'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sevdicekle bende sonyciyiz...o sony xperia s kullanıyo bende onun accık küçüğü sony xperia sola kullanıom...gayet de memnunummm:))onunkinden küçük diye uyuz oluom ama olsun seviyorum yine de:))

intikam zamanında(dizi) da dikkatimi çekti, hep sony kullanyorlar. benimde htc m bozuldu yapılamazsa sony alasım vardı ama bugün yapmışlar yolluyorlar.
yapılamayasıca telefon

güle güle kullan yeni saçlarını oyacım. değişiklik iyidir boşver
sevdicekle bende sonyciyiz...o sony xperia s kullanıyo bende onun accık küçüğü sony xperia sola kullanıom...gayet de memnunummm:))onunkinden küçük diye uyuz oluom ama olsun seviyorum yine de:))

haha bizde de aynı durum var ama bizimkiler htc. bende kıskanıyodum onun teli gittim küçüğünü aldım

cnm sorma ya şu çeyiz olayı olmasa bende bastırıp parayı alacam ama diyorum daha misafir yemek takımım yok su setim yok bu arada allah kavuştursun 3 gün kalmış askerinin gelmesine

sağolasın canım 3 güncük kaldı gelicek inşallah, ben şu günlerde annemlere aldırıyorum çeyizi o sebepten peşin paraya kıydım yoksa bende almazdım valla zaten 1 senedir iphone istiyordum çok rahatladım bide sevgilicik karışıyordu alma alma alma diodu en son ben askerdeyken alda oyalan yoksa üzülüp duruyosun oyunlarla dizilerle zaman geçti

Kuzum galawy S3ü de düşün derim hem iphone5ten daha ucuz hemde daha kullanışlı ben teli yazlıkta ayaktayken kulağımdan düşürdüm cama çarptı direk ama bişeycik olmadı maşllah
Adamlar kırılmaz ekran koyuşlar :26::26::26:

oyaaa
sen cevap verene kadar
kafamda 50 tanee senaryo ürettim
ne erkekler var
para harcıyor diye karısına laf söyleyen falan
sende sorunlar var deynce
dedim şiddet falan mı uyguluyor ve daha nice felaket senaryosu

topiğimizin beslemesi mi oldun sen şimdi
uzar yaa
çam terebentin falan kullan
daha çabuk uzar

ay oyaa cıdden nası kıydın saclarınaaa yaaa , ben 3 aydır kestırmeyı dusunuyorum, son 1 ayda tam analmıyla karar verdım, 2 haftada ailemi, arkadaslarımı ve sevgılıcımı ıkna ettım , sımdıde ha bu hafta ha öbür hafta , ha ay büyüsün triplerine girdim anca bu hafta kestiricem anneme hemde 7-8 parmak falan için bu tantana

Evet kuzum yaa beyazı çok güzel duruyo ama bence değişim yapacaksan S3 mini alma derim S3 dururken hem S3 ile aynı özelliklere sahip değil ki:26::26::26:

oyacım gule gule kullan saclarınıııı

evet amma cabuk ilerlemiş sayfalar ya :26: 2011 gelinleri boyleydi ben siteye ilk geldigim zamanlar.. takip ederdim onları arada yakalamak mumkun olmazdı ama sayfayı habire konusurlardı :)

Allahım sana geliyorum
kız sanki kazak alıyorsun ne yakışması

bilemedim ki sabah banyo yapıp, saçımı açamayınca cinnet geçirip kuaföre gidip kestireceğimi
adam kesti ya hani istediğim boyun yarısında gördüm ya saçımı normalde bağırıp çağırmalıydım, ama sakin sakin 'sanki biraz fazla mı kısa oldu ne?' dedim ve neyse kökü bende dedim kalktım. adam birşey demedi bile en iyi müşterisi ben olmuşumdur kesinlikle.

7-8 parmak mı...minnagım nasıl kıycan yaaa....yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben 2 parmak için bile düsünürken oy oy oy:18::18::18:

mavişim ben iphonumdan aslaaaaa vazgeçmem kızzz çok seviyorum ben mutfakta 4 kez fayansa elimden düşürdüm yüksekten hemde camı düştü bişi olmadı maşallah olsada sigortaladım ben çocuğumu :)))))) onu çok seviyorm renkli renkli kılıflarla minnoş oluyor kızçem benim o :)))))) iphone 5 almam hiç beğenmedm hep 4s kullanırım ben manane 5 kötü zaten ama iphone 4s bir furya canım bir hastalık iphone

gizzz yazdım ama görmedim sanırm:26: gözün aydınn 3 güncük kaldı:)

nazlım sen kestirme yahu saçlarını

hüseyin başkan sen beslememi oldun şimdi yakıştır yine yüzün güzel senn bikerem

zehra herkesin güzel güzel telefonlar tavsiye etmiş. ben telefona çok para vermemeyi düşünenenlerdenim. bendede n72 var.. yaklaşık 1senede kullanıyorum. çok memnunum. beni 1 sene dahada götürür

ama ama mohim konu bu ben çok detaycıyım işte oyaa tadam başak burcu detaycılıı belki bilirsin ahahahahaha :))))) banane elime yakışmadı işte zaten iphone die tuturyodm benmkine s3 için bahanem o oldu ki geldiğinde s3 alıcak kendisine diyor beni kıskancan illa isticen s3 vermicem bakar ağlarsın diyor gelde dövme iphonumdan vazgeçmem elime yakışıyor

aaaa kız bak bu sayfaya yazmaz olurmuyum yazdım kanıtlarla hareket ederim berfommmm :)

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...buraya-gel-gel-cekinme-5724.html#post28299218

neler yazmış nelerrrrrr senaristim benimmmmm
Allah korusun canım yaa, var öyle piskopatlar ama çok şükür bizimki para idaresini bana verdi. henüz parayı idare etmeye gerk duyamıyoruz, aldığım kartlara yatsa da kasa bende

ya yazana kadar bir sayfa ilerliyor amaaaa
okuyup cvp yazana kadar geçiyor tabiki.

sende yine bozarsın telefonu Oyam

şşşşşş aramızda kalsınnnnnn

valla düşünmeye fırsatım olmadı bir baktım minibüsteyim, bir baktm kuafördeyim, bir baktım kısacık olmuşum
sakın kestirme
düğün kararı vermeden iki hafta önce kestirmeye niyetlenmiştim, ama uçlarından aldıracaktım o zaman. amannn iyiki vaktim olmamış da gidememişim kuaföre.
nerden bilecektim düğün tarihini hoooopppp 2012 ye alacağımı

gizzz

nazlım sen kestirme yahu saçlarını

ahandaa iştee halaa ikna edemediğim arkadaşlarımda yok değill

7-8 parmak mı...minnagım nasıl kıycan yaaa....yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben 2 parmak için bile düsünürken oy oy oy:18::18::18:

ya ama sarı kısımlarııı artık istemııyoooruuummm komple doğal saç rengim olsun istiyoorum kuzuuumm sarı kısımlarım cok yıprandı artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…