sevdicekle bende sonyciyiz...o sony xperia s kullanıyo bende onun accık küçüğü sony xperia sola kullanıom...gayet de memnunummm:))onunkinden küçük diye uyuz oluom ama olsun seviyorum yine de:))
güle güle kullan yeni saçlarını oyacım. değişiklik iyidir boşverahhhh ahhhh bilmiyorum nasıl kıydımadam kestirmeyeyim diye neler yaptı,cezalar verdi. ben gittim kıydım saçlarıma
aslında omuzlarımda göstermiştim, kulaklarım azıcık kapandıaha böyle geziyordum bir iki haftadır.
kendimi tesellim ise, olsun artık banyo sürem kısaldı, zaten çok yıpranmıştı, uçlarındaki röfleler kırık kırık yapmıştı, iyi oldu iyi iyi diyorum ama nafile
sevdicekle bende sonyciyiz...o sony xperia s kullanıyo bende onun accık küçüğü sony xperia sola kullanıom...gayet de memnunummm:))onunkinden küçük diye uyuz oluom ama olsun seviyorum yine de:))
cnm sorma ya şu çeyiz olayı olmasa bende bastırıp parayı alacam ama diyorum daha misafir yemek takımım yok su setim yokbu arada allah kavuştursun 3 gün kalmış askerinin gelmesine
Kızlar sağolun cevaplarınız için.. öle aman aman bii ıphone hayranı değilim. ama alıncada şöyle uzun ömürlü kullanıcağım sağlam bi telefonum olsun istiyorum gerektiği yerde internet ihtiyacımı falan fazlasıyla karşılasın..
ıphone 5 i arkadaşım aldı gayet memnun boyut olarak ta hoşuma gitti.. samsung galaxys3 ü hiç düşünmedim açıkcası ama boyutları biraz fazla büyük değil mi ? fiyatından da haberim yok :26:
intikam zamanında(dizi) da dikkatimi çekti, hep sony kullanyorlar. benimde htc m bozulduyapılamazsa sony alasım vardı ama bugün yapmışlar yolluyorlar.
yapılamayasıca telefon
evet yaaaaslında olay şöyle oldu.
o hafta saçlarımı kestirecektim, o istemiyordu, nefret ediyor kısa saçtan..
bende rahat kurur hem çok gür hem de malum banyo sık yapmak zorunda kalınca
neyse 28 lira zarar ettirdin bu ay kuaföre gitmek yok dedi
ben de ctesi o işteyken gittim kestirdimhem de 30liraya, hemde 8 sene kestirmesem uzayamayacak bir kısalıkta
şimdi daha da kızgınbeslemem diye seviyor beni
kızzz işte o bana yakışmadı olduramadm minisini denicem bakayım yakışacakmı :)))))fotosunu çekeyim koyayım bir ara olmuyor yani :))))) en güzelide beyazzzııı haaa arkadaş beyazını almış çok tatlı
kızzz işte o bana yakışmadı olduramadm minisini denicem bakayım yakışacakmı :)))))fotosunu çekeyim koyayım bir ara olmuyor yani :))))) en güzelide beyazzzııı haaa arkadaş beyazını almış çok tatlı
ben evlendiğimde kıycamd o kadar kısa değil gerçi benm saç hiç adam olmaz çok kırık vatr oyacım buraya yazaydın yönlendirrik model argesi yapıverridm sana yaaa ama cezalısın sen :)
ay oyaa cıdden nası kıydın saclarınaaa yaaa , ben 3 aydır kestırmeyı dusunuyorum, son 1 ayda tam analmıyla karar verdım, 2 haftada ailemi, arkadaslarımı ve sevgılıcımı ıkna ettım , sımdıde ha bu hafta ha öbür hafta , ha ay büyüsün triplerine girdim anca bu hafta kestiricem annemehemde 7-8 parmak falan için bu tantana
Allahım sana geliyorum
kız sanki kazak alıyorsun ne yakışması
bilemedim ki sabah banyo yapıp, saçımı açamayınca cinnet geçirip kuaföre gidip kestireceğimi
adam kesti ya hani istediğim boyun yarısında gördüm ya saçımı normalde bağırıp çağırmalıydım, ama sakin sakin 'sanki biraz fazla mı kısa oldu ne?' dedim ve neyse kökü bende dedim kalktım. adam birşey demedi bileen iyi müşterisi ben olmuşumdur kesinlikle.
gizzz yazdım ama görmedim sanırm:26: gözün aydınn 3 güncük kaldı:)
nazlım sen kestirme yahu saçlarını
hüseyin başkan sen beslememi oldun şimdiyakıştır yine yüzün güzel senn bikerem
zehra herkesin güzel güzel telefonlar tavsiye etmiş. ben telefona çok para vermemeyi düşünenenlerdenim. bendede n72 var.. yaklaşık 1senede kullanıyorum. çok memnunum. beni 1 sene dahada götürür
oyaaa
sen cevap verene kadar
kafamda 50 tanee senaryo ürettim
ne erkekler var
para harcıyor diye karısına laf söyleyen falan
sende sorunlar var deynce
dedim şiddet falan mı uyguluyor ve daha nice felaket senaryosu
topiğimizin beslemesi mi oldun sen şimdi
uzar yaa
çam terebentin falan kullan
daha çabuk uzar
sende yine bozarsın telefonu Oyam
ay oyaa cıdden nası kıydın saclarınaaa yaaa , ben 3 aydır kestırmeyı dusunuyorum, son 1 ayda tam analmıyla karar verdım, 2 haftada ailemi, arkadaslarımı ve sevgılıcımı ıkna ettım , sımdıde ha bu hafta ha öbür hafta , ha ay büyüsün triplerine girdim anca bu hafta kestiricem annemehemde 7-8 parmak falan için bu tantana
gizzz
nazlım sen kestirme yahu saçlarını
7-8 parmak mı...minnagım nasıl kıycan yaaa....yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaben 2 parmak için bile düsünürken oy oy oy:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?