güzel şeylere odaklan özgemmm...
bahar gelsin artık ya nefret ettim bu kıstan ben... bahar gelince butun bu agırlıklar kara bulutlar gidicek işte
sağolasın tatlm..
biz de bişey yok hersey aynı suara zaten evlilik ev vs. düşüncecek durumda da değiliz hayal bile kurasım gelmiyor yarını bilmeden yasıyoruz işte... kul kurar kader gülermiş o hesap..
merak ettim esyalarını foto eklesene modelleri biliorsan
sonunda pastalar prensesiiimm
sıkıntıdandır o bebegım napılır hiç bilmıyorumm
Özgeem dua oku kuzuuum benmde halım ınan oleeydıı hem kendım okudum hem sevgılıcııım okudu esnemekten agzım yırtılıcaakktı nerdeysee ama cok rahatlaadııımm üfürükkçüü Aşıklar oldukk biiz
ortada bısey de yok ama salak salak aglıyom nedense
evet caglam bıtsın bu kıs ben de hıc sevmem.. 2013 de hayal ettıgım mukemmellıkte gecmıyo
zaman gecıyo gecmesıne ama ne bıleyım ya sankı cok bos gecıyo gıbı
bu aralar bunu sorguluyom
sabah uyanınca umarım cok mutlu olumlu bı gune uyanırız hepımız
haklısın cnm herşeyin hayırlısı olsunn tatlımm ...
hmm aslındaa bilmiorum maraştan bi firmadan aldık surre die tlfla cekmedim nete bi bakayım bulursam ekleyeyim cnmm
Merhaba canımtopiğin birleşmesi iyi oldu şimdi sırada kaynaşma
yayın akışı su gibi akcak nasıl takip etcem bilmiyorum
--------
bu tickerlarda gün daha iyiydi ya .. kaç günüm kaldığını görüyordum.. duy sesimi Kazen:44:
Allah kolaylık versin, sağ salim dönsün askerin inşallah canım... Malesef bahsi geçen nicki görmedim hiç...KIzlar Merhabaaa..
Erkek arkadaşım askerde şuan, usta birliğinde Şırnak'ta olacak.. Ancak orası hakkında pek bilgim yok.. Forumun Şırnak'ta asker yakınları olan yazısında (EsraUmitiiim) isimli arkadaş yazmış iki yıl önce.. Acaba onu burada yazarken göreniniz oldu mu? Ona sorup bilgi almayı çok istiyorum tanıyan var mı
diğer topic aboneliklerimden yok olup yerine burası gelmiş.
Buraya mı taşındık a hatunlar???
Günaydın kuzum tekrardan ben her sabah kalktığımda evden servisin beni alacağı durağa giderken yazıyorum böle buraya hoşuma gidiyo motve oluyorum sizleride buraya gelince motive olun mutlu olun istiyorum çok şey mi istiyorumGünaydın herkese mavişiö ne güzel pozitif şeler yazıyorsun şafağıöda sadece 3
Özgem karamsarlığna dua iyi gelir ama beklenen mükemmelyitte geçmîyor derken bunun sebebini sorgulama hayat her zaman güzel geçmez hüsler güzel geçtirir sen emişteye aşıksın he ikiniz farklısınız farklılıklar içindeki güzelillere odaklan sıkma kendini rahatlatacak şeler yap
Çağlamm kıymetcim ke güZel bir tesadüftür kötü bişi vesile oldu ama kader bende asker topikinden birkaç arkadaşla böle bişi yaşadım ama akraba değil siz bildiğin kızen çocuklarıymışsınız dünya küçük
İstamnul güneşli içim içime sığmıyor şu 3 gün geçsin tek dileğim herkese kötülük ve kötü gözden uzak güzel günler
oyacım halledilmicek değil zamanla hallolucak şeler sen onu oda seni anlıcak hayat müşterek yapmak yardım etmek zorunda zaman aillermznkisi gibi mükemmel değil herşey eşit kadında çalışıyor erkekte o yüzden oda sana sende ona göre davranıcaksınız ben dünyanın en saka rinsanıyım yani düz yolda kırıp döküyorum bu biliniyor kendime zararım var yara bere içinde buluyorum düz yolda kendimi haliyle ev hayatımda böyle olucak benim bide ben dağınğım dağınıklık içine herşeyi bulabiliyorum karşımdaki insan ise düzenli o yüzden benim evlilğmdede tatminsizlikler olucak ama eleştri değil güzel güzel herkes derdini anlatıcak
o yüzden sizde tatlı tatlı çözüceksiniz içini sıkıp daraltma lütfen buraya sorunuda yazmalısın nasıl mutluğmmmuzu paylaşıyorsak sorunlarımızdada ortak oluruz canım
bahsettiklerin biraz hayak kırıklığı yaşatabilecek şeyler olsada bence eşini alıp karşına konuşmalısın kırıldığın noktalar çok önemli ..
ufacık bir çatlak aranızda kocaman bir uçurum oluşturmasın dileğim...
o yüzden yeri gelince suratına karşı odunsun sen benim koşuşturmamı hayat mücadelemi anlamayacak kadar odunsun bile diyebilirsin ama içine atarsa büyr büyür büyür ve kocaman olur canım ...
