'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

umarım öyledir canım.kaldı şurda 18 gün yapacağım bişey yokta psikolojimi düzeltsem iyi olucak..

hatice aynı bu tavırı takınırsam benmki kötüden anlamıyor azcık cilveee uff çok yoruldum dudağımda büzdüğüm an akan sular durur ona hunharca davranırsam komut evrirsem imkanı yok meyvesini almam o hep derdi beni kullanamıyn sen die şu anda kullanma kulavuzunu piyasaya sokcam bide benmki çok büyük konuşur allahta o konuştğnu ona veri,r o yüzden hep büyük konuştuğu şeyler benim için ideal oluyorrr

yencem seniiiiii aşkımmmmm die çığırıcam onaaaaaaaa

oyacım sağol varol kuzucum çok doğru sölüyorsun ben şahsen mazoşişst biriyim bu gerçeği hep hatırlatıyorm bazen öyleki mutlu bir anımzıda bile evlenncxe böyle olmaz diolar die zırladığım oldu benmkide kahkalarla erol taş gibi gülüyorrr :))))))))) sen böyle söyleee bize hep gerçekleri biliyorum dediğin yola geldiğimizde sen dalında ordinaryus olacan

hadi benden herkese nazar boncukuuuuu

:118::118::118::118::118:

Son düzenleme:

Ay süpermiş bu yaa bayıldım buna ben

ben sizi üzmemek için kendimi tutuyordum siz dürttünüz beni
ayrıca siz benden daha çabuk çözüm buluyorsunuz ben saf yorgunum cümlelerine inanıyorum, paşa paşa mutfağa dönüyorum artık yok

Günaydın hanımefendi nasılsınız bu sabah?

umarım öyledir canım.kaldı şurda 18 gün yapacağım bişey yokta psikolojimi düzeltsem iyi olucak..

müge emin ol yalnız değilsin ben söz günü yüzükler takılacağı sırada yatağa gidip uyuyasım vardı. HErkes zoraki bir evlilikmi diye düşünmeye başlamıştı bende evlilik korkusu demiştim. Sayende yalnız olmadığımı öğrendim rahatladım umarım sende rahatlarsın.

ayrıca siz benden daha çabuk çözüm buluyorsunuz ben saf yorgunum cümlelerine inanıyorum, paşa paşa mutfağa dönüyorum artık yok

oyammm oyammmmm yerinde olsam bende kanardım :))))) ama bende yorgun olurum çok uyuşuk ve tembelim ünideyken bile kahvaltıyı yemeği benmki hazırlar bide gelir yurttan alırdı o performansı evlilikte bulabilirmiyim yaniii herşeyi benden iyi ypıyor ahahahahahaha ben beceriksizim onda ise 2 kişinin becerikliliği var ahahahahaha evlennce evinin kadını çocuklarımın anası olucan kır dizini otur yemek ya dicem benmkineee

müge bu arada sana dün hiiç yorum yapamadım kusura bakma :26:
herkesi okudum, baktım, içimden ayy ne güzel dedim, hayırlı olsun da dedim, ama moralim bozuk diye yazasım gelmedi :26:

offf güldürmek sizi eylendirmek içinde insan kendini zorlayamıyor ki :44: ne desem de moraliniz yerine gelse :44::44:
durun ben biraz iş yapayım birşeyler gelir aklıma

Günaydın kızlarrr

o keyifsizlik durumları bizde de var
1 haftadır aynı moddayız
bi an iyiyken kuşun kanadından nem kapıp kavga ediyoruz

ama ben haklıyım kaç gündür hastayım
geçen hafta dr falan gittim hiç ilgilenmedi bile
insan bir arar sorar gelip görür ama yokk illa soğuk olacak

gripte hala bırakmadı peşimi
bu sabahta sessiz bir şekilde uyandımm fısıldıyorum resmen yaaa
iyice zorluyorum kendimi ya geri gelsin sesim ya da komple gitsin

Oyacımm ne yazıkki gerçeklerle gerçek olmasını istediklerimiz çok farklı oluyor
bütün arkadaşlarımda aynı hayal kırıklığını görüyorum
bir çoğu isyanlarda
o yüzden ben hayal kuramıyorum
aslında bir çok şeyi bildiğim halde
o ya da annesi gelince 2 bardak ayarlayıp çay koyamıyorum
dağınıklığımı zaten görüyor evlenince o da hayal kırıklığına uğramasın
yardım ederim diyor ama hiç sanmıyorum birde takılma huyu var ki beni ağlatana kadar üstüme gelir o
bakalım biz neler yaşıcaz

