ececik başın sağolsun canım ne kadardır senleydi
çağlacım naber nasılsın ???
eh işte canım bugun pek iyi sayılmam.. Ama gecer heralde..
Sen nasılsın???
iyiyim üşüyorum biraz orucum bugün sen nie iyi değilsin,,,
hiç bişey için acele etmedin canım,, aranızdaki o kopukluğun sebebi de yok ... her insanın zaman zaman yaşadığı şeyler
bazen bizde de oluyo diyorum ki kendi kendime yok ben onu sevmiyorum alışkanlık benimkisi falan diye ama biraz durulunca onu öyle çok özlüyorum ki koşarak birbirimize geliyoruz sadece biraz sakin kalmaya ihtiyacınız var üzerine gelmesin sende onun üzerine gitme,,
iş konusunu da çok kafana takmamaya çalış herşey olacağına varır bende işsizken sevdiğimin başının etini yerdim ben hergün aynı şeyleri yapıyorum hiç bi işe yaramıyorum yaşıtlarım çalışıyo ben kös kös evde oturuyorum diye demediğim lafı bırakmazdım o zamanlar çok kavga ettik bizde,,
canım sözlünün mesleği gereği de biraz yoğun ve sıkıntılı olabilir evlenince ayrı kalacağınız dönemler de olacak ama sen biraz daha anlayış göstermelisin ,,
herkes nası yürütüyosa ev , iş, çocuk olayını bizde aynı şekilde yürütürüz evelallah...
şimdi ara istersen araya kopukluk girmeden konuşmayı dene ama sıcak bi ses tonuyla,,,
ben anlayıslı biriyimdir aslında o da oyledir..
arada sırada olur kuseriz barısırız.. ama bu cok baskaydı canım yine anlıyorum cok ama cok stresli bi donemde ama boyle olması gerekmiyor
suan arayamam telefon kullanamaz.... toplantıdalar sonrada gemiyi denetleyecekler... bu denetleme zamanları pacaları tutusuyo zaten stresi birazda o yuzden
bugunde biticek nasılsa gecicek ...
anlasılır sebebi stres mi degil mi.. ole bile olsa cok kırıldım dun bu da degişmicek tabi
şşştt kuzum tamam artık naz yapma sende ,,,,
kızlar nasipse nerelere gelin gideceksiniz?
kızlar nasipse nerelere gelin gideceksiniz?
Bizde ayniyiz canim nisanlim 2012 12.ayinda gelecegi icin 2013ün yazina yapacagiz allah izin verirse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?