'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sabah sabah ağlamaya yer arıyordum zaten aktı gitti gözyaşlarım.

baban da nur içinde yatsın Özlemcim

hatice istegimi kabul et canım. albümünü görmem için.

bu arada kızlar ben de bindallımın fotosunu koydum

Ben de mayıs gelini ceren :) kızlar size birşey sorucağım nişanda nişanlınıza saat taktınız mı bazıları nişanda takılır diyor bazılar düğünde kafam karıştı ne zaman takılır bu saat

Kabul ettim arkadaşlık taleplerini
Kızlar ağlamayın bugün sevinelim ya yoksa ben zaten üzüntüden ölecek gibi hissediyorum.
Zaten sevdiklerimin çoğu yanımda değil karşımda duruyor.

Kızlar benim kafam karıştı ben yeni miyim eski miyim biri açıklasın yahu:44:
Ben Hatice inşallah mayıs geliniyim tarih kesinleşsin diye bekliyorum bu ayın 27 sinde nişanım var.

canım arkadaşlık isteği gönderdim bakmak için ama göremedim henüz:26:

minnak sultan nazlım nasılsın bakalım
topikler birleşmiş nekdar çok gelincik adayı olmuş

kızlar merhaba bende izmitten berfin henüz bir evlilik tarihim yok. bu topiği ve arkadaşlarımı sevdiğim için burdayım

Ağlamayınnnn bende başlarım bak

Aslımmmmm cilt bakımını yaptırdım yumuşacık oldu cildimmmmm

hadi ya süper ben de sorcam kuaföre daha gitmedim

amin aslım aminnn inşallahhhh ....
bende hiç iyi değilim psikolojik olarak yaniiii...gece uykum yok uzun zamandr.

benim de uyuyamıyorum. kendimi yalnız hissediyorum . herşeyi göğüslemekten yorulduğumu hissediyorum. altından kalkamayacakmışım gibi geliyor bazen.

Memnun oldum Berfin Bende Hüm

günaydın kızlar
doğrusu hızınıza yetişmek imkansız çeneniz düşmüş yineee
benim keçiyle aramızı düzelttik bu hafta sonu geliyor iyice çekicem kulaklarını

Merhaba Kızlar :)

Bende Gülçin, sizi takip ediyorum okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor, çoğunuzu tanıyorum :)

Bizim de yaza olacak ama daha tarih belli değil, şubatta da nişan olacak inşallah umarım bir aksilik çıkmazsa...

yazdıklarınız okuyunca birkez daha halime şükrettim ya

selamm

yes seni çeyiz topiğindenden tanıyorum

hoşgeldin gülçincim :) senin nişan yeni mi netleşti? sanki sende babadan muzdariptin yanlış hatırlamıyorsam

canım hoşgeldin snei gördüm mutlu oldum vallla maşalllah size bizimkid egleince kesinleşecek bişiler inşallah hızlıca hallederiz bisde :)

özlem canım yazdıklaırn içimi oydu bende dönüp yazamadım çok üzüldüm inan yaaa canım ama lütfen pozitif olun sevdiklerinize kauvşucaksınız acı tatlı bişileri beraber yapıcaksınız bazen herşey mükemmel olmaz Allah sınıyor halimize şükredelim hepimiz inşallah mutlu olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…