'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

esofmanını cıkarttıktan sonra kotunu giydirdiyse iyi....benimki rahat bırakmazdı herhalde..ahahahaa...güldüreyim biraz seniiii

ama ama ben bunu durdum bekledim pusuda vee çağlammm

babanla ilgili yazdıklarında haklısın ev huzur ev desteii manevide maddide önemli canım yine dünya boş can sağlığı ama aması var insan ailesini yanında görmek ister babana kızdım nasıl annenle gidemezsin yaaa biz düşündük dün aşkımla eve perdeci bile gelmesin benm babam herşeyi hallediyor diye düşün yani annemden çok babamın fikirlerini önemsiyorum yanımda olmalarını istiyorum aynı şeyi yaşasam senin gibi karamsar olur ama senin gibi güçlü olup herşeyi yapamazdım yada başa gelen çekiliyor diyiyorsundur ömaşallah sana inanıyorum ki evliliğin çok güzel olucak babanda değerini kıymetini anlıcak o kadar yaşamadım bilmiyorum ama seni çok çok iyi anlıyorum yüreğim darlandı sen böle diyince yanımd akimse yok diyince inan cumartesi tencere almaya hisara babam annemle gittim küçük bir çocuk gibi şendim tek eksik aşkımdı ama olsun hissettim varlığnı bu şelerden mahrum kalmak beni çok üzerdi ama senin yanında güç kuvvet veren aşkın var ona sarıl Allah güçlü duruşunun mükafaatını vericek az daha sabır az kaldı

topikçene iyi değiliz biz ya cidden
üzülme canım , her evde oluyo öyle şeyler işte.benimde ananem , anne tarafım hepsi koşturdular.
ama babamın tarafı ,babanem , amca yenge açıp sormadılar bile yapılacak bişey varmı diye.bide aynı apartmanda oturuyoruz
üstüne bide babamın aldığı kirayı aldılar elinden..babam üzüntüden hasta şimdi , evde yatıyo.
neyse çok bunalım yaptık yahu..

Günaydın hanımefendi nasılsınız bu sabah?

Teşekkür ederim Haticeccim, sen nasılsın?
Kıyafetini merakla bekliyoruuummmm

Canım nasıl olur bu ya?
Allahım neden söylemiyor ki?
Bana da ailesinin borçları içindir gibi geldi
Bence çok dikkat et, şakaya alınacak konu değil

Eceeee seninkinde benimkini gördüümmmmm
Bana da öyle çok takılır ki sinirden ölürüm bazeeeennnnnn

Oyaacık benimde babam demişti yapamaz bilmez anlamaz diyeeee
Ne yani bunu bile bile yapabiliyorlar mı bunlar böyleee
Ama benimki pek hayal kurdurmaz, hayat akışı bu
Hayaller kurdurmaz ama yaşatııırrr bi andaaa
Yani inşAllah devam da edeeeerrr:97:

Giizzz vayy taktiklere baaaakkk
Bende böle yapıyorum gerçiiii
Anlamıyo başkasından napiiimmmm

Gizimmm gercekten cok zorrr...bir de anemin yasadıklarını dğsğn...annem surda bi kaç senedir pğazara falan gidiyo....biz büyüdükten snra değişti biraz babam daha kötüydü...hastalık derecesinde kıskanclık....o yüzden aklım hep evde kalacak diyorum ya...kendimden gectim yani...annem annem annem...o da üzülüyo ben aglayınca....sen üzülme ben onun yaptıklarına aglıyorum dedim....bana kız evlendirdim demesin dedim...

gecmiş olsun Mügemmm....cok zor yasananlar....

