'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben öyle zamanlarda benmkine FİL HAFIZALI diyorum...

işine geleni hatırlıyor sadece sıpacan

özlemm koptumm gülmekten yaaaa

burdan alev alıp dışarı çıkınca tehlikeli oluyor
kaçıyor sonra benimki

bizim evimiz olmadıuğından da umuma açık yerlerde riskliyiz

tabiki kuzum ne demek...ayrıntılı bi şekilde anlatırım ben sana

Grupça son zamanlarda hepimiz +18 modundayız. Hayırdır inşallah.

ben vazgeçtim istemiyorum topikler birleşmesin :100::100::100::100:

aslı yeni gelenlerin isimlerini nasıl öğrenecek sonra :96::96::96:

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

hümüm sağol canım sağol akşama bende halledeyim yoksa yeni üyelik alırım ne edem yani benimkide çok kıskanç and meraklıdır bayılır didik didik eder bu ne bu ne bu neeeeee die sorularr :)))))))

çağlammm ben bi,r ara söledim sonra argelicem dedi benmki bişi yapmadı projeleri vardı yoğundu die sonra yok sana net giz dedi bende bişiler öğrensem nerden duyuyon nerde tkalyon dedi ve bingo blogu attım ortaya yani benmkide blog die biliyoreee :))))))))

45 gün demişti kusummm yapım teslim vs... oyle hatırlıyorum ben 2 haftaya kadar gidicem yine magazaya konusurum senin icin dugun tarihini de soylerim

evet cibinlikli kusum ama ben cibinligi kaldırdımmm cunku dairede oturcaz biz ve yatak odamız cok buyuk degil cibinlik alanı daha da daraltıyor, nese hanım da oyle demişti zaten geniş alanlara oneriyorum diye o yuzden cıkardık cibinligi... olursa tepeye tul cibinlik belki ama ona da gerek yok cam yataga cok yakın perde perde seklinde uzerime gelsin istemedim bebegim

sana da tavsiyem evine gore dusun cibinlik olayını

Evet canım değiştir.. yeni üyelik alırsan bu isminle yazdıkların kalır ama yine aratınca bulur o yüzden ismi değiştirmek daha mantıklı....

Ben şimdi spora gidiyorum akşam görüşürüz yarenlerde

Aaa evett bu fikir çok iyi kurabiyeemmm.. Odaya göre karar veririz Çağlammm tekrardan sorarsan süper oluurr olmazsa mobilya işini ertelemeyiz ev belli oldugu zaman hemencik gider ayarlarızz zaten herşeyi mart'a sarkıtmaya gerek yok :26: çokk düğüne yakın gelcekler yoksaa.. düğünden once gelsinler ona gore yerleştiririz düzenleme yaparızz

İnşallah yatak odam büyük oluurr yaa

ahahahaa aklın yolu bir bak gizomm blogger diyince takip edemiyo tonlarca blog var

masuma ne seyler duymayacagıznız kesin...yeterince yasadık masumiyeti....şimdi sıraa......hahahahahahaha

Grupça son zamanlarda hepimiz +18 modundayız. Hayırdır inşallah.

valla öyle Haticemm...hadi benim dügün yaklastııı ya sizzz

valla gizim iyi yapmıssın...bu da olabilir dicemmm ama benimki anlar herşeyi yaaa...neeye girmişim napmısım bakar evlennce kesin

Hadi canlarım mesai paydos maviş kaçar ben bi koşu lazere girimde evime gidim çarçabuk yaa hiç giresim yok ama ne yapayım hemen gidimde eve geçim dinlenim hadi baş baş

bu arada oya hanımmm oya hanımmm yeni gelenler demişsin

ama aslında yeni gelenler değiller en basından beri bu topikteydi oradaki arkadasların hepsi siz yokken biz vardık burada da ne oluyor heyttt!

bende isim değiştirmek istiyorum.amaaa değiştirsem ne fayda
birisi alıntı yapmışsa alıntılarda hala ismin kalıyor.
yani ben bir kaç tandığımdan şüphelendiğim kişileri buldum öyle
aslında konu içeriğini okuyordum.
alıntıya cevap vermiş ama o değildi ki bu kız dedim. sonra bir baktım kiiiiiii o ismi değişmiş artık..

eğer hesap kapatılacaksa önce isim değiştirilmeli sonra yeni hesap açılmalı

Son düzenleme:
ben gidiom kızlar...umut ölmüşşş....benim minik kedimmmm....kuzum benimmmmeve gidiyorum bennn

dua edin Allahım diger iki kedimi bagıslasın banaaa...onlara bulasmıs hastalıgı....veteriner ası yapmısss...iyileşirler demiş ama korkuyorummm

Son düzenleme:

ama aslında yeni gelenler değiller en basından beri bu topikteydi oradaki arkadasların hepsi siz yokken biz vardık burada da ne oluyor heyttt!

şey kem küm ne desem ki şimdi

haklısın yeni gelenler yanlış bir kelime. belki biz oraya gidicez belli mi olur. ''yeni tanışacağımız arkidişler '' olarak düzeltmek istiyorum
hadi barışalım

hiç birşey de gözünüzden kaçmıyor.... hıhhhhh :76::76::76:

eğer topikler birleşirse büyük ihtimal siz geliceksiniz oraya önce o topik acıldıgı icin kuzum

ay saka yaptım kız ama yine de çiçeklerini alayım cok guzellermiş

haftaya gelecek askerden zaten o gün bitecek zaten hastalıkta
İyi ben hastayken buluşmak istemiyorum açıkcası.
O düşme olayından sonra sıkıca sarılıp, kokusunu içime çekmek gibi kendimi frenleyemediğim bir duygu açığa çıkıyor.
Ama aşkım huzur kaynağım benim nedense bugün çok istiyorum hasta olmama vardı ama :44:

ben öyle zamanlarda benmkine FİL HAFIZALI diyorum...

işine geleni hatırlıyor sadece sıpacan

Hiç sorma sıpacanlar biz hatırlayınca aman unutma siz kadınlar böylesiniz derler klendilerine gelince ne ala memleket.

Bizim mayısda kaçı allah bilir.

Hahahahhah çağlam çok yaşa emi
yerim seni

Kızlar ben kaçar Allaha emanet olun. Öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…