özlemcim benide ağlattın bende aynı dertten muzdaribim
Benim annemle babam 5 sene önce boşandılar Annemle o kadar geçimsiziz ki ben babamla kalıyorum 5 senedir evi ben çekip çeviriyorum Sözde nişanda çeyizimi yaparken 5 lira bile almadım annemden de babamdanda
ama hala hiç bi konuda yaranamıyorum hiç Bide üstüne babam geçende dedi ki o kadar okuttuk ettik 5 kuruş faydan olmadı hemen evleniyosun elin oğlu sürücek sefasını
Annemde aynı fikirde işe girer girmez kendime harcamadan evlenmeye koşmuşum Acelem neymiş Çok huzurluyumya ondan dedim bende
Bi anne baba nasıl böyle şeyler söyleyebilir anlayamıyorum
canım arkadaşlık isteği gönderdim bakmak için ama göremedim henüz:26:
minnak sultan nazlım nasılsın bakalım
topikler birleşmişnekdar çok gelincik adayı olmuş
kızlar merhaba bende izmitten berfinhenüz bir evlilik tarihim yok. bu topiği ve arkadaşlarımı sevdiğim için burdayım
Kabul ettim arkadaşlık taleplerini
Kızlar ağlamayın bugün sevinelim ya yoksa ben zaten üzüntüden ölecek gibi hissediyorum.
Zaten sevdiklerimin çoğu yanımda değil karşımda duruyor.
AAHHH ahhh plumcım işte hezaaman anne baba olması gerektiği gibi olmuyor ....
ben babamdan 1 gün bile kötü söz duymadım ... belki anneminde hayat mücadelesinden ötürü mizacı serttir ama ne bilim ama insan herzaman kaldıramıyor...
annem sürekli ;
yazık o çocuğa senin nasıl biri olduğunu bilse ... milletinde hayatını karartacaksın falan diyor...
ya öyl olsa bu insan neden benimle 3,5 yıldır birlikte... düşün bir anne mutluluk dileyeceine neler söylüuor..
demekki sen hiç bana şevkatle yaklaşmamışsınki bende haliyle sana öyle yaklaşamıyorum... hala bile beni demoralize edebiliyorsun ...
brde şu var ben lise stajımdan beri çalışıyorum
ve eve yıllardır düzenli bir miktar para veririm maaşıma göre tabiki örn. 1000 lira aldığım zaman 500 anneme veriyordum hani 800 alırken 350-400 arası tam 8 yıldır bu böyle verdiğim paranın haricinde kardeşlerime kıyafet anneme kıyafet yada eve alışverişler yaparım ay içinde kendi paramdan...
ama yinede annemle en ufak bir tartışmamızda sen ne yaptınki sen kendini düşünmekten başka ne yaptınki der ...
ama gerçekten benim sınavımda annemle buna inanıyorum ...
şuanda maaşım 2 katı ama yinede 600 tl veriyorum anneme baktım gördümki yaranılmıyor en azından kendi evimi kendim kuruyorum çok rahat ....
cerencim ben saati dugunde takıcam... o bana gerdanlık seti takacak ben de o saat takacagım bizde dugunde takılır bunlar nişanda takılmaz
plumcım herkesin bir derdi var işte... seninki de babanmıs sıkma canını sen deeee evleniyorsun yepyeni bir hayat var onunde artık bunun dısında hiçbişeye odaklanmamak lazım :123:
Ben Pierre Cardin aldım canımmmm
Canım karmen marka kesinlikle ve kesinlikle %100 ipek saten Fiyatları biraz tuzlu ama sadece bi bak farkı anlıycaksın
Ama her yerde yok Sadece eminönünde bulabilirsin
Canım bende alıcağım yardımcı olmak isterdim ama benim de yardıma ihtiyacımSana sorıyım bende nişanda saat takacakmısınız yoksa düğündemi ?
Elifcim gecelik seti pierre cardin tavsiye ederim,
saate gelince biz nişanda ata taktık. evlilik arifesinde bozdurup işimize yarar diye. onlar bana set taktı.
düğünde saat takmak mantıklı gelmiyor bana da ama bilmiyorum.
malum borç harç gırla olacak.ileriye dönük kazanç getirecek şeyler önemli.
Aynı soruyu bende tekrar etmek istiyorum
Özlem..İçim burkuldu resmen.. Annen neden öyle yapıyor ki ya? Aynı kan, aynı cansınız siz..
Haticecim elbisenin göğüs kısmına mutlaka birşeyler yaptırmalısın bencede, ama ne yaptırmalısın bilmiyorum:26:
Kızlaaaarrr benide duyun ne oluurrrrr
6 lı set alacaz gecelik seti yani,tavsiyeniz yok muuuuu?
