- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
AHHHHHH AHHHH kızlar şimdi benimde dertli kuyumu deştiniz haaaaaa
benimde derdm annem hiç anlaşamazdık hiç anlaşamadıkta....
sözlendiğimin ertedi günü evimizde kızılca kıyamet koptu teyzemler falan bizde hep beni sakinleştirdiler benimki de sanki benim mutluluğumu kaldıramıyor gibi geliyor bana..
biz hiç annemle oturup ana kız gibi konuşamamışızdır maalesef bunun eksikliği çok büyük ama yapacak hiçbirşey yok ... babamda hayatta değil...
herşey dışardan iyi gözüksede ben biliyorum ki birçok şeyi ben yaptım ben hallettim çoğu işimi zaten annemden istesemde yapmaz yada illaki bir bahane uydurur ...
ve şu varki babamın öldüğü gün bile biz annemle sarılıp ağlamadık ...bu satırları yazarken bile ağlıorum şu anda ..
ama gerçek bu aramızda öyle bir duvar varki yıkılmıyor ...
ikimizde ayrı köşelerde dövündğk ağladık...
ama olmuyor işte herkes anne diyince gözleri parlarken ben bazen öfke bazen kırgınlık bazen kızgınlık hissediyorum
evet seviyorum çok. ayağı taşa değse dayanamam ama maalesef yalnızım
Nişan kıyafetimi dün aşkın zoruyla gidip prova yaptık ya onu diyorum. Yükledim resimleri ama hala yorum yok yengemede gönderdim beğenmemiş hiç yakışmamış dedi.
sabah sabah ağlamaya yer arıyordum zatenaktı gitti gözyaşlarım.
baban da nur içinde yatsın Özlemcim
sabah sabah ağlamaya yer arıyordum zatenaktı gitti gözyaşlarım.
baban da nur içinde yatsın Özlemcim
Ben de mayıs gelini ceren :) kızlar size birşey sorucağım nişanda nişanlınıza saat taktınız mı bazıları nişanda takılır diyor bazılar düğünde kafam karıştı ne zaman takılır bu saat[/QUOTE
Biz düğünde alacağız canım o bana ben ona
Kızlar benim kafam karıştı ben yeni miyim eski miyim biri açıklasın yahu:44:
Ben Hatice inşallah mayıs geliniyim tarih kesinleşsin diye bekliyorum bu ayın 27 sinde nişanım var.
Ağlamayınnnn bende başlarım bak
Aslımmmmm cilt bakımını yaptırdım yumuşacık oldu cildimmmmm
amin aslım aminnn inşallahhhh ....
bende hiç iyi değilim psikolojik olarak yaniiii...gece uykum yok uzun zamandr.
canım arkadaşlık isteği gönderdim bakmak için ama göremedim henüz:26:
minnak sultan nazlım nasılsın bakalım
topikler birleşmişnekdar çok gelincik adayı olmuş
kızlar merhaba bende izmitten berfinhenüz bir evlilik tarihim yok. bu topiği ve arkadaşlarımı sevdiğim için burdayım
hadi ya süperben de sorcam kuaföre daha gitmedim
benim de uyuyamıyorum.kendimi yalnız hissediyorum . herşeyi göğüslemekten yorulduğumu hissediyorum. altından kalkamayacakmışım gibi geliyor bazen.
yazdıklarınız okuyunca birkez daha halime şükrettim ya
Merhaba Kızlar :)
Bende Gülçin, sizi takip ediyorum okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor, çoğunuzu tanıyorum :)
Bizim de yaza olacak ama daha tarih belli değil, şubatta da nişan olacak inşallah umarım bir aksilik çıkmazsa...
Bende Gülçin, sizi takip ediyorum okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor, çoğunuzu tanıyorum :)
Bizim de yaza olacak ama daha tarih belli değil, şubatta da nişan olacak inşallah umarım bir aksilik çıkmazsa...
selammQUOTE]
selam canım.diğer topikte yazdık sana ama cevap yazmadın.geçen sıkıntılıydınn iyimisin şimdii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?