yılların programı pusula yeni canım
ooo yağmurcum çok süper en azından seslerinizi duymuşsunuz şekerler
kızlar bizdeeeeeee pelincikle telefonda konustuk 2 kez işten konustuk:)))
seslerimizi duyduk pelin dün söyledimi bilmiyorum ama
Evet Yağmurumun sesi sıcacık, harika. Çok sevdim
kızlar çok sevindim burda güzel arkadaşlıklar kurulacaktır bunun inancındaydım zaten sizin adınıza çok sevindim inşallah ekim buluşması yapıcaz umarım hep beraber görüşürüz
kızlar çok sevindim burda güzel arkadaşlıklar kurulacaktır bunun inancındaydım zaten sizin adınıza çok sevindim inşallah ekim buluşması yapıcaz umarım hep beraber görüşürüz
ayy cnm benm çok sağol bende hiç çekinmedim yabancılık çekmedim hiç çok ısıcak konustuk sağol
bende seni sevdim pelinim
Evet canım benim kesinlikle öyle. Umarım yaa hepinizi öyle çok merak ediyorum ki.
Elektrikler karşılıklı canım benim.
evet görüşelim ve buluşalım çok süper olur pelincim sende gel bizim için istanbullara uzak değiliz bizde çorluya geliriz hem
google map ten baktımda çorlu hemen hemen izmit kadar mesafe sanki. 2 saat falan yol sürer sanırım:)
pelin gelmezse bende gelmem
evet görüşelim ve buluşalım çok süper olur pelincim sende gel bizim için istanbullara uzak değiliz bizde çorluya geliriz hem
gizem keşke bişey yapabilsek:S özel sektör böyle zatenkızlar hafif bir sinir harbi geçirdim ağladım artık işler azıttı ve yapcak bişeyim yok yalan atmaktan sıkıldım ve yoruldum o yüzden kendimi sıktığım için ağlama krizi geçirdim hastada olucam hormonlarım değişti o yüzden yaşadım belkide bunu.
Ayyy canım benimmmm
Sevgilime söylerim o getirsin ama ben Keşandayımm minnoşum. 4 saat ortalama yol
Gelin gelin Çorlu'ya da gelin Tekirdağ'a da gelin, ev sahibeliği yaparım. Çorlu'da Nilişim yapar ama:76::90:
kızlar hafif bir sinir harbi geçirdim ağladım artık işler azıttı ve yapcak bişeyim yok yalan atmaktan sıkıldım ve yoruldum o yüzden kendimi sıktığım için ağlama krizi geçirdim hastada olucam hormonlarım değişti o yüzden yaşadım belkide bunu.
kızlar hafif bir sinir harbi geçirdim ağladım artık işler azıttı ve yapcak bişeyim yok yalan atmaktan sıkıldım ve yoruldum o yüzden kendimi sıktığım için ağlama krizi geçirdim hastada olucam hormonlarım değişti o yüzden yaşadım belkide bunu.
Ayyy canım benimmmm
Sevgilime söylerim o getirsin ama ben Keşandayımm minnoşum. 4 saat ortalama yol
Gelin gelin Çorlu'ya da gelin Tekirdağ'a da gelin, ev sahibeliği yaparım. Çorlu'da Nilişim yapar ama:76::90:
Ben gelcemm ekimdeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?