'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hoşbuldum kızlar, nişan tarihi hala net değil, aşk işe girdi onu bekliyorduk ama hala maaşını alamadı ayın kaçı oldu...

anneannesi ocağın sonunda umreye gidecek onun için istanbula gelecekler, o dönene kadar hazırlık yapacağız dönünce de nişanı yapacağız inşallahhhh...Dua edin bana :)

kızlar cok tesekkur ederim hepinize tekrardan eksik olmayınnn

adaşımmm insallah sadece iyi oldugunu huzurlu oldugunu bileyim baska da bişi istemiorum...

gizom arada beni sasırtıyor benimki biliosun... iyi kadın ya ama teyzemin etkisi altında kalmadıgı zamanlar :)

X'cim çok şaşırdım okuduklarıma bu çok büyük bir sorun ne demek hesap mı vericem?????? yerinde olsam ben de bir daha dusunurdum kimle evleniorum diye

öslemys, babacıgına allah rahmet eylesin... benim de ilk zamanlar annemle sorunlarım olmustu seni cok iyi anlıyorum biz duzelttik kısa zamanda ama insallah sizinki de oyle olur bu gunlerde buruk olmak cok koyuyor insana hele ki yakınlarındansa problemi...

gülçiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ay cok sevindim sen de 2013 gelini oldun sonundaaaaa... dun gulden bugun sen valla peşpeşe iyi haberler... kötü seylerin yanında guzel seyler de oluyor

mügecim ve aslıcım ve tabiki adaşım... dugunleriniz yaklastı sizinnn bunlar hep seytan vesvesesi sakın oyununa gelmeyinnnn

berfomm
sabahki mesajın yuzumu guldurdu kız sagolasın kusum

amin aslım aminnn inşallahhhh ....
bende hiç iyi değilim psikolojik olarak yaniiii...gece uykum yok uzun zamandr.

özlemcim benide ağlattın bende aynı dertten muzdaribim
Benim annemle babam 5 sene önce boşandılar Annemle o kadar geçimsiziz ki ben babamla kalıyorum 5 senedir evi ben çekip çeviriyorum Sözde nişanda çeyizimi yaparken 5 lira bile almadım annemden de babamdanda
ama hala hiç bi konuda yaranamıyorum hiç Bide üstüne babam geçende dedi ki o kadar okuttuk ettik 5 kuruş faydan olmadı hemen evleniyosun elin oğlu sürücek sefasını
Annemde aynı fikirde işe girer girmez kendime harcamadan evlenmeye koşmuşum Acelem neymiş Çok huzurluyumya ondan dedim bende
Bi anne baba nasıl böyle şeyler söyleyebilir anlayamıyorum

çağla (kurabiye olan -çağlalar çoğaldı böyle dicem )

teşekkür ederim .evet haklısın,düğüne az kaldıkça sıkıntı da artıyor. sağol

Çağlacım çok saol cnm inşallah diyelimmm ya bir aksilik çıkacak diye korkuyorum.

Bu arada başın sağolsun cnm çok üzüldüm, nur içinde yatırsın, benimde 2 dedemde anneannem ve babannemde vefat etti eksikliklerini hep hissediyorum, allah rahmet eylesin.

Özlem yazdıklarını okuyunca bende çok üzüldüm çok zor, umarım her şey daha iyi olur senin için ve burada ki tüm kızlar için...

el insaf ya

öz anne-baba böyle derse el napmasın.

senin imtihanın da anne ve babanlaymış canım

inşallah evlendiğin kişi sana huzuru,mutluluğu daim eder.

Aynı soruyu bende tekrar etmek istiyorum

Özlem..İçim burkuldu resmen.. Annen neden öyle yapıyor ki ya? Aynı kan, aynı cansınız siz..

Haticecim elbisenin göğüs kısmına mutlaka birşeyler yaptırmalısın bencede, ama ne yaptırmalısın bilmiyorum:26:

Kızlaaaarrr benide duyun ne oluurrrrr
6 lı set alacaz gecelik seti yani,tavsiyeniz yok muuuuu?

el insaf ya

öz anne-baba böyle derse el napmasın.

senin imtihanın da anne ve babanlaymış canım

inşallah evlendiğin kişi sana huzuru,mutluluğu daim eder.

Amin cnm inşallah Allah tan tek dileğim bu ...
Ben hala babamı düşünüyorum yalnız kalıcak üzülücek napıcak diye onun dediği şeye bak yinede kıyamıyorum yaa çok fazla merhametli bi insanım Sinir oluyorum kendime

canım çok çok sevindim maşalllah size hallledersiniz herşeyi inşallah ayyy darısı başıma gelince bizde bişiler yapıcaz hızlıcana

hatice canım göğüs kısmına bir ayar yapsan çok üsper olucak elbisennn :)

bunu yapabildiysem ne mutlu bana
canım keşke yakın olsaydıkta yanına gelebilseydık kızlarla

keşke kusum yaaa benimki geliyo artık ama arada yine nobetcı oldugu haftalar olur... ayarlayalım o zamana mutlakaa su gorusme isini

çağla (kurabiye olan -çağlalar çoğaldı böyle dicem )

teşekkür ederim .evet haklısın,düğüne az kaldıkça sıkıntı da artıyor. sağol

de canım de

valla bak ben sana diyim dugunden sonra gule oynaya gelceksin oh evlilik ne guzel bişimiş bi an önce evlenin diyee

sag ol kusummmm valla o korku bende de hep var şu 2 haziran gununu gormeden rahat uyku yok bana .. sıkıntıdan uzuntuden dudagım patladı valla ama napalım gececek bu gunlerde

senin de basın sag olsun... zor boyle seyleri yasamak ve atlatmak ama işte zaman... napalım

sıkma canını sen de her sey guzel olacak bi aksilik cıkmayacak merak etmeee

Ben Pierre Cardin aldım canımmmm

Özlemim canım geçmişi yeni okudum... Başın sağolsun... Bizde annemle arkadaş gibi olamadık hiç despottur annem.. ama idare ediyoruz birbirimizi işte.. Allah yardımcın olsun canım benim

Canım karmen marka kesinlikle ve kesinlikle %100 ipek saten Fiyatları biraz tuzlu ama sadece bi bak farkı anlıycaksın
Ama her yerde yok Sadece eminönünde bulabilirsin

Canım bende alıcağım yardımcı olmak isterdim ama benim de yardıma ihtiyacım Sana sorıyım bende nişanda saat takacakmısınız yoksa düğündemi ?

cerencim ben saati dugunde takıcam... o bana gerdanlık seti takacak ben de o saat takacagım bizde dugunde takılır bunlar nişanda takılmaz

plumcım herkesin bir derdi var işte... seninki de babanmıs sıkma canını sen deeee evleniyorsun yepyeni bir hayat var onunde artık bunun dısında hiçbişeye odaklanmamak lazım :123:

Bizde nişanda takmıştık saati , düğünde ne takılır hiç bilmiyorum :26:

Elifcim gecelik seti pierre cardin tavsiye ederim ,

saate gelince biz nişanda ata taktık. evlilik arifesinde bozdurup işimize yarar diye. onlar bana set taktı.

düğünde saat takmak mantıklı gelmiyor bana da ama bilmiyorum.

malum borç harç gırla olacak. ileriye dönük kazanç getirecek şeyler önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…