'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hb cnm, kimler var bakalm kızlarrr
gizemcm sinirlerin çok bozulmus ama seninin lütfen takma bu kdr kafana daha sakin olmaya çalış bak yakında iznin var hem onu düşün mutlu olll

çağlacm sende öle çıkarmlar yapma hemen ama böle seyler çok normal cnmcm sana öle gelmiştir bence eniştemiz seni çok sevio kiii

nil bu başlığın alışveriş canavarı sanırım, bugün neler aldın sorusuna maruz kaldığına göre

Yoğun bir gün geçirmekteyim Nilişim:)

Sen napıyosun, bugün neler aldın bakalım?:76:
bişiler almadm kuzum yaa, çok alışveriş yapıorm biraz kendimi frenlemeliyim, minimalim de gelmiş işten gelnce inceledm çok güzelmiş kumaşı fln da çok iyi tavsiye edebilirm burdan herkese

kızlar bu gün mağazaya çok şık botin tarzı kışlık ayakkabılar geldi çok beğendm
mesela bunun kahve renkte olanı ipleri bağlanmadan dil kısmı dışarı çıkarılıp bağlanırsa tayt, bol kesim triko atkılar ve trencle harika olurrr

Eklentiler

• $9206041040_1_1_5.webp
    660 bayt · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmm

Hoşgeldinnnn Ecemm:)

Tamamm fikir alıcaz hepsi için senden bebeğim:)

Bende gecen hafta Roberto Lorenzo'dan aldım Trendyol aracılığı ile çizme dizüstü, muhteşem bişey, topukları falan sanki bnm için dizayn edilmiş:90:
Hemde sadece 85 TL :76::90:

kızlar nasipse nerelere gelin gideceksiniz?

Bende avrupa yakasından anadolu yakasına geçiceem Göztepeye gelin olucam inşallah :101:

Slm bebeklerim bende geldiiim bugunu kendime ayırdım bakım krizine giricem sanırım

ececiim basın saolsun bebeım balık bile olsa ole bı baglıolarkı kendılerıne ınsandan daha dost oluyolar valla. Kaçan kedimden biliyorum hala içim cız ediyo

Cokiiiiem bebeğim zaman zaman oluyo malesef öle dönemler lutfen sıkma canını

ececm balığına üzüldm cnm ya, insan çok bağlanıo işte(
benm de bi kedim var ona bişi olsa çok üzülürm bende 1 gün evde olmasam en çok onu özlüorm

tatlım bende bayılıyorumm bu tar kapicikleree geçen sene yağmaladım baya kış gelsin artıkta giyeliiimmm yaaa :101:

arkadaşlar birikim yapıyor musunuz? yapıyorsanız hangi yöntemi seçiyorsunuz: altın mı dolar mı euro mu tl mi? ekonomiden anlayan birileri var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…