'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ahahahaha oya yemin ediuyorum kahkaha attım kız nasıl kıydın saçlarna ben evlendiğimde malum çok bıcı yapacaz die intikamda berenin saçları var ya o modelin biraz aşağısını kestircem zaten çok zor uzuyor saçlarım :))))))) sen nasıl kıscak kıydın saçlarına hep seninki yüzünden hee karamsarlıkla saçlarına ceza verdin

enişteye şimdi kızdım bir yandan kendmde benzettim bende benmkine arada ceza kayıyorum offf yazık ama yaaaaa

ayyy oyaaa yaaaaaaaaaaaaa resmen seninkine malzeme vermişsin fırsatı kaçırmıyor seninki :)

Kullanmaya başladığımdan beri herkese S3 öneriyorum sevdiceğimin doğumgünü hedayesi duyan diyor ki samsung sana prim mi veriyor gelene gidene övüyorsun diye
İphonu ben sevemedim yaa galaxy S3 büyük müyük ama fevkaledenin fevkinde bir telefon

fiyatını bilmiyorum ama iphone müptelası değilsen değmez.
onun yerine galxsi s3 al.
bizimki sony experia s kullanıyor, süper birşey. benim pc den daha iyi

tabi i phone hayranı isen yapacak birşey yok

sonyde süper htc de öyle yazılımcılar genelde tercih ediyor benmki bana moda tutkunusun hemen iphone aldın dior seninki android değil bikerem diyor çocuk sırf galaxsy s3 alayım die minisinin çıktığı gün aradı adamın askeriyede bile haberi oluyordu :)))))

ben iphone almasam çatlıcam dedim ve peşin parayı bastırdım aldım pişman değilim nedense :)))))))

kızlar bende muhabbete katılayım dedim çünkü bugünlerdeki takıntımdan bahsediyorsunuz allahım ya ne güzel geliyor o galaxy s 3 gözüme

ben teleofndan ayrılamıyorum cebime bile sokuyorum iphonu bide elimde duruşu önemliydi yoksa s3 te çok güzel ama ben bir iphoncu olarak vazgeçemem herhalde ama yanımdaki arkadaşıma kullanmayı öğrettim samsunguda kullanması kolay ekranı hoş ama iphone daha şık canım

ohh cnm nasılda rahatlamışsındır ıphonu alınca en güzelini yapmışsın bide ben göze alabilsem

Gelinciklerim,MUNE'ye mail attım hepimizin adına rica ettim.Daha cevap gelmedi..İnşallah bu sefer ziyaretçilere kapatırlar şimdiden ellerinize sağlık KAZEN ve MUNE teşekkür ederiz

kızçelerimmmm sizlerede bi danışıymm
ben telefon almak istiyorum. ıphone 5 alsam mı diye düşünüorum sizce gereksiz yere çok mu para vermiş olurum yoksa hakedermi o parayı :26:

kesinlikle S3 canım.bende S3 kullanıcısıyım ve acayip memnunum..
zaten i phone , galaxy s2 ile bile yarışamıyor

ohh cnm nasılda rahatlamışsındır ıphonu alınca en güzelini yapmışsın bide ben göze alabilsem

inan bildiğin rahatladım yani çeyiz gibi oldu dedim evlilik olayı araya girince harcayamıcam ölümlü dünya alayım iphonumu bende rahat edeyim s3 aldım elime cıks olmadı o bana ellerimden büyük yaaaa o yüzden iphone aldım elmayı yedim :)

ahhhh ahhhh bilmiyorum nasıl kıydım adam kestirmeyeyim diye neler yaptı,cezalar verdi. ben gittim kıydım saçlarıma
aslında omuzlarımda göstermiştim, kulaklarım azıcık kapandı aha böyle geziyordum bir iki haftadır.

kendimi tesellim ise, olsun artık banyo sürem kısaldı, zaten çok yıpranmıştı, uçlarındaki röfleler kırık kırık yapmıştı, iyi oldu iyi iyi diyorum ama nafile

kızçelerimmmm sizlerede bi danışıymm
ben telefon almak istiyorum. ıphone 5 alsam mı diye düşünüorum sizce gereksiz yere çok mu para vermiş olurum yoksa hakedermi o parayı :26:

bende ıphonee ıstoooruuummm , ıstoorumda ıstooruuumm ama sevgılıcık daha onemlı harcamalarımız var dıyerekten benı durduruooooo

cnm sorma ya şu çeyiz olayı olmasa bende bastırıp parayı alacam ama diyorum daha misafir yemek takımım yok su setim yok bu arada allah kavuştursun 3 gün kalmış askerinin gelmesine

Ben telefonsuz asla yapamaynlardanım deyim yaa sevdiceğim aslında diyo artık keşke almasamuydım diye yanımdan 2 sn ayırmıyorum da

sevdicekle bende sonyciyiz...o sony xperia s kullanıyo bende onun accık küçüğü sony xperia sola kullanıom...gayet de memnunummm:))onunkinden küçük diye uyuz oluom ama olsun seviyorum yine de:))

cnm yeni saçlarını güle güle kullan

Cancağızım bi galaxy S3 kullanıcısı olrak söylüyorum vereceksen o parayı iphone5 e değmez bence galaxy S3 derim artık pc açmıyorum bile her şeyi hallediyor sağolsun:26::26::26:

fiyatını bilmiyorum ama iphone müptelası değilsen değmez.
onun yerine galxsi s3 al.
bizimki sony experia s kullanıyor, süper birşey. benim pc den daha iyi

tabi i phone hayranı isen yapacak birşey yok

Kızlar sağolun cevaplarınız için.. öle aman aman bii ıphone hayranı değilim. ama alıncada şöyle uzun ömürlü kullanıcağım sağlam bi telefonum olsun istiyorum gerektiği yerde internet ihtiyacımı falan fazlasıyla karşılasın..
ıphone 5 i arkadaşım aldı gayet memnun boyut olarak ta hoşuma gitti.. samsung galaxys3 ü hiç düşünmedim açıkcası ama boyutları biraz fazla büyük değil mi ? fiyatından da haberim yok :26:

Hem cici hem şirin hemide güzel yaa bider beyaz olcak bi bayanın eline ne çok yakışıyo:26::26::26:

kızzz işte o bana yakışmadı olduramadm minisini denicem bakayım yakışacakmı :)))))fotosunu çekeyim koyayım bir ara olmuyor yani :))))) en güzelide beyazzzııı haaa arkadaş beyazını almış çok tatlı

ben evlendiğimde kıycamd o kadar kısa değil gerçi benm saç hiç adam olmaz çok kırık vatr oyacım buraya yazaydın yönlendirrik model argesi yapıverridm sana yaaa ama cezalısın sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…