canım arkadaşlık isteği gönderdim bakmak için ama göremedim henüz:26:
minnak sultan nazlım nasılsın bakalım
topikler birleşmişnekdar çok gelincik adayı olmuş
kızlar merhaba bende izmitten berfinhenüz bir evlilik tarihim yok. bu topiği ve arkadaşlarımı sevdiğim için burdayım
Cumartesi gidince konuşayım bakalım. İnşallah olur.Aynı soruyu bende tekrar etmek istiyorum
Özlem..İçim burkuldu resmen.. Annen neden öyle yapıyor ki ya? Aynı kan, aynı cansınız siz..
Haticecim elbisenin göğüs kısmına mutlaka birşeyler yaptırmalısın bencede, ama ne yaptırmalısın bilmiyorum:26:
Kızlaaaarrr benide duyun ne oluurrrrr
6 lı set alacaz gecelik seti yani,tavsiyeniz yok muuuuu?
Özellikle stüdyoda fotograf çekimi olacağı için kokoş olmam gerektiği söylendi.İlerde çocuklarımıza güzel bir hatıra kalırkuzum Pierre Cardin aldık biz...
Haticem hayırlı olsun canım...cok yakısmıs üst kısmı gayet hos ama alt tarafo düsündürdü beni dedigim gibi..rahat edebilecekmisin diye düsündm bi an..bu arada benim kına günüm senin nişan günün
Özlem daha dün bu şekilde annemle kavga ettik.amin hümüm aminnnnnnnn
çok şükür nişanımı bile kendim yaptım sayılır ..
maddi hiçbirley istemedim annemden nişanlım sağolsun herkesin dilini tutturacak kadar herşeyimi en iyisinden istediğimden aldı...
aynı şekilde bende ona herşeyin en güzelini aldım çok şükür kenardada param vardı halada bir miktar kaldı evlilik için..
rabbim insanı kendinden başkasına muhtaç etmesin inşallah..
hayatta yalnızız arkadaşlar anne baba bile bir yerden sonra kendi için yaşar bence ..
herşeyden önce kendinizi düşünün derim ...
Kuzum bir Eskişehir klasiği nişanda takılır herşey di miiii
Valla benim ailemde kararsız,saat takmazsak ne takacağız boş boş mu kalacak ööleee:26:
Onlar bana set takacaklar zaten
Bana da nişan daha mantıklı geliyor ama kararsızız bizde:26:
Nişanda erkeğe başka bişi takılmazsa garip olmaz mı ki:26:[/COLOR][/FONT][/B]
yok canım eleştrilerde yengem üstüne tanımamAyyy ama benim kafam karıştı
bu yeni düzene alışmak zaman alcak sanırım
imtihanların en zoru aile ile olanlar ama umarım hepsi geçecek kızlar
hatice (yanlış söylemedim umarım :26: beynelmilel ) yaaa kuzum senin zevkin tabii ki de
renk falan boğmuş sanki seni
tabii ki bu benim fikrim üzülmeni istememm
aslımmmmm bindallın gayet şık
saat soran arkadaşlarabiz düğünde takcaz saati nişanlım öyle istedi
6 lı takımın markasını hatırlamıyorum ben
bilindik bir marka dğeildi sanırım ama
benim modeli en çok hoşuma gideni almıştım
Hayırlısıyla gönlüne göre olur inşallahAAHHH ahhh plumcım işte hezaaman anne baba olması gerektiği gibi olmuyor ....
ben babamdan 1 gün bile kötü söz duymadım ... belki anneminde hayat mücadelesinden ötürü mizacı serttir ama ne bilim ama insan herzaman kaldıramıyor...
annem sürekli ;
yazık o çocuğa senin nasıl biri olduğunu bilse ... milletinde hayatını karartacaksın falan diyor...
ya öyl olsa bu insan neden benimle 3,5 yıldır birlikte... düşün bir anne mutluluk dileyeceine neler söylüuor..
demekki sen hiç bana şevkatle yaklaşmamışsınki bende haliyle sana öyle yaklaşamıyorum... hala bile beni demoralize edebiliyorsun ...
brde şu var ben lise stajımdan beri çalışıyorum
ve eve yıllardır düzenli bir miktar para veririm maaşıma göre tabiki örn. 1000 lira aldığım zaman 500 anneme veriyordum hani 800 alırken 350-400 arası tam 8 yıldır bu böyle verdiğim paranın haricinde kardeşlerime kıyafet anneme kıyafet yada eve alışverişler yaparım ay içinde kendi paramdan...
ama yinede annemle en ufak bir tartışmamızda sen ne yaptınki sen kendini düşünmekten başka ne yaptınki der ...
ama gerçekten benim sınavımda annemle buna inanıyorum ...
