'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hmmm..Böyle birşey yapılamıyordu sormuştum zamanında ama ben Kazen e tekrar mail atarım cnm sorarım..Ezgi şimdi soruyu anladım
2012 gelinlerine yapmışlar o güzelliği bende burda duymuştum. tamam yağmurcum bekliyoruz

çok tatlısınızz yaa yeriim siziiii yavas yavas bebekler kolay mıı kocaman aile olmak

biz koccaman bir aileyizz dimiiii

topiğe birini seçelim özet çıkartsın eskiden yetişemezdim şimdi hiç yetişemiyorum
sabahtan beri ne oldu biri bana özetleyebilir mi yoksa geçmişi mi okumalıyım :26:

en azından arama yapınca googleda şak diye topik ortaya çıkmazdı

topiğe birini seçelim özet çıkartsın eskiden yetişemezdim şimdi hiç yetişemiyorum
sabahtan beri ne oldu biri bana özetleyebilir mi yoksa geçmişi mi okumalıyım :26:

hasan başkan ınankı bende takıp edemıoruuuummm cok cenesı düşükk gelinleriz biz

hasan başkan ınankı bende takıp edemıoruuuummm cok cenesı düşükk gelinleriz biz

okuduğum yazıları içimden bağıra bağıra okuyorum (o nasıl oluyor demeyin işte. sanki ben bu yazıyı size bağırarark yazmışım gibi okuyun, heh işte öyle)
sebebini şimdi anladım, topik çok kalabalık ya, anca sesinizi öyle duyarmışım gibi hissediyorum

Yaa kızçeler oku oku zor bitirdim yaa bi metroya gittim geldim bitirene kadar tüm işler aksadı yaa kim toparlayacak şimdi onları:26::26::26:
HAtice bencede beklediğim gibi değil nişanlığın ama yinede senin kararın daha hoş bişey bakamıyor musun acep:26::26::26:
Ya demek ki bi tek ben dertli değilmişim benden dertlileri varmış ben halime şikredim yaaa

bağğralım ozamaaaaannnnn duyun biziiiiiiiiiiii ama böledeee çok cicik oldukk beee

Kızlar ben çıkıyorum nikah dairesine evakları teslim edeceğiz:) sonra nişanlığımı alacağım :) akşam ya ada yarın fotosunu eklerim :) hepinizi öpüyorum :)

oya süpersin sen yaaa

biliyorum kuzum

bizimkine küsüm ya, 30 lira harcayabilirmiyim dedim (altınları bozdururken 28tl zarar etmemize neden olmuştumi cezalıydım o yüzden soruyorum )
o da tamam aama merak ettim neymiş dedi anlattım.
kocanı şikayet etmiceksen yap dedi

kızçelerimmmm sizlerede bi danışıymm
ben telefon almak istiyorum. ıphone 5 alsam mı diye düşünüorum sizce gereksiz yere çok mu para vermiş olurum yoksa hakedermi o parayı :26:

28 tl zarar ettiniz diye cezalı mısın
ciddi misin oyacım :26: :26:

seni şikayet etcem ama yine de yapcam diyeydin sende

ben telefon almak istiyorum. ıphone 5 alsam mı diye düşünüorum sizce gereksiz yere çok mu para vermiş olurum yoksa hakedermi o parayı :26:

Cancağızım bi galaxy S3 kullanıcısı olrak söylüyorum vereceksen o parayı iphone5 e değmez bence galaxy S3 derim artık pc açmıyorum bile her şeyi hallediyor sağolsun:26::26::26:

28 tl zarar ettiniz diye cezalı mısın
ciddi misin oyacım :26: :26:

seni şikayet etcem ama yine de yapcam diyeydin sende

evet yaaa aslında olay şöyle oldu.
o hafta saçlarımı kestirecektim, o istemiyordu, nefret ediyor kısa saçtan..
bende rahat kurur hem çok gür hem de malum banyo sık yapmak zorunda kalınca
neyse 28 lira zarar ettirdin bu ay kuaföre gitmek yok dedi
ben de ctesi o işteyken gittim kestirdim hem de 30liraya, hemde 8 sene kestirmesem uzayamayacak bir kısalıkta
şimdi daha da kızgın beslemem diye seviyor beni

canım iphone 4s kullanıyorum ellerimde minik ama en sevdiğim telefon iphone oldu keşke daha önce alsaymışım 5 ise yakın arkadşasımda var büyük elime sığdıramıyorum ki iphonu bile tek elle ekran düzken msjlaşamıyorm yatay yapıyorum

yanımdaki arkadaşım s3 aldı devasal bişi s3 olunca tablete felan gerek yok resmen mini bilgisayar minisini bulaydım belki bende alırdım ama s3 bana büyük gelir die almadım ama ama yinedeeeeee büyüklüğü bir yana adamlar kasmış yapmışlar gayet güzel telefon canım

benim erkek arkadaşım elektirk mühendisi ve bu işlerden anlıyor iphone almama kızdı alacaksan s3 al dedi mesela ama ama iphone candır minimal şirinmi şirin en iyi tasarlanmış telefon bana göre iphone 4s 5 bilem değil yani

Son düzenleme:

fiyatını bilmiyorum ama iphone müptelası değilsen değmez.
onun yerine galxsi s3 al.
bizimki sony experia s kullanıyor, süper birşey. benim pc den daha iyi

tabi i phone hayranı isen yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…