'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

AAHHH ahhh plumcım işte hezaaman anne baba olması gerektiği gibi olmuyor ....

ben babamdan 1 gün bile kötü söz duymadım ... belki anneminde hayat mücadelesinden ötürü mizacı serttir ama ne bilim ama insan herzaman kaldıramıyor...
annem sürekli ;
yazık o çocuğa senin nasıl biri olduğunu bilse ... milletinde hayatını karartacaksın falan diyor...
ya öyl olsa bu insan neden benimle 3,5 yıldır birlikte... düşün bir anne mutluluk dileyeceine neler söylüuor..
demekki sen hiç bana şevkatle yaklaşmamışsınki bende haliyle sana öyle yaklaşamıyorum... hala bile beni demoralize edebiliyorsun ...
brde şu var ben lise stajımdan beri çalışıyorum
ve eve yıllardır düzenli bir miktar para veririm maaşıma göre tabiki örn. 1000 lira aldığım zaman 500 anneme veriyordum hani 800 alırken 350-400 arası tam 8 yıldır bu böyle verdiğim paranın haricinde kardeşlerime kıyafet anneme kıyafet yada eve alışverişler yaparım ay içinde kendi paramdan...
ama yinede annemle en ufak bir tartışmamızda sen ne yaptınki sen kendini düşünmekten başka ne yaptınki der ...
ama gerçekten benim sınavımda annemle buna inanıyorum ...

şuanda maaşım 2 katı ama yinede 600 tl veriyorum anneme baktım gördümki yaranılmıyor en azından kendi evimi kendim kuruyorum çok rahat ....

Son düzenleme:

cok yogun işler fındıgııımmm cok darlanıyoruuuuummmm sen napıosuuunn?

Kabul ettim arkadaşlık taleplerini
Kızlar ağlamayın bugün sevinelim ya yoksa ben zaten üzüntüden ölecek gibi hissediyorum.
Zaten sevdiklerimin çoğu yanımda değil karşımda duruyor.

canım gordum elbısenıııı, nişanı salonda yapıcaksanız eger uygun, sevdıcegın ve sen begendıkten sonra gerısını cokta dusunmee, cekılen fotolarda sacın falan gundelık oldugundan tam bı butunluk yok gıbı duruo sadecee. Göğüs kısmı kalıptan dolayı buyuk durmus evet daha kucuk gogusluler ıcın daha uygun ama eger yapabılırlerse veee ıyı bı terzıyse o buzgulerı acabılır

Özlemcim başın sağolsun...Allah babacığına rahmet eylesinn
Çağlam kurabiyem nasılsın?
Plumcım seninde Allah yardımcın olsun. yuvanı kurup kapını kapattın mı tüm huzursuzluklar dışarıda kalsın inşallh.dilerimki bekarken çektiklerini evlenince yaşamazsın.
Gülçincim senin içinde hayırlı olsun herşey gönlünce olsun

Günaydın diyemedim sabahtan beri yahu geçmişi okumaktan

Bu ne kalabalık böyle kendimi kaybettim resmen

canım benimmm yaaa son söylediğin en doğrusu senin imtihanınmış canım... Allah kimseyi çocuğıyla ailesiyle imtihan etmesin

Onlar bana nişanda takmak için set bilezik saat aldılar saat aldıklarına göre sanırım benimde almam gerekiyor ,adetlere çok düşkünler bizde tam tersi kalmadı böyle şeyler kuzenler falan evlenirken hiç böyle şeyler yapılmadı size soruyorum o yüzden :)

İkisi de okadar bencil ve egoist insanlar ki Ben çok duygusal ve merhametliyimdir Bazen düşünüyorum ben bu insanlardan nasıl çıkmışım diye
Hani sima olarak tıpatıp benzemesem evlatlık falan olduğumu düşünücem artık
Dediğin gibi düğüne odaklanıyorum ama olmuyo insan yanında maddi olmasa bile manevi bi destek istiyo
Çok yoruldum artık herşeyle kendim ilgilenmekten Sorumluluklarım çok fazla

Ben Pierre Cardin aldım canımmmm

Pierre Cardin de lila rengi gördünüz mü hiç peki?
Yada sırt dekolteli bişiiler

Canım karmen marka kesinlikle ve kesinlikle %100 ipek saten Fiyatları biraz tuzlu ama sadece bi bak farkı anlıycaksın
Ama her yerde yok Sadece eminönünde bulabilirsin

Karmen hiç duymamıştım, ben Ankara dayım

Canım bende alıcağım yardımcı olmak isterdim ama benim de yardıma ihtiyacım Sana sorıyım bende nişanda saat takacakmısınız yoksa düğündemi ?

