selammQUOTE]
selam canım.diğer topikte yazdık sana ama cevap yazmadın.geçen sıkıntılıydınn iyimisin şimdii?
saolun kızlar.. yazdıklarınız gördüm.. yazmadım cvb. yazsaydım ağlardım işteydimbu aralar çok duygusalım ALLAH razı olsun insan ynlız olmadıgını anlayınca daha bi mutlu oluyor..
amin aslım aminnn inşallahhhh ....
bende hiç iyi değilim psikolojik olarak yaniiii...gece uykum yok uzun zamandr.
berfomm[/COLOR] sabahki mesajın yuzumu guldurdu kız sagolasın kusum
özlemcim benide ağlattın bende aynı dertten muzdaribim
Benim annemle babam 5 sene önce boşandılar Annemle o kadar geçimsiziz ki ben babamla kalıyorum 5 senedir evi ben çekip çeviriyorum Sözde nişanda çeyizimi yaparken 5 lira bile almadım annemden de babamdanda
ama hala hiç bi konuda yaranamıyorum hiç Bide üstüne babam geçende dedi ki o kadar okuttuk ettik 5 kuruş faydan olmadı hemen evleniyosun elin oğlu sürücek sefasını
Annemde aynı fikirde işe girer girmez kendime harcamadan evlenmeye koşmuşum Acelem neymiş Çok huzurluyumya ondan dedim bende
Bi anne baba nasıl böyle şeyler söyleyebilir anlayamıyorum
Ben de mayıs gelini ceren :) kızlar size birşey sorucağım nişanda nişanlınıza saat taktınız mı bazıları nişanda takılır diyor bazılar düğünde kafam karıştı ne zaman takılır bu saat
el insaf ya
öz anne-baba böyle derse el napmasın.
senin imtihanın da anne ve babanlaymış canım
inşallah evlendiğin kişi sana huzuru,mutluluğu daim eder.
Hoşbuldum kızlar, nişan tarihi hala net değil, aşk işe girdi onu bekliyorduk ama hala maaşını alamadıayın kaçı oldu...
anneannesi ocağın sonunda umreye gidecek onun için istanbula gelecekler, o dönene kadar hazırlık yapacağız dönünce de nişanı yapacağız inşallahhhh...Dua edin bana :)
bunu yapabildiysem ne mutlu bana
canım keşke yakın olsaydıkta yanına gelebilseydık kızlarla
çağla (kurabiye olan-çağlalar çoğaldı böyle dicem )
teşekkür ederim .evet haklısın,düğüne az kaldıkça sıkıntı da artıyor.sağol
Çağlacım çok saol cnm inşallah diyelimmm ya bir aksilik çıkacak diye korkuyorum.
Bu arada başın sağolsun cnm çok üzüldüm, nur içinde yatırsın, benimde 2 dedemde anneannem ve babannemde vefat etti eksikliklerini hep hissediyorum, allah rahmet eylesin.
Özlem yazdıklarını okuyunca bende çok üzüldüm çok zor, umarım her şey daha iyi olur senin için ve burada ki tüm kızlar için...
Aynı soruyu bende tekrar etmek istiyorum
Özlem..İçim burkuldu resmen.. Annen neden öyle yapıyor ki ya? Aynı kan, aynı cansınız siz..
Haticecim elbisenin göğüs kısmına mutlaka birşeyler yaptırmalısın bencede, ama ne yaptırmalısın bilmiyorum:26:
Kızlaaaarrr benide duyun ne oluurrrrr
6 lı set alacaz gecelik seti yani,tavsiyeniz yok muuuuu?
Özlem..İçim burkuldu resmen.. Annen neden öyle yapıyor ki ya? Aynı kan, aynı cansınız siz..
Haticecim elbisenin göğüs kısmına mutlaka birşeyler yaptırmalısın bencede, ama ne yaptırmalısın bilmiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?