'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benim yazlıkta 18 dene kedin var nilim burdada bitanecik var kedi aşkı çok başka yaaaa

ALLAH bağışlasın:)
ama bn kedicik köpekçik sevmiyorum:S
erkek arkaşımın yanında köpek geçti yanımızdan şekilden şekle girdim:S erkek arkadaşım köpekten deil senden korktum dedi:)

Minnakım nilim çok sağolun çok obur bir balığım vardı sanırım çatladı

nilim çeyiz anlamında demiştim

arkadaşlar birikim yapıyor musunuz? yapıyorsanız hangi yöntemi seçiyorsunuz: altın mı dolar mı euro mu tl mi? ekonomiden anlayan birileri var mı

işte o bnm
şirkttede herkes sorar bugun altın nekdar die

balıkın için üzüldüm bnmkide ölmüştü kibrik kutusuna koyup gömmüştüm:S

Son düzenleme:
ALLAH bağışlasın:)
ama bn kedicik köpekçik sevmiyorum:S
erkek arkaşımın yanında köpek geçti yanımızdan şekilden şekle girdim:S erkek arkadaşım köpekten deil senden korktum dedi:)

bende köpüşlerden korkuyorummmm ama sevgiliciğin kuzenının köpüşlerine alıştım hatta sevgilimin basının etını yıyorum yavrusunu alalımm evlenınce bızımle olsun diiie oda evde sevmez

oyy oyy kıyamamm ben onaa

Valla biz sevgilimle köpeklere bayılıyoruz. Zaten kipa'da birbirimizi görmemize de köpeği Bella sebep olmuştu:90:

İnşallah imkanımız olur da müstakil evde oturursak ilk alacağım ilk şey Golden Retriever olucak:90::90:

Cinsi pekinis olması lazım. Buruş suratlı, yumuş yumuş bişey Bende çok seviyorum onları:76::90:

cınsını bılmıyorum kusum anlamam pek kediciyim ben ilk kez bı köpüşü bu kadar cok ıstıyorumm yaa kuzenıne gıttıgımde kucagımdan ındırmıyorum sureklı maçayla ılgılenıyorum :101: Benim kedilerimden bile küçük yaa benim kediler artık panter oldu

Eki Görüntüle 263977

Ben bu zillinin yavrusunu ıstoorumm işteee :101: sevgilim gece görsem korkarım diyooo

bu ne tatlılık yahuuuu yerm ben bunuuuu
bu da benm Zilli'm:))
kendi adı da zilli zaten ilk 2 fotograf onu sokakta bulduğumuz zamandı biberonla besledk ama hala çok sever biberonunu büyümüş halinde göründüğü gibi

Son düzenleme:

hiiiiiiiiiiiiiiii Allah'ım yerim benn bunuu ya maşallahhh

bunlarda benım çıtırlardan bikaçı

kızlar selam çok yoğun stresli ve gergin gün geçirdim ve bugün mesaiye kalıcam taleplerimi kapatıcam öyle zor ya çok zor bugün istifa edip gitmeyi düşünüyorum

Selam kızlar...
Bu sabah benim ki ilk defa beğendiğin yatak odası takımlarına bakalım dedi
Ve saatlerce baktık. En sonunda oo Meshurrrr inci yatak odası takımını ve yemek takımını beğendik. Ya dedim 2 sene sonra kalkarsa bu model ? Demez mi beğendik kalkarsa kalksın aynısını yaptırırız diye. Ayyy nasıl mutlu oldum yaaaaaaaaaaa Bugün benden mutlu kimse olamazzzz.
Beyaz eşyalara baktık simens ve bosch istediğimi söyledim tmm dedi. En güzelini alırız onun için birikimlerimiz zaten dedi
Benim sevgilim odundu yontuldu sanırım

nerde bakıosun bunlara:) 18taneydi dımı.:) evdemi hepsi.d

kızlar selam çok yoğun stresli ve gergin gün geçirdim ve bugün mesaiye kalıcam taleplerimi kapatıcam öyle zor ya çok zor bugün istifa edip gitmeyi düşünüyorum

Canımm haline şükret ben 2 işte birden çalışıyorummm. Çalışmak iyidir insanı dinç tutar. Az daha sabır tatlımm

allah bozmasn cnm, hakketttiğim mutluluğu yaşa işte böyle, çok sevndm senin adına

sirenay önceki yazdıklarını okudumda beni dövüyo falan yazmışsın vururken elinin içini öptüm demişsin.. böyle bir erkekle ne olursa olsun hala birlikte olmak istiyomusun

ala ala neden bu kdr bunaltıolar kuzum seni yaa, ani kararlar verme hemen sinirlenip de ama yöneticinle konus bence bu durmu ne bu kdr stres altında çalışılabilr ne de verimli olunur..

sireney bunlar güzel şeyler.. ama ben mutgule katılıyorum.. insanlara geçisi mutluluk değil damimi multuluk lazım. özür dilerim bu mutlu yazına bu cvbı yazdıgım için ama yazmalıydım..

allah bozmasn cnm, hakketttiğim mutluluğu yaşa işte böyle, çok sevndm senin adına
nilcim önceleri neler yaşadıgını biliyosun dımı:S 1 günde bi insan bu hale gelirse nblm:S

gizel walla üzlüyorum ya adına.. seni bukdar yoruosa en önemlisi piskolojini bozuyorsa çık gitsin:S kpss çalışırsın temiz temiz:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…