Günaydın özgem maalesef ben giriyorum okuyacak vaktim olmuyor senin gibiyim şu sıralar
Müge umarım geçici bir durumdur. Bende zaman zaman evlenmek konusunda acele mi ediyorum diye düşünüyorum.
Runaway bride filmi vardı ya oradaki Maggieye benzeyeceğimden korkuyorum zaman zamaninşallah geçicidir ve aşırı stres altında hissediyor insan kendini maalesef
Giz yapacağımız şey belli orta boy tavayı alıyorsun tv izlerken koltuğa yapışmış aşkın kafasına orta sertlikte indiriyorsun. "Aşkım delirdin mi?" diye bağırdığında "hafızanı yerine getirmeye çalışıyorum. Ben yemek yaparken salatayı yapıp yardım edeceğine dair söz vermiştin hatırlamıyorsun ama" der mutfağa gidersin.
Günaydın taze gelincik
Oyam çok güzel motive ediyorsun sağol canım
Giz yapacağımız şey belli orta boy tavayı alıyorsun tv izlerken koltuğa yapışmış aşkın kafasına orta sertlikte indiriyorsun. "Aşkım delirdin mi?" diye bağırdığında "hafızanı yerine getirmeye çalışıyorum. Ben yemek yaparken salatayı yapıp yardım edeceğine dair söz vermiştin hatırlamıyorsun ama" der mutfağa gidersin.
Günaydın milleeeeeeeeeeetttt
Kara bulutlar kışt kışt kıııışşşştttttt
Müge,Oya,Özge herkeşler düzelsiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
Bu 2013 ün başı olduğundan, bahar geldi mi uçuciiiizzzz topikçeneeeeee
umarım öyledir canım.kaldı şurda 18 gün yapacağım bişey yokta psikolojimi düzeltsem iyi olucak..
ben sizi üzmemek için kendimi tutuyordumsiz dürttünüz beni
ayrıca siz benden daha çabuk çözüm buluyorsunuzben saf yorgunum cümlelerine inanıyorum, paşa paşa mutfağa dönüyorum artık yok
umarım öyledir canım.kaldı şurda 18 gün yapacağım bişey yokta psikolojimi düzeltsem iyi olucak..
Canım o iş sakat azcık yapsam yapacağı şey belli beni kucağına oturtur biraz öper okşar sonra doğru yatağa götürür. Yemezlerhatice aynı bu tavırı takınırsam benmki kötüden anlamıyor azcık cilveee uff çok yoruldum dudağımda büzdüğüm an akan sular durur ona hunharca davranırsam komut evrirsem imkanı yok meyvesini almam o hep derdi beni kullanamıyn sen die şu anda kullanma kulavuzunu piyasaya sokcambide benmki çok büyük konuşur allahta o konuştğnu ona veri,r o yüzden hep büyük konuştuğu şeyler benim için ideal oluyorrr
yencem seniiiiii aşkımmmmm die çığırıcam onaaaaaaaa
oyacım sağol varol kuzucum çok doğru sölüyorsun ben şahsen mazoşişst biriyim bu gerçeği hep hatırlatıyorm bazen öyleki mutlu bir anımzıda bile evlenncxe böyle olmaz diolar die zırladığım oldu benmkide kahkalarla erol taş gibi gülüyorrr :))))))))) sen böyle söyleee bize hep gerçekleri biliyorum dediğin yola geldiğimizde sen dalında ordinaryus olacan
Bende ama kıyamam diğer türlü kurla yaparsak eminim sonu yatakodasında biter. Zaten ikimiz arasındaki çekim çok yüksek herhalde ilk hafta yandım ben diyorum.Ay süpermiş bu yaa bayıldım buna ben
Oyam söylemek kolayda kıyabilir miyim hiç bilmiyorum.ben sizi üzmemek için kendimi tutuyordumsiz dürttünüz beni
ayrıca siz benden daha çabuk çözüm buluyorsunuzben saf yorgunum cümlelerine inanıyorum, paşa paşa mutfağa dönüyorum artık yok
Canım o iş sakat azcık yapsam yapacağı şey belli beni kucağına oturtur biraz öper okşar sonra doğru yatağa götürür. Yemezler
Bende ama kıyamam diğer türlü kurla yaparsak eminim sonu yatakodasında biter. Zaten ikimiz arasındaki çekim çok yüksek herhalde ilk hafta yandım ben diyorum.
