evet yaaaaslında olay şöyle oldu.
o hafta saçlarımı kestirecektim, o istemiyordu, nefret ediyor kısa saçtan..
bende rahat kurur hem çok gür hem de malum banyo sık yapmak zorunda kalınca
neyse 28 lira zarar ettirdin bu ay kuaföre gitmek yok dedi
ben de ctesi o işteyken gittim kestirdimhem de 30liraya, hemde 8 sene kestirmesem uzayamayacak bir kısalıkta
şimdi daha da kızgınbeslemem diye seviyor beni
canım iphone 4s kullanıyorum ellerimde minik ama en sevdiğim telefon iphone oldu keşke daha önce alsaymışım 5 ise yakın arkadşasımda var büyük elime sığdıramıyorum ki iphonu bile tek elle ekran düzken msjlaşamıyorm yatay yapıyorum
yanımdaki arkadaşım s3 aldı devasal bişi s3 olunca tablete felan gerek yok resmen mini bilgisayar minisini bulaydım belki bende alırdım ama s3 bana büyük gelir die almadım ama ama yinedeeeeee büyüklüğü bir yana adamlar kasmış yapmışlar gayet güzel telefon canım
benim erkek arkadaşım elektirk mühendisi ve bu işlerden anlıyor iphone almama kızdı alacaksan s3 al dedi mesela ama ama iphone candır minimal şirinmi şirin en iyi tasarlanmış telefon bana göre iphone 4s 5 bilem değil yani
fiyatını bilmiyorum ama iphone müptelası değilsen değmez.
onun yerine galxsi s3 al.
bizimki sony experia s kullanıyor, süper birşey. benim pc den daha iyi
tabi i phone hayranı isen yapacak birşey yok
Kullanmaya başladığımdan beri herkese S3 öneriyorum sevdiceğimin doğumgünü hedayesi duyan diyor ki samsung sana prim mi veriyor gelene gidene övüyorsun diye
İphonu ben sevemedim yaa galaxy S3 büyük müyük ama fevkaledenin fevkinde bir telefon
Kullanmaya başladığımdan beri herkese S3 öneriyorum sevdiceğimin doğumgünü hedayesi duyan diyor ki samsung sana prim mi veriyor gelene gidene övüyorsun diye
İphonu ben sevemedim yaa galaxy S3 büyük müyük ama fevkaledenin fevkinde bir telefon
sonyde süper htc de öyle yazılımcılar genelde tercih ediyor benmki bana moda tutkunusun hemen iphone aldın dior seninki android değil bikerem diyor çocuk sırf galaxsy s3 alayım die minisinin çıktığı gün aradı adamın askeriyede bile haberi oluyordu :)))))
ben iphone almasam çatlıcam dedim ve peşin parayı bastırdım aldım pişman değilim nedense :)))))))
kızçelerimmmm sizlerede bi danışıymm
ben telefon almak istiyorum. ıphone 5 alsam mı diye düşünüorum sizce gereksiz yere çok mu para vermiş olurum yoksa hakedermi o parayı :26:
ohh cnm nasılda rahatlamışsındır ıphonu alınca en güzelini yapmışsın bide ben göze alabilsem
kesinlikle S3 canım.bende S3 kullanıcısıyım ve acayip memnunum..