şükürler olsun ki sizleri tanıdım canlarım...anlatıyorum rahatlıyorum akıl alıyorum...iyiki varsınızzzzzzz

canım sne hep skain ol doğru annen için üzülmen haklısın ama işte oda baba ve kendini değiştiremiyor işte ama yanlış saplantılı olması kötü kaç senelik karısı neden niçin yani dimi düzeltmesi lazım kendini benm babam çok çok kıskançmış nişanlılık dönemnde ama evlennce ne olduysa gitmiş kıskançlığı hani bazı insanlarda evlenncede çok aşırı deva ediyor kuzum baban bunu kendi içinde bitirmeliydi annenin anlamak zorunda aslında

kızxlar iyi olun hadi dışarda güneşl var görmicem üzgün keyifleriniz iyi olmalııı

elif cnaım ben bu taktiği benimsemesem bizim ilişki yürümezdi zaten ben bu adama dediğimi yaptıramazdım

oooyyyy kuzummmm gel gelll aynı bensin sennnnnnn
inan annemde kıyafet bulamamıştı. bir türlü beğenemedi. son hafta oldu anne kıyafetin var mı? yok.... nikah için var mı yok, düğünde ne giyecen bilmem... çıldırıyordum son hafta buldu çok şükür. arkadaşından aldı
kızzz düşün annem pikocu, halam pikocu masa örtüm yoktu. runnerım yoktu. aman önemli değil alırım sonra dedim dedim öyle geçiştirdim. arkadaşlarım ayyy oya annen kmbilir sana neler yapmıştır dedi ama eskiden yaptıkları dışında bir iğnem yoktu. zaten dantel istemiyordum biliyorsunuz ama ne bileyim dantel dışında bir sürü eksiğim vardı. hala var. yemek masası için örtüyü geçen hafta getirdiler.. hep acele evleniyorum ondan eksik dedim ama annemi biiyorum istese 1hafta da neler çıkartırdı.
ayyy ne bileyim işte.
boşver canım biraz alıngan dönemlerimizde olduğumuz için koyuyor, ama sonradan çok gereksiz olduğunu anlayacaksın sende

Geçmiş olsun Allah şifa versin canım

Ahhh çağlamm
çok zor işin ama
sen hakkını helal et mükafatını rabbim verir
senin yaptıklarını kendi yapmış gibi üstlenecek ama olsun yapsın
sen kızma daha fazla
son birkaç günün artık
bundan sonra ister istemez kendi koşturmacana düşeceksin
zaten sen evlenince babanda kesinlikle bişeylerin farkına varacak anneni o kadar üzmez

Elifff aynen yaa bazen ciddi dur bi dioyurm da yok adamda ciddilik yok
hep takılsın uğraşsın
bazen kafam götürmüyor o zamanda sonu kavga oluyor ama

oyaaaaa ben eşofmanı çıarttırsamm bi daha giydirmez onu bana diye düşünüyorum
babam demişti ona bak ece zor kızdır herkes taşıyamaz onu diye
geçen kavga edince baban haklıymış hakkaten bazen çok zor oluyorsun dedi
dedim dur daha bu hiçbirşey uzaktan bu kadar yapabiliyorum

mügemmmm babana acil şifa versin rabbim
insan dostunu düşmanını böyle zamanda görüyor
babacın hem sen gidiyorsun diye de üzülüyordur ama iyi olur kısa zamanda merak etme sen

elif inan ki napacağımı bilmiyorum o kadar kötüyüm ki şu anda
ayrılmak bile geçiyo aklımdan
nası yapar bunu hadi yaptı bari açıkla öğrendim artık işte dimi
yok hem suçlu hem güçlü
hesap soramazmışım

günaydın güzeller güzeli gelinlerimmmm

kuzenim nerde yaa yok mu :))

adaş inan bende aynı durumdayım ruyamda gormek istiyorum suan nerde napıo iyi mi diye... aklımdan cıkmıo son halleri göremedi dugunumu diye aklıma geldikce aglıorum

nişanlımın da dayısı vefat etti... dun kaynanamla konustuk saatlerce... kendisi pek sevmedigimi bilen bilir ama dun gece sanki gercekten o da benim annemmiş gibi hissettirdi

gam yemem artık naparsa yapsın

kuzummm degizmez zaten su saatten sonra...kabullendik onu öyle ama katlanamıyorum işte bazen....Allah anneme sabır versin...

neler unutluyo tabiki bunu da unutcaz Oyammm...Allahım daha büyük dert vermesin kuzummm

Ecemmm ben zaten kimseye kendim yaptım demiyorum ki gururu incinmesin diye...hakkım helal olsun tabi ki..ne yaparsa yapsın babadır...içimdeki sevgiyi öldürebilirr belki ama babam oldugu gercegini ve merhametimi aslaa...