bence bunlar çok ta basit şeyler değil
evet her evlilikte yaşanabilir ve yaşanacaktır ama siz, her evlilikteki her insanlardan olmak zorunda değilsiniz..
yani sen kocanın beğenmediği şeyleri güzel yapmak zorunda değilsin yada o istiyor diye daha iyisini yapmak..
o da senin hayata karşı ev hanımı iş kadını ve kocasının karısı olma çabanı görmeyerek yemeğin tuzu sarımsağı odanın dağınıklığını senin yüzüne kolayca vuramaz .. sanki hata yapmışsın gibi..
bence içindekini uygun bir dille anlat ve bunların seni rahatsız ettiğini dile getir ayağını denk alsın şahsen ben şimdiden başladım .....
her sabah kalkamayabilirim ben çalışacağım her sabah sana kahvaltı haızrlamayabilirim bazen gömleklerini ütüleyemeyebilirim odamızda dağınık olabilir çok sıkılırsan kendin yapacaksın yada bana yardım edeceksin her daim hayat müşterek diyorum sürekli ona..
canım dün cvp verememiştim. aslında ciddi konuşmalar yapıyorum. bunlardan hoşlanmıyorum diyorum. ama o ogün için ve ertesi gün için geçerli oluyor. sonra gene aynı.
mesela dün gene konuşmamızı yaptık. bugün iyi olacak yarın aynı. hani evlenmeden önce bu tarz konuşmalarımız olmamış olsaydı diyecem ki daha yeniyiz ondan. ama biz konuşurduk, o beni kandırırdı, yardım ederim hayatım ben sana. sen yemeği yaparsın bende salatayı...
şuan ise ben yemeği hazırlarken yalvarıyorum ki yanıma gel otur,yanımda dur diye. yardım ediyor; hayatım çatal yok,tuzu da verir misin
(hakkını yemiyeyim evde sende bir işin ucundan tut diye çıngar çıkartınca hiçbirşeyi söylemeden kendisi yapıyor)
işte böyle siz siz olun gerçekçi olun...
siz yemek yaparken onun size gelip sizi nazlattığı hayalleri, salataya yardım ettiği hayalleri, uzanırken tv izleyip uyuyakaldığınız hayalleri, yatakta kolunuzu bacağınızı onun üstüne koyup uyuma hayallerine ........ ve benzer hayallere kendinizi kaptırmayın. gerçekçi olun
Oya sabah sabah tüm hayallerimin içine ettin.
Hayır rüyadan erken uyanırsında neden kalktım dersin ya işte öyle birşey
Günaydın özgem maalesef ben giriyorum okuyacak vaktim olmuyor senin gibiyim şu sıralargünaydınlar herkese
bugün çok işim var o nedenle pek gelemicem ve eminim topik alcak başını gitçek
napalım seve seve okurum
Günaydınn..
topikçe bunalımdayız bencenazarmı var hepimizin üstümüzde nedir..
Nasıl bunalım , nasıl gıcık bi haldeyim anlatamam..
Benimkiylede tartıştık.Şuan evlenmeyi bile düşünmüyorum o derece tersim bu sabah
Günaydınn bebecanlaar
Kendimi de ekledimm listeye Özgemm
yok yok şakaaaaaaa hepsi şakaa. evlilik çook güzel birşyeyyy sen yatıyorsun o sana yemek hazırlıyor seni çağırıyor falan.
hiç yorulmuyorsun. oh mis gibi. yemek yok dışarda yiyelim diyorsun hemen dışardan yemek geliyor falan. ben şaka yaptım kikandırdım sizi
Dilerim sen hiççç sıkıntı çekmezsin, hayallerin sürer gider
ama gerçekçi olunben gerçekçi bir insan olmama rağmen kii kurduğum hayalleri onun verdiği bilgiler doğrultusunda birlikte kuruyorduk, demek ki neymiş hayal değil yalanmış
Günaydın bu arada
dün yönetim açıklama yaptı ve 10 kişi işten çıkarıldı. açıklanan isimler arasında ne yazıkki ben yokum. çok üzüldüm kovulmadığıma. şimdi yüzüstü bırakmak da istemiyorum
2 hafta sonra denetim var. ve ben aylardır kk dayım.iş yaptığımızz yok. biraz etrafı toparlayayım. eksiklerimi tamamlamak için kolları sıvayayım
kendinize iyi bakın.
benim söylediklerimi de unutun herkes benim yaşadklarımı yaşayacak diye birşey yok ki
özlemmmmm neredesin yvrum sana sebep sabah sabah fotolarımı paintte küçülttüm albüm yaptımmm :))))))
oyammm kuzum ben pembe hayalleri olan ama hayalleri suya düşünce ne yapmasını bilen bir genç kızım ama 5 yılı deviren ilişkimde acı tatlı şey yaşadığmız vee biribimizin ünideyken ev hayatını gördüğümüz için benimki evlennce enişte gibi olucak büyük ihtimal bende kafasına vurcam kakcam buna hazırım beni el üstünde tutuyor yemek yapmayı benden iyi bilir ama ama sıda var her zaman gerçekçi olmuşumdur ki senin vereceğin her tavsiyeyi dikkate alırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?