ne kadar çay,kahve de içsen onları sıvı alımı olarak algılama. vücuttaki suyu emiyorlar. vücut onları arındırma çabasına giriyor.
su olarak en az 3 litre tüketmen gerekli günlük.
çay kahve de de şekeri azaltmayı dene canım.
akşam yemeklerinden kısmak gerek.
bn hiç yemek yapmayı bilmiyorum:44::44:
benim gibi olan varmı :44::44:
hüseyin başkan sen biliyomuydun:d
okumaya çalışıyom ama çok konuşmuşsunuz yaaa
ben de kına mekanı bakıyorum biraz geç dank etti banaherşeyimi erken hallettim o kaldı
aslında evin önünde istedi hep ailem ondan sesimi çıkarmadım ama içime sinmedi..
içim rahat olmucak o nedenle salonda yapıcam ben kınamııı
bi de sanırım 20 haziranda yapçam perşembe günüüü
1 gün kendime dinlenme günü ayırcam
senin işin daha da zormuş maviş ya.
az cok dene bari evde.
bende baslıcam ufaktan.
Ekmek yemiyorum kuzum yaa akşam yemeklerini de azıcık yiyorum :26::26:
Suyu şimdi 1,5 ltyi zar zor içiyorum ama biraz bünye alışsın 3e çıkartırım dün midem bulanıyordu içerken kuzum bugün daha iiyim
çayı bırakacam yada şekeri azaltıp damak tadımı alıştıracam
kahveye gelince 6-7 kupa kahveden günlük latte içiyorum hep yeni yeni 2 ye düşürebildim:26::26::26:
Evet hem zor hem kolay sevdiceğin iş yeri evin altında dedim ki geçen gün ben sevdicekten erken olacam evde Allah'ı izniyle bize çıkmadan kaynanamın evi var dedim ki eve gelmeden annene uğra banyonu yap traşını ol yemeğini ye öle gel eve
Pastaaaaammm :)))))
Pelot yooğğunn sanırsammm kuzucuuumm bi whatsaapliimm du bakalımm
o zaman yaklasık 4 ayım var aslımmmama ben kararsızımdır onu da hesaba katmak gerek bir de sun mekanın dekor işini mahvettiler
ben ne guzel herseyimi lila yapıcaktım davetiyemi falan dekorda renk değişikligine gitmişler hey allahım...
sor bakalımmm bi dürt bakalım onuuu kuzum
özgişimmmm ben de bigun ara vericem 31 mayıs kınam cuma aksamı olcak ve sanırım sitemizin havuzunda olcak havuz basında eger oraya izin vermezlerse (ki burcu verirler diyo) o zaman yandım işte ben de... askıcan gelsin de yonetimle konuscak
bu bile birşe bence.
ciddi anlamda azaltmışsın.
vücudun direnişe geçer ilk başlarda ama alışırsın.erir gider.
kv yi öyle alıştırırsan ;
sonra topicte dert yanarsın kocam eve gelmiyo diye
şaka bir yana zamanla düzeni oturturuz inşallah ya. ben şimdiden ev işlerini düşünüp cozutuyorum
ahh kınaa yaaa bi insanın en büyük hayalii kınası olabilir mi?Arnavut olmamın etkısı sanırıımmm hiçbişeyin hayalini kurmamısımdır kınam kadar
Canım yaa içmeyince felaket baş ağrısı yapıyor bende ama azar azar kestim şimdi 2ye düştüm bakalım kahvede böle devam:26::26::26:
Şekeride bırkacam yaa inşallah zorluyor ama bırakmam lazım ailede şeker hastalığı var ananemde felan ırsi olabilir bendede çıkmasın
yok pastam dürttüüm ama iptaal
ahh kınaa yaaa bi insanın en büyük hayalii kınası olabilir mi?Arnavut olmamın etkısı sanırıımmm hiçbişeyin hayalini kurmamısımdır kınam kadar
İnşallah canım yaparım yaa ilk zamanlar tatsız tuzsuz olur ama oturturum düzeni olur biter
ev işleri çok zorlamaz diye düşünüyorum ya sabah 6da işe hazırlanmaya kalıyorsam 5te kalkacam evle ilgilenecem düzene koyup öle gidecem işe:26::26::26:
benim yengem de Arnavutbiliyorum. cok güzel oluyor kınalarınız. Allah içine sindirsin herşeyi
Allah korusun canım ya. bende nescafeden vazgecemiyorum
yemelerimde düzeni oturttum ama
evet
evlenince daha da gec uyuma durumları olcak :78::78::92:yemek,ev derdi olcak
ben uyku manyagı biri olaraktan napcam bilmiyorumya işe gec kalcam. ya da paspal bir sekilde işe gitcem
benim yengem de Arnavutbiliyorum. cok güzel oluyor kınalarınız. Allah içine sindirsin herşeyi
Allah korusun canım ya. bende nescafeden vazgecemiyorum
yemelerimde düzeni oturttum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?