'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

şşşşşş aramızda kalsınnnnnn

tamam balım

ya ama sarı kısımlarııı artık istemııyoooruuummm komple doğal saç rengim olsun istiyoorum kuzuuumm sarı kısımlarım cok yıprandı artıkk

tamam o zamn kestir kuzum:))o baska...bende öle uzattım kendi saclarımı sonra sadece bi kaç tane ısıltı at dedim adam sarı attı...cok kötü oldu aglıcaktımmm....bende gittim kumrala boyattım mecburen

Yağmurcum ön sayfayı güncellemeni rica edebilir miyim bende?

Bizde Eylül'de galaxy note2 alacaz inşAllaaaaahhhhhh
iphone da bir aşk ama katılıyoreee giziiimmm

Oyaaacıııkk nasıl kıydın kııızzzz
Ben uzatmaya çalışıyorum yok olmuyor, kırılıyor hemen
Uzayan miktarı kısalınca da uzamıyor haliyleee
Nişana düğüne kadar uzatma yöntemleri mi uygulasam nedir
Ben belimde istiyorum daaaa:97:
Yoksa resimelrimden hatırlarsınız pek kısa değildir

Bu arada bende kk böyle böyle sürpriz hediyeler verecek dedim
Ama pro üyelik şartmış dedim
Benimki bööölleee olduuuu
Tamam bi pro olmadığın kalmıştı, onu da olda artık hiç çıkmazsın sen ordan dediiiii
kk aşktır demek istiyorum

kıyamamm yaaa

kuzum bızım dugun 2014te nasipse zaten o zamana kadar iner gene totomaa bide asıl skandal benım annem kuaför amaaa ömrü hayatımda gördüğüm saç kesimindeki en cimri kuaförlerden kıyamıo hayatta saç kesmeye

besleyin beniiiiii

gizzzzzzz Ben kaçırdım sanırım, gözün aydın azıcık kalmış kavuşmaya

bendeee zar zor uzattım kuzum sinamekiinin cok yardımını gordum, barcelo ve yılan yagınında cok etkısını gordum artık baya uzadılar ama sarı kısım dedıgım yerlerın gırmedıgı renk kalmadıı yanii artık öldüü o kısımm kestirim kurtulım 3-5 gun benım saç tribimi cekersiniz artık kendımı yerden yere vururken dur puf yapma köküü sende dersiniiiz

çağlaaaaaa 2013ün ilk gelini....
rapor ver bakayım, ne alemdesin? eksik ne kaldı
davetiyeleri dağıttınız mı? bizim cuma günü bile davetiyemiz vardı elimizde

kızlarrr samsung gs3 daha ağır basmaya başladı fiyat açısındanda daha makul geliyor.. birde şimdi ıphone5 alan ark. sordum.. samsungun google ile anlaşması var tüm uygulamalar ücretsiz benimkiler ücretli dedi haftasonu benimki gelsin bakalım

daha yeni yemek yiyorum, koşturmaktan hiçbişey yiyemedim yaa
geçmişi okucam inşallah çok yazmamışsınızdır gözüm korkuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…