- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
benim yazlıkta 18 dene kedin var nilim burdada bitanecik var kedi aşkı çok başka yaaaa
arkadaşlar birikim yapıyor musunuz? yapıyorsanız hangi yöntemi seçiyorsunuz: altın mı dolar mı euro mu tl mi? ekonomiden anlayan birileri var mı
Minnakım nilim çok sağolun çok obur bir balığım vardı sanırım çatladı
nilim çeyiz anlamında demiştim
ALLAH bağışlasın:)
ama bn kedicik köpekçik sevmiyorum:S
erkek arkaşımın yanında köpek geçti yanımızdan şekilden şekle girdim:S erkek arkadaşım köpekten deil senden korktum dedi:)
Eki Görüntüle 263977
Ben bu zillinin yavrusunu ıstoorumm işteee :101: sevgilim gece görsem korkarım diyooo
Cinsi pekinis olması lazım. Buruş suratlı, yumuş yumuş bişeyBende çok seviyorum onları:76::90:
Eki Görüntüle 263977
Ben bu zillinin yavrusunu ıstoorumm işteee :101: sevgilim gece görsem korkarım diyooo
bu ne tatlılık yahuuuu yerm ben bunuuuu
bu da benm Zilli'm:))
kendi adı da zilli zaten ilk 2 fotograf onu sokakta bulduğumuz zamandı biberonla besledk ama hala çok sever biberonunu büyümüş halinde göründüğü gibi
Eki Görüntüle 263979 Eki Görüntüle 263980 Eki Görüntüle 263988
Eki Görüntüle 263986 Eki Görüntüle 263983 Eki Görüntüle 263981
nilim çeyiz anlamında demiştim
nerde bakıosun bunlara:) 18taneydi dımı.:) evdemi hepsi.d
hiiiiiiiiiiiiiiii Allah'ım yerim benn bunuu ya maşallahhh
Eki Görüntüle 263989 Eki Görüntüle 263990 Eki Görüntüle 263991 Eki Görüntüle 263992 Eki Görüntüle 263993 Eki Görüntüle 263994 Eki Görüntüle 263995
bunlarda benım çıtırlardan bikaçı
kızlar selam çok yoğun stresli ve gergin gün geçirdim ve bugün mesaiye kalıcam taleplerimi kapatıcam öyle zor ya çok zor bugün istifa edip gitmeyi düşünüyorum
Selam kızlar...
Bu sabah benim ki ilk defa beğendiğin yatak odası takımlarına bakalım dedi
Ve saatlerce baktık. En sonunda oo Meshurrrr inci yatak odası takımını ve yemek takımını beğendik. Ya dedim 2 sene sonra kalkarsa bu model ? Demez mi beğendik kalkarsa kalksın aynısını yaptırırız diye. Ayyy nasıl mutlu oldum yaaaaaaaaaaaBugün benden mutlu kimse olamazzzz.
Beyaz eşyalara baktık simens ve bosch istediğimi söyledim tmm dedi. En güzelini alırız onun için birikimlerimiz zaten dedi
Benim sevgilim odundu yontuldu sanırım
Selam kızlar...
Ve saatlerce baktık. En sonunda oo Meshurrrr inci yatak odası takımını ve yemek takımını beğendik. Ya dedim 2 sene sonra kalkarsa bu model ? Demez mi beğendik kalkarsa kalksın aynısını yaptırırız diye. Ayyy nasıl mutlu oldum yaaaaaaaaaaaBugün benden mutlu kimse olamazzzz.
Beyaz eşyalara baktık simens ve bosch istediğimi söyledim tmm dedi. En güzelini alırız onun için birikimlerimiz zaten dedi
kızlar selam çok yoğun stresli ve gergin gün geçirdim ve bugün mesaiye kalıcam taleplerimi kapatıcam öyle zor ya çok zor bugün istifa edip gitmeyi düşünüyorum
sireney bunlar güzel şeyler.. ama ben mutgule katılıyorum.. insanlara geçisi mutluluk değil damimi multuluk lazım. özür dilerim bu mutlu yazına bu cvbı yazdıgım için ama yazmalıydım..Selam kızlar...
nilcim önceleri neler yaşadıgını biliyosun dımı:S 1 günde bi insan bu hale gelirse nblm:Sallah bozmasn cnm, hakketttiğim mutluluğu yaşa işte böyle, çok sevndm senin adına
gizel walla üzlüyorum ya adına.. seni bukdar yoruosa en önemlisi piskolojini bozuyorsa çık gitsin:S kpss çalışırsın temiz temiz:Skızlar selam çok yoğun stresli ve gergin gün geçirdim ve bugün mesaiye kalıcam taleplerimi kapatıcam öyle zor ya çok zor bugün istifa edip gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?