2012 gelinlerine yapmışlar o güzelliği bende burda duymuştum. tamam yağmurcum bekliyoruzHmmm..Böyle birşey yapılamıyordu sormuştum zamanında ama ben Kazen e tekrar mail atarım cnm sorarım..Ezgi şimdi soruyu anladım
çok tatlısınızz yaa yeriim siziiiiyavas yavas bebekler kolay mıı kocaman aile olmak
yağmur hoşgeldin... ilk sayfa boş listemizi oraya kopyalasana canım?
bu arada evet sormustu yagmur o durumu ama kazen bu sefer butun topikler oraya gelmek istiyor olmaz diyerek reddetti
zaten bence okumak isteyen her turlu bi uyelik alır okur.. ziyaretci olmasına gerek yok illa diye dusunuyorum ugrasmak istemeyenler icin iyi olurdu belki
2012 gelinlerine yapmışlar o güzelliği bende burda duymuştum. tamam yağmurcum bekliyoruz
biz koccaman bir aileyizz dimiiii
topiğe birini seçelim özet çıkartsıneskiden yetişemezdim şimdi hiç yetişemiyorum
sabahtan beri ne oldu biri bana özetleyebilir miyoksa geçmişi mi okumalıyım :26:
en azından arama yapınca googleda şak diye topik ortaya çıkmazdı
hasan başkanınankı bende takıp edemıoruuuummm cok cenesı düşükk gelinleriz biz
okuduğum yazıları içimden bağıra bağıra okuyorum(o nasıl oluyor demeyin işte. sanki ben bu yazıyı size bağırarark yazmışım gibi okuyun, heh işte öyle)
sebebini şimdi anladım, topik çok kalabalık ya, anca sesinizi öyle duyarmışım gibi hissediyorum
oya süpersin sen yaaa
biliyorum kuzum
bizimkine küsüm ya, 30 lira harcayabilirmiyim dedim (altınları bozdururken 28tl zarar etmemize neden olmuştumi cezalıydım o yüzden soruyorum )
o da tamam aama merak ettim neymiş dedianlattım.
kocanı şikayet etmiceksen yap dedi
kızçelerimmmm sizlerede bi danışıymm
ben telefon almak istiyorum. ıphone 5 alsam mı diye düşünüorum sizce gereksiz yere çok mu para vermiş olurum yoksa hakedermi o parayı :26:
28 tl zarar ettiniz diye cezalı mısın
ciddi misin oyacım :26: :26:
seni şikayet etcem ama yine de yapcam diyeydin sende
ben telefon almak istiyorum. ıphone 5 alsam mı diye düşünüorum sizce gereksiz yere çok mu para vermiş olurum yoksa hakedermi o parayı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?