kızlar nasipse nerelere gelin gideceksiniz?
ben geldim kızlarrrrr
Bebişimmmm hoşgeldin
Bende geldim bu arada:76::90:
napıosn bakalm pelincik
bişiler almadm kuzum yaa, çok alışveriş yapıorm biraz kendimi frenlemeliyim, minimalim de gelmiş işten gelnce inceledm çok güzelmiş kumaşı fln da çok iyi tavsiye edebilirm burdan herkeseYoğun bir gün geçirmekteyim Nilişim:)
Sen napıyosun, bugün neler aldın bakalım?:76:
nil bu başlığın alışveriş canavarı sanırım, bugün neler aldın sorusuna maruz kaldığına göre
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
bişiler almadm kuzum yaa, çok alışveriş yapıorm biraz kendimi frenlemeliyim, minimalim de gelmiş işten gelnce inceledm çok güzelmiş kumaşı fln da çok iyi tavsiye edebilirm burdan herkese
kızlar bu gün mağazaya çok şık botin tarzı kışlık ayakkabılar geldi çok beğendm
kızlar nasipse nerelere gelin gideceksiniz?
bişiler almadm kuzum yaa, çok alışveriş yapıorm biraz kendimi frenlemeliyim, minimalim de gelmiş işten gelnce inceledm çok güzelmiş kumaşı fln da çok iyi tavsiye edebilirm burdan herkese
kızlar bu gün mağazaya çok şık botin tarzı kışlık ayakkabılar geldi çok beğendm
mesela bunun kahve renkte olanı ipleri bağlanmadan dil kısmı dışarı çıkarılıp bağlanırsa tayt, bol kesim triko atkılar ve trencle harika olurrr
ben her ay bi çeyrek yapıorm cnm, altın düşmüş simdi belki yarm bile yapabilirm, en iyi yatırım aracı olarak görüorm uzun vadedearkadaşlar birikim yapıyor musunuz? yapıyorsanız hangi yöntemi seçiyorsunuz: altın mı dolar mı euro mu tl mi? ekonomiden anlayan birileri var mı
ececm balığına üzüldm cnm ya, insan çok bağlanıo işte(
benm de bi kedim var ona bişi olsa çok üzülürm bende 1 gün evde olmasam en çok onu özlüorm
evt saolsn gelincikler beni çeyiz bakanı ilan ettiler her gün karşılarına başka bişiyle geldiğim içinn
kendimi ikea buluşmamıza saklıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?