'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

okumaya çalışıyom ama çok konuşmuşsunuz yaaa
ben de kına mekanı bakıyorum biraz geç dank etti bana herşeyimi erken hallettim o kaldı
aslında evin önünde istedi hep ailem ondan sesimi çıkarmadım ama içime sinmedi..
içim rahat olmucak o nedenle salonda yapıcam ben kınamııı
bi de sanırım 20 haziranda yapçam perşembe günüüü
1 gün kendime dinlenme günü ayırcam

Ekmek yemiyorum kuzum yaa akşam yemeklerini de azıcık yiyorum :26::26:
Suyu şimdi 1,5 ltyi zar zor içiyorum ama biraz bünye alışsın 3e çıkartırım dün midem bulanıyordu içerken kuzum bugün daha iiyim
çayı bırakacam yada şekeri azaltıp damak tadımı alıştıracam
kahveye gelince 6-7 kupa kahveden günlük latte içiyorum hep yeni yeni 2 ye düşürebildim:26::26::26:

bn hiç yemek yapmayı bilmiyorum:44::44:
benim gibi olan varmı :44::44:

hüseyin başkan sen biliyomuydun:d

bilsem ne yazar kocaya beğendiremiyorum ki

ne yalan söyliyeyim biliyordum canım. 7 sene okuldaydım. orda burda kalmaktan mecbur öğrendim. ama ara verince insan bocalıyor. mesela bana geçenlerde tatlı arıyordum ve tavuk göğsü yap dediklerinde tavuk göğsü tatlı değilki dedim aklıma tavuğun göğüs eti geldi
belki elimin lezzeti yok ama yapabiliyorum

yemek yapmakta sıkıntı yok canım yaa, sıra önemli yağ soğan salça, gerisi ne koyacaksan (onlar da da sıra var ama gözün korkmasın)
onu boş ver, borcama doldur herşeyi, üstüne aliminyum folyo sar veya fırın poşetine doldur herşeyi. ohhh mis gibi yemek.

hayırlısı olsun özgemm.

içine nasıl siniyorsa öyle yap tabii.

bende ilk dinlenme günü yapayım dedim ama sonra vazgectim. uzaktan gelen misafirler olcak işlerinden güçlerinden alıkoymayayım diye

bir de dedim ki bir olsun yorgunluğu sevdicegin kollarında atarım :60 ya da daha cok yorulur muyum bilemicem

senin işin daha da zormuş maviş ya.

az cok dene bari evde.

bende baslıcam ufaktan.

Evet hem zor hem kolay sevdiceğin iş yeri evin altında dedim ki geçen gün ben sevdicekten erken olacam evde Allah'ı izniyle bize çıkmadan kaynanamın evi var dedim ki eve gelmeden annene uğra banyonu yap traşını ol yemeğini ye öle gel eve

bu bile birşe bence.
ciddi anlamda azaltmışsın.

vücudun direnişe geçer ilk başlarda ama alışırsın. erir gider.

kv yi öyle alıştırırsan ;

sonra topicte dert yanarsın kocam eve gelmiyo diye

şaka bir yana zamanla düzeni oturturuz inşallah ya. ben şimdiden ev işlerini düşünüp cozutuyorum

o zaman yaklasık 4 ayım var aslımmm ama ben kararsızımdır onu da hesaba katmak gerek bir de sun mekanın dekor işini mahvettiler

ben ne guzel herseyimi lila yapıcaktım davetiyemi falan dekorda renk değişikligine gitmişler hey allahım...

Pastaaaaammm :)))))

Pelot yooğğunn sanırsammm kuzucuuumm bi whatsaapliimm du bakalımm

sor bakalımmm bi dürt bakalım onuuu kuzum

özgişimmmm ben de bigun ara vericem 31 mayıs kınam cuma aksamı olcak ve sanırım sitemizin havuzunda olcak havuz basında eger oraya izin vermezlerse (ki burcu verirler diyo) o zaman yandım işte ben de... askıcan gelsin de yonetimle konuscak

yok pastam dürttüüm ama iptaal

ahh kınaa yaaa bi insanın en büyük hayalii kınası olabilir mi? Arnavut olmamın etkısı sanırıımmm hiçbişeyin hayalini kurmamısımdır kınam kadar

bu bile birşe bence.
ciddi anlamda azaltmışsın.

vücudun direnişe geçer ilk başlarda ama alışırsın. erir gider.

Canım yaa içmeyince felaket baş ağrısı yapıyor bende ama azar azar kestim şimdi 2ye düştüm bakalım kahvede böle devam:26::26::26:
Şekeride bırkacam yaa inşallah zorluyor ama bırakmam lazım ailede şeker hastalığı var ananemde felan ırsi olabilir bendede çıkmasın

kv yi öyle alıştırırsan ;

sonra topicte dert yanarsın kocam eve gelmiyo diye

şaka bir yana zamanla düzeni oturturuz inşallah ya. ben şimdiden ev işlerini düşünüp cozutuyorum

İnşallah canım yaparım yaa ilk zamanlar tatsız tuzsuz olur ama oturturum düzeni olur biter
ev işleri çok zorlamaz diye düşünüyorum ya sabah 6da işe hazırlanmaya kalıyorsam 5te kalkacam evle ilgilenecem düzene koyup öle gidecem işe:26::26::26:

ahh kınaa yaaa bi insanın en büyük hayalii kınası olabilir mi? Arnavut olmamın etkısı sanırıımmm hiçbişeyin hayalini kurmamısımdır kınam kadar

benim yengem de Arnavut
biliyorum. cok güzel oluyor kınalarınız. Allah içine sindirsin herşeyi

Allah korusun canım ya. bende nescafeden vazgecemiyorum

yemelerimde düzeni oturttum ama

evet

evlenince daha da gec uyuma durumları olcak :78::78::92: yemek,ev derdi olcak

ben uyku manyagı biri olaraktan napcam bilmiyorum ya işe gec kalcam. ya da paspal bir sekilde işe gitcem

benim yengem de Arnavut

Canım latte işte nescafenin hafifi bol sütlü ve köpüklü süper oluyo yaa tavsiye ederim bağımlılık yapıyo cafe crown latte latte keyfi topicte

evet

evlenince daha da gec uyuma durumları olcak :78::78::92: yemek,ev derdi olcak

ben uyku manyagı biri olaraktan napcam bilmiyorum ya işe gec kalcam. ya da paspal bir sekilde işe gitcem

Bende uyku delisiyim yaa sevdiceğim şimdi uyu ama evlenince kendini uykuzuz kalmaya hazırla diyo yaa :78::78::78::78:
Ben saat kaçta yatarsam yatim saat 6 ya 5 kala çalar saat çalmadan açıyorum gözlerimi:26::26::26:

benim yengem de Arnavut

dimiii amaaa dökülmedik kurt bırakmayıız amiiin canııımmmm en guzellerı olsun hepımızııınn

Maviiişşş ben pilatesi öneriyooruuumm valla ben cok memnunumm popileer erisiinnn

Ama ama ben çok üzüldüm kii gelinciklerde üzülcek şimdi
MUNE den gelen cevap ADMİNLER yazmış
Merhaba,
gidip sıfırdan topik açsınlar mesajı geldi, bunun dışında yapabileceğimiz birşey yok ne yazık ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…