Kuzum bir Eskişehir klasiği nişanda takılır herşey di miiii
Valla benim ailemde kararsız,saat takmazsak ne takacağız boş boş mu kalacak ööleee:26:
Onlar bana set takacaklar zaten

Aslım sen biliyo musun lila pierre cardin?
Hayalimizdeee

Bana da nişan daha mantıklı geliyor ama kararsızız bizde:26:
Nişanda erkeğe başka bişi takılmazsa garip olmaz mı ki:26:

kuzum Pierre Cardin aldık biz...
Haticem hayırlı olsun canım...cok yakısmıs üst kısmı gayet hos ama alt tarafo düsündürdü beni dedigim gibi..rahat edebilecekmisin diye düsündm bi an..bu arada benim kına günüm senin nişan günün

Ayyy ama benim kafam karıştı
bu yeni düzene alışmak zaman alcak sanırım

imtihanların en zoru aile ile olanlar ama umarım hepsi geçecek kızlar

hatice (yanlış söylemedim umarım :26: beynelmilel ) yaaa kuzum senin zevkin tabii ki de
renk falan boğmuş sanki seni
tabii ki bu benim fikrim üzülmeni istememm

aslımmmmm bindallın gayet şık

saat soran arkadaşlara biz düğünde takcaz saati nişanlım öyle istedi

6 lı takımın markasını hatırlamıyorum ben
bilindik bir marka dğeildi sanırım ama
benim modeli en çok hoşuma gideni almıştım

Kuzum bir Eskişehir klasiği nişanda takılır herşey di miiii
Valla benim ailemde kararsız,saat takmazsak ne takacağız boş boş mu kalacak ööleee:26:
Onlar bana set takacaklar zaten

Bana da nişan daha mantıklı geliyor ama kararsızız bizde:26:
Nişanda erkeğe başka bişi takılmazsa garip olmaz mı ki:26:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

Galiba garip olucak canım bize takılacak damat boş kalacak annemde nikahta takılır diyordu ama ben nişan diye baskı yapıcam

canım benimmm yaaa son söylediğin en doğrusu senin imtihanınmış canım... Allah kimseyi çocuğıyla ailesiyle imtihan etmesin

amin hümüm aminnnnnnnn

çok şükür nişanımı bile kendim yaptım sayılır ..
maddi hiçbirley istemedim annemden nişanlım sağolsun herkesin dilini tutturacak kadar herşeyimi en iyisinden istediğimden aldı...
aynı şekilde bende ona herşeyin en güzelini aldım çok şükür kenardada param vardı halada bir miktar kaldı evlilik için..
rabbim insanı kendinden başkasına muhtaç etmesin inşallah..
hayatta yalnızız arkadaşlar anne baba bile bir yerden sonra kendi için yaşar bence ..
herşeyden önce kendinizi düşünün derim ...

Günaydın diyemedim sabahtan beri yahu geçmişi okumaktan

Bu ne kalabalık böyle kendimi kaybettim resmen

Aynı şeyi ben de yaşadım

elifcim lila hatırlamıyorum ben ekru renk aldım. sırt dekoltesi olmaz mı

ne dekolteler var

----

nişanda biz ata (cumhuriyet taktık) sebebini de belirttim

Kızlaaaarrr benide duyun ne oluurrrrr
6 lı set alacaz gecelik seti yani,tavsiyeniz yok muuuuu?
duydum
bn hiç anlamıorum canım ya begendiğini eklermisinsonra

keşke kusum yaaa benimki geliyo artık ama arada yine nobetcı oldugu haftalar olur... ayarlayalım o zamana mutlakaa su gorusme isini

[/: [/B]
havalar açılsın öyle kuzum. yol falan bunaltmasın gezerken zvk alalım

cok yogun işler fındıgııımmm cok darlanıyoruuuuummmm sen napıosuuunn?

