- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Canım latte işte nescafenin hafifi bol sütlü ve köpüklü süper oluyo yaa tavsiye ederim bağımlılık yapıyo cafe crown latte latte keyfi topicte
Ama ama ben çok üzüldüm kii gelinciklerde üzülcek şimdi
MUNE den gelen cevap ADMİNLER yazmış
Merhaba,
gidip sıfırdan topik açsınlar mesajı geldi, bunun dışında yapabileceğimiz birşey yok ne yazık ki...
dimiii amaaa dökülmedik kurt bırakmayıızamiiin canııımmmm en guzellerı olsun hepımızııınn
Maviiişşş ben pilatesi öneriyooruuumm valla ben cok memnunumm popileer erisiinnn
canıımı çektirdiniz gidip kahve alayım ben :126:
cafe crown almadım hiç.
bende starbucks lattesinin manyagı oldum.. önceden sinir olurdum ne var bu starbucksta altı üstü kahve diyen ben
şimdi latte diye oraya kosuyorum
senin kınanı yerim ben harika olcak herseyin kusum
Plates nasıl olcek yaaa popileri nasıl eritecek nasıl yapcam bilmeyom ki yeterki erisin
Ama ama ben çok üzüldüm kii gelinciklerde üzülcek şimdi
MUNE den gelen cevap ADMİNLER yazmış
Merhaba,
gidip sıfırdan topik açsınlar mesajı geldi, bunun dışında yapabileceğimiz birşey yok ne yazık ki...
çağlaaaaaa 2013ün ilk gelini....
rapor ver bakayım, ne alemdesin? eksik ne kaldı
davetiyeleri dağıttınız mı? bizim cuma günü bile davetiyemiz vardı elimizde
çenesi düşeciseciler
şiciler ler ler ler
oku oku beynim yandı..
az konuşun yahu
nikah sekeri ve davetiye kimsenin simdilik umrunda değil anlasılan :)
pelom nerde benim ya????
Afiyet bal şeker olsun kuzum yaa git al ben 1 dene hakkım var onuda akşam ders çalışırken içcem:26::26::26::26:
ben senı yeriim asılllıns pastalar prensesiii guzel olsun herbişeey pelott sımdı bakabıldı tilifona kuzuumm yogunmuus cok tahmın ettımızz gibi
kuzum vıdeolar var nette ebru şallının
ben evlendıkten sonra göztepeden hadımköye nası gidicem acaba
merhaba yagmur , ben aslı
oylamaya sunabiliriz bu fikri.
ben sıfırdan topic açılmasına razıyım. yeterki başkaları gelip okumasın.dünya kücük heran biri cıkabilir. ifşa olabilir kimlikler. burda o kadar konu konusuluyor.
ben senı yeriim asılllıns pastalar prensesiii guzel olsun herbişeey pelott sımdı bakabıldı tilifona kuzuumm yogunmuus cok tahmın ettımızz gibi
kuzum vıdeolar var nette ebru şallının
ben evlendıkten sonra göztepeden hadımköye nası gidicem acaba
Kuzum bi dene cafe crawn latteyi şiddetle tavsiye ediyorum geçen 4 nolu patrona dedim yapım yok dedi ben bilmediğim şeyi içmem dedim ki yapım beğenmesseniz ben içerim içiş o içiş artık günde 3-4 kupadan aşağı içmiyor
Aslım o çenesi düşeciseciler,çenesi düşesiceler olmıcakmıydı...
Aslı merhaba m.o
oylamaya gerek var mı bilmiyorum herkes birşey söylesin ama ben önceden de söylemiştim ziyaretçi olayını Kazen yapmamıştı ,Şimdi MUNE kime söyledi bilmiyorum adminime söylicem dedi dire başka topik açsınlar o zaman diye cevap gelmişcevap yazamadım sizlerinde fikrini alıyım ona göre bişey yazmam gerekirse yzarım kızlar.. Daha önceki söylediğimde özel şeylerinizi burda paylaşmayın denmişti sanırım önemli bilgileri yani:26:
Aslı merhaba m.o
oylamaya gerek var mı bilmiyorum herkes birşey söylesin ama ben önceden de söylemiştim ziyaretçi olayını Kazen yapmamıştı ,Şimdi MUNE kime söyledi bilmiyorum adminime söylicem dedi dire başka topik açsınlar o zaman diye cevap gelmişcevap yazamadım sizlerinde fikrini alıyım ona göre bişey yazmam gerekirse yzarım kızlar.. Daha önceki söylediğimde özel şeylerinizi burda paylaşmayın denmişti sanırım önemli bilgileri yani:26:
bebeğim hasır sebzelik alcam,teyzem alcakmıs onu gelincedolma oyacagım yok dün farkettim ne büyük bi eksiklik dimi aksesuar tarzı seyler yok...bu hafta sonu gidicez almaya inş...şimdilik böyle ama bakcaz evi bi yerleşirelim ne eksikler cıkacak kimbilir....:26::26:
canım biz bi ay öncesinden bastırdık...basladık dagıtmaya 2 hafta önceden...
Aslım o çenesi düşeciseciler,çenesi düşesiceler olmıcakmıydı...
hemen arada gidip almam gerek teşekkür ederim. bağımlı olaraktan kilo almayayım da fazla
ayy ben sizi var ya
gülin 1 , sen 2 oldun başıma, illa rencide etceniz beni
--
bu arada yazını artık değiştir bebeğim pozitif gir.
hemen arada gidip almam gerek teşekkür ederim. bağımlı olaraktan kilo almayayım da fazla
dolma oyacağımı:26: vuracam şimdi kendimi. benimde yokmuş. şimdi hissettim
bende kimbilir neler eksik
öyle şeyleri almak da istemiyorum, çekmecelerime sığmıyor
iki tane kaşıklık üstüste duruyor, alt rafta bir tane kepçeler için var. gene de sığamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?