Ben geldim bebeklerrr selam kimler var bakalım
Ben varımmmmmİsmim Hümeyra tanışmadık demi
Cnm ben topik sahibi Yağmurr memnun oldum hatırlamıyorum ama olsun tanışmıştık olduk
Topik sahibi Yağmur hanım bende memnun oldum efendim
Açıp gittin mi kız topiği ben kaç aydır burdayım bi hoşgeldin demedin heheeeh
Hayır açıp gitmedim arada giriyorum ama 5 aydır sıkıntım vardı o yüzden kendimi bu topiğe ait hissetmedim arkadaşlarım için arada giriyorum zaten mailleşiyoruz onlarla yada telden öyle işte cnmYoksa hergün buralardaydım ama işte sıkıntılarımı daha yeni yeni atlatmaya çalışıyorum da öyle.. Olsun hoşgeldiniz yinede tüm yeni tanışamadığım gelinciklerim
Hoşbuldukkkk :)))) İnşallah tüm sıkıntılarından en kısa zamanda arınırsın... Allah ım yardımcın olsun
Amiiin hümeyracım amiiiiiiin tek dileğim bu sağolasın.. Ee söz-nişan sende ne var yok?
Nişanlıyım :)))))) Mart da Nişanlandım Ağustosta aşkım askere gitti Cuma günü geliyor Mayısta da ebedi kavuşuyoruz inşallahhhhh... Sen?????
Allah kavuştursunAllah tamamını erdirsin inş.
Beni sorma dicem çünkü kötü oluyorum da ama çok ayrıntıya girmeden söyliyim şimdilik 5 ay önce 3 yıllık ilişkim bitti cnm
ayy suna bak dalga da geciyor :2:
ısırırım kız seni
cookie : çağla
puffing :nazlı
jaleo : pelin ( onun da nickini yanlıs yazdım galiba)
Özür dilerimmmm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım
yaa başvuralım mı o zaman bizde
bence süper olur hümeyracım (karıştırmadım dimi?) çünkü bu topiğin geçmişinde bizim bayaa sırlarımız var. sizlerinde vardır tabi ben uzun süre uzaktım burdanama sanırım yaz aylarında bizim kızlar sormuştu kazene.yağmurr öyleydi dimi?
bence süper olur hümeyracım (karıştırmadım dimi?) çünkü bu topiğin geçmişinde bizim bayaa sırlarımız var. sizlerinde vardır tabi ben uzun süre uzaktım burdanama sanırım yaz aylarında bizim kızlar sormuştu kazene.yağmurr öyleydi dimi?
Est..olur mu öyle şey nereden bilecektin sormadan olsun cnm üzülme lütfenn ben sizlerin mutluluklarıyla mutlu oluyorum
Evet doğruuuu :))) Soralım soralım Yağmur başkan sen sor da ziyaretçiye kapatsınlar bizim topiği
Isırrrr beniiii ısıırrr
Kızzz bu seferde nickleri tutturamadın nazlı puffing değil pufing,pelinin nickini hele sadece baş harfini tutturmuşsun
Hmmm..Böyle birşey yapılamıyordu sormuştum zamanında ama ben Kazen e tekrar mail atarım cnm sorarım..Ezgi şimdi soruyu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?