günaydın kızlar
soğuk ve depresyon üzerimde ... mügenin dediği gibi evlenmekten vazgecebilirim bile.:18::18::18: mutlu hissedemiyorum kendimi ya ben.
Oyam dediklerinde haklısın..evlenip bile bile lades yapmak istemiyorum. önüne yemek yerine yumurta koycam benimki de böyle yapabilir ( potansiyel var)
günaydın kızlar
soğuk ve depresyon üzerimde ... mügenin dediği gibi evlenmekten vazgecebilirim bile.:18::18::18: mutlu hissedemiyorum kendimi ya ben.
Oyam dediklerinde haklısın..evlenip bile bile lades yapmak istemiyorum. önüne yemek yerine yumurta koycam benimki de böyle yapabilir ( potansiyel var)
AAAAA ne depresyonuymuş bu Aslımmmm toparlan bakem
aslı ehp beraber soğuk bir duş alıp aklımızı başımıza topluyoruz. Olmadı Sümelenin şifresindeki gibi kurşun döktürelim
Kızlarrrrr Bizim topiğe mi gelecekler artık yoksa başka topik mi açıldı????
toparlancam dabilmiyoruım .. günler atıyor stresim artıyor benim.
kızlar bu topiğe geldi hümeyramilk acılan topic bu oldugu için
Yahu çatladım meraktan hiç kimse yorum yapmadı
2 topic birleştirildi canım siz biz diye bişi kalmadı
haklısın cnm herşeyin hayırlısı olsunn tatlımm ...
hmm aslındaa bilmiorum maraştan bi firmadan aldık surre die tlfla cekmedim nete bi bakayım bulursam ekleyeyim cnmm
neye :44::44::44:
Tamam tatlılarrrr
Yeni gelen arkadaşlarımız varsa; Ben HümeyraBir adet Mayıs gelini inşallah Nişanlım askerde cuma dönüyor
memnuunn olduuummm hümeyyraa bende minnak sultaann nazlıAllah bidaha ayrılık gostermesııınnn sizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?