Isırrrr beniiii ısıırrr
Kızzz bu seferde nickleri tutturamadın nazlı puffing değil pufing,pelinin nickini hele sadece baş harfini tutturmuşsun
evet yaaaaslında olay şöyle oldu.
o hafta saçlarımı kestirecektim, o istemiyordu, nefret ediyor kısa saçtan..
bende rahat kurur hem çok gür hem de malum banyo sık yapmak zorunda kalınca
neyse 28 lira zarar ettirdin bu ay kuaföre gitmek yok dedi
ben de ctesi o işteyken gittim kestirdimhem de 30liraya, hemde 8 sene kestirmesem uzayamayacak bir kısalıkta
şimdi daha da kızgınbeslemem diye seviyor beni
Canlar WC ile arkadaş olduk günde 6-7 kez çıkar oldum rejime başladım sürekli su içiyorum servisten erken iniyorum yürüyorum yediklerimi kıstım evde hareket yapıyorum basenleri eritmem lazım çikolata şekeri seven ben onları bile ağzıma koymaz oldum tavsiyeleriniz var mı basenden kurtulmak için acep:26::26::26:
çenesi düşeciseciler
şiciler ler ler ler
oku oku beynim yandı..
az konuşun yahu
aynı ben maviş
kendimde seni ,sende kendimi gördüm
--
basen için 8 mintes abs yaz goggle amcaya. o video cok etkili.
Ben de senin şu düşecisecileri okumaya çalışırken devreleri yaktımm aslimuğğğ
Kızlar,Mune bu konuda yetkili değilmiş kendi adminlerine iletmiş hadi bakalım inş.kapatılsın ya
Ayrıyetten yoğun oluyorum ara ara çıkıyorum ama ön sayfayı güncellicem de en son hali nerde bana yardımcı olursanız kopyalıcam amaa:26:
Denemedik yol kalmadı yaa onuda deneyim bel incecik basen 2 katı oldu diyo herkes belinin sevdiceğim izin vermiyor basenlerimi eritmeme ondan gizli yapıyorum çikolatayı çok seviyorum ama vaz geçemiyorum ama dünden beri söz verdim almıcam ağzıma tam bi armut tipli oldum çıktım yaa ağlamak istiyorum
bn hiç yemek yapmayı bilmiyorum:44::44:
benim gibi olan varmı :44::44:
hüseyin başkan sen biliyomuydun:d
bebemmmmm sevdicegin istemiyorsa demek ki kalçalarına vurgun
daha ne istiyorsun.keşke benimki de öyle dese
bende bilmiyorum. biliyorum ama az cok . belki oları da unutmusumdur yapmaya yapmaya :44::44:
önceden bir hevesle işten eve gider yapardım.
şimdi annemden on ton laf yiyiyorumevlenince görcem seni. ara birşey sor cevap vermicem diyo
o zaman şapa oturdugumu anlıcam sanırım
Ama ben sevmiyom kuzum yaa ne yapım çaktırmadan verecem basenler yerinde diye dar giydirmiyor bana sevdiceğim:26::26::26:
Bugün metrodan ligt yoğurt ligt süt nesfit felan aldım iş yerinde midemi tutsun diye kuzum yeni başladım su içmeye 1,5 litre içyom ama onun dışında kahve felanda içyom sıcı olarak tek zevkim latte kaldım yaa onuda bırakamıyom çayı kahveyide şekerli severim ama lattede tam kıvamında çayıda bıraktım içemiyom
Özgeeeeeee buluşma organizasyonu yapıoz kuzuuuuuu nerdesinnnn
nikah sekeri ve davetiye kimsenin simdilik umrunda değil anlasılan :)
pelom nerde benim ya????
Bende bilmiyom ayvayı yediğimin resmidir annem diyo rezil edecen beni diyo bu kıza bişey öğretmemişler diye öğrenmem lazım çünkü hem kaynanamla altlı üstlü olcez hemide aile apartmanı 6. ev olcaz apartmanda:26::26::26:
nikah sekeri ve davetiye kimsenin simdilik umrunda değil anlasılan :)
pelom nerde benim ya????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?