Kızlar elbisemi sonunda yükledim.
Hemen yorumlarınızı alayım Elbise boyu bana göre ayarlanacak.
Sıfır dikim değil bu olacak Zümrüt yeşili rengini istemiştim ama fazla vaktimiz yok yetişmez diye endişe ettim.
canım benimmm yaaa son söylediğin en doğrusu senin imtihanınmış canım... Allah kimseyi çocuğıyla ailesiyle imtihan etmesin
İkisi de okadar bencil ve egoist insanlar ki Ben çok duygusal ve merhametliyimdir Bazen düşünüyorum ben bu insanlardan nasıl çıkmışım diye
Hani sima olarak tıpatıp benzemesem evlatlık falan olduğumu düşünücem artık
Dediğin gibi düğüne odaklanıyorum ama olmuyo insan yanında maddi olmasa bile manevi bi destek istiyo
Çok yoruldum artık herşeyle kendim ilgilenmekten Sorumluluklarım çok fazla
Günaydın diyemedim sabahtan beri yahu geçmişi okumaktan
Bu ne kalabalık böyle kendimi kaybettim resmen
Pierre Cardin de lila rengi gördünüz mü hiç peki?
Yada sırt dekolteli bişiiler
Aslım sen biliyo musun lila pierre cardin?
Hayalimizdeee
Bana da nişan daha mantıklı geliyor ama kararsızız bizde:26:
Nişanda erkeğe başka bişi takılmazsa garip olmaz mı ki:26:
duydum
Kızlaaaarrr benide duyun ne oluurrrrr
6 lı set alacaz gecelik seti yani,tavsiyeniz yok muuuuu?
havalar açılsın öyle kuzum. yol falan bunaltmasın gezerken zvk alalımkeşke kusum yaaa benimki geliyo artık ama arada yine nobetcı oldugu haftalar olur... ayarlayalım o zamana mutlakaa su gorusme isini
[/: [/B]
cok yogun işler fındıgııımmm cok darlanıyoruuuuummmmsen napıosuuunn?
Özlemcim başın sağolsun...Allah babacığına rahmet eylesinn
Çağlam kurabiyem nasılsın?
Plumcım seninde Allah yardımcın olsun. yuvanı kurup kapını kapattın mı tüm huzursuzluklar dışarıda kalsın inşallh.dilerimki bekarken çektiklerini evlenince yaşamazsın.
Gülçincim senin içinde hayırlı olsun herşey gönlünce olsun
Onlar bana nişanda takmak için set bilezik saat aldılar saat aldıklarına göre sanırım benimde almam gerekiyor ,adetlere çok düşkünler bizde tam tersi kalmadı böyle şeyler kuzenler falan evlenirken hiç böyle şeyler yapılmadı size soruyorum o yüzden :)
İkisi de okadar bencil ve egoist insanlar ki Ben çok duygusal ve merhametliyimdir Bazen düşünüyorum ben bu insanlardan nasıl çıkmışım diye
Hani sima olarak tıpatıp benzemesem evlatlık falan olduğumu düşünücem artık
Dediğin gibi düğüne odaklanıyorum ama olmuyo insan yanında maddi olmasa bile manevi bi destek istiyo
Çok yoruldum artık herşeyle kendim ilgilenmekten Sorumluluklarım çok fazla
bnmde öyle canım. bildiğin gibi:18: pelin nerde göremedin
daha iyiyim kusummm sag ol napalım sabretmek ve hayata devam etmek bize kalan artık... dua etmek bir de işte..
güzel gunleri bekliorum herkes gibi ben de işte kuzucuummm sen nasılsın ayagın nasıl oldu??
Aynı şeyi ben de yaşadım
elifcim lila hatırlamıyorum ben ekru renk aldım. sırt dekoltesi olmaz mı
ne dekolteler var
----
nişanda biz ata (cumhuriyet taktık)sebebini de belirttim
oda çalışıo kuzuum whatsapptan yazıstık bıracıcıkkkk ama suan fabrıkada herkes dıken ustundee, kotu bı gun gecırıooruz patronıcemde cok sınırlı 4 kısıyı ısten cıkarttıkk tahammulu kalmadı kımsenın nazına cazına
pastaaaam güzel günleer yakındadün gece babanecııne dualar okudum Allah'ım kabul etsıın artık onun ıcın yapılabılcek en guzel sey bu..
Kaç gün kaldı eniştemin gelmesinee ?
öyle tabi kuşum hayat devam ediyor...bende iyiyim ayağımda bişey yoktu boynum incinmişti ama oda iyileşti sayılır canım.korkumda hafifledi birazcık.sevdicek sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?