çağlacım başın sağolsun tekrar...Mekanı cennet olsun...

İyi ki varsınız kızlar..İyi kötü herşeyi insan paylaşınca o kadar iyi hissediyor ki...

Çağlamm görürsün merak etme gelecektir mutlaka...yalnız bırakmaz seniii

nişanlının da bası sağolsun...Allahım sabır versin yakınlarına...

bu arada kuzen cıkmıssınız kıymetle cok sevindimmm yaa....

kuzum ben sana hep ne dedim senin kayınaannişin saf ve iyi niyetli diye bak nasıl sana destek oldu çağlam siz çok zor günler geçirdiniz hem sizin ailede hem onun ailesinde zamansız kayıplar oldu takdiri ilahi ama babannenede allah çektirmedi tabi insanının içi kan ağlıyor ama bu durumda bak ne güzel destek olmuş maşallah kaynannana zaten iyi biri olduğunu ama çok saf olduğunu hep biliyorduk kocaman maşallah canım

elif cnaım ben bu taktiği benimsemesem bizim ilişki yürümezdi zaten ben bu adama dediğimi yaptıramazdım

Gizim bizimde aynen öyleee
Emri vaki oldu mu ölse yapmaz benimkide
Bende işveli cilveli, hıh küstümlü yapıyorum

Elifff aynen yaa bazen ciddi dur bi dioyurm da yok adamda ciddilik yok
hep takılsın uğraşsın
bazen kafam götürmüyor o zamanda sonu kavga oluyor ama

Adam kızdırarak seviyo bildiğin ya
Herşeyle bi dalga hali, herşeyde bi espri
Bazen anz ediyorum iyi de, bazen canıma tak diyo valla

Ne alaka ya?
Tabi ki de sorabilirsin
Evlenene kadar bitecek miymiş sanki borcu

Çağlam canım ya son anların kaldı bak, düğün öncesi stresi seninki
Az kaldı geçecek düzelecek herşey

bu arada bi iyi haber , bakırköy belediyesi artık nikah dışarda kıyılırsa ücret almıyomuş.
sadece 66 tl verdik
tabi memur salona gelince bahşiş vermek gerekiyomuş , yasal olmayan yollarla o parayı bi şekilde almasalar şaşarım..

çağlam tekrar başın sağolsun..
mekanı cennet olsun

günaydın kızlar.. hayırlı sabahlar

AHHHHHH AHHHH kızlar şimdi benimde dertli kuyumu deştiniz haaaaaa

benimde derdm annem hiç anlaşamazdık hiç anlaşamadıkta....
sözlendiğimin ertedi günü evimizde kızılca kıyamet koptu teyzemler falan bizde hep beni sakinleştirdiler benimki de sanki benim mutluluğumu kaldıramıyor gibi geliyor bana..
biz hiç annemle oturup ana kız gibi konuşamamışızdır maalesef bunun eksikliği çok büyük ama yapacak hiçbirşey yok ... babamda hayatta değil...

herşey dışardan iyi gözüksede ben biliyorum ki birçok şeyi ben yaptım ben hallettim çoğu işimi zaten annemden istesemde yapmaz yada illaki bir bahane uydurur ...

ve şu varki babamın öldüğü gün bile biz annemle sarılıp ağlamadık ...bu satırları yazarken bile ağlıorum şu anda ..
ama gerçek bu aramızda öyle bir duvar varki yıkılmıyor ...
ikimizde ayrı köşelerde dövündğk ağladık...
ama olmuyor işte herkes anne diyince gözleri parlarken ben bazen öfke bazen kırgınlık bazen kızgınlık hissediyorum
evet seviyorum çok. ayağı taşa değse dayanamam ama maalesef yalnızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…