'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Evet yaşadıklarımın beni olgunlaştırdığına kesinlikle katılıyorum Yaşıtlarıma göre çooook güçlü ve kendi ayakları üzerinde durabildiğimi görüyorum
Her şerde bi hayır var işte Daha anlatsam roman olur kızlar ama çok hüzünlü bi hava oldu topiğimizde Konuyu değiştirelim
Buarada sağolun kızlar konuşmak iyi geldi

Berfin sen daha önce yok muydun? Sanki ben seni hatırlıyorum.:44:

Cumartesi gidince konuşayım bakalım. İnşallah olur.

Özellikle stüdyoda fotograf çekimi olacağı için kokoş olmam gerektiği söylendi.İlerde çocuklarımıza güzel bir hatıra kalır

Özlem daha dün bu şekilde annemle kavga ettik.
Bilmiyorum neden ama hayatım boyunca bana bu kadar sert konuşan kişi annemdi ve hiçde değişmedi maalesef.
Bu yüzden babam ölünce çok bocaladım çoğu zaqman annemin benden nefret ettiğini düşünürüm ama yook öyle birşey diyip kendimi avutuyorum.
Ciddi rahatsızlıklar geçirdiğimde ne kadar endişelendiğini, üzüldüğünü görmeseydim benden nefret ettiğine yemin edebilirdim. Hayat bu bizde bu şekilde imtihan oluyoruz.

Galiba garip olucak canım bize takılacak damat boş kalacak annemde nikahta takılır diyordu ama ben nişan diye baskı yapıcam [/QUOTE]
Bizimkilerde öyle söylüyor ama nasıl olacak hiç bir fikrim yok.

yok canım eleştrilerde yengem üstüne tanımam

Hayırlısıyla gönlüne göre olur inşallah

Günaydın diyemedim sabahtan beri yahu geçmişi okumaktan

Bu ne kalabalık böyle kendimi kaybettim resmen
Yahu ebn burada sıyırdım resmen yetişemiyorum.

bu eniştemin gelmesi banamıydı
çok selam söyle peloma

Gözün aydın çağlam

Galiba garip olucak canım bize takılacak damat boş kalacak annemde nikahta takılır diyordu ama ben nişan diye baskı yapıcam [/QUOTE]

Bende mi baskı yapsam ne

Aynı şeyi ben de yaşadım

elifcim lila hatırlamıyorum ben ekru renk aldım. sırt dekoltesi olmaz mı

ne dekolteler var

----

nişanda biz ata (cumhuriyet taktık) sebebini de belirttim

Öyle mi diyosuuunnnn
Ben o ne dekolteleeeerrden bi tane kapmak istiyorum
Ben fazla beyazım ya ekru olmasın diyoruz

Bizde saat takamzsak tam cumhuriyet altını takacaz galiba

duydum
bn hiç anlamıorum canım ya begendiğini eklermisinsonra

Aldığımı eklerim tabi kuzum

elif canım pier cardidne renk alternatifi var kaliteside güzeldir

Lila bulamadık bir türlü pierreden
Mürdüm yada gül kurusu gidecez galiba biz

ay cok sukur azıcıcıkk kaldıııııı pastaaammm böle uzun ayrılıklar yaşatmasın Allah'ımmm bidahaa

Ben krem rengi aldım 6lı takımımı... siyah kırmızı mor falan da vardı ama gelin şeyi krem olur... ayriyeten kendime gecelik falan alacağım diğer renklerden

ay cok sukur azıcıcıkk kaldıııııı pastaaammm böle uzun ayrılıklar yaşatmasın Allah'ımmm bidahaa

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN pastammm hiçbirimize yasatmasın kolumu kanadımı kırdılar gibi valla... gelsin de ucayım yeniden

Gözün aydın çağlam

sagol kusummm elbisene baktım simdi ben de... kırılma ama ben pek begenmedim ne rengini ne de modelini.. baska elbise bakma sansın yok mu kuzum ya?

Çağlaya katılıyorum hatice bende baktım biraz önce ama pek içime sinmedi... abartı geldi bana azıcık daha zarif modeller yok muydu???

hümeyrammmmmm cumaaa artık bu modlarda olucazzz bu smileyden olucam

çağlam az kaldı az enişte gelicek bütün kara bulutları kovacaksınız

alllahım cuma çabuk gelsin ne olur kavuşalım artık çok özledim çoooooook

:124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119: Gizoşummmmm :13::13::13::13::13:

evet gizom aynı zamanda kavusuyoruz en sonunda hasret dolu gunler bitti... sizinki tamamen bitti de bana da umarım bidaha gelmez

gelsin asklarımız da biz de cicek acalım yeniden

sağol canımmmm. Allah size bir daha ayrılık yaşatmasın inşallahh
Kızlarrrr geçmişi okumadan direkt konuya dalalım bence bundan sonra

haha kesinlikle katılıyorum sana :)) topiciimiz birde ziyaretçilere kapansaydı daha iyi olacaktı ama neyse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…