şuanda maaşım 2 katı ama yinede 600 tl veriyorum anneme baktım gördümki yaranılmıyor en azından kendi evimi kendim kuruyorum çok rahat ....
cok yogun işler fındıgııımmm cok darlanıyoruuuuummmmsen napıosuuunn?
canım gordum elbısenıııı, nişanı salonda yapıcaksanız eger uygun, sevdıcegın ve sen begendıkten sonra gerısını cokta dusunmee, cekılen fotolarda sacın falan gundelık oldugundan tam bı butunluk yok gıbı duruo sadecee. Göğüs kısmı kalıptan dolayı buyuk durmus evet daha kucuk gogusluler ıcın daha uygun ama eger yapabılırlerse veee ıyı bı terzıyse o buzgulerı acabılır
Yahu ebn burada sıyırdım resmen yetişemiyorum.Günaydın diyemedim sabahtan beri yahu geçmişi okumaktan
Bu ne kalabalık böyle kendimi kaybettim resmen
oda çalışıo kuzuum whatsapptan yazıstık bıracıcıkkkk ama suan fabrıkada herkes dıken ustundee, kotu bı gun gecırıooruz patronıcemde cok sınırlı 4 kısıyı ısten cıkarttıkk tahammulu kalmadı kımsenın nazına cazına
pastaaaam güzel günleer yakındadün gece babanecııne dualar okudum Allah'ım kabul etsıın artık onun ıcın yapılabılcek en guzel sey bu..
Kaç gün kaldı eniştemin gelmesinee ?
cok sag ol melegimm yapabilabilecek en guzel sey bizim icin zaten o...
eniştenin gelmesine 4 gün kaldı... son 4 baska da yok inşallahtek tesellim su an o... hava gibi su gibi muhtacım resmen
geçmiş olsun kuzumm nazarlar cıkmıs olsun bidaha da bulmasın bole tersliklermasallah sizeee
Valla benim ailemde kararsız,saat takmazsak ne takacağız boş boş mu kalacak ööleee:26:
Nişanda erkeğe başka bişi takılmazsa garip olmaz mı ki:26:[/COLOR][/FONT][/B]
Aynı şeyi ben de yaşadım
elifcim lila hatırlamıyorum ben ekru renk aldım. sırt dekoltesi olmaz mı
ne dekolteler var
----
nişanda biz ata (cumhuriyet taktık)sebebini de belirttim
duydum
bn hiç anlamıorum canım yabegendiğini eklermisinsonra
elif canım pier cardidne renk alternatifi var kaliteside güzeldir
cok sag ol melegimm yapabilabilecek en guzel sey bizim icin zaten o...
eniştenin gelmesine 4 gün kaldı... son 4 baska da yok inşallahtek tesellim su an o... hava gibi su gibi muhtacım resmen
geçmiş olsun kuzumm nazarlar cıkmıs olsun bidaha da bulmasın bole tersliklermasallah sizeee
Pierre Cardin de lila rengi gördünüz mü hiç peki?
Yada sırt dekolteli bişiiler
Karmen hiç duymamıştım, ben Ankara dayım
Aslım sen biliyo musun lila pierre cardin?
Hayalimizdeee
Nişanda erkeğe başka bişi takılmazsa garip olmaz mı ki:26:
Ben krem rengi aldım 6lı takımımı... siyah kırmızı mor falan da vardı ama gelin şeyi krem olur... ayriyeten kendime gecelik falan alacağım diğer renklerden
bu eniştemin gelmesi banamıydı
çok selam söyle peloma
Tabi zevk ve tarz meselesi bu canım
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN pastammm hiçbirimize yasatmasın kolumu kanadımı kırdılar gibi valla... gelsin de ucayım yeniden
ay cok sukur azıcıcıkk kaldıııııı pastaaammm böle uzun ayrılıklar yaşatmasın Allah'ımmm bidahaa
Gözün aydın çağlam
EvetBiz gittik değişik değişik markalar vardı batista falan dedim ben bildiğmizden şaşmamak lazım alalım pierree
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN pastammm hiçbirimize yasatmasın kolumu kanadımı kırdılar gibi valla... gelsin de ucayım yeniden
sagol kusummm elbisene baktım simdi ben de... kırılma ama ben pek begenmedim ne rengini ne de modelini.. baska elbise bakma sansın yok mu kuzum ya?
Herkes pierre dedi zaten
Bende şaşmıcam alıcam bi pierre galiba
hümeyrammmmmm cumaaa artık bu modlarda olucazzzbu smileyden olucam
çağlam az kaldı az enişte gelicek bütün kara bulutları kovacaksınız
alllahım cuma çabuk gelsin ne olur kavuşalım artık çok özledim çoooooook
evet evet evet :13::13::13::13: Benimki dolabın üstünde açık yerde olsaydı modelini de söylerdim çok sevdim sırtı azıcık açık gecelikte de sağdan yırtmaç varBen onu giyemem yaaa
sağol canımmmm. Allah size bir daha ayrılık yaşatmasın inşallahhcok sag ol melegimm yapabilabilecek en guzel sey bizim icin zaten o...
Kızlarrrr geçmişi okumadan direkt konuya dalalım bence bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?