm sağol canım sağol akşama bende halledeyim yoksa yeni üyelik alırım ne edem yani benimkide çok kıskanç and meraklıdır bayılır didik didik eder bu ne bu ne bu neeeeee die sorularr :)))))))
çağlammm ben bi,r ara söledim sonra argelicem dedi benmki bişi yapmadı projeleri vardı yoğundu die sonra yok sana net giz dedi bende bişiler öğrensem nerden duyuyon nerde tkalyon dedi ve bingo blogu attım ortaya yani benmkide blog die biliyoreee :))))))))
aynen canım bizde ağır stress altında yaşıyoruz vallacidden yaaaa sarılsak olmuyo öpişsek olmuyo herkes çevrede...
e otelede gitcek hlimiz yok öyle birbirimize bakarken kuruduk kaldık
yaşa çağloşummmmmmmmm neler duycaz kimbilirrrrrr
Grupça son zamanlarda hepimiz +18 modundayız. Hayırdır inşallah.
bu arada oya hanımmm oya hanımmm yeni gelenler demişsin
ama aslında yeni gelenler değiller en basından beri bu topikteydi oradaki arkadasların hepsi siz yokken biz vardık burada da ne oluyor heyttt!
şey kem küm ne desem ki şimdi
haklısın yeni gelenler yanlış bir kelime. belki biz oraya gidicez belli mi olur. ''yeni tanışacağımız arkidişler '' olarak düzeltmek istiyorum
hadi barışalım
hiç birşey de gözünüzden kaçmıyor.... hıhhhhh :76::76::76:
İyi ben hastayken buluşmak istemiyorum açıkcası.haftaya gelecek askerden zaten o gün bitecek zaten hastalıkta
ben öyle zamanlarda benmkine FİL HAFIZALI diyorum...
işine geleni hatırlıyor sadece sıpacan
Bizim mayısda kaçı allah bilir.masuma ne seyler duymayacagıznız kesin...yeterince yasadık masumiyeti....şimdi sıraa......hahahahahahaha
valla öyle Haticemm...hadi benim dügün yaklastııı ya sizzz
valla gizim iyi yapmıssın...bu da olabilir dicemmm ama benimki anlar herşeyi yaaa...neeye girmişim napmısım bakar evlennce kesin
Hahahahhah çağlam çok yaşa emibu arada oya hanımmm oya hanımmm yeni gelenler demişsin
ama aslında yeni gelenler değiller en basından beri bu topikteydi oradaki arkadasların hepsi siz yokken biz vardık burada da ne oluyor heyttt!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?