zaten i phone , galaxy s2 ile bile yarışamıyor
kızlar bende muhabbete katılayım dedim çünkü bugünlerdeki takıntımdan bahsediyorsunuz allahım ya ne güzel geliyor o galaxy s 3 gözüme
ahahahaha oya yemin ediuyorum kahkaha attım kız nasıl kıydın saçlarna ben evlendiğimde malum çok bıcı yapacaz die intikamda berenin saçları var ya o modelin biraz aşağısını kestircem zaten çok zor uzuyor saçlarım :))))))) sen nasıl kıscak kıydın saçlarına hep seninki yüzünden hee karamsarlıkla saçlarına ceza verdin
enişteye şimdi kızdım bir yandan kendmde benzettim bende benmkine arada ceza kayıyorum offf yazık ama yaaaaa
ayyy oyaaa yaaaaaaaaaaaaa resmen seninkine malzeme vermişsin fırsatı kaçırmıyor seninki :)
kızçelerimmmm sizlerede bi danışıymm
ben telefon almak istiyorum. ıphone 5 alsam mı diye düşünüorum sizce gereksiz yere çok mu para vermiş olurum yoksa hakedermi o parayı :26:
inan bildiğin rahatladım yani çeyiz gibi oldu dedim evlilik olayı araya girince harcayamıcam ölümlü dünya alayım iphonumu bende rahat edeyim s3 aldım elime cıks olmadı o bana ellerimden büyük yaaaa o yüzden iphone aldım elmayı yedim :)
ben teleofndan ayrılamıyorum cebime bile sokuyorum iphonu bide elimde duruşu önemliydi yoksa s3 te çok güzel ama ben bir iphoncu olarak vazgeçemem herhalde ama yanımdaki arkadaşıma kullanmayı öğrettim samsunguda kullanması kolay ekranı hoş ama iphone daha şık canım
ahhhh ahhhh bilmiyorum nasıl kıydımadam kestirmeyeyim diye neler yaptı,cezalar verdi. ben gittim kıydım saçlarıma
aslında omuzlarımda göstermiştim, kulaklarım azıcık kapandıaha böyle geziyordum bir iki haftadır.
kendimi tesellim ise, olsun artık banyo sürem kısaldı, zaten çok yıpranmıştı, uçlarındaki röfleler kırık kırık yapmıştı, iyi oldu iyi iyi diyorum ama nafile
Cancağızım bi galaxy S3 kullanıcısı olrak söylüyorum vereceksen o parayı iphone5 e değmez bence galaxy S3 derim artık pc açmıyorum bile her şeyi hallediyor sağolsun:26::26::26:
canım iphone 4s kullanıyorum ellerimde minik ama en sevdiğim telefon iphone oldu keşke daha önce alsaymışım 5 ise yakın arkadşasımda var büyük elime sığdıramıyorum ki iphonu bile tek elle ekran düzken msjlaşamıyorm yatay yapıyorum
yanımdaki arkadaşım s3 aldı devasal bişi s3 olunca tablete felan gerek yok resmen mini bilgisayar minisini bulaydım belki bende alırdım ama s3 bana büyük gelir die almadım ama ama yinedeeeeee büyüklüğü bir yana adamlar kasmış yapmışlar gayet güzel telefon canım
benim erkek arkadaşım elektirk mühendisi ve bu işlerden anlıyor iphone almama kızdı alacaksan s3 al dedi mesela ama ama iphone candır minimal şirinmi şirin en iyi tasarlanmış telefon bana göre iphone 4s 5 bilem değil yani
fiyatını bilmiyorum ama iphone müptelası değilsen değmez.
onun yerine galxsi s3 al.
bizimki sony experia s kullanıyor, süper birşey. benim pc den daha iyi
tabi i phone hayranı isen yapacak birşey yok
Hem cici hem şirin hemide güzel yaa bider beyaz olcak bi bayanın eline ne çok yakışıyo:26::26::26:
ahhhh ahhhh bilmiyorum nasıl kıydımadam kestirmeyeyim diye neler yaptı,cezalar verdi. ben gittim kıydım saçlarıma
aslında omuzlarımda göstermiştim, kulaklarım azıcık kapandıaha böyle geziyordum bir iki haftadır.
kendimi tesellim ise, olsun artık banyo sürem kısaldı, zaten çok yıpranmıştı, uçlarındaki röfleler kırık kırık yapmıştı, iyi oldu iyi iyi diyorum ama nafile
kesinlikle S3 canım.bende S3 kullanıcısıyım ve acayip memnunum..
zaten i phone , galaxy s2 ile bile yarışamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?