Oyam söylemek kolayda kıyabilir miyim hiç bilmiyorum.ikimizde çok inatçıyız o boğa ben koç düşün artık.
ahahhahaha kızz bana herkes sen cilveyle dünya ynetirsin diyor benmki benim cilveme alışık her dediğimi yapıyor yani tanıdığında öleydim odunluğa gelince odunum ama isteklerimi hürrem üsleymana nasıl yaptırıyor aynı hürrem gibi yönetiyor aşkımı ama aşkım farketmiyor hep dediğime geliyor .)))))))))cilveyi onu istediğimde değil her zaman özellikle ben bişi istediğimde yapıyorum oyun oynuyorm aslında haticecim profosyenel oldum :)))))) kavgasız gürültüsüz askerliğin yegane sebebidir cilve ve tatlı sözlü tavuırlarım
yaaa bırakın beni iş yapmam lazımmmmm
giz alemsin sen yaaa
gaydırıgubbakım sağol canım
ece vallahi bize geldiğinde bir kez olsun odam toplu değildi, veya hamarat hamarat bierşeyler yaptım ona
hatta utanarak söylüyorum bir kere o kadar üşeniyordum kiii hala üşenirim, eşofmanımı çıkartttırıp kotumu giydirtmiş adamım. tembelin dibiyim
dünya alem bilir, sırf gece yattığımda tuvaletim gelmesin bende kalkmayayım diye gece su içmem
açlıktan ölsem kalkıp mutfağa bakmazdım.
bunları ona söylerdim.
hatta beni bırak annem dedi.
tanışmaya geldiklerinde annem bir bir anlattı. yatak toplamaz, yemek isterse yapar,dırdırcıdır, vs vs saydı da saydı
hıııhhh annem uyarmıştı almasaydı beni(hernekadar zorla evlenmiş olsa da o almış sayılır )
müge bu arada sana dün hiiç yorum yapamadım kusura bakma :26:
herkesi okudum, baktım, içimden ayy ne güzel dedim, hayırlı olsun da dedim, ama moralim bozuk diye yazasım gelmedi :26:
herkes mi kötü olur bugün
şiddetli bir tartışma sonrası uyuyabildim dün gece
nişanlım benden habersiz kredi çekmiş
parayı naptığını söylemiyor
ve üstüne bana hesap mı soruyosun dedi
çok kötüyüm çok:85:
aklımdan herşey geçiyor
kimle evleniyorum ben Allah'ım
plumcm, glcncim, gizim mavişim, pelommm, aslım... güzel dualarda dileklerde bulunan butun kızcelerimmmm
çağlam ksumm hem kaynanamızın benzer hem de kaderimizin bir oldugu adasımm ... var galiba bu cagla isminde bişey.. benim de dugunum buruk gececek
özel mesaj atamadım kusum postan doluu galiba
oyacım sorun sıkıntı nedir bilmiorum ama insan sanırım bir yakınını kaybedince daha iyi anlıyor... su iki gunluk dunyada hiçbirseye takılmaya degmez
kaldı ki evliligin ilk 2 yılının zor gectigini hep soylerler... sanslı olan azınlık haric... sıkma canını düzelecektir oturacaktır zamanla her sey yerine
canım dün cvp verememiştim. aslında ciddi konuşmalar yapıyorum. bunlardan hoşlanmıyorum diyorum. ama o ogün için ve ertesi gün için geçerli oluyor. sonra gene aynı.
mesela dün gene konuşmamızı yaptık. bugün iyi olacak yarın aynı. hani evlenmeden önce bu tarz konuşmalarımız olmamış olsaydı diyecem ki daha yeniyiz ondan. ama biz konuşurduk, o beni kandırırdı, yardım ederim hayatım ben sana. sen yemeği yaparsın bende salatayı...
şuan ise ben yemeği hazırlarken yalvarıyorum ki yanıma gel otur,yanımda dur diye. yardım ediyor; hayatım çatal yok,tuzu da verir misin
(hakkını yemiyeyim evde sende bir işin ucundan tut diye çıngar çıkartınca hiçbirşeyi söylemeden kendisi yapıyor)
işte böyle siz siz olun gerçekçi olun...
siz yemek yaparken onun size gelip sizi nazlattığı hayalleri, salataya yardım ettiği hayalleri, uzanırken tv izleyip uyuyakaldığınız hayalleri, yatakta kolunuzu bacağınızı onun üstüne koyup uyuma hayallerine ........ ve benzer hayallere kendinizi kaptırmayın. gerçekçi olun
çok sakıncalı bi durum canım , evleneceksen tabiiki hesap soracaksın.yoksa böyle gider.evliliği sürdürmek imkansız olur.
bence sakince konuşmayı dene :44:
yaaa bırakın beni iş yapmam lazımmmmm
giz alemsin sen yaaa
gaydırıgubbakım sağol canım
ece vallahi bize geldiğinde bir kez olsun odam toplu değildi, veya hamarat hamarat bierşeyler yaptım ona
hatta utanarak söylüyorum bir kere o kadar üşeniyordum kiii hala üşenirim, eşofmanımı çıkartttırıp kotumu giydirtmiş adamım. tembelin dibiyim
dünya alem bilir, sırf gece yattığımda tuvaletim gelmesin bende kalkmayayım diye gece su içmem
açlıktan ölsem kalkıp mutfağa bakmazdım.
bunları ona söylerdim.
hatta beni bırak annem dedi.
tanışmaya geldiklerinde annem bir bir anlattı. yatak toplamaz, yemek isterse yapar,dırdırcıdır, vs vs saydı da saydı
hıııhhh annem uyarmıştı almasaydı beni(hernekadar zorla evlenmiş olsa da o almış sayılır )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?