'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Topik sahibi Yağmur hanım bende memnun oldum efendim

Açıp gittin mi kız topiği ben kaç aydır burdayım bi hoşgeldin demedin heheeeh

Hayır açıp gitmedim arada giriyorum ama 5 aydır sıkıntım vardı o yüzden kendimi bu topiğe ait hissetmedim arkadaşlarım için arada giriyorum zaten mailleşiyoruz onlarla yada telden öyle işte cnm Yoksa hergün buralardaydım ama işte sıkıntılarımı daha yeni yeni atlatmaya çalışıyorum da öyle.. Olsun hoşgeldiniz yinede tüm yeni tanışamadığım gelinciklerim

Hoşbuldukkkk :)))) İnşallah tüm sıkıntılarından en kısa zamanda arınırsın... Allah ım yardımcın olsun

Nişanlıyım :)))))) Mart da Nişanlandım Ağustosta aşkım askere gitti Cuma günü geliyor Mayısta da ebedi kavuşuyoruz inşallahhhhh... Sen?????

Allah kavuştursun Allah tamamını erdirsin inş.
Beni sorma dicem çünkü kötü oluyorum da ama çok ayrıntıya girmeden söyliyim şimdilik 5 ay önce 3 yıllık ilişkim bitti cnm

ayy suna bak dalga da geciyor :2:

ısırırım kız seni

cookie : çağla

puffing :nazlı

jaleo : pelin ( onun da nickini yanlıs yazdım galiba)

Isırrrr beniiii ısıırrr

Kızzz bu seferde nickleri tutturamadın nazlı puffing değil pufing,pelinin nickini hele sadece baş harfini tutturmuşsun

yaa başvuralım mı o zaman bizde

bence süper olur hümeyracım (karıştırmadım dimi?) çünkü bu topiğin geçmişinde bizim bayaa sırlarımız var. sizlerinde vardır tabi ben uzun süre uzaktım burdan ama sanırım yaz aylarında bizim kızlar sormuştu kazene.yağmurr öyleydi dimi?

anlayamadım kızlar soruyu ben yaa:26:

Evet doğruuuu :))) Soralım soralım Yağmur başkan sen sor da ziyaretçiye kapatsınlar bizim topiği

yağmur hoşgeldin... ilk sayfa boş listemizi oraya kopyalasana canım?

bu arada evet sormustu yagmur o durumu ama kazen bu sefer butun topikler oraya gelmek istiyor olmaz diyerek reddetti

zaten bence okumak isteyen her turlu bi uyelik alır okur.. ziyaretci olmasına gerek yok illa diye dusunuyorum ugrasmak istemeyenler icin iyi olurdu belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…