'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ece basın sagolsun..

bende balıklarımı lavoboya kacırmıstım.. miniklerdi benimkiler sularını temizlerken cup diye zıplamıslardı delige

hamster ım vardı buyuyunce etrafı kirletio diye annem ayırdı pet shop a vermişti okuldayken

tavsanım oldu onu da ciftlige gezmeye gotrduk tabiri caizse kocaya kactı

daha da kendime minik arkadas edinmiyorum cok uzuluyorum cunku ayrıldıgımda yada baslarına bişey geldiginde...

iyiyim üşüyorum biraz orucum bugün sen nie iyi değilsin,,,

Allah kabul etsin canım inşallah...

sözlümde bende bu aralar gerginiz...

ben iş konuları yuzunden... o da bugun onemli bi toplantıya katılcagı için... bi kopukluk var gibi aramızda bilmiyorum belkide bana oyle geliyodur...

tum bunların uzerine nişan ve takı mevzuları da canımı sıkıyo sevmem bole seylerin mevzusunu ben...

hersey uzerime geliyo sanki hayatcım... cok mu acele ettim yada cok mu acele ediyorum diyorum.. hayatımdaki herseyi sorgulamaya basladım... dün aksam beraberdik yanında olmak iyi gelir dedim ama yokk

2-3 gundur suren o kopukluk yanındayken daha da belirgindi...

ilk defa onun yanında üşüdüm...

kendimi kısıtlanmıs hissediyorum bazen canın gelir bogazına tıkanır ya.. aynen oyleyim işte

hiç bişey için acele etmedin canım,, aranızdaki o kopukluğun sebebi de yok ... her insanın zaman zaman yaşadığı şeyler

bazen bizde de oluyo diyorum ki kendi kendime yok ben onu sevmiyorum alışkanlık benimkisi falan diye ama biraz durulunca onu öyle çok özlüyorum ki koşarak birbirimize geliyoruz sadece biraz sakin kalmaya ihtiyacınız var üzerine gelmesin sende onun üzerine gitme,,

iş konusunu da çok kafana takmamaya çalış herşey olacağına varır bende işsizken sevdiğimin başının etini yerdim ben hergün aynı şeyleri yapıyorum hiç bi işe yaramıyorum yaşıtlarım çalışıyo ben kös kös evde oturuyorum diye demediğim lafı bırakmazdım o zamanlar çok kavga ettik bizde,,

inşallah oyledir canım..

ben ilk defa yasıyorum bole bişeyi.. kac gundur hastayım dun doktora gidicektim mesela aksam ne oldu doktor ne dedi şimdi nasılsın diye bile sormadı.. hasta oldugumu bile unutmus gibiydi

zaten moralim bozuk hastayım uzgunum ama hiçbiri umrunda degil gibiydi... baska bi dunyada yasıyodu sanki... mesajında soledigi laflar bile yapmacık geliyo neden boyle oldu bianda anlamadım

daha nişan bile olmadan adet takı para mevzuları ustume gelmeye basladı evlenirken napıcam diyorum..

surekli hasta olan bi tipim , ben ilerde ev eş cocuk bide iş olursa napıcam diyorum... bilmiyorum bunları dusunuyorum durmadan

boyle olmamda onunda payı buyuk.. o olunca hersey olur gibime geliyodu ama dun varken yoktu , ya evlenince de bole olursa

canım sözlünün mesleği gereği de biraz yoğun ve sıkıntılı olabilir evlenince ayrı kalacağınız dönemler de olacak ama sen biraz daha anlayış göstermelisin ,,

herkes nası yürütüyosa ev , iş, çocuk olayını bizde aynı şekilde yürütürüz evelallah...

şimdi ara istersen araya kopukluk girmeden konuşmayı dene ama sıcak bi ses tonuyla,,,

ben anlayıslı biriyimdir aslında o da oyledir..

arada sırada olur kuseriz barısırız.. ama bu cok baskaydı canım yine anlıyorum cok ama cok stresli bi donemde ama boyle olması gerekmiyor

suan arayamam telefon kullanamaz.... toplantıdalar sonrada gemiyi denetleyecekler... bu denetleme zamanları pacaları tutusuyo zaten stresi birazda o yuzden

bugunde biticek nasılsa gecicek ...

anlasılır sebebi stres mi degil mi.. ole bile olsa cok kırıldım dun bu da degişmicek tabi

şşştt kuzum tamam artık naz yapma sende ,,,,

şşştt kuzum tamam artık naz yapma sende ,,,,

yok tatlım ya ben oyle nazlı niyazlı bii tip degilimdir herkes kadar işte abartmam.. kıyamamda zaten ona...

neyse ben biraz kafamı toplayayım..

suan tek istedigim bi işe girip enerjimi oraya yogunlaştırmak... baska birsey yada baska kimseyi dusunmek istemiyorum...

hersey olacagına varsın .. gunler aksın ben calısıp kendimle ilgileneyim

ihtiyacım olan tek sey bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…