AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN pastammm hiçbirimize yasatmasın kolumu kanadımı kırdılar gibi valla... gelsin de ucayım yeniden
sagol kusummm elbisene baktım simdi ben de... kırılma ama ben pek begenmedim ne rengini ne de modelini.. baska elbise bakma sansın yok mu kuzum ya?
Çağlaya katılıyorum hatice bende baktım biraz önce ama pek içime sinmedi... abartı geldi bana azıcık daha zarif modeller yok muydu???
Ben daha bohça alışverişine çıkmadım ama bu pierler biraz tzlumu ne kadar ortalama fiyatları ?
:124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119: Gizoşummmmm :13::13::13::13::13:
sağol canımmmm. Allah size bir daha ayrılık yaşatmasın inşallahh
haha kesinlikle katılıyorum sana :)) topiciimiz birde ziyaretçilere kapansaydı daha iyi olacaktı ama neyse artık
perşembe gecesiii mezdekelerle coşcam inşalllah coşcaz canım az kaldı bir şafak turu atarız :)))))cuma angarada istanbulda yağmurlu ben alıp ailesine gidicem şimdi ailesiyle görüştüm bekliyorlarmış :))))) bizim şirkettede herkes benle şafak sayıyor vapurdaki arkadaşlarım annem kardeşim herkes :)
evet yağmur var canım ben arabayla gidip alacağım için no problemmmmm
ben bugünki gibi güneşli bir hava isterim ama yeterki gelsin hava mohim değil ayyyyy varya sanırsam ağlıcam onu görünce hümeyra ağlamam diyordum ama bunları yazarken bile fena oluyorum yedik bu askerliğide sıradaki level gelsin ben hepsini tek tek atlıyorum
güle güle kullan takımını humeyracım
gizom ben de gorur gormez kucagına saklanıp ordan hiç cıkmamayı dusunuyorum
son 4 gec artık geccc
öyle bi şansımız var mı ziyaretçiye kapalı topik diye
hümeyrammmmmm cumaaa artık bu modlarda olucazzzbu smileyden olucam
çağlam az kaldı az enişte gelicek bütün kara bulutları kovacaksınız
alllahım cuma çabuk gelsin ne olur kavuşalım artık çok özledim çoooooook
Aslllııııımmm senin kafan karışmıştır şimdi isimlerimizi say bakem
teşekkürler tatlımmmm
Ben ne yapacağım görür görmez bilmiyorummmmm
aynnennnn ben ağlarım kesinnnnnnn çok özledimmmmm 135 gündür görmedim bebeğimi
ertesi gun yazalım burda birbirimize kızlar nasıl tepkiler verdik ilk gorus anında
biz su an sankii ilk defa tanıscakmısız gibiyiz :44: sanki daha once hiç gorusmemişiz, ilk kez buluscaz giibiii
kadınlar hamamı öyle diye biliyorum ben:26:
ertesi gun yazalım burda birbirimize kızlar nasıl tepkiler verdik ilk gorus anında
biz su an sankii ilk defa tanıscakmısız gibiyiz :44: sanki daha once hiç gorusmemişiz, ilk kez buluscaz giibiii
oyy canım kıyamam yaaaa az kaldı az daha sabır ben taş çatlasa 60 gün olmuştur keşke son kez gitseydim diyorum ama sizin oralara güvenemedm havaya kuzum sana sabrına maşalllah kuzu varya büyük sorunlarımız olmadı uzaktaykende aşkımız güç verdi bizler hümüm :)
çağlam bende binlerce kez öpüp koklucam onların evine kadar öpüp durcam allahtan ailesi gitmiyor öpemezdim ben karşılayımda öpeyim koklayayyım doyamıcammm offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?