'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar elbisemi sonunda yükledim.
Hemen yorumlarınızı alayım Elbise boyu bana göre ayarlanacak.
Sıfır dikim değil bu olacak Zümrüt yeşili rengini istemiştim ama fazla vaktimiz yok yetişmez diye endişe ettim.

günaydın kızlar

soğuk ve depresyon üzerimde ... mügenin dediği gibi evlenmekten vazgecebilirim bile.:18::18::18: mutlu hissedemiyorum kendimi ya ben.

Oyam dediklerinde haklısın.. evlenip bile bile lades yapmak istemiyorum. önüne yemek yerine yumurta koycam benimki de böyle yapabilir ( potansiyel var)

AAAAA ne depresyonuymuş bu Aslımmmm toparlan bakem

Kızlar günaydın hepinize :) topikler birleşmiş hayırlı olsun :) Herkesin canı sıkkın yapmayın ama bu sene bizim senemiz herşey yoluna girecek unutmayın :) öslemys ve diğer kızlar maalesef evlenmeden önce bazı problemler hassasiyetler yaşanıyor,normalde kızlar ve anneleri birlik beraberlik içinde olması gerekirken durumlar değişiyor ,benim annemde sanki sevgilimin ailesini beğenmiyor açıkça söylemiyor ama her hareketinden belli sürekli bir mana açık arıyor,önce nişana cümbür cemaat mi gelecekler kaç kişi olacaklar sor diye 70 kişi diyince o kadarcık mı çevreleri varmış diyo vss istemeden önce bile bir sürü buna benzer hareket yaptı birkaç laf soktum sustu belki de bizim beklentilerimiz çok fazla

Çağla başın sağolsun,allah yattığı yerde dinlendirsin

Oyacım sen de ne olur üzgün durma daha ikinizde alışamadınız evliliğe çok tavizde verme sen hep böyleydin erkekleri anaları el üstünde yetiştirdiği için o ihtişamı hizmeti bekliyorlar tabii boşver yakında yeniz düzenine alışmak zorunda :) Valla ben 29,5 :) yaşındayım yemeğimi babam tepsiyle kucağıma getirir rahatıma çok düşkünümdür :)Bunları sözlüme bizzwt kendim anlatıyorum sonra vay ben duymadım vay işitmedim demesin

aslı ehp beraber soğuk bir duş alıp aklımızı başımıza topluyoruz. Olmadı Sümelenin şifresindeki gibi kurşun döktürelim

AAAAA ne depresyonuymuş bu Aslımmmm toparlan bakem

aslı ehp beraber soğuk bir duş alıp aklımızı başımıza topluyoruz. Olmadı Sümelenin şifresindeki gibi kurşun döktürelim

toparlancam da bilmiyoruım .. günler atıyor stresim artıyor benim.
Kızlarrrrr Bizim topiğe mi gelecekler artık yoksa başka topik mi açıldı????

kızlar bu topiğe geldi hümeyram ilk acılan topic bu oldugu için

haklısın cnm herşeyin hayırlısı olsunn tatlımm ...

hmm aslındaa bilmiorum maraştan bi firmadan aldık surre die tlfla cekmedim nete bi bakayım bulursam ekleyeyim cnmm

Herkese günaydın kızlaaaarrr
Canım maraşlı mısın

Kızlar benim kafam karıştı ben yeni miyim eski miyim biri açıklasın yahu:44:
Ben Hatice inşallah mayıs geliniyim tarih kesinleşsin diye bekliyorum bu ayın 27 sinde nişanım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…