'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar çok sevindim burda güzel arkadaşlıklar kurulacaktır bunun inancındaydım zaten sizin adınıza çok sevindim inşallah ekim buluşması yapıcaz umarım hep beraber görüşürüz

kızlar çok sevindim burda güzel arkadaşlıklar kurulacaktır bunun inancındaydım zaten sizin adınıza çok sevindim inşallah ekim buluşması yapıcaz umarım hep beraber görüşürüz

Evet canım benim kesinlikle öyle. Umarım yaa hepinizi öyle çok merak ediyorum ki.

ayy cnm benm çok sağol bende hiç çekinmedim yabancılık çekmedim hiç çok ısıcak konustuk sağol
bende seni sevdim pelinim

Elektrikler karşılıklı canım benim.

evet görüşelim ve buluşalım çok süper olur pelincim sende gel bizim için istanbullara uzak değiliz bizde çorluya geliriz hem

google map ten baktımda çorlu hemen hemen izmit kadar mesafe sanki. 2 saat falan yol sürer sanırım:)
pelin gelmezse bende gelmem

kızlar hafif bir sinir harbi geçirdim ağladım artık işler azıttı ve yapcak bişeyim yok yalan atmaktan sıkıldım ve yoruldum o yüzden kendimi sıktığım için ağlama krizi geçirdim hastada olucam hormonlarım değişti o yüzden yaşadım belkide bunu.

google map ten baktımda çorlu hemen hemen izmit kadar mesafe sanki. 2 saat falan yol sürer sanırım:)
pelin gelmezse bende gelmem

Ayyy canım benimmmm
Sevgilime söylerim o getirsin ama ben Keşandayımm minnoşum. 4 saat ortalama yol

evet görüşelim ve buluşalım çok süper olur pelincim sende gel bizim için istanbullara uzak değiliz bizde çorluya geliriz hem

Gelin gelin Çorlu'ya da gelin Tekirdağ'a da gelin, ev sahibeliği yaparım. Çorlu'da Nilişim yapar ama:76::90:

gizem keşke bişey yapabilsek:S özel sektör böyle zaten üzme kendini senden değerli değilya:S

Yıpratmaya değer mi desem, böyle bir ortamda ne yazıkki değiyor. İşsizlik hadsafhada, kalitesiz insanlar o kadar çok ki sinir olmamak elde değil. Yine de sağlığına dikkat et canım, sakin ol...

canım bak çık bi hava al mola ver kendine iş hiç bitmez ki anlıyorum bende eski işyerimde ağlama krizi geçirmiştim ama kendine yapıyorsun yapma çık bi hava al gel hadi

hiç iyi değilim kızlar hormonlarımında etkisi var hastalancam ama çok kötüyüm cidden ya izine çıkıcam herhalde ama erkek arkadşaımın gelmesini bekliyorum onla çıkmayı düşünüyordum çünkü bilmiyorum kızlar o gelmedende çıkabilirim.

yıprandım mahfoldum bugün çook çook yıprandım canlarım

Merhaba arkadaslar herkesde aynı sorun var sanırım bende sabah sinirlendim ama geçti en iyisi kafana takmamak insanlar okadar tuhafki hepsi sinir bozucu sonradan görme oldukları için olsa gerek o yüzden salla gitsin değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…