'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çağlaya katılıyorum hatice bende baktım biraz önce ama pek içime sinmedi... abartı geldi bana azıcık daha zarif modeller yok muydu???

Sanırım yok ama bakayım olmadı oradaki kıyafetler arasında değişiklik yapayım.

Ben daha bohça alışverişine çıkmadım ama bu pierler biraz tzlumu ne kadar ortalama fiyatları ?

Valla ben ordan iç çamaşırı günlük pijama falan filan dolu şey aldım sadece onun fiyatını bilmiyorum ama gidince sorarım tanıdık abla canımm

Veeee yemek takımım geldiiiii :124::124::124::124:

:124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119: Gizoşummmmm :13::13::13::13::13:

perşembe gecesiii mezdekelerle coşcam inşalllah coşcaz canım az kaldı bir şafak turu atarız :)))))cuma angarada istanbulda yağmurlu ben alıp ailesine gidicem şimdi ailesiyle görüştüm bekliyorlarmış :))))) bizim şirkettede herkes benle şafak sayıyor vapurdaki arkadaşlarım annem kardeşim herkes :)

evet yağmur var canım ben arabayla gidip alacağım için no problemmmmm

evet yağmur var canım ben arabayla gidip alacağım için no problemmmmm

ben bugünki gibi güneşli bir hava isterim ama yeterki gelsin hava mohim değil ayyyyy varya sanırsam ağlıcam onu görünce hümeyra ağlamam diyordum ama bunları yazarken bile fena oluyorum yedik bu askerliğide sıradaki level gelsin ben hepsini tek tek atlıyorum

güle güle kullan takımını humeyracım

gizom ben de gorur gormez kucagına saklanıp ordan hiç cıkmamayı dusunuyorum

son 4 gec artık geccc

aynnennnn ben ağlarım kesinnnnnnn çok özledimmmmm 135 gündür görmedim bebeğimi

gizem cuma geliyor dımı
rabbim kavuştursun. sizin için hayırlı olanı nasip etsin inşALLAH

aynnennnn ben ağlarım kesinnnnnnn çok özledimmmmm 135 gündür görmedim bebeğimi

oyy canım kıyamam yaaaa az kaldı az daha sabır ben taş çatlasa 60 gün olmuştur keşke son kez gitseydim diyorum ama sizin oralara güvenemedm havaya kuzum sana sabrına maşalllah kuzu varya büyük sorunlarımız olmadı uzaktaykende aşkımız güç verdi bizler hümüm :)

çağlam bende binlerce kez öpüp koklucam onların evine kadar öpüp durcam allahtan ailesi gitmiyor öpemezdim ben karşılayımda öpeyim koklayayyım doyamıcammm offfff

ertesi gun yazalım burda birbirimize kızlar nasıl tepkiler verdik ilk gorus anında

biz su an sankii ilk defa tanıscakmısız gibiyiz :44: sanki daha once hiç gorusmemişiz, ilk kez buluscaz giibiii

canım senide depelllimmmi istermisin :)))))) biz depük gecesi ayarlıcaz senin içinde bir tekme :)))))

valla kavuşmaa anımı büyük zevkle anlatırım heyecandan bayılmazsam ilk günki gibi aşklaaa kavuşcam onaaaa o derece fenalardayımmmmmmmmm duygusal açıdan bayılajammmm

berfo kuzum Alllah razı olsun dua et ne olur güzel şeler olsun tek dileğim cuma hayırlısıyla gelsin

aynennnnn Sen gel beni almaya dedi ailesi ve benim ailem gelse hiç sarılıp koklaşamayız

depin depin beni de depin ben sizler gibi 5 ay beklemedim ama olsun yarısını bekledim ben de :) daha da beklerim kimbilir ne zaman ama olsun belki depüklerseniz bir daha beklemem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…