Bu arada topikler birleşmiş hayırlı olsun
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

Bende Eylül gelini Ece

Canım o iş sakat azcık yapsam yapacağı şey belli beni kucağına oturtur biraz öper okşar sonra doğru yatağa götürür. Yemezler

Ay süpermiş bu yaa bayıldım buna ben
Bende ama kıyamam diğer türlü kurla yaparsak eminim sonu yatakodasında biter. Zaten ikimiz arasındaki çekim çok yüksek herhalde ilk hafta yandım ben diyorum.

Oyam söylemek kolayda kıyabilir miyim hiç bilmiyorum. ikimizde çok inatçıyız o boğa ben koç düşün artık.

ahahhahaha kızz bana herkes sen cilveyle dünya ynetirsin diyor benmki benim cilveme alışık her dediğimi yapıyor yani tanıdığında öleydim odunluğa gelince odunum ama isteklerimi hürrem üsleymana nasıl yaptırıyor aynı hürrem gibi yönetiyor aşkımı ama aşkım farketmiyor hep dediğime geliyor .)))))))))cilveyi onu istediğimde değil her zaman özellikle ben bişi istediğimde yapıyorum oyun oynuyorm aslında haticecim profosyenel oldum :)))))) kavgasız gürültüsüz askerliğin yegane sebebidir cilve ve tatlı sözlü tavuırlarım

yaaa bırakın beni iş yapmam lazımmmmm

giz alemsin sen yaaa

gaydırıgubbakım sağol canım

ece vallahi bize geldiğinde bir kez olsun odam toplu değildi, veya hamarat hamarat bierşeyler yaptım ona
hatta utanarak söylüyorum bir kere o kadar üşeniyordum kiii hala üşenirim, eşofmanımı çıkartttırıp kotumu giydirtmiş adamım. tembelin dibiyim
dünya alem bilir, sırf gece yattığımda tuvaletim gelmesin bende kalkmayayım diye gece su içmem
açlıktan ölsem kalkıp mutfağa bakmazdım.

bunları ona söylerdim.
hatta beni bırak annem dedi.
tanışmaya geldiklerinde annem bir bir anlattı. yatak toplamaz, yemek isterse yapar,dırdırcıdır, vs vs saydı da saydı
hıııhhh annem uyarmıştı almasaydı beni (hernekadar zorla evlenmiş olsa da o almış sayılır )

tuttum ben bu oyunu:13:

Herkesler buradaysa elbise ile ilgili yorumları almak istiyorum.

herkes mi kötü olur bugün
şiddetli bir tartışma sonrası uyuyabildim dün gece
nişanlım benden habersiz kredi çekmiş
parayı naptığını söylemiyor
ve üstüne bana hesap mı soruyosun dedi
çok kötüyüm çok:85:
aklımdan herşey geçiyor
kimle evleniyorum ben Allah'ım

günaydın kızlaarr
off okuyamadım geçmişii sadece çağlaşumla kıymetim akrabaymış onu gördümm ne güzel tesadüfler bunlar böylee. herkescikler iyi olsunnn

benim annemin söliceği şeler yatak toplamaz piji katlamaz cam açmaz evi havalandırmaz dürtmen lazım felan filannn ayyy kızzz ben su içiyorum gece ama tuvaletim gelmiyor ama senin yöntem iyimiş :)) ben benmkine hamaratça bişiler hazırlıyorum ama bazen damak zevkimiz tutmuyor benmde odam minik ama toplu değil dağınıklıkta düzenliyimdir

ayyyyyy oya sölee sölee kız iyi oluyor ben hayaytın gerçekelrini öğreneyim demişlerdi diyim hoş evli olanlar diyorda ben inanmıyordum offf onların sözüne gelmek istemezdim ama daha şimdiden kedi gibi yola geliyorrum

etrkekleriiii yeneceğizzzzzzz gerekirse başlarına vura vura huhuuuuu feminist ruhum aydınlandı yahuuuu ben benmkine zorla bişi yaptıramam şu anda masum görünüyor bana hoş 3 gün sonra askerden geldiğinde benim fikirler değişicekkkkk

müge bu arada sana dün hiiç yorum yapamadım kusura bakma :26:
herkesi okudum, baktım, içimden ayy ne güzel dedim, hayırlı olsun da dedim, ama moralim bozuk diye yazasım gelmedi :26:

ayy canım olurmu öyle şeyy hepimiz iyi olalım yeterki..