bnmde öyle canım. bildiğin gibi:18: pelin nerde göremedin

daha iyiyim kusummm sag ol napalım sabretmek ve hayata devam etmek bize kalan artık... dua etmek bir de işte..
güzel gunleri bekliorum herkes gibi ben de işte kuzucuummm sen nasılsın ayagın nasıl oldu???

karsı taraf dikkat ediyorsa canım sevdicege sorsan??? nasıl yapılır sizde diye ona gore hareket edersin

kuzum yasadıkların cok ama cok zor ama su var sen bunca seye ragmen hala ayaktasın bak... bu ne kadar onemli, anne baba herkes bir yere kadar insan kendi kendine yetmeli her seyden once cunku herkes bugun var yarın yok...

evet belki eksiklerini hep hissedeceksin ama kendi kurdugun yuvaya vererek butun ilgini ve sevgini bunları gecmişte bırakacak hatta af bile edeceksin zamanı gelince

ve mukemmel de bir anne olcaksın... gördüklerini yasadıklarını yasatmamak adına

evlendikten sonra da zaten yuku hayat arkadasınla paylasacaksın... neden evleniyoruz ki hepimiz bir yerde??? hayatı her anlamda paylasalım eksik yanlarımız dolsun diye o da ancak askla mumkun

elif canım pier cardidne renk alternatifi var kaliteside güzeldir

plum canım inan çok üzüldüm senin için sarılacağın eşin olucak çok yakında anne baba eksikliği belki hep olucak ama bu seni olgunlaştıryordur emin ol çok mutlu olucaksın böyle düşün hep

özlemcim sana kocaman maşallah ne güzel bişi nişanlınla birbinize destek olup hallediyorsunuz sağlam temelli güçlükleri aştığınız bir ilişkiniz var benm ailem maddi manevi yanımda ama bizimde ilişkimiz uzaklığa meydan okudu Allah herşeyi herkesi sınıyor üzülme evliliğin mutlu olucak Allahın izniyle aile faktörü çok önemlidir insanın kendi ailesi el gibi oluncA dışardaki napsın ama olsun bol bol dua ile feraha çıkıcaksın

bnmde öyle canım. bildiğin gibi:18: pelin nerde göremedin

oda çalışıo kuzuum whatsapptan yazıstık bıracıcıkkkk ama suan fabrıkada herkes dıken ustundee, kotu bı gun gecırıooruz patronıcemde cok sınırlı 4 kısıyı ısten cıkarttıkk tahammulu kalmadı kımsenın nazına cazına

pastaaaam güzel günleer yakında dün gece babanecııne dualar okudum Allah'ım kabul etsıın artık onun ıcın yapılabılcek en guzel sey bu..

Kaç gün kaldı eniştemin gelmesinee ?

daha iyiyim kusummm sag ol napalım sabretmek ve hayata devam etmek bize kalan artık... dua etmek bir de işte..
güzel gunleri bekliorum herkes gibi ben de işte kuzucuummm sen nasılsın ayagın nasıl oldu??

öyle tabi kuşum hayat devam ediyor...bende iyiyim ayağımda bişey yoktu boynum incinmişti ama oda iyileşti sayılır canım.korkumda hafifledi birazcık.sevdicek sağolsun

Aynı şeyi ben de yaşadım

elifcim lila hatırlamıyorum ben ekru renk aldım. sırt dekoltesi olmaz mı

ne dekolteler var

----

nişanda biz ata (cumhuriyet taktık) sebebini de belirttim

Aslllııııımmm senin kafan karışmıştır şimdi isimlerimizi say bakem

Son düzenleme:

cok sag ol melegimm yapabilabilecek en guzel sey bizim icin zaten o...

eniştenin gelmesine 4 gün kaldı... son 4 baska da yok inşallah tek tesellim su an o... hava gibi su gibi muhtacım resmen

öyle tabi kuşum hayat devam ediyor...bende iyiyim ayağımda bişey yoktu boynum incinmişti ama oda iyileşti sayılır canım.korkumda hafifledi birazcık.sevdicek sağolsun

geçmiş olsun kuzumm nazarlar cıkmıs olsun bidaha da bulmasın bole terslikler masallah sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…