çok sakıncalı bi durum canım , evleneceksen tabiiki hesap soracaksın.yoksa böyle gider.evliliği sürdürmek imkansız olur.
bence sakince konuşmayı dene :44:

Günaydın canlarım...nasılsınız?kalmış 16 günümmm ve evde kimsede bi heyecan bi hareketlilik yok...düsününn annem kıyafet bile almadı daha....bi garipler...resmen tek basıma yaptım her seyi....perdeci aradı gecen hafta gelip alalım sizi,ölçü almaya gidelim eve dediler..annem babamı aradı biz perdeciye gidicez babam da gelecek basımızda erkek olarak dedi...anneme baska bi erkegin arabasına binemezsin demiş...ben basladım aglamaya...ne gelinlik bakarken ne esya ne ev...hiçbirinde annem yanımda yoktu...bu çok acı bişey inanın....cok yalnızım canımı sıkan o kadar cok sey var ki....mesela gecenlerde benim küçüğüm evin market alısverişini yapmıs....babam bana kahvaltıda sakayla karısık daha senden görmedik böyle bi şey dedi...nasıl zoruma gitti anlatamam...annem de o sırada senin alman gereken ne varsa onları da kendisi aldı dedi...haklısın ya saka yaptım flan diye geciştirdi ama bi kez zoruma gitti benim...hem eve para verdim...hem kendime esyalarımı aldım...hem onun bana aldıgı esyaların takstlerini de ben ödedim kıyamadım onlara...bana takacagı bi bilezik....8000 borcu varmıs...sanki ben yaptırmısım onca borcu gibi davranıyoevden ayrılacagım için hem cok mutluyum kendi evim kendi derdim olacak diyorum...hemde annemi kardeslerimi merak edicem aklım onlarda kalacak diye üzgünüm...sonucta babam ahlaksız yani...hemen sorun cıkarır dengesiz...offf off Allahım yardım et...sorunsuz su dügünü atlatayım baska bişey istemiyorum...

Çağlam benzer yanlarımız cok fazla evet...inş evlendikten sonra cok iyi oluruz...dagılır gider bu sıkıntılar huzura kavusuruz.....babaannelerimiz nur içinde yatsın...Allahım korktuklarından kurtarsın inşben dün dotografını buldum 2007 den kalma....nasıl agladım anlatamam....evlenmemi en cok isteyen,bana ceyiz hazırlamk için en cok istekli olan kişiydi o....bi görebilsem derdi...cocugumu büyütmenin hayallerini kurardı...ama Allahım bunu uygun gördü bize....hayırlısı herşeyin....sürekli dua et snde.duyuyo görüyo hissediyo...ben geceleri gözümü actıgımda yanımda hissettiğim bile olur....inş öyledir...

Bebeğimmm Oyammmm...evliliğin gercekleri bunlar...haklısın...benimkide inan aynı seyleri söylüyo...salatayı ben yaparım su bu....inanmış gibi görnüyorum sadece,yine onu düsünüyorum hevesi kırılmasın...yapacak mı hayır...biliyorum...erkekler böyle kuzum...Allah daha kötü davranıslarından korusun...

çok sakıncalı bi durum canım , evleneceksen tabiiki hesap soracaksın.yoksa böyle gider.evliliği sürdürmek imkansız olur.
bence sakince konuşmayı dene :44:

biliyorum çok sakıncalı
konuştuk zaten,biz evli değiliz şu anda evlenince tabiki böyle olmucak dedi ama içim soğumadı
evcilik oynamıyoruz biz nişanlıyız bi aile kurmaya çalışıyoruz farkındamısın dedim
daha nereye harcadığını açıklayamıyosun dedim
sen bana şimdiden hesap mı soruyosun dedi bana
eminim ailesinin borçları için çekti o parayı kizcağımı bildiğinden söylemedi

esofmanını cıkarttıktan sonra kotunu giydirdiyse iyi....benimki rahat bırakmazdı herhalde..ahahahaa...güldüreyim biraz seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…